stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Bazzaz απορια? Σαβ 04 Δεκ 2010, 18:56 | |
| Καλησπερα στο forum ,θα ηθελα πληροφοριες σχετικα με το bazzaz γιατι δεν γνωριζω σχετικα τι προσφερει στην μηχανη. | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Bazzaz απορια? Κυρ 05 Δεκ 2010, 10:17 | |
| - stam911 έγραψε:
- Καλησπερα στο forum ,θα ηθελα πληροφοριες σχετικα με το bazzaz γιατι δεν γνωριζω σχετικα τι προσφερει στην μηχανη.
Ρύθμιση του καυσίμου,δυνατότητα για 2 ξεχωριστούς χάρτες,αυτορύθμιση στον δρόμο με αισθητήρα λ,τράκτιον κοντρόλ... | |
|
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Bazzaz απορια? Κυρ 05 Δεκ 2010, 15:55 | |
| - T.R.E έγραψε:
- stam911 έγραψε:
- Καλησπερα στο forum ,θα ηθελα πληροφοριες σχετικα με το bazzaz γιατι δεν γνωριζω σχετικα τι προσφερει στην μηχανη.
Ρύθμιση του καυσίμου,δυνατότητα για 2 ξεχωριστούς χάρτες,αυτορύθμιση στον δρόμο με αισθητήρα λ,τράκτιον κοντρόλ... Μπορω να κερδισω γκαζι με αυτη την συσκευη? Επιταχυνση τελικες?Ολα αυτα που μου γραφεις τα κανει μια συσκευη bazzaz? | |
|
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: Bazzaz απορια? Κυρ 05 Δεκ 2010, 16:19 | |
| - stam911 έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- stam911 έγραψε:
Ρύθμιση του καυσίμου,δυνατότητα για 2 ξεχωριστούς χάρτες,αυτορύθμιση στον δρόμο με αισθητήρα λ,τράκτιον κοντρόλ... Μπορω να κερδισω γκαζι με αυτη την συσκευη? Επιταχυνση τελικες?Ολα αυτα που μου γραφεις τα κανει μια συσκευη bazzaz? Θα παρεις αλογα και θα γινει πολυ πιο γραμικο.. Αλλα γνωμη μου ειναι να παρεις το φουλ πακετο με το traction και το quicksifter.. τα αξιζει τα λεφτα του | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Bazzaz απορια? Κυρ 05 Δεκ 2010, 17:07 | |
| | |
|