| σπρευ αλυσιδας | |
|
+23noodles Rossifumis#11 platonas lakisman46 ripper Schumi k8 600 kk antonpapa Miou stoui mike gsxrk71000 louk6 kontos 750 Darksoul WotU777 gkourv stavroulis magiaklaniakeksatmisi gat0s Big Daddy T.R.E panosk8 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Πεμ 24 Νοε 2011, 21:22 | |
| - gsxrk71000 έγραψε:
- χρησιμοποιούσα το μπελ ρει με τώρα δοκίμασα ένα της μεκανοκαρ που είναι ακριβός το ίδιο με το μπελ ρει και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την λίπανση αλλά και από το πως μένει πάνω στην αλυσίδα!
ιδικά άμα το βάλεις το βράδυ σε ζεστή αλυσίδα και το επόμενο πρωί και με 300 να πηγαίνεις δεν φεύγει σταγόνα από πάνω! το ιδιο ακριβως εκανα και εγω με το valvoline δεν λερωνε καθολου.. αλλα τελικα δε λυπαινε σωστα.. και το ιδιο προβλημα το παθανε και αλλα παιδια αποτ το ιδιο spray. υπαρχει κανεις αλος συμφορουμιτης με το ιδιο προβλημα απο την valvoline ?????? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 01:08 | |
| - gsxrk71000 έγραψε:
- χρησιμοποιούσα το μπελ ρει με τώρα δοκίμασα ένα της μεκανοκαρ που είναι ακριβός το ίδιο με το μπελ ρει και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την λίπανση αλλά και από το πως μένει πάνω στην αλυσίδα!
ιδικά άμα το βάλεις το βράδυ σε ζεστή αλυσίδα και το επόμενο πρωί και με 300 να πηγαίνεις δεν φεύγει σταγόνα από πάνω! μεκανοκαρ ειναι τα υγρα μου στα μπροστα φρενα μου 5,1 τουμπανααα!!επισης ρε λες? | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 09:24 | |
| δοκιμαστε κ κανενα motorex | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 12:50 | |
| - Darksoul έγραψε:
- gsxrk71000 έγραψε:
ιδικά άμα το βάλεις το βράδυ σε ζεστή αλυσίδα και το επόμενο πρωί και με 300 να πηγαίνεις δεν φεύγει σταγόνα από πάνω! μεκανοκαρ ειναι τα υγρα μου στα μπροστα φρενα μου 5,1 τουμπανααα!!επισης ρε λες? δοκίμασε το!εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 15:00 | |
| Παιδιά το ipone απ'οτι καταλαβαίνω δεν είναι ιαπωνικό, αν και φαίνεται τέτοιο. Γαλλικό είναι http://www.ipone.fr/EN/the-brand-ipone.htmlΑπό εκεί και πέρα δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το κάνω αφού το προτείνετε. - louk6 έγραψε:
το ιδιο ακριβως εκανα και εγω με το valvoline δεν λερωνε καθολου.. αλλα τελικα δε λυπαινε σωστα.. και το ιδιο προβλημα το παθανε και αλλα παιδια αποτ το ιδιο spray. υπαρχει κανεις αλος συμφορουμιτης με το ιδιο προβλημα απο την valvoline ?????? Με το valvoline το λευκό υγρό (μπλε μπουκαλάκι) άντεξαν οι αλυσίδες μου αρκετά χλμ. και στο fz6 και στο gsxr. Χαρακτηριστικά να σας πω ότι στο gsxr άλλαξα για πρώτη φορά αλυσίδα στα 50K χλμ προληπτικά λόγω χιλιομέτρων, ενώ η αλυσίδα είχε πολύ ψωμί ακόμα σύμφωνα με τον μάστορα πάντα. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 16:03 | |
| παιδες εγω το χω πει για τα ipone,τα βαζω παντου κ εχω ησυχασει. κ στο καρτερ ipone βαζω κ παιζω αναλογα τις θερμοκρασιες με τα w. θα θελα να δοκιμασω κ για τις αναρησεις λαδια ομως δε τα χω βρει ελλαδα. για φρενα τα racing 300,τα αλλαζω ομως πολυ συχνα. για τη τρομπα βενζινης οταν την καθαριζω αυτο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 16:06 | |
| - stoui έγραψε:
- Παιδιά το ipone απ'οτι καταλαβαίνω δεν είναι ιαπωνικό, αν και φαίνεται τέτοιο. Γαλλικό είναι http://www.ipone.fr/EN/the-brand-ipone.html
Από εκεί και πέρα δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το κάνω αφού το προτείνετε.
