| Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα | |
|
+20wtfrmlk PORDALAS69 ripseventh spyroszx Vourk™ Miou dimdoc vasilis99 panosk8 nktr gkourv AggelosK8 Hamamatsu potis JIMK7 papagym nasos-v Oikopedofagos T.R.E mistiriodis_tsantakias 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 08 Δεκ 2010, 14:32 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 08 Δεκ 2010, 14:38 | |
| - T.R.E έγραψε:
Δεν το είπα απ'την σκοπιά του ευ αγωνίζεσθαι,αλλά απ'την πλευρά του εγωϊσμού...Δηλαδή όταν κάνεις ένσταση σε ένα πιο "αδύναμο" μηχανάκι είναι σαν να παραδέχεσαι ότι θες το πλεονέκτημα στην ισχύ του κινητήρα... Κάπως έτσι το σκέφτομαι... Σωστο κι αυτο αλλα τωρα μπορει να καυχιεται και να λεει οτι κερδισε ενα πρωταθλημα με ενα πολυ υποδεεστερο ( σε δυναμη μηχανακι ) που στη πραγματικοτητα μπορει να μην ειναι και ετσι λεω εγω τωρα :P | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
vasilis99 Jr.gixxer
Όνομα: : βασιλης Αριθμός μηνυμάτων : 3 Hμερομηνία εγγραφής : 08/12/2010
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 08 Δεκ 2010, 23:19 | |
| γεια σας καιαπο εμενα
για το θεμα απλος ο JB δεν επρεπε να προσφερη τιποτα καλυτερα να μην ειχε πει τιποτα παρα ολο αυτο που εγινε......αμα ηθελε να τιμηση τον Αλκη ας ηταν παρον στην κηδεια του. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 08 Δεκ 2010, 23:29 | |
| φιλε βασιλη ακριβος αυτο θα εγραφα τορα ...σημερα που ειχα την συζητηση αυτου το θεματος με ατομα απο μεσα ...μου ειπανε αυτο που εγω δεν το γνοριζα γιατι ελιπα εξοτερικο στην κιδια ...ο κυριος(και καλα) μπουστας δεν πατισε ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ κΗΔΕΙΑ ...αν το γνοριζα πρην γραψο της παραπανο γραμες συγουρα ο τονος μου θα ειτανε απλος εξευτελιστικος για αυτον τον ειρονα και αποβρασμα ...καμια δικεολογια να μην πας στην κηδεια οπιος κ να ειτανε αυτος απο την στιγμι που με τον αλκη τρεχανε σχεδον ολατους τα χρονια μαζη ...εστο κ αν ειτανε ο χιροτεροσου αντιπαλος στην πιστα πας στην κειδια και αν δδεν πας γιατι τον μισις τοσο ..δεν ειρονεβεσε και δεν το πεζεις υπερανο ...
και η κινισι του πιραξε παραπολυ κοσμο ...γιαυτο λιπον δεν θα ελεγα οτι υπιρξε συγκινισι στην απονομη ...περισοτερο οργη/αμηχανια θα ελεγα οτι ειπιρξε ....
και ναι φιλε παπατζιμ ξερο γιατι δεν πιρε bmw αλλα ακουστικε οταν τους ειπε για τα λευτα, οτι του ειπανε αμα το παρεις το προταθλημα θα παρεις λευτα και απαντησε οτι, δεν ξερο αν θα βγαλει τον αγονα το μηχανακη δεν μπορο να πο για προταθλιμα και ζητισε τα λευτα μπροστα .....ξανα λεο ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ μπορει να μην εγινε και ετσι ...οταν λεο κατι σινιθος ειναι 100% αληθες και δεν σινιθιζο να αναπαραγο ραδιο αρβυλα ...στιν προκιμενι περιπτοσι διευκρινιζο οτι ακουστικε ετσι δεν ειμουνα κ μπροστα και οτι μπορει να ειναι κ λαθος ...
| |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 08 Δεκ 2010, 23:37 | |
| | |
|
| |
vasilis99 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 08 Δεκ 2010, 23:47 | |
| σε ολα σωστα Στεφανε ...το χειροτερο απο ολα ηταν οτι δεν πατησε στην κηδεια τι παραχοριση του πρωταθληματος και πρασινα αλογα ρε φιλε ΤΑ ΨΕΥΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....
