Greek GSX-R forum
Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 Poll_l10Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 Poll_c10Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 Poll_l10Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 Poll_c10Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Μεταφορα ανορθωτη.

Πήγαινε κάτω 
+10
valentinosgsxr
kapamarou85
stavrosrodo
landen
Miou
gkourv
panosk8
Barberis
T.R.E
TheVeteran
14 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
landen
Adv. gixxer
Adv. gixxer
landen

Άντρας Όνομα: : Billakos
Τόπος : sau paolo
Αριθμός μηνυμάτων : 734
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταφορα ανορθωτη.   Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 EmptyΤετ 11 Μάης 2011, 12:01

λοιπον θα ανεβασω εγω φωτο απο το δικο μου.. το οποιο το σχεδον οπως το μαμα στ κ8. φαινεται σαν εργοστασιακο... bounce

φιλε μου ομως το εχεις πιασει μονο με μία βιδα???
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

Άντρας Όνομα: : Χρίστος
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός μηνυμάτων : 437
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταφορα ανορθωτη.   Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 EmptyΤετ 11 Μάης 2011, 12:08

landen έγραψε:

Ναι επειδή είχα πει ότι πρόκειται για προσωρινή λύση. Αν όντως δω διαφορά και το κρατήσω έτσι, θα βάλω loctite και θα προσπαθήσω να βάλω και μια 2η βίδα.
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταφορα ανορθωτη.   Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 EmptyΤετ 11 Μάης 2011, 12:18

κανονικα οπως τα 08 πρεπει να τα πιασετε φαινεται κ ωραια κ αεριζεται κιολλας!
landen
Adv. gixxer
Adv. gixxer
landen

Άντρας Όνομα: : Billakos
Τόπος : sau paolo
Αριθμός μηνυμάτων : 734
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταφορα ανορθωτη.   Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 EmptyΤετ 11 Μάης 2011, 12:20

stoui έγραψε:
landen έγραψε:

Ναι επειδή είχα πει ότι πρόκειται για προσωρινή λύση. Αν όντως δω διαφορά και το κρατήσω έτσι, θα βάλω loctite και θα προσπαθήσω να βάλω και μια 2η βίδα.

μην βιαζεσαι!! θα βαλω φωτο θα δεις και οτι θελεις μετα με ρωτας..
paul22
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Ηλικία : 35
Αριθμός μηνυμάτων : 335
Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταφορα ανορθωτη.   Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 18 Αυγ 2011, 03:06

να κάνω μια ερώτηση κ εγώ,ο ανορθωτής σε κ6 κ κ7 είναι στο ίδιο σημείο ακριβώς ο ίδιος?τα fering είναι ακριβώς ίδια?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταφορα ανορθωτη.   Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 18 Αυγ 2011, 13:01

paul22 έγραψε:
να κάνω μια ερώτηση κ εγώ,ο ανορθωτής σε κ6 κ κ7 είναι στο ίδιο σημείο ακριβώς ο ίδιος?τα fering είναι ακριβώς ίδια?

για τι μηχανακι μιλας? τα 1000 ειναι διαφορετικα τα 600-750 ειναι ιδια ,αλλαζουν τα χρωματα μονο...
paul22
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταφορα ανορθωτη.   Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 18 Αυγ 2011, 18:52

στο 600 αναφέρομαι,πάντως έχω πανικοβληθεί ο ανορθωτής αλλάχτηκε στα 21.000χμ τώρα έχει γύρω στα 25.000 το μηχανάκι ελπίζω μέχρι να δώ ποια πατέντα θα διαλέξω ν αντέξει,μου είπαν οτι τώρα φοράει απο busa αν κ δεν το πολυ πιστεύω made in japan λέει πάνω
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
Τόπος : Melbourne
Αριθμός μηνυμάτων : 1534
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταφορα ανορθωτη.   Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 18 Αυγ 2011, 21:36

Μετα την ανακληση, οι ανορθωτες που πουλιουνται ειναι οι βελτιωμενοι. Πιθανοτατα εχεις βαλεις εναν απο αυτους.
paul22
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταφορα ανορθωτη.   Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 19 Αυγ 2011, 04:17

μπορώ να δώ κάποιο χαρακτηριστικό που να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο?
paul22
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταφορα ανορθωτη.   Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 02 Σεπ 2011, 17:50

μεταφέρθηκε επιτέλους ο ανορθωτής στο τέλος της ουράς πάνω απο την πινακίδα μιλάμε οτι πολύ δύσκολα να ζεσταθεί,έγινε πολύ καλή δουλειά με τα καλώδια βάλαμε θερμοσυστελόμενα στης ενώσεις ταινία μονωτική όλα μια χαρά,όποιος είναι απο θεσσαλονίκη μπορούμε να το ανάλαβουμε το μηχανάκι η και να τον βοηθήσουμε oraios
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

Άντρας Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1228
Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω...
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταφορα ανορθωτη.   Μεταφορα ανορθωτη. - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 03 Σεπ 2011, 14:03

Εγω τον έβαλα στο πλάι .. Μάλλον φοράς ίδιο με τον δικο μ κ μερικών ακόμα παιδιών αφου λες ότι γράφει made in Japan λογικά είναι της sun .. Αυτός παίζει περισσότερο απο aftermarket.. Να μν Ζεσταινεται αποκλείεται θα καίει πάλι απλά θα κρυωνει πιο γρήγορα κ δεν θα φτάνει τις τρελές θερμοκρασίες όπως πίσω απο τ ψυγείο.. Οι μόνοι π ζεσταινονται λιγότερο είναι αυτη με κύκλωμα mosfet

Μεταφορα ανορθωτη.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» συμβατοτητα ανορθωτη Κ8 1000??
» Καμενη φυσα ανορθωτη
» Πρόβλημα στον ανορθωτή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com