| περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up | |
|
+6JIMK7 ΚΑΣΤΟΡΙΑ Kydo TheoDo R geotzim mistiriodis_tsantakias 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Κυρ 03 Απρ 2011, 14:26 | |
| ρε παιδες εχω 1 ζευγαρι κουβερτες και εχουνε αρπαξει λιγο η μια ισα ισα δλδ που εχει παρι χροματακι απο μεσα η αλι κοπικε το καλοδιακι που εχει μεσα ...λετε να μπορο να την επισκευασο? λογικα αμα αλαξο το εσοτερικο υλικο θα δουλεβουνε παλη ...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που θα βρω αυτο το υλικο ...εχει κανεις καμια ιδεα πος λεγετε? στα αγγλικα για να ψαξο στο εβαυ ...κριμα να πεταξουμε της κουβερτες ;( sex | |
|
| |
geotzim Normal gixxer
Όνομα: : George... Τόπος : Τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 62 Αγωνιζόμενος : σ'αυτην την άτιμη κΕνωνία... Hμερομηνία εγγραφής : 14/09/2009
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Κυρ 03 Απρ 2011, 15:01 | |
| φιλε δεν ξερω για κουβερτες αλλα απο ορθογραφια σκιζεις... με πονεσαν τα ματια ρε... | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Κυρ 03 Απρ 2011, 16:19 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Κυρ 03 Απρ 2011, 17:57 | |
| - geotzim έγραψε:
- φιλε δεν ξερω για κουβερτες αλλα απο ορθογραφια σκιζεις...
με πονεσαν τα ματια ρε... μαν δεν το βρισκο κ πολυ ευγενικο αυτο που κανεις ...επιδει εισαι νεος στο φορουμ δεν γνοριζεις και γιαυτο(νεος ενοο λιγα ποστ αρα δεν σημετεχεις πολυ στης ενοτιτες) ....λογο της δυσλεξιας μου αν κ γνοριζω ορθογραφια δεν παταο τα σοστα γραματα ...το λαθος μου ειναι οτι δεν ξαναδιαβαζω το ποστ γι ανα το διορθοσο ....οστοσο εχουνε γινει μεγαλες φασαριες οστε να γραφουμε greeklish...ειναι το μονο φορουμ που γραφο ελληνικα σε οσα το απαγορψανε απλος εφυγα ...δεν μιλισες ασχημα αλλα το σχολιασες κ σε ασχετο θεμα .... ασε που εδω μεσα αρκετα ατομα κανουνε τεραστια ορθογραφικα λαθη απλος ειδες μερικα μπαμ σε εμενα φιλικα παντα ΣΕΞ | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Κυρ 03 Απρ 2011, 18:01 | |
| θενξ ορε μηχαλη...κιολας γιρισατε απο μεγαρα ρε αλιτεςςςς......
τωρα θα μου πει κανεις για της κουβερτεςςςςςςςςς ?????????? το υλικο ειναι σαν λαστιχο απο εξω και απο μεσα ειναι σαν υφασμα τιλιγμενο σε συρμα αν αυτο βοηθαει... σεξξξξξξ
| |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Κυρ 03 Απρ 2011, 18:07 | |
| Στεφανε κάτσε να το ψάξω και θα σου πω μην καμια μακακια!!!!!!Μέγαρα δεν πη΄γα εγώ ρε συ...Δουλευα... :( :( | |
|
| |
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Κυρ 03 Απρ 2011, 18:22 | |
| η δουλια τροει τον αφεντη ;P | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Κυρ 03 Απρ 2011, 18:33 | |
| - geotzim έγραψε:
- φιλε δεν ξερω για κουβερτες αλλα απο ορθογραφια σκιζεις...
με πονεσαν τα ματια ρε... Φίλε Γιώργο.. αυτά που πρέπει να γράφει σωστά όμως τα γράφει σωστά! ΣΕΞ ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΜΧ...... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Κυρ 03 Απρ 2011, 20:02 | |
| Στεφανε το ιδιο προβλημα εχει κ ενας φιλος :P Δυο λυσεις υπαρχουν η του πουλας τη μια καλη που εχεις η σου πουλαει αυτος τη δικια του | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Κυρ 03 Απρ 2011, 20:59 | |
| χαχαχαχ μπροσ γκρεμος και πισω ρεμα ε? | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 00:24 | |
| ελα ξεκολατε μαλακιαμ που μιλισα ετσι απλος μου φανικε καπος σε αυτο το ποστ ..σε αλλο δεν θα με ενιαζε ....
οστοσο μιτσο και αυτη που εχω εγω καλη ειναι πισινη και ετιμαζετε να μου την κανει ....θα το ανακαλιψο το υλικο δεν θα της πεταξο το ειπα εξαρχεις στον "παππου" που ειθελε να της στηλη στα σκουπιδια ....αμα ανακαλιψετε πος λεγετε το υλικο ενιμεροστεμε | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 00:29 | |
| για να βρεις πως λεγετε και να το ψαξεις χτηπα αυτο που θες στην μεταφραση στο google και μετα ψαχτω στο εβαυ......ειναι ενας καλος τροπος να κανεις μια αρχη.....εγω παντως δεν εχω ιδεα πως λεγετε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 01:29 | |
| μα ουτε στα ελληνικα δεν γνοριζο πος λεγετε | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 01:35 | |
| τι υλικο στο περιπου εχει απο μεσα.....δηλ, πως ειναι...μια φοτο κατι ξερω γω να δω...μηπως μπορεσω και το βρω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 01:46 | |
| το περιεγραψα λιγα ποστ πιο πανο ...ειναι αυτο που βαζουνε σαν αντιστασι μεσα στα θερμενομενα καθισματα στα αυτοκινιτα | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 01:51 | |
| πω πω κανονικο σεξ χωρις BMX μου κανεις τωρα κατσε θα ψαξω και θα σου πω κανα link αν βρω κατι αλλιως καλη επιτυχια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 02:05 | |
| αμα ειναι χορις ΒΜΧ αλος θα ειναι ...με απατας? | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 02:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 02:48 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 17:43 | |
| καλο. τωρα για το αλλο που ρωτας μοιαζει με αυτο που εχουν τα αμαξια στο πισω τζαμι? | |
|
| |
Lefis GSXR Normal gixxer
Όνομα: : ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Τόπος : ΒΟΛΟΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 51 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 15/10/2010
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 20:55 | |
| ρε παιδια μια και μιλαμε για κουβερτες,μολις τις βγαζουμε για να μπουμε,τις βγαζουμε απο την μπριζα η οχι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 21:29 | |
| ενοιτε ..ειναι ο 1οσ λογος που κεγοντε η κουβερτες ...και 2ος πιστευο η κακη παροχη ρευματος γιατη η περισοτερη της δουλευουνε με γενιτριες και το ρευμα ειναι οτι νανε | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up Δευ 04 Απρ 2011, 22:02 | |
| στεφο εχω την κουβερτα απτην zex σου κανει? :P :P | |
|
| |
| περι κουβερτας ο λογος ...ηλεκτρονικι speak up | |
|