Οσο για τα αλλα.......τα λαλακια αμα δεν πεσει το μαρουλι δεν τρεχω με Bmw αλλα μετα παλι καλα να ειναι η μισελεν που εχωσε λαλακια και μπηκε στους αγωνες αλλα μετα τοus γαμησε και αυτους ...απολυτη δυσφημηση για την εταιρια...JB | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 08 Δεκ 2010, 23:51 | |
| πλυρες αντιεπαγκελματικο να περνεις 6-8 χιλιαρικα + λαστιχα και να εισαι το "μεγαλιτερο" ονομα και μεσα στο προταθλημα να γυρνας απο michelen σε dunlop ....απλος λες κ πιγε η dunlop κ του ειπε παρε 20 χιλιαρικα να τους δυσφιμισις .... και οι υπολιποι που διαβαζετε κ κανετε της παπιες ...μην το περνατε στο ντουκου ...και οσι σκευτοσασταν να τον υποστιριξεται αλλα δεν γραφετε ...μαθετε γιατι δεν πιγε στην κηδεια ..... πολυ ανιπομονο να μαθο τι του ειπε ο σακης του μπουστα στο "φιλικο" τετ α τετ μετα της διλοσεις ....ελπιζο να του ειπε αυτα που φανταζομε ....και εγω εκει τριγιρο θα ειμαι | |
|
| |
vasilis99 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Πεμ 09 Δεκ 2010, 00:01 | |
| το χειροτερο ηταν οτι στην αρχη το επεζε και δυσκολος στο αν επρεπε να ερθει στην απονομη η οχι του πρωταθληματος και μετα απο μεγαλη σκεψη τελικα καταφερε να πει ναι και να μας κανει την τιμη ...γιατι παλια την Ελπα την εγραφε στα οα του. και μονο που σκεφτηκε αν θα επρεπε να ερθει στην απονομη που εκαναν οι αγωνιζομενοι του Σοαμ και το σκεφτοταν να ερθει αυτο και μονο λεει πολλα. Τωρα για το τι θα του ειπε στα μεταξι τους επρεπε να δεις το βλεμα και την συμπεριφορα του Συνιωρη αλλα εγω θα ηθελα να του το δειξει μεσα απο τους αγωνες..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Πεμ 09 Δεκ 2010, 00:06 | |
| δυστιχος ο σακης ειναι ευγενικος και δισκολα να του ειπε κατι αντε τα τυπικα...ανιπομονο να τον συναντισο κ να μαθο.... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Πεμ 09 Δεκ 2010, 08:26 | |
| Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός, απλώς ανέφερα πράγματα που άκουσα μπροστά μου στο tday - nktr έγραψε:
- η διαφορά ήταν τεράστια με το άνοιγμα του γκαζιού από κ15, κ16. Το ένα λάστιχο από τα drift δεν έβγαζε τη δύναμη κάτω γλυστρώντας μειώνοντας φαινομενικά την απόδοση της μοτό (δηλ. αυτό που έβλεπες από έξω) και συγχρόνως υπερθέρμαινε το λάστιχο σε βαθμό να γλυστράει και με το άλλο απλώς απογειωνόταν η μοτό !!
θα σου κάτι που περίγραφε για τον πρώτο αγώνα στις Σέρρες: ήμουν πίσω τους και στη κ15 για κ16 μου έκαναν γειά ...ήταν σαν κάποιο χέρι να με τραβάει πίσω....
. δεν θέλω να ασχοληθώ όπως στα πρωϊνάδικα γιατί ο χ έτρεχε με Michelin και έτρεξε με Dunlop και ο ψ έτρεχε με Pirelli και έτρεξε με Dunlop και κάποιοι ήταν παράνομοι με χίλια δύο περιφερειακά καλούδια. Και κλείνοντας: Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το παρακάτω και μόνο - nktr έγραψε:
τιμή στον Άλκη που έφυγε το παλικάρι τόσο άδοξα Κρίμα ας ήταν εν ζωή και όλα τα άλλα κοραφέξαλα :|
Να είμαστε όλοι καλά παιδιά ας σεβαστούμε και ας τιμήσουμε με τη στάση μας τουλάχιστον τον Άλκη Φτιάξτε ένα άλλο θέμα αντιπαραθέσεων και αναλύστε το με όσο πάθος έχετε καλημέρες | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Πεμ 09 Δεκ 2010, 08:46 | |
| - nktr έγραψε:
- Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός, απλώς ανέφερα πράγματα που άκουσα μπροστά μου στο tday
- nktr έγραψε:
- η διαφορά ήταν τεράστια με το άνοιγμα του γκαζιού από κ15, κ16. Το ένα λάστιχο από τα drift δεν έβγαζε τη δύναμη κάτω γλυστρώντας μειώνοντας φαινομενικά την απόδοση της μοτό (δηλ. αυτό που έβλεπες από έξω) και συγχρόνως υπερθέρμαινε το λάστιχο σε βαθμό να γλυστράει και με το άλλο απλώς απογειωνόταν η μοτό !!
