| Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) | |
|
+36giannis_suzuki AlexGeo Κωσταςηρακλειο Miou WotU777 gixxer88 Babis harrys popay valentinosgsxr Hamamatsu mx5 ripseventh JIMK7 stavrosrodo mistiriodis_tsantakias landen nktr panosk8 Oikopedofagos Hlektrologos gat0s DrIoannis AggelosK8 busa respect papagym misfits296 Darksoul FnS nasos-v T.R.E GSXR thanosk6 GIXXERAKIAS κολτρέϊν DimSTriple 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Παρ 28 Μάης 2010, 18:42 | |
| - nasos-v έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- μολις την πηρα
14 ευρω.....
περιμενουμε εντυπωσεις...
λοιπον οπως ειχα πει πηρα απο ρ1
εκανα 5 λεπτα να την βαλω
δεν χρειαστηκε να φαω ή να σηκώσω ντεποζιτο
εβαλα και 2 καινουργια γκριπ
και ειμαστε ετοιμοι
λειτουργεια τωρα....... οπως καθεσαι ορθιος και πιανεις φυσιολογικα το γκριπ σου , μπορεις να ανοιξεις ανετα μεχρι το 90-95% της διαδρομης αν εισαι σκυμενος (που φυσιολογικα θα εισαι στο τερμα γκαζι) ερχεται ευκολα το 100% της διαδρομης και απο ορθιος μπορεις να το παρεις τερμα αλλα σπας εντονα το καρπο σου
εγω αυτο ζητουσα παντος.......
συμπερασμα PERFECT!!!!! Ακριβως οπως τα ειπες ειναι Νασο. Για χρηση δρομου ειναι σουπερ. | |
|
| |
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Τρι 03 Αυγ 2010, 18:13 | |
| Μιας και ειχα ελευθερο χρονο καθησα και εκανα και εγω αλλαγη της γκαζιερας με αυτη του R1. Η διαφορα ειναι αρκετα αισθητη και δεν χρειαζεται να σου βγαινει ο καρπος οποτε θελεις να ανοιξεις τερμα. Κοστος κατασκευης 15 ευρω η γκαζιερα του R1, 21 ευρω καποια νεα grip του Harris και ετοιμος. Χρονος για την τοποθετηση 5 λεπτα.
Το μονο περιεργο ειναι οτι για να μπορεσω να πετυχω εναν μικρο τζογο στο γκαζι οπως το εργοστασιακο αναγκαστικα να ξεσφυξω τελειως και το πανω παξιμαδι αλλα και τα κατω. Σε εσας ετσι εκατσε?
Παντος οσοι δεν εχουν κανει την μοντα αυτη ας το δοκιμασουν και το αποτελεσμα θα τους ανταμoiψει με το παραπανω. | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Παρ 10 Σεπ 2010, 05:45 | |
| ΤΡΕ μετά λύπης μου να σε ενημερώσω ότι τόσο καιρό στις συζητήσεις μεταξύ μας περι κοντής γκαζιέρας λέμε . Η γκαζιέρα στα gsxr 1000 από το 3 και μετά είναι 75 μοιρών και όχι 90 δηλαδή 1/5 και όχι 1/4. Όπως είπες και εσύ το μόνο σίγουρο είναι αυξάνοντας τη διάμετρο του κυλίνδρου μειώνεις τις μοίρες από κει και πέρα αυτό δεν σημαίνει ότι άμα βάλεις γκαζιέρα από ρ6 θα έχεις και τις μοίρες του ρ6 γιατί στην όλη υπόθεση ξεχάσαμε τη διαδρομή από τις ντίζες. Στα gsxr 03-08 αυτή η διαδρομή είναι περίπου 23mm στα 09+ η διαδρομή είναι 22mm παρόλο που οι συνολικές μοίρες είναι πάλι 75o γιατί έχει μικρότερο κύλινδρο. 'Αρα έχουμε gsxr 09+ 33mm gsxr 05-08 34mm r1 36mm r6 40mm διάμετρο κυλίνδρου. Όλα τα gsxr έχουν 75ο γκαζιέρα. Βάζοντας τη γκαζιέρα του ρ1 πάμε gsxr 05-08 72o gsxr 09+ 69o kai me r6 gsxr 05-08 65o gsxr 09+ 62o Όπως το βλέπω εγώ το gsxr 05-08 κερδίζει ελάχιστα από την αλλαγή σε ρ1 και γιαυτό κιολας εγώ δεν κατάλαβα καμια ουσιαστική διαφορά αλλάζοντας το | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Παρ 10 Σεπ 2010, 10:54 | |
| δε ξερω τι λεει ο οικοπεδοφαγος εγω ενα ξερω εβαλα R1 κ ο καρπος μου δε σπαει για φουλ φορτιο απο κει κ περα δε με νοιαζουν ποσες μοιρες κ τα σχετικα κ του R6 πιστευω οτι δε θα μου αρεσε επειδη θα γινοταν ακομα ποιο κοντο κ στην πολη μπορει να την παθαινα ασχημα κ θα χαλαγα κ τα χειριστιρια μου για να μπει! | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Παρ 10 Σεπ 2010, 13:10 | |
| - Darksoul έγραψε:
- δε ξερω τι λεει ο οικοπεδοφαγος εγω ενα ξερω εβαλα R1 κ ο καρπος μου δε σπαει για φουλ φορτιο απο κει κ περα δε με νοιαζουν ποσες μοιρες κ τα σχετικα κ του R6 πιστευω οτι δε θα μου αρεσε επειδη θα γινοταν ακομα ποιο κοντο κ στην πολη μπορει να την παθαινα ασχημα κ θα χαλαγα κ τα χειριστιρια μου για να μπει!
