Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τρι 14 Δεκ 2010, 14:29
μπορώ να κάνω ένσταση με πέηpal...?
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τρι 14 Δεκ 2010, 19:34
Vourk™ έγραψε:
mistiriodis_tsantakias έγραψε:
φιλε γιοργο επιδει δεν τα ξερεις καλα ....η ενσταση αμα γινοτανε δεν επιτρεποτανε να ειναι μπροστα ο σακης αλλα μονο ο μηχανικος κ καπιος τησ διοργανοσεις ....σιγα να μην το βγαζανε νοιμα ... και σιγα τους βουλγαρους ...οπος ειπα κ αλλη φορα ...δεν εχουμε αναγκη βουλγαρους αλλα ελληνες να πιγενουνε ... και του χρονου η ιδιοι βουλγαρη θα ειναι μην ανησυχεις ;P
o βουρκουφαλας απο σαλαμινα εισαι ???
Αφου με κατάλαβες ρε γαβ-γαβ... τι ρωτάς?
Ένσταση κάνεις όταν είσαι σίγουρος και όχι γιατι είναι φτηνή η ακριβή... αλλα για να αποδεχθεί η παρανομία... το θέμα είναι οτι δεν έγινε μέχρι τέλους και έτσι δεν μπορει να τον κατακρίνει κανείς... Όσο για τα λεφτά... αφου υποστηρίζουν με τόση σιγουριά οτι το CBR ήταν παράνομο, με την ίδια σιγουριά θα έπαιρναν πίσω!
Θα είχε πλάκα πάντως να άρχιζαν τις ενστάσεις... σκέψου όμως οτι ούτε ο Σάκης ούτε κανένας άλλος ήταν νόμιμος!
ΥΓ: ΣΕΞ!
εδω ειναι που κανεις λαθος ...δεν θα τους επεστρεφαν ολο το ποσο ...και ΔΕΝ θα ειτανε μπροστα στο κατευασμα ανετα δλδ θα λεγανε στον ελενχο τα λευτα κρατατα κ πες οτι δεν εχει τπτ το μηχανακη κ μην το κατευασεις ...γκε γκε???
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τρι 14 Δεκ 2010, 20:23
Ο Φώσκολος στο είπε αυτό? και που λέει οτι απαγορεύεται να είναι μπροστά αυτός που κάνει την ένσταση? και που οτι δεν επιστρέφεται όλο το ποσο? Όταν τελειώνει ο αγώνας και λέει οτι μου βγάλατε εμένα την καρό ένα γύρο πριν και τον βγάζουν τρελό ενώ όντως μπορει να έγινε κάτι τέτοιο στο περίπου... και αφού τρώει το άκυρο απ τη διοργάνωση μετά πάει και κάνει ένασταση για όλο το μοτερ του μπούστα αφου του είπαν οτι δεν γίνεται αυτό και πρεπει να υποδείξει συγκεκριμένα είπε για τα προαναφερθέντα... τεσπα το μοτερ για να ξέρεις το αλλάξανε το Σάββατο το απόγευμα στον Αλαμάνο, μετά το στρώρασανε σ ένα βραδυ πάνω κάτω στον περιφεριακό θεσ/νίκης και το πρωί το ρυθμίσανε για τον αγώνα Α.. τα πήγαινε έλα για τις ρυθμίσεις γινόντουσαν απ την πίσω πόρτα του μποξ η οποία ήταν ανοικτή όλη μέρα (και μπενόβγαινε κόσμος) !
Τα μοτερ αυτά έτσι ανεβοκατεβαίνουν και ρυθμίζονται.. σ' ένα βράδυ?
Είπαμε... μακάρι να τα βρούν με τις ομάδες τους και να κατέβουν και του χρόνου... εκει θα είναι και τα μηχανάκια και οι ενστάσεις!
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τρι 14 Δεκ 2010, 21:15
Vourk™ έγραψε:
Ο Φώσκολος στο είπε αυτό? και που λέει οτι απαγορεύεται να είναι μπροστά αυτός που κάνει την ένσταση? και που οτι δεν επιστρέφεται όλο το ποσο? ....................... Είπαμε... μακάρι να τα βρούν με τις ομάδες τους και να κατέβουν και του χρόνου... εκει θα είναι και τα μηχανάκια και οι ενστάσεις!
Άσε ρε Σαλαμηνάγκουρα εσύ που τα ξέρεις όλα....!!!! Το μοτέρ του Μπουστα ήτονε Μπουσταρισμένο ως τα Μπούνια...!!!! Τελεία και παύλα!!!!!!
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τρι 14 Δεκ 2010, 22:08
Βikenetοκατασταση μυριζομαι...
PORDALAS69 Normal gixxer
Όνομα: : ΤΑΣΟΣ Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 56 Αγωνιζόμενος : Ερασιτέχνης!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2010
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 00:11
καλές σούζες Άλκη μας !!!!
