Greek GSX-R forum
καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 Poll_l10καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 Poll_c10καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 Poll_l10καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 Poll_c10καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες

Πήγαινε κάτω 
+20
Ayyelos
ktm_21
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
GNAZ
HUMANGOUS
giXXXer
panosk8
magfaria
panos1313
gat0s
mike
mistiriodis_tsantakias
Vortex
T.R.E
teo46
stavrosrodo
κολτρέϊν
kouzinas
kapnias
boutser
24 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 16:22

T.R.E έγραψε:
Jester έγραψε:
Βασικα μαλακια ειπα...Ειπε οτι εκανε κ 4 στασεις απο 15 λεπτα.Μια ωρα δλδ.. 180κατι χ/ω εχει μο ταχυτητα.Ε ενταξει μια χαρα το πηγες Kωστα ισα ισα το παταγες κιολας :P

Οσο για την ταχυτητα 150 δεν ειναι κατι το εξωφρενικο...Καλα αυτο ειναι υποκειμενικο θα μου πεις

Για να τελειώσω,μετά από ατελείωτα χιλιόμετρα στην εθνική,έχω καταλήξει να ταξιδεύω με 200-220 κοντέρ,είναι μια ταχύτητα με την οποία στον ανοιχτό αυτοκινητόδρομο νιώθω ασφαλής ακόμα και δικάβαλο,με την οποία το μηχανάκι βγάζει 180-200 χλμ στο ντεπόζιτο,και με την οποία διανύεις αποστάσεις πολύ γρήγορα... Η διαφορά με κάποιον άλλον που υποτιθέμενα ταξιδεύει με 260-280,για μια απόσταση της τάξεως των 800 χλμ δεν θα είναι πάνω από 20-30 λεπτά...
Κατα την γνώμη μου δεν αξίζει το παραπάνω ρίσκο,την απίστευτα παραπάνω ταλαιπωρία,την βενζίνη κτλ...

kapelo

αυτο ακριβως.
βεβαια την μεση ωριαια δεν εχει νοημα να την υπολογισεις μιας κ αναγκαστικα κανεις ανεφοδιασμο,κ τρως κ χρονο μεχρι να βγεις στην εθνικη.δεν ειναι αγωνας.
εγω αυτο που παρατηρησα (στη διαδρομη θεσσαλονικη-καβαλα) ,για να φτασεις καπου και γρηγορα κ ανετα ,το μονο που χρειαζεται ειναι να εισαι σταθερα στα 200 περιπου.
οσες φορες επαιζα στη διαδρομη,με επιταχυνση/φρενα κ επεφτα για λιγη ωρα στα 150,
αν κ πηγαινα τερμα στις ευθειες,εκανα μιση ωρα με 40 λεπτα περισσοτερο.κ απο καταναλωση πολυ περισσοτερο.

τωρα βαζω το c,πιανω τη φορα μου,τη κραταω σταθερα με το γκαζι ισα ανοιχτο,κ φτανω σβελτα ανετος κ κυριος
τη στιγμη που ολοι νομιζουν οτι κανω ραλυ. Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
giXXXer
Adv. gixxer
Adv. gixxer
giXXXer

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Ελευθερούπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 469
Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 18:38

Ρε Κωστη πατριδα (ελευθερουπολη εδω)...
Τι εκανες ρε τρελε φετες πηγαινες ε?Ωραιος μονο να χεις το νου σου ρε φιλε!
Παντως οπως τα υπολογιζει ο ΤΡΕ-Νικος ειναι!Ειναι λιγες ωρες οντως αλλα αν πηγαινεις οπως λεει ο Κωστας τοτε γινεται!
HUMANGOUS
Normal gixxer
Normal gixxer
HUMANGOUS

Άντρας Ηλικία : 43
Αριθμός μηνυμάτων : 171
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΤετ 08 Δεκ 2010, 03:53