+1000 | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Παρ 10 Σεπ 2010, 15:48 | |
| τελικά, της κοντής γκαζιέρας της φταίν΄οι ντίζες...? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Παρ 10 Σεπ 2010, 16:13 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Παρ 10 Σεπ 2010, 16:43 | |
| Welcome to our listing for an Active Quick Action Throttle Kit This item fits the following bike: Suzuki GSXR1000 03-10 This kit includes: * Throttle Tube Housing * Throttle Tubes x 3 (40mm, 42mm and 44mm) * Throttle Cables * Plus any neccesary parts required Specification: * CNC machined alloy 2 part housing * Low friction tube for smoother action * Increased diameter pulley gives shorter throttle action from closed to fully open PLEASE NOTE WHEN FITTING THIS PRODUCT THE KILL SWITCH MUST BE REPLACED Specification 03-04: * Shortens throttle angle from 75 degrees to 66 degrees with 40mm tube fitted * Shortens throttle angle from 75 degrees to 60 degrees with 42mm tube fitted * Shortens throttle angle from 75 degrees to 57 degrees with 44mm tube fitted Specification 05-08: * Shortens throttle angle from 76 degrees to 65 degrees with 40mm tube fitted * Shortens throttle angle from 76 degrees to 60 degrees with 42mm tube fitted * Shortens throttle angle from 76 degrees to 57 degrees with 44mm tube fitted Specification 09-10: * Shortens throttle angle from 75 degrees to 62 degrees with 40mm tube fitted * Shortens throttle angle from 75 degrees to 56 degrees with 42mm tube fitted * Shortens throttle angle from 75 degrees to 53 degrees with 44mm tube fitted Ότι και να λέμε εμείς ο Γιώργος έχει δίκιο. | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 15:30 | |
| παιδια δλδ λετε εγω να βαλω αυτην απο το r1??? μιλαω για κ7 750.. οσο για τον καρπο π αναφερε καποιος φιλος εχει δικιο με την μαμα γκαζιερα καποιες φορες με ποναει μετα απο καποια μεγαλη βολτα ή στην πιστα. για πειτε καμια ιδεα... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 15:41 | |
| - landen έγραψε:
- παιδια δλδ λετε εγω να βαλω αυτην απο το r1???
μιλαω για κ7 750.. οσο για τον καρπο π αναφερε καποιος φιλος εχει δικιο με την μαμα γκαζιερα καποιες φορες με ποναει μετα απο καποια μεγαλη βολτα ή στην πιστα. για πειτε καμια ιδεα... R6 06-07... | |
|
| |
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 18:24 | |
| - landen έγραψε:
- παιδια δλδ λετε εγω να βαλω αυτην απο το r1???
μιλαω για κ7 750.. οσο για τον καρπο π αναφερε καποιος φιλος εχει δικιο με την μαμα γκαζιερα καποιες φορες με ποναει μετα απο καποια μεγαλη βολτα ή στην πιστα. για πειτε καμια ιδεα... Τώρα είσαι στις 79ο με ρ1 73ο και ρ6 66ο Διαλέγεις και παίρνεις. Κατεμε ρ6 | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 19:58 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 21:13 | |
| χορις παρεξιγισει πεδες ....ειναι η πιο χαζη μετατροπη που εχω δει ....πραγματικα ειναι ελαχιστι η διαφορα που εχει κ προτιμο να κρατισο ατην την γαματη λητουργια που εχει η μαμα γκαζιερα απο την σκλιρι λητουργια που αποκται μετα ....εμενα στην πιστα δεν με εχει ενοχλιση ποτε η διαδρομη αντιθετος σου δινει πολυ καλιτερι εσθισι και ακριβια στο ανιξε κλησε .....
καθεστε κ πριζεστε με τυπους κ αλλα τετια χορις ιδιετερο λογο ...μια ντιζα ειναι πος κανετε ετσι :P :P :P :P
| |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 21:18 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- χορις παρεξιγισει πεδες ....ειναι η πιο χαζη μετατροπη που εχω δει ....πραγματικα ειναι ελαχιστι η διαφορα που εχει κ προτιμο να κρατισο ατην την γαματη λητουργια που εχει η μαμα γκαζιερα απο την σκλιρι λητουργια που αποκται μετα ....εμενα στην πιστα δεν με εχει ενοχλιση ποτε η διαδρομη αντιθετος σου δινει πολυ καλιτερι εσθισι και ακριβια στο ανιξε κλησε .....
