Greek GSX-R forum
Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 Poll_l10Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 Poll_c10Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 Poll_r10 
JIMK7
Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 Poll_l10Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 Poll_c10Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)

Πήγαινε κάτω 
+36
giannis_suzuki
AlexGeo
Κωσταςηρακλειο
Miou
WotU777
gixxer88
Babis
harrys
popay
valentinosgsxr
Hamamatsu
mx5
ripseventh
JIMK7
stavrosrodo
mistiriodis_tsantakias
landen
nktr
panosk8
Oikopedofagos
Hlektrologos
gat0s
DrIoannis
AggelosK8
busa respect
papagym
misfits296
Darksoul
FnS
nasos-v
T.R.E
GSXR
thanosk6
GIXXERAKIAS
κολτρέϊν
DimSTriple
40 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gixxer88
Jr.gixxer

Όνομα: : Αγγελος
Τόπος : βασιλικη λευκαδας
Αριθμός μηνυμάτων : 39
Αγωνιζόμενος : στις μπυρες μονο κατηγορια top fuel
Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011

Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΤετ 31 Αυγ 2011, 22:37

Εγω παιδες εβαλα γκαζιερα robby με χερουλια hebo και τα κολλησα γιατι εβγεναν καλητερα τα μαματα που εχουν κ απο μεσα σαγρε επιφανια κ δε πανε πουθενα.παντος γκαζιερα γρηγορη για δρομο εμενα δε μου εκανε γιατι οπως τη χουφτωνα ενω τα ανεβαζε τα χλμ χαλαρα μετα απο τισ 6-7 rpm εκανα αιτηση να τη μασω η να τη κατσω κατω κ πολλεσ φορες πηγενε το σκατω στη καλτσα.Α!ειχα μπροστα κ ενα γραναζι με ενα δοντι μικροτερο.τωρα για τη πιστα δε ξερω αν βοηθαει.αυτα τα ολιγα απο εμε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΤετ 31 Αυγ 2011, 22:42

gixxer88 έγραψε:
Εγω παιδες εβαλα γκαζιερα robby με χερουλια hebo και τα κολλησα γιατι εβγεναν καλητερα τα μαματα που εχουν κ απο μεσα σαγρε επιφανια κ δε πανε πουθενα.παντος γκαζιερα γρηγορη για δρομο εμενα δε μου εκανε γιατι οπως τη χουφτωνα ενω τα ανεβαζε τα χλμ χαλαρα μετα απο τισ 6-7 rpm εκανα αιτηση να τη μασω η να τη κατσω κατω κ πολλεσ φορες πηγενε το σκατω στη καλτσα.Α!ειχα μπροστα κ ενα γραναζι με ενα δοντι μικροτερο.τωρα για τη πιστα δε ξερω αν βοηθαει.αυτα τα ολιγα απο εμε.

συνηθεια θελει κ γω φαντασου με του R1 κ φοβομουν στην αρχη τωρα δεν χαμπαριαζω δεινω αλλα θελω κι αλλο να μειωθει! Twisted Evil
Oikopedofagos
Normal gixxer
Normal gixxer
Oikopedofagos

Άντρας Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 377
Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΤετ 31 Αυγ 2011, 23:18

του 636 είναι ίδια με του R1.
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 01 Σεπ 2011, 03:52

Oikopedofagos έγραψε:
του 636 είναι ίδια με του R1.

ε τοτε παμε για R6! 8)
πρεπει να βρω χειριστηριο αλλο ομως!δεν χαλαω το δικο μου με τπτ!κολλημενος! :P
Babis
Normal gixxer
Normal gixxer
Babis

Άντρας Όνομα: : Μπάμπης
Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ
Αριθμός μηνυμάτων : 146
Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους????
Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 01 Σεπ 2011, 07:49

τρομερος ο τυπος good που σκεφτηκε αυτη τη πατεντα με το πλαστικο.γιατι ομως πλαστικο και οχι μεταλλο απο τορνο.να μην εχεις και το φοβο μηπως δεν κρατησει το πλαστικο.μπορει καποιος να μου πει ποσα χιλιοστα ειναι η διαμετρος του R6 για να υπολογισω τη μετατροπη στο μαμα να δω και τι υλικο θα βαλω?? eleison
και γι'αυτους που θα τρεξουν να μου πουν οτι καλυτερα να βαλω απο R6 και τετοια να ξερουν οτι δεν ειμαστε ολοι μαστορες και αν για εσας φαινεται απλο να σηκωσεις ντεποζιτο και τετοια απλα σας λεω οτι δεν ειναι diabase και παει καιρος που ξεκινησατε να μαστορευεται και εχετε ξεχασει πως ειναι να το κανεις μονος σου οταν δεν εχεις καποιον να σου δειξει καποια βασικα η τελος παντων δεν εχει καμια σχεση με το αντικειμενο σου.θελω να μαθω και μαλιστα σαν τρελος να την φτιαχνω μονος μου τουλαχιστον αυτα τα "απλα" αλλα δυστυχως εδω στο ναυπλιο παιζω μονος μου μπαλα. toixos sos
harrys
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : Χάρης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 50
Hμερομηνία εγγραφής : 23/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 01 Σεπ 2011, 15:48

Είναι καλυτερο του R6 γιατί μια στο εκατομυριο αν ποτέ ξεκολήσει... ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!