παιδια ο νικος εχει δικιο, καποιος που ταξιδευει πολυ εθνικη με μηχανη, επειδη απο οδοιπορικα εχουμε γυρισει ολη την ελλαδα με μηχανη...πανω απο 160 χλμ συνεχως δεν θα μπορεσεις να πας..να πας για μια ωρα αντε...μετα θα εχει γινει το κεφαλι σου κουδουνι...και βαλε και την καθυστερηση που τρως στα διοδια, εστω και χωρις να πληρωσεις...εχει 12 με 13 δοδια η διαδρομη, και το κυριοτερο ειναι η κινηση, δηλαδη δεν εχει καθολου αμαξια η εθνικη 10 το πρωι? και δεν νομιζω να ελισετε κανενας στην εθνικη με αυτοκινητα κατα μηκος, με 200 στο κοντερ η και παραπανω οπως ισχυριζονται μερικοι..εκτος και αν η εθνικη ηταν ερημωμενη και δεν ειχε ουτε κουνουπι....
GNAZ
Jr.gixxer
GNAZ

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 27
Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 07 Ιαν 2011, 19:33

το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα το Φιλαδέλφεια - Αλεξανδρούπολη σε κάτι λιγότερο από 5 ώρες με το 750 αλλά ξεκίνησα 5 το πρωί κ μόνο κάτι φορτηγά έβλεπα στο δρόμο.
μετά από Θεσ/νίκη όμως θέλει καλό προγραμματισμό γιατί άνετα μένεις από βενζίνη
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Άντρας Όνομα: : Χρηστοs
Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK
Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 07 Ιαν 2011, 19:37

stavrosrodo έγραψε:
boutser έγραψε:
γειά σας παιδιά εχω μέρες να μπω στην παρέα. Τεςπα πριν λίγες μέρες έκανα το ταξιδακι αθήνα καβαλα 620χλμ σε τεσσεράμιση ώρες αλλά με 4 στάσεις από 15 λεπτά.παιδιά την ερωτεύθηκα περισότερο την κούκλα μου. Πιάστηκε λίγο ο κώλος μου κ ο αυχένας μου αλλά ήταν πολύ ωραία. Βέβαια την λυπήθηκα αλλά δεν νομίζω να την πειράζει. Τι λέτε;
ενταξυ Κωστα, το δικαιολογει η ηλικια σου... fafoutis
εγω αμα το κανω τωρα αυτο μαλλον, οταν θα σταματησω στο τελος του προορισμου, δεν θα ανοιξουν τα ποδια και θα ξαπλωθω σταματημενος.Ενα πραμα σαν τον ηλιθιο και πανηλιθιο που ειχαν ''αγκιλωθει'' απο το κρυο ... fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΑ. Wink

+750 8) 8)
ktm_21
Normal gixxer
Normal gixxer
ktm_21

Άντρας Όνομα: : ALEX
Τόπος : ATHINA
Αριθμός μηνυμάτων : 282
Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P
Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 07 Ιαν 2011, 19:48

Καβάλα Αθήνα μεχρι το σπίτι μου Γέρακα πριν 5-6 χρονακια με ενα R1 04 4,5 ωρες χονδρικα με 10 λεπτα πανω κατω αποκλιση με ολες τισ στάσεις μεσα. Με την διαφορα οτι ξεκινησα βραδυ καλοκαιρι και καθημερινή.
Ayyelos
Jr.gixxer
Ayyelos

Άντρας Όνομα: : Ayyelos
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Hμερομηνία εγγραφής : 25/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 25 Σεπ 2011, 12:21

gat0s έγραψε:
4,5 ωρες Αθηνα Καβαλα ειναι πιστευω νορμαλ για μηχανη αν σκεφτεις οτι εγω μια φορα Αθηνα Κομοτηνη (+100χλμ)εκανα 6 ωρες περιπου με αυτοκινητο (corsa 1,2)και πανω απο 140 δεν εδειξε ποτε το κοντερ.Θελω να πω οτι δεν ετρεξα ποτε.