καθεστε κ πριζεστε με τυπους κ αλλα τετια χορις ιδιετερο λογο ...μια ντιζα ειναι πος κανετε ετσι :P :P :P :P
Αν την κάνεις σωστά δεν έχει καμιά διαφορά στην δύναμη που χρειάζεται ούτε έχει σκληρή αίσθηση... | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 21:21 | |
| δεν εχω πιασι ουτε ενα που να ειναι τοσο σοφτ οσο το μαμα ....λες ολοι να ειναι τοσο κουλη κ να μην ξερουνε να το κανουνε? αφου σφιγκι απο το ελατιριο τσιταρουνε η ντιζες ...δεν πεζει ποτε να ειναι τοσο μαλακο ;P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 21:37 | |
- χορις παρεξιγισει πεδες ....ειναι η πιο χαζη μετατροπη που εχω δει ....πραγματικα ειναι ελαχιστι η διαφορα που εχει κ προτιμο να κρατισο ατην την γαματη λητουργια που εχει η μαμα γκαζιερα απο την σκλιρι λητουργια που αποκται μετα ....εμενα στην πιστα δεν με εχει ενοχλιση ποτε η διαδρομη αντιθετος σου δινει πολυ καλιτερι εσθισι και ακριβια στο ανιξε κλησε .....
Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες μετατροπές που μπορεί να κάνει κάποιος στο μηχανάκι το να βάλει γκαζιέρα από ρ6. Και για να ακριβολογούμε σου παραθέτω μία φωτογραφία από το datalogger που έχω πάνω στο μηχανάκι που δείχνει την μικρή ευθεια των Μεγάρων κ6 με κ8, που επειδή ανοίγουμε το γκάζι μέσα από την στροφή και δεν ισιώνουμε την μηχανή εντελώς παρά ελάχιστα πριν τα φρένα ανοίγω το γκάζι μέχρι 80% και μετά ξαναγκριπάρω. Αυτό είναι με γκαζιέρα ρ1 Και εννοείται δεν παρεξηγούμαστε :P :P | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 21:46 | |
| Έλα αύριο απ'το σπίτι να χώσουμε του R6 πάνω να ανοίγεις το γκάζι 110%! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 21:50 | |
| Και του r6 μακριά είναι. Αν δεν έχει δακτύλιο 42αρη τουλάχιστον δεν το συζητάμε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 21:59 | |
| δεν μπορο να καταλαβο τη διχνης στο σχεδιαγραμα ....αλλα εκει που λες εσυ επιδι εχει ενα γκαπ κ μου τιμονιαζι το μηχανακι τιν περνο λιγο περιεργα κ ετσι τιν εχω ευθια κ ορθιο το μηχανακη :P εκτος απο την εξοδο που εχο πρην μπο στην στροφι εκει το ανιγο ομορφα ομος κ γλικα ;P | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 22:28 | |
- δεν μπορο να καταλαβο τη διχνης στο σχεδιαγραμα ....αλλα εκει που λες εσυ επιδι εχει ενα γκαπ κ μου τιμονιαζι το μηχανακι τιν περνο λιγο περιεργα κ ετσι τιν εχω ευθια κ ορθιο το μηχανακη :P εκτος απο την εξοδο που εχο πρην μπο στην στροφι εκει το ανιγο ομορφα ομος κ γλικα ;P
Στο σχεδιάγραμμα δείχνει ότι κλείνει στιγμιαία το γκάζι επειδή αναγκάζεται να πιάσει το γκάζι από πιο μπροστά για να το ανοίξει τέρμα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 22:34 | |
| Νίκο να ήταν στιγμιαία θα ήταν καλά. Δεν είναι τόσο στιγμιαία γιατί προσπαθείς να ξαναγκριπάρεις ενώ έχεις το σώμα σου έξω δεξιά για να μειώσεις την κλίση της μηχανής | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 22:38 | |
| εγω βασικα εχο σινεχος το γκαζι πιασμενο λιγο πιο μπροστα κ δεν με ενοχλι ποτε ....ισος ομος ειναι κ θεμα κινισις καρπου ο καθενας εχει αλι διαδρομι στο χερι του :P | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 22:41 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 22:43 | |
| πος το καταλαβες? ειμαι τελευτεο μοντελο ....η bmw εμενα πιρε για δοκιμες για να εξελιξι τα συστιματατις ....αμα εισαι αθηνα θα ειμαστε γκαζι(ασχετο?) περνα να σου το διξο απο κοντα :P :P | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Σαβ 11 Σεπ 2010, 22:46 | |
| | |
|
| |
| Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) | |
|