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 03:05
Vourk™ έγραψε:
Ο Φώσκολος στο είπε αυτό? και που λέει οτι απαγορεύεται να είναι μπροστά αυτός που κάνει την ένσταση? και που οτι δεν επιστρέφεται όλο το ποσο? Όταν τελειώνει ο αγώνας και λέει οτι μου βγάλατε εμένα την καρό ένα γύρο πριν και τον βγάζουν τρελό ενώ όντως μπορει να έγινε κάτι τέτοιο στο περίπου... και αφού τρώει το άκυρο απ τη διοργάνωση μετά πάει και κάνει ένασταση για όλο το μοτερ του μπούστα αφου του είπαν οτι δεν γίνεται αυτό και πρεπει να υποδείξει συγκεκριμένα είπε για τα προαναφερθέντα... τεσπα το μοτερ για να ξέρεις το αλλάξανε το Σάββατο το απόγευμα στον Αλαμάνο, μετά το στρώρασανε σ ένα βραδυ πάνω κάτω στον περιφεριακό θεσ/νίκης και το πρωί το ρυθμίσανε για τον αγώνα Α.. τα πήγαινε έλα για τις ρυθμίσεις γινόντουσαν απ την πίσω πόρτα του μποξ η οποία ήταν ανοικτή όλη μέρα (και μπενόβγαινε κόσμος) !
Τα μοτερ αυτά έτσι ανεβοκατεβαίνουν και ρυθμίζονται.. σ' ένα βράδυ?
Είπαμε... μακάρι να τα βρούν με τις ομάδες τους και να κατέβουν και του χρόνου... εκει θα είναι και τα μηχανάκια και οι ενστάσεις!
δεν τα ξερεις καθολου και λες μαλ@κιες ..και με την σιμεα εγινε μ@λ@κια και με την ενσταση εγινε οπος σου ειπα ...τορα αν θες με πιστευεις αν θες οχι...τορα ολα τα αλλα ασχετα που λες ..... φιλαρακι σου ο γιαννακις ??? γιοκασου ο γιαννακις ???εχει μπλεξει σε σπιρα με σπουργιτια https://www.youtube.com/watch?v=9q_q-gXaO8I
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 06:26
Vourk™ έγραψε:
Πάω να πιω ένα χαμομήλι.. εμείς οι δυό μέχρι να πάρεις κ εσύ ΖΧ10 δε χωράμε στο ίδιο θρεντ
Ωπςςςς.... η αλήθεια είναι ότι εκεί με έχεις.... με τα σκληρά ποτά... δε τόχω!!!!!!!!
Εσύ και ο Staby lee ένα πράμα!!!!!!!! Γεροντοκαμώματα!!!!!!!
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 08:31
καθομαι και σας διαβαζω τοσο καιρο και τελικα καποιοι ανθρωποι μιλανε τοσο φανατισμενα που λες οτι δεν υπαρχει περιπτωση ο τυπος ειτε τον ξερει ή τα παιρνει για να μιλαει ετσι... Εγω δεν γνωριζω κανενα απο τους 2 πρωταγωνιστες του πανελληνιου και ως απλως θεατης εκφερω γνωμη: Βαζεται τον παραγοντα φτιαγμενο μοτερ και οχι χερια οδηγου: και καλα οι προηγουμενοι αγωνες, για τον αγώνα στο Τυμπακι που επεσε και εμεινε 20 δευτερολεπτα πισω και τους περασε ολους και εκανε και +7 εκει τι εχετε να πειτε...? επιλεκτικη γαργαρα θα μου πεις....οκ Ε, δεν μπορει να φταινε ολοι οι αλλοι μαλλον κατι η αλλη πλευρα δεν κανει καλά
Περαστικα και καλα μυαλα γιατι για να γινεσαι καλυτερος πρεπει να μαθαινεις απο τα λαθη σου
*συνεχιστε εχει πολυ πλακα το θεμα
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 08:42
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 08:51
nasos-v έγραψε:
to lock ...or not to lock...????
καλημερα και χρονια πολλα admin
pls do not lock
καλα χριστουγεννα
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 08:58
nasos-v έγραψε:
to lock ...or not to lock...????
Οχι Νασο γνωμη μου ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ να μην κλειδωθει. Αλλα μολις διαπυστωθει οτι υπαρχει προσβολη και υποτιμηση αποψεων καλο θα ειναι τοτε. Αρμοζει να διατηρησουμε το επιπεδο που υπαρχει!
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 09:00
ουτε εγω θελω να κλειδωσω .... αλλα ελπιζω να κρατηθει ως εκει το επιπεδο...