Είτε R6 βάλεις είτε την κάνεις την μαμά σαν του r6 τότε χρειάζεσαι να μακρίνεις την ντίζα από κάτω απο το τεποζιτο.

Αλλά μην τρελένεσαι.. η αλήθεια είναι ότι με ντίζες ποτέ μου δεν έχω ασχοληθεί και εγώ και φοβάμαι μήπως τα σκατώσω γιατί δεν έχει μόνο μια ντίζα.. έχει και επιστροφής..
Οπότε λέω να πάω σε ένα απλό συνεργείο και να τους πω έτσι κι έτσι να μου ρυθμίσουν τα περι ντίζας... ή και να τα κάνουν και όλα μόνοι τους.. πάνω από 20€ δεν θα πάρουν.. ε δεν γαμιέται... Smile
harrys
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΚυρ 04 Σεπ 2011, 00:19

Παιδιά διάβασα ότι τα K9 δεν χρειάζονται φάγωμα στο χειριστηριο επειδή έχουν άλλη σχεδίαση λόγω των προγραμματων...
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΚυρ 04 Σεπ 2011, 00:22

harrys έγραψε:
Παιδιά διάβασα ότι τα K9 δεν χρειάζονται φάγωμα στο χειριστηριο επειδή έχουν άλλη σχεδίαση λόγω των προγραμματων...

Πολύ πιθανό.
harrys
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΚυρ 04 Σεπ 2011, 05:17

Το σκέφτομαι ρε γαμώτο μήπως να μην έβαζα του R6 και να έβαζα του R1... Φοβάμαι μήπως θα είναι πολύ απότομο μετά... με του R1 θα μπορώ να ανοίγω τέρμα το γκάζι με μια κίνηση? Τώρα θέλει ολόκληρη ιστορία για να ανοίξω τέρμα το γκάζι :P

Oikopedofagos είσαι σίγουρος ότι το κ9 750 έχει 79 μοίρες και με ρ1 παω 73 και με ρ6 παω 66?
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΚυρ 04 Σεπ 2011, 10:01

παρε κ τις 2 αν βαλεις του R1 στειλε πμ να ρθω να παρω του R6!ααχαχαχα!
WotU777
Normal gixxer
Normal gixxer
WotU777

Άντρας Όνομα: : Ανδρεας
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 99
Αγωνιζόμενος : οχι
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΚυρ 04 Δεκ 2011, 17:46

Τα μποσικα απο την μαμισια γκαζιερα μπορουν να μειωθουν;;
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΚυρ 04 Δεκ 2011, 20:48

WotU777 έγραψε:
Τα μποσικα απο την μαμισια γκαζιερα μπορουν να μειωθουν;;

... εννοειτε αυτο....
WotU777
Normal gixxer
Normal gixxer
WotU777

Άντρας Όνομα: : Ανδρεας
Αριθμός μηνυμάτων : 99
Αγωνιζόμενος : οχι
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΚυρ 04 Δεκ 2011, 21:02

Ευχαριστω Αλεξ kapelo
Κωσταςηρακλειο
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : kostas
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 563
Αγωνιζόμενος : oxi pia
Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΔευ 05 Δεκ 2011, 22:46

εγω την φοραω 1 χρονο τωρα απο ρ6 και ειναι μια χαρα θεμα συνηθειας ειναι παιδια...
AlexGeo
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : Aλέξης
Τόπος : Σαλλονικα
Αριθμός μηνυμάτων : 16
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΔευ 28 Απρ 2014, 19:14

πήγα σήμερα ρώτησα(Αντιπροσωπεία) για την γκαζιέρα και μου λέει 27Ε εσείς που την βρήκατε με 12-15Ε?
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

Άντρας Ηλικία : 36
Αριθμός μηνυμάτων : 1057
Αγωνιζόμενος : στην μασα.........
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΔευ 28 Απρ 2014, 19:28

τα παιδια το λεγανε και πριν απο 3-4 χρονια...εχουν ανεβει και οι τιμες...
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΔευ 28 Απρ 2014, 20:16

giannis_suzuki έγραψε:
100% έλεος! Εδώ έχουμε 40% μείωση μισθών και οι άλλοι τα ανεβάζουν. Anyway είχα κάνει και εγώ αυτή τη μετατροπή και συγκεκριμένα του R1. Δεν χρειάστηκε πέραν από ρύθμιση στα μπόσικα να κάνω κάτι άλλο.
gsxr power k8
Normal gixxer
Normal gixxer
gsxr power k8

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Αριθμός μηνυμάτων : 341
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΔευ 28 Απρ 2014, 22:10

κανε μια ερωτηση στον Σπηλιωτη στη 8ηβων
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΔευ 28 Απρ 2014, 22:11

DrIoannis έγραψε:
giannis_suzuki έγραψε:
100% έλεος! Εδώ έχουμε 40% μείωση μισθών και οι άλλοι τα ανεβάζουν. Anyway είχα κάνει και εγώ αυτή τη μετατροπή και συγκεκριμένα του R1. Δεν χρειάστηκε πέραν από ρύθμιση στα μπόσικα να κάνω κάτι άλλο.