- louk6 έγραψε:
το ιδιο ακριβως εκανα και εγω με το valvoline δεν λερωνε καθολου.. αλλα τελικα δε λυπαινε σωστα.. και το ιδιο προβλημα το παθανε και αλλα παιδια αποτ το ιδιο spray. υπαρχει κανεις αλος συμφορουμιτης με το ιδιο προβλημα απο την valvoline ?????? Με το valvoline το λευκό υγρό (μπλε μπουκαλάκι) άντεξαν οι αλυσίδες μου αρκετά χλμ. και στο fz6 και στο gsxr. Χαρακτηριστικά να σας πω ότι στο gsxr άλλαξα για πρώτη φορά αλυσίδα στα 50K χλμ προληπτικά λόγω χιλιομέτρων, ενώ η αλυσίδα είχε πολύ ψωμί ακόμα σύμφωνα με τον μάστορα πάντα. 50000 χλμ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ???? μα τι κανω τοσο λαθος εγω.... αυτην την φορα εχω σπασει το ρεκορ μου αντοχης αλυσιδας και εχω κανει 26000 χλμ με την μαμα αλυσιδα και δεν τα εχω πλησιασει καν αλλη φορα στο παρελθοπν... βεβαια αλλο το 600 και αλλο το 1000 αλλα η βασικη διαφορα πιστευω ειναι οτι ειμαι ψιλοκαφρος με το γκαζι.... | |
|
| |
antonpapa Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 19/04/2010
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 16:10 | |
| - panosk8 έγραψε:
- καντε τον κοπο κ ψαξτε να το βρειτε κ θα παθετε ζημια.
ειναι σε στυλ βελ ρευ,λιγο πιο ρευστο ομως,σιλικονουχο, κ αμα η αλυσιδα ειναι ζεστη αποροφαται εντελως. ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει στην αλυσιδα,οι αλλαγες γινονται με ενα κλακ,χωρις θορυβο χωρις δυναμη χωρις τιποτα. στο δρομο δε,του κλημη βαρουσε 300αρες για τη πλακα,το δικο μου αρχισε παλι τις σουζες στις 3τες με γκαζι μονο, ωραια πραγματα. τα πασαλειψαμε μ αυτο κ καταλαβαμε τι θα πει απωλειες τριβων,κ τι χαναμε πιο πριν. αντε κ καλες σουζες.
Επειδη αγορασα 18euros σημερα το ipone λιπαντικο αλυσιδας (λευκο) λογω του οτι μου τελειωσε το ΤΡΟΜΕΡΟ bell ray ,καθαρισα την αλυσιδα και μετα απο μια βολτα 20λεπτη να ζεστανω την αλυσιδα παω να βαλω το καινουρια ενω το ανακατεψα και πεταγε αλλοτε σε ψιλοαφρο το γρασσο και αλλοτε σε υγρη μορφη εντελως με αποτελεσμα η αλυσιδα να εχει κοκους γρασσου και λεω οταν παω μια βολτα "γρηγορη" αυτα τα κομματια θα με κανουν χαλια και εμενα και την μοτο δεν εχω παει ακομα....εχει και καποιος αλλος το συγκεκριμενο να μ πει???Παντως σε σχεση με αυτα που ακουγα για το Ιπονε δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος προς το παρον...Και νομιζω δεν λιπαινει τοσο καλα κ βαθια την αλυσιδα οσο το Βελλ ραυ...Τι να πω??Το κλασσικο Μπελ ραυ δεν το βρικα πουθενα το εχουν αντικαταστησει με ενα νεο της ιδιας εταιρειας που εχω μαθει οτι ειναι ψιλο μουφα.... | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 16:13 | |
| - Miou έγραψε:
βεβαια αλλο το 600 και αλλο το 1000 αλλα η βασικη διαφορα πιστευω ειναι οτι ειμαι ψιλοκαφρος με το γκαζι.... Πιστεύω αυτοί οι 2 είναι οι λόγοι. Από την μία το 600 δεν έχει την δύναμη του 1000 και από την άλλη ο τρόπος που οδηγώ γενικά είναι "μαλακός" ανεξαρτήτος ταχύτητας, στριψίματος κλπ + το ότι σούζες και μπαντιλίκια δεν κάνω | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 16:22 | |
| - stoui έγραψε:
- Miou έγραψε:
