| Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) | |
|
+3mistiriodis_tsantakias Hamamatsu Tigas 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Tigas Normal gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Varibopi Mountain Circuit Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
| Θέμα: Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) Τετ 08 Δεκ 2010, 20:58 | |
| Εδώ και κάμποσο καιρό παρατήρησα ότι το μηχανάκι όταν το ανάβω από κρύο εμπρός και το βάλω στο χάρτη C της ανάφλεξης το ρελαντί παίζει 1000-2000rpm, όταν ζεσταθεί περιορίζεται τα ανεβοκατέβασμα του ρελαντί αλλά συνεχίζει και κάνει αυξομειώσεις.
Στο χάρτη Α δουλεύει μια χαρά, το μηχανάκι δεν φοράει τίποτα επάνω πλήν ενός τελικού.
Η ερώτηση είναι πρός κατόχους Κ9 εάν συμβαίνει το ίδιο και σε αυτούς για να μου φύγει η υποψία μην είναι κανα ποτενσιόμετρο στη πεταλούδα :?: | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) Τετ 08 Δεκ 2010, 21:03 | |
| Απο τοτε που εβαλα το τελικο κανει καποιες αρρυθμιες στο ρελαντι αλλα οχι πολυ εντονες.Οσο για χαρτες τους δοκιμασα οταν πηρα το κ7. Στο κ9 ουτε δοκιμασα να αλλαξω χαρτη. | |
|
| |
Tigas Normal gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Varibopi Mountain Circuit Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
| Θέμα: Απ: Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) Τετ 08 Δεκ 2010, 22:08 | |
| - Hamamatsu έγραψε:
- Απο τοτε που εβαλα το τελικο κανει καποιες αρρυθμιες στο ρελαντι αλλα
οχι πολυ εντονες.Οσο για χαρτες τους δοκιμασα οταν πηρα το κ7. Στο κ9 ουτε δοκιμασα να αλλαξω χαρτη. για παρατήρησε το και πές μου να δώ εάν υπάρχει ώντος πρόβλημα με το δικό μου το παρατήρησα με το κοντό το τελικό που έβαλα της yoshimoura, είναι σαν και αυτό περιπου που έχεις στο avatar σου(bodis νομίζω το δικό σου) | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) Τετ 08 Δεκ 2010, 23:43 | |
| oτι και να ειναι φιλε σταυρο δεν ειναι φισιολογικο περνα απο καμια σουζουκι να τους ενιμεροσεις ...κατα προτιμισι οχι σε κεντιρκο γιατι αν ειναι κατι με εγκυηση θα προτιμισουνε να το κανουνε γαργαρα ... σχεδον ολα μου τα μηχανακια τα εixα στο C οταν τα ξικιναγα (λογο μιας χαζομαρας που σκευτομουνα)και δεν το εκανε ...βεβεα ειτανε 1000 κ8 και 750 κ8+ ....τετιες αρυθμιες εκανε σε ολα τα προγραματα το 2ο κ8 1000 που ειχα και ειτανε απο βαλβιδα ρελαντι και οποτε το επιανε κολαγε στις 2000 περιπου ρεταριζε αναβε και το κοκινο λαμπακι .... ελπιζο να σε βοιθισα σεξ | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) Πεμ 09 Δεκ 2010, 09:53 | |
| Οι αρυθμιες στο ρελαντι με το ελευθερο τελικο ειναι κατι φυσιολογικο και φταιει το τελικο. Τις ειχα κι εγω στο Κ7 μου (οταν φορουσα το τελικο) αλλα σε ολους τους χαρτες. Καλυτερα να ρωτησεις και τον μηχανικο σου γιατι μπορει να σημαινει καποια βλαβη στο TPS ή στην βαλβιδα του ρελαντι. | |
|
| |
Tigas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) Πεμ 09 Δεκ 2010, 13:50 | |
| Thanx για τις απαντήσεις σας το ''πρόβλημα'' ήταν καθαρά ρύθμισης. Πρίν λίγο το πήγα στο Σφακιανάκη στο περιστέρι, ο Μιχάλης που είναι υπεύθυνος εκεί πήρε 1 ασημί κουτί που έγραφε Yoshimoura Box Air-Fuel supply το μπρίζωσε στον εγκέφαλο και σε 1 λεπτό ήταν έτοιμο. Όταν βάζουμε εξατμίσεις επάνω προφανός τα suzuki δεν έχουν μεγάλο περιθώριο προσαρμογής μείγματος όπως άλλες μοτοσυκλέτες. Το μοτόρι πάλι. btw γνωρίζει κανείς εάν θέλει καθάρισμα το φίλτρο βενζίνης που είναι ενσωματομένο στη τρόμπα κάθε κάποια km??? | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) Πεμ 09 Δεκ 2010, 15:08 | |