Εντάξη ρε παιδιά. Είπαμε κιολας. Είναι δυνατόν να βγεις στον κεντρικο δρόμο. (για παραδειγμα στην αττική οδο) και να σου φωνάζει το μηχανάκι σου "πατα ρε μαλακα το γκάζι, δεν μπορω θα φρακάρω!" και εσυ να το πηγαίνεις με 80-100 χιλιόμετρα την ώρα. Εντάξη, δεν λέω να το πατάς και να μην το αφίνεις. Αλλά....βλεπεις μία τρελά μεγάλη ευθεία...δεν θα ανοίξεις λίγο το γκάζι? Η σταθερή ταχύτητα σε ξενερώνει..σε αποκοιμίζει.. Sleep πάνω στο τιμόνι λόγο της έλλειψης αδρεναλίνης (φυσικα με όριο).

fatsa

gun1 gsxr flag hey
karagio
Normal gixxer
Normal gixxer
karagio

Άντρας Όνομα: : chris
Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 218
Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 25 Σεπ 2011, 16:04

αθηνα σαλονικη με 2 τεποζιτα???? πως γινεται αυτο?? μεσος ορος ταχυτητας???
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 25 Σεπ 2011, 20:57

Ayyelos έγραψε:
gat0s έγραψε:
4,5 ωρες Αθηνα Καβαλα ειναι πιστευω νορμαλ για μηχανη αν σκεφτεις οτι εγω μια φορα Αθηνα Κομοτηνη (+100χλμ)εκανα 6 ωρες περιπου με αυτοκινητο (corsa 1,2)και πανω απο 140 δεν εδειξε ποτε το κοντερ.Θελω να πω οτι δεν ετρεξα ποτε.

Εντάξη ρε παιδιά. Είπαμε κιολας. Είναι δυνατόν να βγεις στον κεντρικο δρόμο. (για παραδειγμα στην αττική οδο) και να σου φωνάζει το μηχανάκι σου "πατα ρε μαλακα το γκάζι, δεν μπορω θα φρακάρω!" και εσυ να το πηγαίνεις με 80-100 χιλιόμετρα την ώρα. Εντάξη, δεν λέω να το πατάς και να μην το αφίνεις. Αλλά....βλεπεις μία τρελά μεγάλη ευθεία...δεν θα ανοίξεις λίγο το γκάζι? Η σταθερή ταχύτητα σε ξενερώνει..σε αποκοιμίζει.. Sleep πάνω στο τιμόνι λόγο της έλλειψης αδρεναλίνης (φυσικα με όριο).

fatsa

gun1 gsxr flag hey

καταρχας kalowhrthes στο gixxer
ειναι πολυ δυνατον να το κανεις αυτο που λες ...δλδ να εισαι με σταθερο γκαζι και να πας αποσταση...(ΑΤ-εθνικη) οχι με 100 χλμ που λες αλλα με 180-200... δεν θα ξενερωσεις ουτε θα σε παρει ο υπνος στο τιμονι...ισα ισα με 200 χλμ στην εθνικη με τοσους mal@kies που κυκλοφορουν ολο στην τσιτα θα εισαι...
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 01:31

εγώ πάντως παιδιά κάθε καλοκαίρι πάω καβάλα στο κέντρο απο το κερατσίνι που μένω (689 χλμ) σε σκάρτες 4 ώρες(σπανια πευτω κάτω απο τα 250), χωρίς να κάνω στάσεις(μονο για βενζίνη) και φτάνω μια χαρά ξεκούραστος και χωρίς να έχω πιαστεί!μπορω άνετα να γυρίσω παλι στο καπάκι...
Lelos69
Normal gixxer
Normal gixxer
Lelos69

Άντρας Όνομα: : Στέλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 220
Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ....
Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 01:35

gsxrk71000 έγραψε:
εγώ πάντως παιδιά κάθε καλοκαίρι πάω καβάλα στο κέντρο απο το κερατσίνι που μένω (689 χλμ) σε σκάρτες 4 ώρες(σπανια πευτω κάτω απο τα 250), χωρίς να κάνω στάσεις(μονο για βενζίνη) και φτάνω μια χαρά ξεκούραστος και χωρίς να έχω πιαστεί!μπορω άνετα να γυρίσω παλι στο καπάκι...

