krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Δευ 06 Ιουν 2016, 14:09 | |
| Γυρνουσε δλδ το γκαζι με την ιδια δυναμη που εβαζες για να γυρισει και η μαμα γκαζιερα? Καμια ιδεα κανενας τι μπορει να φταιει? Μηπως ειναι φυσιολογικο επειδη ο κυλινδρος ειναι μεγαλυτερος κ τραβαει πιο πολυ ντιζα με την ιδια κινηση?Μηπως σε ολους ετσι δουλευει και τζαμπα ψαχνω να βρω τι φταιει? | |
|
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Δευ 06 Ιουν 2016, 14:39 | |
| Σε αίσθηση δεν κατάλαβα κάποια διαφορά | |
|
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Δευ 06 Ιουν 2016, 16:42 | |
| Μαλιστα,αρα κατι δεν εχει γινει σωστα.Σ ευχαριστω Βασίλη να σαι καλά | |
|
mikeagent Normal gixxer
Όνομα: : ΜΙΧΑΛΗΣ Τόπος : ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 119 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2016
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Δευ 06 Ιουν 2016, 23:18 | |
| ρε παιδες μιας κ εχουμε ανοιξει το θεμα εδω θελω να ρωτησω κατι π με προβλιματιζει πλ!!!! η γκαζιερα μ πιστευω ειναι πλ σφιχτη με αποτελεσμα να με ποναει ο αντιχειρας μου και να μν μπορω να ευχαριστηθω την μηχανη!! παντα βαζω 1-2 δαχτυλα σταθερα στο φρενο για να ειμαι ετοιμος κ ετσι με ποναει περισσοτερο γτ ασκω μεγαλυτερη δυναμη στον αντιχειρα μου γινεται να χαλαρωσει λιγο η αντισταση της ντιζας? ( η οτι αλλο εχει) ?? | |
|
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Δευ 06 Ιουν 2016, 23:50 | |
| - krosfala έγραψε:
- Μαλιστα,αρα κατι δεν εχει γινει σωστα.Σ ευχαριστω Βασίλη να σαι καλά
δεν εχεις κανει καποιο λαθος! με την ιδια κίνηση στο χερι παράγεις πλεον μεγαλυτερο εργο (τραβας στην ιδια διαδρομη πιο πολυ ντιζα) οποτε θελει και λιγο παραπανω δυναμη. νομιζω ομως οτι η διαφορα ειναι αμελειτεα. αν χρειαζεται πλεον πολυ δυναμη , δες μηπως σου επεσαν απο το τρόχισμα τιποτα γρεζια μεσα στην ντιζα και δυσκολευουν την κίνηση της. ενα wd40 και λιγο τίναγμα στο χερι σου την ντιζα και θα εισαι οκ! - mikeagent έγραψε:
- ρε παιδες μιας κ εχουμε ανοιξει το θεμα εδω θελω να ρωτησω κατι π με προβλιματιζει πλ!!!! η γκαζιερα μ πιστευω ειναι πλ σφιχτη με αποτελεσμα να με ποναει ο αντιχειρας μου και να μν μπορω να ευχαριστηθω την μηχανη!! παντα βαζω 1-2 δαχτυλα σταθερα στο φρενο για να ειμαι ετοιμος κ ετσι με ποναει περισσοτερο γτ ασκω μεγαλυτερη δυναμη στον αντιχειρα μου γινεται να χαλαρωσει λιγο η αντισταση της ντιζας? ( η οτι αλλο εχει) ??
μαλλον το προβλημα σου πρεπει να ειναι στη θεση(υψος) που εχεις την μανετα του φρενου. αν βαζεις οπως λες τα δακτυλα σου παντα πανω στην μανετα, τοτε τα δακτυλα σου - καρπος- χερι - ωμος, πρεπει να δημιουργουν μια νοητή ευθεια οταν καθεσαι στην μηχανη , στην φυσιολογηκη θεση που οδηγας. (οχι σκυφτός). Αν για να βαλεις τα δαχτυλα σου στην μανετα πρεπει να σπαει ο καρπος, τοτε ρυθμισε την τρομπα του φρενου ωστε να ερθει πιο χαμηλα η μανετα και θα δεις ποσο πιο ξεκουραστω θα ειναι. αν δεν ειναι αυτο... δες αν ειναι οι ντιζες πολυ φθαρμενες ή βγαλε το 'κοκαλο' της γκαζιερας και βαλε ελαχιστη βαζελινη εσωτερικα να δουλευει πιο ευκολα. | |
|
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση) Δευ 06 Ιουν 2016, 23:55 | |
| - nasos-v έγραψε:
- krosfala έγραψε:
- Μαλιστα,αρα κατι δεν εχει γινει σωστα.Σ ευχαριστω Βασίλη να σαι καλά
δεν εχεις κανει καποιο λαθος! με την ιδια κίνηση στο χερι παράγεις πλεον μεγαλυτερο εργο (τραβας στην ιδια διαδρομη πιο πολυ ντιζα) οποτε θελει και λιγο παραπανω δυναμη. νομιζω ομως οτι η διαφορα ειναι αμελειτεα. αν χρειαζεται πλεον πολυ δυναμη , δες μηπως σου επεσαν απο το τρόχισμα τιποτα γρεζια μεσα στην ντιζα και δυσκολευουν την κίνηση της. ενα wd40 και λιγο τίναγμα στο χερι σου την ντιζα και θα εισαι οκ!
- mikeagent έγραψε:
- ρε παιδες μιας κ εχουμε ανοιξει το θεμα εδω θελω να ρωτησω κατι π με προβλιματιζει πλ!!!! η γκαζιερα μ πιστευω ειναι πλ σφιχτη με αποτελεσμα να με ποναει ο αντιχειρας μου και να μν μπορω να ευχαριστηθω την μηχανη!! παντα βαζω 1-2 δαχτυλα σταθερα στο φρενο για να ειμαι ετοιμος κ ετσι με ποναει περισσοτερο γτ ασκω μεγαλυτερη δυναμη στον αντιχειρα μου γινεται να χαλαρωσει λιγο η αντισταση της ντιζας? ( η οτι αλλο εχει) ??
μαλλον το προβλημα σου πρεπει να ειναι στη θεση(υψος) που εχεις την μανετα του φρενου. αν βαζεις οπως λες τα δακτυλα σου παντα πανω στην μανετα, τοτε τα δακτυλα σου - καρπος- χερι - ωμος, πρεπει να δημιουργουν μια νοητή ευθεια οταν καθεσαι στην μηχανη , στην φυσιολογηκη θεση που οδηγας. (οχι σκυφτός). Αν για να βαλεις τα δαχτυλα σου στην μανετα πρεπει να σπαει ο καρπος, τοτε ρυθμισε την τρομπα του φρενου ωστε να ερθει πιο χαμηλα η μανετα και θα δεις ποσο πιο ξεκουραστω θα ειναι.
αν δεν ειναι αυτο... δες αν ειναι οι ντιζες πολυ φθαρμενες ή βγαλε το 'κοκαλο' της γκαζιερας και βαλε ελαχιστη βαζελινη εσωτερικα να δουλευει πιο ευκολα. Να σαι καλα Νασο.Αυτο λεω μικρη διαφορα,απλα δεν ηξερα αν ειναι φυσιολογικο. Το ντρεμελ το βαλα στον παγκο με λυμενο το καπακι της γκαζιερας,εβαλα κ w40 και στις ντιζες κ στα ελατηρια στο μυλο οποτε ειναι απλα αυτο που λες. | |
|