βεβαια αλλο το 600 και αλλο το 1000 αλλα η βασικη διαφορα πιστευω ειναι οτι ειμαι ψιλοκαφρος με το γκαζι.... ... + το ότι σούζες και μπαντιλίκια δεν κάνω ειναι σαν να μου λες οτι δεν κανεις σεχ φιλαρακι.....μα τι κανεις????? :P :P :P | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 16:32 | |
| - antonpapa έγραψε:
Επειδη αγορασα 18euros σημερα το ipone λιπαντικο αλυσιδας (λευκο) λογω του οτι μου τελειωσε το ΤΡΟΜΕΡΟ bell ray ,καθαρισα την αλυσιδα και μετα απο μια βολτα 20λεπτη να ζεστανω την αλυσιδα παω να βαλω το καινουρια ενω το ανακατεψα και πεταγε αλλοτε σε ψιλοαφρο το γρασσο και αλλοτε σε υγρη μορφη εντελως με αποτελεσμα η αλυσιδα να εχει κοκους γρασσου και λεω οταν παω μια βολτα "γρηγορη" αυτα τα κομματια θα με κανουν χαλια και εμενα και την μοτο δεν εχω παει ακομα....εχει και καποιος αλλος το συγκεκριμενο να μ πει???Παντως σε σχεση με αυτα που ακουγα για το Ιπονε δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος προς το παρον...Και νομιζω δεν λιπαινει τοσο καλα κ βαθια την αλυσιδα οσο το Βελλ ραυ...Τι να πω??Το κλασσικο Μπελ ραυ δεν το βρικα πουθενα το εχουν αντικαταστησει με ενα νεο της ιδιας εταιρειας που εχω μαθει οτι ειναι ψιλο μουφα....
18 ευρω ακριβα το πηρες...κατσε ομως,αφου δεν το χεις κανει γρηγορη βολτα ακομα ,πως λες οτι δεν εισαι ευχαριστημενος?? κ πως κατεληξες στο συμπερασμα οτι δεν λυπαινει καλα κ βαθια? ο αφρος που βγαζει ειναι νορμαλ,μη φοβασαι δε πιτσιλαει βγες κ οδηγα | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 16:35 | |
| να πω μια γνωμη..... bell ray BLUE tac !!!! μακραν οτι καλυτερο εχω βαλει στο μηχανακι και εχω δει γενικοτερα, ειναι κυριολεκτικα σα τσιχλα !!!! ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ !!!!! τωρα για ζωη αλυσιδας δε ξερω αφου το πηρα μεταχειρισμενο το μηχανακι αλλα ηδη εχει 24.000 ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟΥ....ΕΙΝΑΙ 600 δεν εχει αλογα δε παει βημα......... μπλα μπλα μπλα....!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 17:04 | |
| | |
|
| |
antonpapa Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 19/04/2010
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 17:28 | |
| - panosk8 έγραψε:
- antonpapa έγραψε:
Επειδη αγορασα 18euros σημερα το ipone λιπαντικο αλυσιδας (λευκο) λογω του οτι μου τελειωσε το ΤΡΟΜΕΡΟ bell ray ,καθαρισα την αλυσιδα και μετα απο μια βολτα 20λεπτη να ζεστανω την αλυσιδα παω να βαλω το καινουρια ενω το ανακατεψα και πεταγε αλλοτε σε ψιλοαφρο το γρασσο και αλλοτε σε υγρη μορφη εντελως με αποτελεσμα η αλυσιδα να εχει κοκους γρασσου και λεω οταν παω μια βολτα "γρηγορη" αυτα τα κομματια θα με κανουν χαλια και εμενα και την μοτο δεν εχω παει ακομα....εχει και καποιος αλλος το συγκεκριμενο να μ πει???Παντως σε σχεση με αυτα που ακουγα για το Ιπονε δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος προς το παρον...Και νομιζω δεν λιπαινει τοσο καλα κ βαθια την αλυσιδα οσο το Βελλ ραυ...Τι να πω??Το κλασσικο Μπελ ραυ δεν το βρικα πουθενα το εχουν αντικαταστησει με ενα νεο της ιδιας εταιρειας που εχω μαθει οτι ειναι ψιλο μουφα....