Πες μας και πόση βενζίνη καις να σε χαρώ.... Laughing
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 01:44

Lelos69 έγραψε:
gsxrk71000 έγραψε:

Πες μας και πόση βενζίνη καις να σε χαρώ.... Laughing

ξεκινάω γεμάτος,γεμίζω λίγο πριν την λαμία(αναθιμιάσεις geek ) μετά τέμπη,μετα συμπληρώνω θεσαλονίκη και φτάνω καβάλα!
Lelos69
Normal gixxer
Normal gixxer
Lelos69

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 03:06

Εγώ πάλι ήρωας υπομονής...Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη με 140 παντού (και στις στροφές της Καβάλας που είναι μούρλια) φτάνω σε κάτι λιγότερο από 2,5 ώρες.Καλύπτω μια απόσταση 320 χιλιομέτρων....Τώρα βέβαια μας βάλανε και διόδια τα πουλάκια μου... ninza
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 06:35

Lelos69 έγραψε:
Εγώ πάλι ήρωας υπομονής...Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη με 140 παντού (και στις στροφές της Καβάλας που είναι μούρλια) φτάνω σε κάτι λιγότερο από 2,5 ώρες.Καλύπτω μια απόσταση 320 χιλιομέτρων....Τώρα βέβαια μας βάλανε και διόδια τα πουλάκια μου... ninza

ήρωας δεν θα πει τίποτα! εγώ έχω προσπαθήσει επανελημένος να κρατήσω μια ταχύτητα σταθερή γύρο στα 200 αλλά δεν τα καταφέρνω! εδώ μόλις συνηθίσει το μάτι και τα 250-260 πολύ λίγα μου φαίνονται αλλά άμα το ανοίξω και άλλο κινδυνεύω να μην φτάσω μέχρι το επόμενο βενζινάδικο και να μείνω!!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 10:07

Lelos69 έγραψε:

και γιατι το κανεις αυτο στο μηχανακισου και σε εσενα??? να πηγενεις δλδ με 140 στην εγνατια...καλυτερα να ειχες τδμ η κανα στρωμα... πιο ανετα θα ταξιδευες με αυτα τα χλμ και θα ειχες και καλυτερη αυτονομια...
Lelos69
Normal gixxer
Normal gixxer
Lelos69

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 14:59

Miou έγραψε:
Lelos69 έγραψε:

και γιατι το κανεις αυτο στο μηχανακισου και σε εσενα??? να πηγενεις δλδ με 140 στην εγνατια...καλυτερα να ειχες τδμ η κανα στρωμα... πιο ανετα θα ταξιδευες με αυτα τα χλμ και θα ειχες και καλυτερη αυτονομια...

Και με 200 αν πηγαίνεις όμως, για πόσο να είσαι σκυμένος...;Γενικά το ταξίδι με τα δικά μας τα μηχανάκια είναι δράμα...
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 15:09

Lelos69 έγραψε:
Και με 200 αν πηγαίνεις όμως, για πόσο να είσαι σκυμένος...;Γενικά το ταξίδι με τα δικά μας τα μηχανάκια είναι δράμα...

θα διαφωνήσω σε αυτό! εμένα με ξεκουράζει να είμαι ξαπλωμένος στο ντεπόζιτο! βέβαια αυτό για να είναι ξεκούραστο πρέπει να είσαι με 180-200 τουλάχιστον!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 15:13

σορρυ αλλα δεν θα συμφωνισω μαζι σου στελιο.... εχω κανει παρα πολλα ταξιδια με σσ-σβκ μηχανακια και με ον-οφ και με σχεδον οτι μπορεις να φανταστεις... ΕΣΥ ποσο μπορεις να εισαι σκυμενος και καβατζωμενος πισω απο την ζελατινα ειναι το θεμα γιατι εγω μπορω για πολλες ωρες...(τι πολλες δλδ αφου σε σχεδον 3 ειμαι θεσ/κη) και μαλιστα αν πας πραγματικα γρηγορα δεν πιανεσε καθολου γιατι ολη την ωρα κουνιεσαι πανω στην μηχανη... με τα 140 που λες ομως ειναι καλυτερα να αυτοκτονησω... το εχω κανει μερικες φορες(πηγα εκδρομες με αλλα μηχανακια πχ tdm-vstrom-gs800-1200 κτλ) και πραγματικα με ειχε ενοχλησει η μεση μου και τα χερια μου και δεν το ευχαριστιθικα καθολου.... καλυτερα να ειχα παει με το χαρλευ....
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 15:28