θα σου κάτι που περίγραφε για τον πρώτο αγώνα στις Σέρρες: ήμουν πίσω τους και στη κ15 για κ16 μου έκαναν γειά ...ήταν σαν κάποιο χέρι να με τραβάει πίσω....
.
δεν θέλω να ασχοληθώ όπως στα πρωϊνάδικα γιατί ο χ έτρεχε με Michelin και έτρεξε με Dunlop και ο ψ έτρεχε με Pirelli και έτρεξε με Dunlop και κάποιοι ήταν παράνομοι με χίλια δύο περιφερειακά καλούδια.
Και κλείνοντας: Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το παρακάτω και μόνο
- nktr έγραψε:
τιμή στον Άλκη που έφυγε το παλικάρι τόσο άδοξα Κρίμα ας ήταν εν ζωή και όλα τα άλλα κοραφέξαλα :|
Να είμαστε όλοι καλά παιδιά ας σεβαστούμε και ας τιμήσουμε με τη στάση μας τουλάχιστον τον Άλκη
Φτιάξτε ένα άλλο θέμα αντιπαραθέσεων και αναλύστε το με όσο πάθος έχετε καλημέρες
Πολυ ωραια και σοφα λογια απο τον Νικο αλλα ρε φιλε σ αυτο το θεμα μιλαμε για τη κινηση που εκανε ο Χ στο Ψ και οχι για τον αδικοχαμενο Αλκη . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Πεμ 09 Δεκ 2010, 08:57 | |
| ακριβος οπος τα λεει ο jim νικο ...οτι λεμε ειναι ON topic τοση ορα ...ο τιτλος ειναι για την "συγκινιση" που επικρατισε στην απoνομη ...και σε διαβεβεονο δεν εχει καμια προσβολη και κανεις δεν εχει σκοπο να βεβιλοση τιν μνημη του αλκη ...και καλο θα ειτανε ουτε να το αναφερεις γιατι μπερδευει την πραγματικι σιζιτισι και τιν τραβαει αλλου απο οτι πρεπει να παει ...θεμα για τον αλκη υπαρχει αλου εδω μιλαμε για μπουστα και σοαμ
| |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Πεμ 09 Δεκ 2010, 09:56 | |
| Ελα τωρα που μπηκαν τα παπαγαλακια της ΕΛΠΑ εδω μεσα να γραψουν για το Μπουστα.... Σου εβγαλε την απονομη πανω πανω οταν γκουγκλαρες? Αμεσως εγγραφη ετσι? Μη χασουμε το βημα... Για πες τα ολα και μην δημιουργεις εντυπωσεις...ο πολεμος που εχει δεχθει ο συγκεκριμενος απο την ΕΛΠΑ, ακριβως επειδη τους εγραφε στα @χιδια του, δεν εχει προηγουμενο σε ελληνα αναβατη...αλλα τι να γραψεις...σε παιρνει?
Για αυτους που βιαζονται να γραψουν και να κατηγορησουν, κρατηστε μικρο καλαθι, υπαρχουν πολλα πραγματα που δεν τα ξερετε και μη κρινετε απο τα τελευταια 2-3 χρονια που ασχολειστε... Καλυτερα να μη μιλαμε και να δεχθουμε την αφιερωση του πρωταθληματος στον Αλκη με σιωπη, οπως αρμοζει στη περισταση... Τι ειχαν και τι εχουν αυτοι μεταξυ τους, ας το αφησουμε καλυτερα εξω απο τη κουβεντα...αυτοι τα ξερουν ακριβως... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Πεμ 09 Δεκ 2010, 10:01 | |
| ισοσ ειναι κ προσοπικο φιλε dim και πραγματικα μην ανιξουμε το θεμα με ΕΛΠΑ και σοαμ γιατι απλος θα παμε αλου και θα πεξουμε το παινχιδι τους ...θελει απιρες ορες για να συζιτιθει η μεταξει κοντρα τον 2 αυτον συλογον που και οι δυο εχουνε καταφερει να κανουνε μπ#$%δελο το μηχανοκινιτο μεε τα συμφεροντα τους ..
και οχι στιν περιστασι δεν αρμοζει σιοπι φιλε μου αρμοζει ξεσικομος απλα κ ξεκαθαρα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Πεμ 09 Δεκ 2010, 16:46 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- ισοσ ειναι κ προσοπικο φιλε dim και πραγματικα μην ανιξουμε το θεμα με ΕΛΠΑ και σοαμ γιατι απλος θα παμε αλου και θα πεξουμε το παινχιδι τους ...θελει απιρες ορες για να συζιτιθει η μεταξει κοντρα τον 2 αυτον συλογον που και οι δυο εχουνε καταφερει να κανουνε μπ#$%δελο το μηχανοκινιτο μεε τα συμφεροντα τους ..