18 ευρω ακριβα το πηρες...κατσε ομως,αφου δεν το χεις κανει γρηγορη βολτα ακομα ,πως λες οτι δεν εισαι ευχαριστημενος?? κ πως κατεληξες στο συμπερασμα οτι δεν λυπαινει καλα κ βαθια? ο αφρος που βγαζει ειναι νορμαλ,μη φοβασαι δε πιτσιλαει βγες κ οδηγα Οταν το ψεκασα στην αλυσιδα μετα γυρνοντας τον τροχο μαζευα με μπατονετα μικρα κομματια που δημιουργουσε το γρασσο πανω της τα οποια σιγουρα θα εφευγαν και θα πηγαιναν στν ζαντα σε ταχυτητα...οσο για τοθεμα 'δεν την λιπαινει" απλα οπου ριξεις μενει εκει και κολλαει ενω με το παλιο που ηταν πιο ρευστο εριχνες σε εναν κρικο και το εβλεπες οτι εμπαινε βαθια και ακολουθουσε την γραμμη του κρικου αφου κατεβαινε και στην απο κατω μερια της αλυσιδας χωρις να θελει περασμα απο κατω...και μετα βεβαια παγωνε και αυτο σαν κολλα....με λιγα λογια ηταν πιο νερουλο και κολλαγε ιδια...τωρα για τιμη που το περνεις πιο φθηνα ειναι το μεγαλο δοχειο παντως.... | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 18:40 | |
| | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 19:42 | |
| Επειδή τυγχάνει να έχω μείνει και εγώ από σπρέυ αλυσίδας γιατί με τέλειωσε την προηγούμενη εβδομάδα το παλιό μου, αποφάσισα να παραγγείλω και εγώ αυτό το Ipone. Θα έρθει αύριο, και η τιμή του στα 15 ευρώ. Καλά είναι; Από αυτά που άκουσα και μόνο το παραγγέλνω Πάνο. :P Κανόνησε! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 20:11 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 20:53 | |
| και εγω ιπονε χρησιμοποιω. Εχει πολυ καλυτερη λιπανση απο το μπελρει. Αποψη μου. Ειναι και πιο οικονομικο. Ιπονε 750ml 18 € , μπελρει 200ml 22 €. Υπαρχει και το ρεισινγκ που βγαινει σε 4 χρωματα το γρασσο ( μπλε,πρασινο,κοκκινο,ασπρο) για οσους θελουν χρωμα στην αλυσιδα τους........ | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Παρ 25 Νοε 2011, 21:49 | |
| | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Σαβ 26 Νοε 2011, 17:03 | |
| Απο εκει πηρα το δικο μου το μπλε. Κουμπαρε το δικο σου το 750ml το εχει 15 ευρω.
Και δωρεαν παραδοση στην αττικη αν παρεις πανω απο 1 λιτρο/μπουκαλι . | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Σαβ 26 Νοε 2011, 19:19 | |
| Ήρθε σήμερα, θα το βάλω πιο αργά και αύριο θα δω εντυπώσεις. | |
|
| |
WotU777 Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρεας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 99 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Πεμ 01 Δεκ 2011, 15:11 | |
| το εβγαλα εθνικη εχθες, και το λαστιχο εγινε μ@@ι καπελο, το γρασσο εφτασε λιγο πριν την κορωνα, επιστρεφω στην παλια καλη συνταγη ΛΙΓΟ λιπαντικο στην αλυσιδα καθε 1000 κμ. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Πεμ 01 Δεκ 2011, 16:59 | |
| ειναι πολλα τα 1000χλμ για να βαζεις λιγο γρασσο(και πολυ να βαζεις παλι πολλα ειναι τα χλμ)...καλυτερα καθε 500 να μην σου πω και λιγοτερα... εγω παντος βαζω ενα φθηνιαρικο rock oil (πρασινο μπουκαλι με περιπου 8-10ε το τεραστιο μεγεθος...) και εαν δεν βαλω παρα πολυ δεν εχω προβλημα με το λαστιχο καθολου... πεταει στην ζαντα αμα εχω βαλει πολυ και ανοιξω το γκαζι αλλα μεχρι εκει... στο λαστιχο ποτε.... | |
|
| |
WotU777 Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρεας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 99 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Πεμ 01 Δεκ 2011, 17:24 | |
| Τι να πω ρε Αλεξ, φαντασου οτι η αλυσιδα μου απο εξω εχει ψιλο σκουριες τοσο λιγο βαζω, καλυτερα να αλαζω αλυσο/ζα πιο συχνα παρα το γρασσο στο λαστιχο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Πεμ 01 Δεκ 2011, 17:35 | |
| αυτο ειναι σιγουρο που λες αλλα μηπως το "λιγο" που λες οτι βαζεις δεν ειναι ακριβως λιγο, αλλα ειναι λιγο παραπανω??? | |
|
| |
| σπρευ αλυσιδας | |
|