| Σταυρο ο Μιχαλης ειναι γαμω τα παιδια λεμε.Οτι και να θες σε βοηθαει παντα. Σου φαινεται πυροβολο το μηχανακι ετσι....σκεψου εγω που ειχα και το bazzaz πανω πως πηγαινε..... Ο Jimk7 ειχε πει πιο παλια οτι θελει καθαρισμα σε καθε μεγαλο σερβις και οτι βλεπεις διαφορα.Εγω δεν το εκανα ακομα με 14.000 χιλ και δεν εχω θεμα κατι να εχω μπερδεματα στο ρελαντι κτλ.Πιστευω οτι μονο αν σου εμφανισει προβλημα με την τρομπα και διακοπες χρειαζεται να το κανεις. | |
|
| |
Tigas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) Πεμ 09 Δεκ 2010, 16:39 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) Πεμ 09 Δεκ 2010, 17:03 | |
| ρε παιδια οκ το παληκαρι μιλαει για κ9 αλλα εγω εχω κ5(εχω αλλαξει 3) ποτε μα ποτε δεν μου εκαναν τοσο μεγαλες αρυθμιες στο ρελαντι ουτε με μαμα ουτε με αλλαγμενα τελικα(κοντα και μακρια)... 1 ερωτηση χαζη ισως αλλα γιατι να βαζειs το χαρτη στο c? σαν να εχεις μοτερ απο tdm δεν ειναι μετα?(τουλαχιστον το busa που οδηγαω)
to φιλτρο της βενζινης αν δεν καθαριζετε εχεις μεγαλο προβλημα...τουλαχιστον ειχα εγω με το srad 600 οταν το ειχα...δουλευε 1 χαρα αλλα αμα εβγενα εθνικη και πηγενα τρμα γκαζι για λιγο(2 λεπτα εφταναν) ξαφνικα το μηχανακι εκοβε και δεν ανεβαζε στροφες...ειχα παει σε 3-4 μηχανικους ολο μαλ@κιες ελεγαν εκεντροφοροι-λαθος χρονισμος-βραχικυκλομενες πιπες και π@υτσ@ς μπλε...τελικα 1 φιλος μου σφυριξε οτι μπας και φταιει η αντλια βενζινης και εβγαλα ντεποζιτο και φιλτρο και τρομαξα... το φυσαγα και δεν περναγε ουτε αερας...οταν το καθαρισαμε και το δεσαμε ξυριζε το srad(μην γελατε ρε ειχε γκαζι για τοτε...) | |
|
| |
Tigas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) Πεμ 09 Δεκ 2010, 18:11 | |
| - Miou έγραψε:
- ρε παιδια οκ το παληκαρι μιλαει για κ9 αλλα εγω εχω κ5(εχω αλλαξει 3) ποτε μα ποτε δεν μου εκαναν τοσο μεγαλες αρυθμιες στο ρελαντι ουτε με μαμα ουτε με αλλαγμενα τελικα(κοντα και μακρια)...
1 ερωτηση χαζη ισως αλλα γιατι να βαζειs το χαρτη στο c? σαν να εχεις μοτερ απο tdm δεν ειναι μετα?(τουλαχιστον το busa που οδηγαω)
to φιλτρο της βενζινης αν δεν καθαριζετε εχεις μεγαλο προβλημα...τουλαχιστον ειχα εγω με το srad 600 οταν το ειχα...δουλευε 1 χαρα αλλα αμα εβγενα εθνικη και πηγενα τρμα γκαζι για λιγο(2 λεπτα εφταναν) ξαφνικα το μηχανακι εκοβε και δεν ανεβαζε στροφες...ειχα παει σε 3-4 μηχανικους ολο μαλ@κιες ελεγαν εκεντροφοροι-λαθος χρονισμος-βραχικυκλομενες πιπες και π@υτσ@ς μπλε...τελικα 1 φιλος μου σφυριξε οτι μπας και φταιει η αντλια βενζινης και εβγαλα ντεποζιτο και φιλτρο και τρομαξα... το φυσαγα και δεν περναγε ουτε αερας...οταν το καθαρισαμε και το δεσαμε ξυριζε το srad(μην γελατε ρε ειχε γκαζι για τοτε...) έτυχε και δεν είχε σταθερό ρεάντί το δικό μου. με το χάρτη C το GSXR 1000 K9,K10 έχει 100hp τροχό και πολύ μειωμένη ευστροφία, κατάλληλο για οδοστρώματα με μειωμένη πρόσφηση(τα μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα) και σε νερό-υγρασία. Εγώ επειδή Εθνική όταν βγαίνω δεν μου κάνει η κέφι να πάω με μεγάλη ταχύτητα πάλι το χρησιμοποιώ για οικονομία στο καυσιμο. Το χάρτη Α ή Β μόνο στη πίστα. Η βενζίνη έχει πάει και 1.55/lt και ανεβαίνει κιόλας , θέλω και να δουλεύει σαν TDM και να υπάρχει και το στη διάθεση μου. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) Πεμ 09 Δεκ 2010, 22:10 | |
| | |
|
| |
| Ρελαντί GSX-R 1000 K9(χάρτης C) | |
|