Miou έγραψε:
σορρυ αλλα δεν θα συμφωνισω μαζι σου στελιο.... εχω κανει παρα πολλα ταξιδια με σσ-σβκ μηχανακια και με ον-οφ και με σχεδον οτι μπορεις να φανταστεις... ΕΣΥ ποσο μπορεις να εισαι σκυμενος και καβατζωμενος πισω απο την ζελατινα ειναι το θεμα γιατι εγω μπορω για πολλες ωρες...(τι πολλες δλδ αφου σε σχεδον 3 ειμαι θεσ/κη) και μαλιστα αν πας πραγματικα γρηγορα δεν πιανεσε καθολου γιατι ολη την ωρα κουνιεσαι πανω στην μηχανη... με τα 140 που λες ομως ειναι καλυτερα να αυτοκτονησω... το εχω κανει μερικες φορες(πηγα εκδρομες με αλλα μηχανακια πχ tdm-vstrom-gs800-1200 κτλ) και πραγματικα με ειχε ενοχλησει η μεση μου και τα χερια μου και δεν το ευχαριστιθικα καθολου.... καλυτερα να ειχα παει με το χαρλευ....

+1 +1 +1

έτσι ακριβός!όσες φορές έχω πάει οπουδήποτε με την ταχύτητα που θέλω εγώ χωρίς να έχω να περιμένω κανέναν φτάνω ξεκούραστος και ακμαίος σαν να μην έχω κάνει ταξίδι αν όμως πάω καμιά εκδρομή με τίποτα αργα μηχανάκια ή οδηγούς με 140-150 μου βγαινει η παναγία...
Lelos69
Normal gixxer
Normal gixxer
Lelos69

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 15:34

Εγώ δεν είπα ότι είναι ξεκούραστα...ανωμαλία είναι...αλλά ούτε ξαπλωμένος βολεύομαι για πολύ ώρα και πηγαίνω σιγά μήπως ρίξω την κατανάλωση λίγο(π@π@ριές).Τώρα που το σκέφτομαι...θα το πουλήσω να πάρω κουτί!!! fafoutis fafoutis fafoutis
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 15:38

Lelos69 έγραψε:
πηγαίνω σιγά μήπως ρίξω την κατανάλωση λίγο(π@π@ριές).Τώρα που το σκέφτομαι...θα το πουλήσω να πάρω κουτί!!! fafoutis fafoutis fafoutis

αυτό είναι ένα θέμα αν και μέχρι τα 200 σταθερά δεν καίει ιδιαίτερα!
Lelos69
Normal gixxer
Normal gixxer
Lelos69

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 15:46

gsxrk71000 έγραψε:
Lelos69 έγραψε:
πηγαίνω σιγά μήπως ρίξω την κατανάλωση λίγο(π@π@ριές).Τώρα που το σκέφτομαι...θα το πουλήσω να πάρω κουτί!!! fafoutis fafoutis fafoutis

To 1000 δεν καίει...το 600 όμως παιδία σκούζει το κακόμοιρο...
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 15:48

Lelos69 έγραψε:
gsxrk71000 έγραψε:
Lelos69 έγραψε:

To 1000 δεν καίει...το 600 όμως παιδία σκούζει το κακόμοιρο...

το δικο ΤΟΥ 1000 δεν καιει ολα τα αλλα καινε..... beer
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 10 Οκτ 2011, 15:50

Miou έγραψε:
το δικο ΤΟΥ 1000 δεν καιει ολα τα αλλα καινε..... beer

xaxa xaxa xaxa
μάλλον το δικό σου 1000 καίει και όλα τα άλλα όχι!! geek geek

καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα.
» Σερρες 8 ωρες!!!!!!!!
» βολτουλα απο Καβαλα Σερρες και Τουζλα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com