Του R1 έχει μικρή διαφορά,σχεδόν ανεπαίσθητητη. Του R6 βάζουν όλοι και ανέβηκε η τιμή του ανταλλακτικού  lol! lol! lol! 
AlexGeo
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΤρι 29 Απρ 2014, 01:58

ξέρω ξέρω Γιάννη ότι έχουν πέραση 3-4 χρόνια, Very Happy  Very Happy  απλά τώρα τελευτεα μπήκα στο φόρουμ και τα είδα και έκανα σήμερα μια ερώτηση εδώ θεσσαλονίκη στον ματακό(αντιπροσωπεία) για γκαζιέρα R6 06 και μου λέει 27Ε μαζί με το γρίπ!!! affraid  affraid 
Ναι Βασίλη θα πάρω ένα τηλεφώνων έτσι για λόγου το αληθές από περιέργια να δω τη θα μου πουν!! diabase 
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 700
Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΤρι 29 Απρ 2014, 03:15

Απ οτι καταλαβα δλδ διαβαζωντας ουτε η μαμα ουτε της yamaha
οι γκαζιερες ειναι οβαλ,σωστα?
Ξερει μηπως κανεις αν αυτες οι γκαζιερες ειναι οβαλ?
http://www.ebay.com/itm/Motion-Pro-Revolver-Throttle-Kit-For-Suzuki-GSX-R600-GSX-R750-2008-2009-/191133346564?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item2c806f6b04&vxp=mtr
και επισης τι παιζει με το διακοπτη(δολοφονο) σ αυτη τη περιπτωση,τον αγοραζεις εξτρα
η ειναι μεσα στα 75ευρω?
AlexGeo
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΤρι 29 Απρ 2014, 12:40

Φίλε Πέτρο κάποια περίοδο που έψαχνα κι εγώ να πάρω είχα ρώτηση,και από τη θυμαμε μου είπαν πως δεν χώραι να μπι μαζί με την εργοσασιακή βάση οργάνων για to 1000!!

Υ.Γ  Η τιμή είναι 80ευρώ συν τα μεταφορικά 35ευρώ!!

Υ.Γ Kαι ο σπηλιώτης 27 Ευρώ μου είπε
x4m3n0s
Normal gixxer
Normal gixxer
x4m3n0s

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Αριθμός μηνυμάτων : 210
Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 01 Μάης 2014, 14:24

Αν μιλαμε μονο για το γκριπ και οχι και τους διακοπτες εμενα μου ειχε παει (πριν ενα χρονο βεβαια) στα 20 γιουρια. Οσο για το αν θελει φαγωμα....πρεπει να θελει στα 600/750 μιας και οταν το περασα με μηχανικο δεν ειχε επαναφορα το κλεισιμο του γκαζιου.
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 700
Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΚυρ 05 Ιουν 2016, 20:59

Εβαλα τη γκαζιερα χθες απο r6.Εφαγα λιγο υλικο απο το κατω μισο της
βασης μπηκε η γκαζιερα με τη ροδελα μαζι.Λειτουργια κομπλε,επαναφορα κομπλε
ομως 2πραματα με ξυνισαν.
1 το γκαζι εγινε πιο βαρυ σε αισθηση,θελει δλδ πιο πολυ δυναμη για να γυρισει.
Και σε σας που βαλατε απο r6 ετσι ειναι?Σε τι οφειλεται?
Και 2 οταν ανοιγω τερμα απο νωρις το μηχανακι ανοιγει και σε καποιο σημειο
δινει κλωτσια και ροπιαζει.Ενω πριν ανοιγε γραμμικα,μιλαω για 750 κ8.
Τωρα σ αυτο μπορει να σπινιαρε κ το λαστιχο και να πιανε αποτομα δεν ειμαι σιγουρος.
Πιο πολυ με καιει η αισθηση,γνωριζει κανεις?
gsxr power k8
Normal gixxer
Normal gixxer
gsxr power k8

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Αριθμός μηνυμάτων : 341
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)   Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) - Σελίδα 5 EmptyΚυρ 05 Ιουν 2016, 21:06

Εγώ στο κ8 600 που είχα ήταν πενα

Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Κοντή γκαζιέρα robby moto.
» κοντη γαζιερα.....
» Accossato Γκαζιέρα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com