και καλημερες,,,
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 09:20
wtfrmlk έγραψε:
καθομαι και σας διαβαζω τοσο καιρο και τελικα καποιοι ανθρωποι μιλανε τοσο φανατισμενα που λες οτι δεν υπαρχει περιπτωση ο τυπος ειτε τον ξερει ή τα παιρνει για να μιλαει ετσι... Εγω δεν γνωριζω κανενα απο τους 2 πρωταγωνιστες του πανελληνιου και ως απλως θεατης εκφερω γνωμη: Βαζεται τον παραγοντα φτιαγμενο μοτερ και οχι χερια οδηγου: και καλα οι προηγουμενοι αγωνες, για τον αγώνα στο Τυμπακι που επεσε και εμεινε 20 δευτερολεπτα πισω και τους περασε ολους και εκανε και +7 εκει τι εχετε να πειτε...? επιλεκτικη γαργαρα θα μου πεις....οκ Ε, δεν μπορει να φταινε ολοι οι αλλοι μαλλον κατι η αλλη πλευρα δεν κανει καλά
Περαστικα και καλα μυαλα γιατι για να γινεσαι καλυτερος πρεπει να μαθαινεις απο τα λαθη σου
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 10:00
έχει μέλι.......
nasos-v Full gixxer
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 10:04
nktr έγραψε:
έχει μέλι.......
αχχχ κουλα... το κουνελι εχει μελι....
papagym Adv. gixxer
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 10:08
wtfrmlk έγραψε:
Είσαι κακός, δεν υπάρχει ανωτερότητα οδηγού!!! Απλά ξανακατέβασαν το μοτέρ, του μειώσαν ένα στάβλο άλογα, γιατί ως γνωστών στα τσιμέντα δεν υπαρχει πρόσφυση και τους πήρε τα σώβρακα!! Πάλι παράνομος ο Μπούστης γιατί είχε μειωμένη απόδοση του μοτέρ από ότι το stock!!!!!!!!!! xaxaxaxaxa!!
Και πέρα από τη πλάκα, το ότι έχει εκπαιδευτεί να στήνει το μηχανάκι και να φτιάχνει τη πυραμίδα πρόσφυσης του ώστε να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός παντού, φαίνεται απλά από τα τσιμέντα!! Ο Σάκης είναι εκπληκτικά γρήγορος όπου έχει πρόσφυση, ο άλλος μπορεί και πηγαίνει παντού γρήγορα. Και δεν το λέω εγώ το λέει η ιστορία και οι αριθμοί, που σε αυτή την περίπτωση λένε αλήθεια! Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι και από τους φανατικότερους υποστηρικτές του!!
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 12:20
Συγκινηση στην Απονομη του Σ.Ο.Α.Μ.
Μηπως εχετε ξεφυγει απο το θεμα η εμενα μου φαινεται
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 18:15
spyroszx έγραψε:
wtfrmlk έγραψε:
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 20:47
JIMK7 έγραψε:
οχι απλος μας λενε τορα ποσο καλος οδιγος ειναι ο μπουστας ...δεν ειπε κανειςοτι δεν ειναι καλος οδιγος .....απλος οτι εκανε μαλακια στην απονομη .-αυτο ειτανε το θεμα μας .... νασσο εγω στο ειπα 4 σελιδες πιο πρην ....εγω δεν ξανα γραφο στο σιγκεκριμενοθεμα
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Τετ 15 Δεκ 2010, 21:17
JIMK7 έγραψε:
οχι απλος μας λενε τορα ποσο καλος οδιγος ειναι ο μπουστας ...δεν ειπε κανειςοτι δεν ειναι καλος οδιγος .....απλος οτι εκανε μαλακια στην απονομη .-αυτο ειτανε το θεμα μας .... νασσο εγω στο ειπα 4 σελιδες πιο πρην ....εγω δεν ξανα γραφο στο σιγκεκριμενοθεμα
Μ@λ@κιες σας λενε οτι ειναι καλος...Εδω εκανε το CSS μαζι μας
Θέμα: Απ: Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα Πεμ 16 Δεκ 2010, 01:07
δεν τα ξερεις καθολου και λες μαλ@κιες ..και με την σιμεα εγινε μ@λ@κια και με την ενσταση εγινε οπος σου ειπα ...τορα αν θες με πιστευεις αν θες οχι...τορα ολα τα αλλα ασχετα που λες ..... φιλαρακι σου ο γιαννακις ??? γιοκασου ο γιαννακις ???εχει μπλεξει σε σπιρα με σπουργιτια https://www.youtube.com/watch?v=9q_q-gXaO8I
Βάση λογικής αν όλα αυτά που υποστηρίζεις είχαν ισχύ, θα είχαν προχωρήσει σε ενστάσεις κλπ. . . απλά δεν ίσχυαν! Σκέψου λοιπόν να άνοιγαν το μηχανάκι και να είχε μαμα πιστόνια και μπεκ... τέτοιο ξεφτιλίκι δε θα το σήκωνε κανείς πιστεύω... Με την κίνηση να αποσείρουν τις ενστάσεις έχασαν το παιχνίδι (το χαμένο). Εσένα μάλλον είναι φίλος σου ο Σάκης για να ξέρεις τόσα πολλά...
Τεσπα, εκτός θέματος το πήγαμε το θεματάκι... τωρα στα μάτια του καθ ενός φαίνονται όλα διαφορετικά, δεν κοιτάμε όλοι απ την ίδια οπτική γωνία..!
ΥΓ:Α! και κάποια μηχανάκια φαίνονται με το μάτι οτι ειναι εκτός κανονισμού...
Συγκίνηση στην Απονομή του Σ.Ο.Α.Μ. .... διαπλεκομενα