| σπρευ αλυσιδας | |
|
+23noodles Rossifumis#11 platonas lakisman46 ripper Schumi k8 600 kk antonpapa Miou stoui mike gsxrk71000 louk6 kontos 750 Darksoul WotU777 gkourv stavroulis magiaklaniakeksatmisi gat0s Big Daddy T.R.E panosk8 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WotU777 Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρεας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 99 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Πεμ 01 Δεκ 2011, 17:40 | |
| μια στρωση εσωτερικα δεν γινεται πιο λιγο | |
|
| |
Rossifumis#11 Jr.gixxer
Τόπος : Agrinio Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 22 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2015
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Δευ 27 Απρ 2015, 18:13 | |
| μαρκα και τυπος σπρευ παιδες γτ δε πολυκαταλαβα,συγχωρεστε με | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Σαβ 02 Μάης 2015, 16:12 | |
| για καποιο ipone νομιζω μιλανε πιο πανω... μεγαλη μαστιγα τα σπρεϊ αλυσιδας | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Σαβ 02 Μάης 2015, 16:41 | |
| - vaggelis600 έγραψε:
- για καποιο ipone νομιζω μιλανε πιο πανω... μεγαλη μαστιγα τα σπρεϊ αλυσιδας
χαχαχα.ωπος το ειπες.Μαστιγα.χαχαχαχα.λοιπον μεχρι να βρω την ακρη μου ειχα πεσει στα βαρια.......βρε τι απο shell, τι απο οτι να ειναι και να μου πεταει τεφλον στα ρουχα.τι να ψαχνω το μπροστα γραναζι που ειναι.... τελικα κατεληξα σε bel-ray και εθιστηκα εκει....... http://www.belray.com/bel-ray-super-clean-chain-lube | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Κυρ 03 Μάης 2015, 00:08 | |
| - terrorzone έγραψε:
- vaggelis600 έγραψε:
χαχαχα.ωπος το ειπες.Μαστιγα.χαχαχαχα.λοιπον μεχρι να βρω την ακρη μου ειχα πεσει στα βαρια.......βρε τι απο shell, τι απο οτι να ειναι και να μου πεταει τεφλον στα ρουχα.τι να ψαχνω το μπροστα γραναζι που ειναι.... τελικα κατεληξα σε bel-ray και εθιστηκα εκει.......
http://www.belray.com/bel-ray-super-clean-chain-lube
Στην αρχη εβαζα castrol(μια χαρα),μετα εβαλα κανα 2-3 μπουκαλακια motorex(αυτο με λιγο τεφλον)αλλα η αλυσιδα ψιλοσκληρυνε,εκανε κομπους.Προχθες βρηκα ενα μπουκαλακι bell ray και εβαλα.Χωρις τεφλον,πολυ μ αρεσε | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Κυρ 03 Μάης 2015, 02:38 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Δευ 04 Μάης 2015, 00:23 | |
| - krosfala έγραψε:
- terrorzone έγραψε:
- vaggelis600 έγραψε:
χαχαχα.ωπος το ειπες.Μαστιγα.χαχαχαχα.λοιπον μεχρι να βρω την ακρη μου ειχα πεσει στα βαρια.......βρε τι απο shell, τι απο οτι να ειναι και να μου πεταει τεφλον στα ρουχα.τι να ψαχνω το μπροστα γραναζι που ειναι.... τελικα κατεληξα σε bel-ray και εθιστηκα εκει.......
http://www.belray.com/bel-ray-super-clean-chain-lube
Στην αρχη εβαζα castrol(μια χαρα),μετα εβαλα κανα 2-3 μπουκαλακια motorex(αυτο με λιγο τεφλον)αλλα η αλυσιδα ψιλοσκληρυνε,εκανε κομπους.Προχθες βρηκα ενα μπουκαλακι bell ray και εβαλα.Χωρις τεφλον,πολυ μ αρεσε αν μιλας για το bell ray blue tac ειναι πραγματικα οτι καλυτερο εχω δοκιμασει και εγω, σκετη τσιχλα | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Τρι 05 Μάης 2015, 18:29 | |
| +1 και εγω το blue tac βαζω. δεν ειναι πολυ ακριβο παντως, 11-12 ευρω εχει (400ml) | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: σπρευ αλυσιδας Τρι 05 Μάης 2015, 21:24 | |
| To blue tac το παρέλαβα και εγώ χθες...Θα δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις. Η τιμή είναι αυτή που λέει ο Βαγγέλης από πάνω. (11,17€ έδωσα αν θυμάμαι καλά και ήρθε στο σπίτι μου) Έχω άλλα 2-3 διαφορετικά και μέχρι τώρα έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από ένα της repsol. Λιπαίνει καλά και πιτσιλάει ελάχιστα πάνω στην ζάντα όπως τα περισσότερα, αλλά ποτέ δεν έχει πάει στο λάστιχο. | |
|
| |
| σπρευ αλυσιδας | |
|