και οχι στιν περιστασι δεν αρμοζει σιοπι φιλε μου αρμοζει ξεσικομος απλα κ ξεκαθαρα ετσι στεφανε ετσι ακριβως...ΠΟΥΤ@Ν@ το εχουν κανει το πρωταθλημα...και στην ταχυτητα και στο motocross... πρωταθλημα με 20 αναβατες σε 4-5 κατηγοριες..... ...αυτο ειναι ομως αλλο θεμα...αλλα αυτη η ελπα δυναμιτη θελει...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Πεμ 09 Δεκ 2010, 22:07, 1 φορά | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Πεμ 09 Δεκ 2010, 17:36 | |
| | |
|
| |
Vourk™ Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ανίμαλαΣ Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 50 Αγωνιζόμενος : IOL TT Hμερομηνία εγγραφής : 18/06/2010
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Δευ 13 Δεκ 2010, 22:41 | |
| Οτι στερήθηκε απ τον Τσόι η απονομή δεν πείραξε κανένας σας! αλλα αυτός είναι Βούλγαρος, δεν πα να γ@μηθ€1.. και τι έγινε που έφερε τόσο κόσμο στις Σέρρες..! Όσο για τις ενστάσεις κλπ... αν τα βρει ο Μπούστας με τη Honda και τρέξει και του χρόνου εκει θα είναι οι Σέρρες για να του ξανακάνουν ενσταση, αλλα αυτή τη φορά να την πληρώσουν και να γίνει (και να πάρουν και τα λεφτά τους πίσω αν ειναι όντως παράνομος!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τρι 14 Δεκ 2010, 01:10 | |
| φιλε γιοργο επιδει δεν τα ξερεις καλα ....η ενσταση αμα γινοτανε δεν επιτρεποτανε να ειναι μπροστα ο σακης αλλα μονο ο μηχανικος κ καπιος τησ διοργανοσεις ....σιγα να μην το βγαζανε νοιμα ... και σιγα τους βουλγαρους ...οπος ειπα κ αλλη φορα ...δεν εχουμε αναγκη βουλγαρους αλλα ελληνες να πιγενουνε ... και του χρονου η ιδιοι βουλγαρη θα ειναι μην ανησυχεις ;P
o βουρκουφαλας απο σαλαμινα εισαι ???
| |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τρι 14 Δεκ 2010, 10:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τρι 14 Δεκ 2010, 11:30 | |
| 2000 eyro θελανε και μονο για κεφαλι μπεκερια που λες ζιταγανε σχεδον 400 ευρο και δεν τον αφινανε να ειναι κ μπροστα να δω εσυ φιλε σπυρο αν θα πληρονες | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τρι 14 Δεκ 2010, 12:20 | |
- 2000 eyro θελανε και μονο για κεφαλι μπεκερια που λες ζιταγανε σχεδον 400 ευρο και δεν τον αφινανε να ειναι κ μπροστα να δω εσυ φιλε σπυρο αν θα πληρονες
τις τιμες δεν τις καθοριζει ο Μπουστας ουτε ο καθε Μπουστας.ειναι προκαθορισμενες απο την οποια αρχη διοργανωνει τον αγωνα και οσοι θελουν να συμετεχουν υπογραφουν οτι γνωριζουν και αποδεχονται τους κονονες-ορους.εγω τι θα εκανα ειναι αλλο θεμα. μαλλον πιο πολυ προπονηση θα εκανα η τουμπεκα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τρι 14 Δεκ 2010, 12:37 | |
| το πας στο προσοπικο μεταξιτους και οχι στο θεμα που εχουμε εδω ... | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τρι 14 Δεκ 2010, 13:09 | |
- το πας στο προσοπικο μεταξιτους και οχι στο θεμα που εχουμε εδω ...
καμια σχεση μονο αυτοι οι ιδιοι μπορων να μιλησουν προσωπικα, εμεις οι υπολοιποι μονο γνωμες δικες μας μπορουμε να πουμε.οσο για την ενσταση την ειπα την γνωμη μου ας πληρωνε αν ηθελε να δει το μοτερ, αφου ηταν σιγουρος,ας μην επαιρνε μερος σε ενα"διαβλητο πρωταθλημα"ας μην μιλαγε αν δεν μπορουσε να αποδηξει κατι.για τα μεταξυ τους [σαν θεατης αγωνων εχω αποψη]δεν νομιζω οτι εχει να αποδηξει κατι ο Μπουστας | |
|
| |
Vourk™ Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ανίμαλαΣ Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 50 Αγωνιζόμενος : IOL TT Hμερομηνία εγγραφής : 18/06/2010
| Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τρι 14 Δεκ 2010, 14:11 | |
| | |
|
| |
| Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα | |
|