Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Θέμα: Απ: Διοδια... Κυρ 09 Φεβ 2014, 21:00
zed660 έγραψε:
Πόπο αυτοί οι γ@μωδημοσιογράφοι θέλουν πολύ χαστούκι. Δεν υπάρχουν αυτά που λένε και ο τρόπος που τα λένε. Μπράβο σ'αυτούς που το έκαψαν.
Κρεμασμα θελουν. Ηρεμα και απλα
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Θέμα: Απ: Διοδια... Κυρ 09 Φεβ 2014, 21:31
zed660 έγραψε:
Μπράβο σ'αυτούς που το έκαψαν.
Δεν ειναι λυση αυτο ομως, ουτε ειναι και σωστο. Γιατι για να τα ξαναφτιαξουν παλι απο εμας θα τα παρουν με νεες αυξησεις.
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Θέμα: Απ: Διοδια... Κυρ 09 Φεβ 2014, 21:42
μπραβο...αντε και στα επομενα...σιγα σιγα θα καουν ολα...φωτια και τσεκουρι στα διοδια που εχουν στησει τα λαμογια του κερατα!!!
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
Θέμα: Απ: Διοδια... Κυρ 09 Φεβ 2014, 21:47
ripper έγραψε:
zed660 έγραψε:
Μπράβο σ'αυτούς που το έκαψαν.
Δεν ειναι λυση αυτο ομως, ουτε ειναι και σωστο. Γιατι για να τα ξαναφτιαξουν παλι απο εμας θα τα παρουν με νεες αυξησεις.
Μα ούτως ή άλλως θα τα έπαιρναν από μας. Εκτός το ότι μέσα σε λίγα λεπτά βγάζουν τα λεφτά για 10 τέτοια κουβούκλια... Το ότι υπάρχουν καλύτερες λύσεις ναι ισχύει(πχ νομικά), αλλά ποιος έχει χρόνο και κυρίως χρήμα να το κυνηγήσει νομικά το θέμα;...
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
Θέμα: Απ: Διοδια... Κυρ 09 Φεβ 2014, 21:58
να δουμε τι αλλο θα κανουν τωρα. (αυτοι που εχουν τα διοδια και το "κρατος" )
Στην αρχη ανεβασαν τιμες διοδιων. μετα τις ξανα κατεβασαν αλλα εβαλαν και αλλους σταθμους σε εισοδους-εξοδους που δεν ειχαν. Τωρα ξανα ανεβαζουν τιμες.
Κολπακι ηταν για να μην φανει οτι πχ βαζω νεα διοδια και ανεβαζω τις τιμες ταυτοχρονα καi βγει κανενας με καμια καραμπινα.
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
Θέμα: Απ: Διοδια... Δευ 10 Φεβ 2014, 08:27
ghost έγραψε:
Όμορφες εικόνες!!
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Διοδια... Δευ 10 Φεβ 2014, 09:45
την βουλη πρεπει να καψουν με τα λαμογια ολα μεσα ... αν απλα καινε το κουβουκλιο δεν γινεται κατι ... σημερα θα αγορασουν καινουργιο που θα το πληρωσουμε εμεις παλι ...
lKiNG Normal gixxer
Όνομα: : Κυριάκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
Θέμα: Απ: Διοδια... Δευ 10 Φεβ 2014, 11:32
Οχι ρε αράξτε, καναπέ καναπεδάκι... δεν είναι για εμάς αυτά.
εχθές πάντως στα Κιούρκα (κατά τις 6μιση) υπήρχαν πολλοί που δεν πλήρωναν και τους μάζευαν όλους δεξιά για να τους πάρουν τα στοιχεία/να τους δώσουν κλήση? whatever. Τα διόδια ήταν γεμάτα μπάτσους... με κυνήγησε και ένα οκταβια... για λίγο!
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Όνομα: : Κυριάκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
Θέμα: Απ: Διοδια... Δευ 10 Φεβ 2014, 17:41
magfaria έγραψε:
Aristosk8 έγραψε:
με κυνήγησε και ένα οκταβια... για λίγο!
lipton ????
Γιατί περίμενες να τον φτάσουν?
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
Θέμα: Απ: Διοδια... Δευ 10 Φεβ 2014, 19:53
magfaria έγραψε:
Aristosk8 έγραψε:
με κυνήγησε και ένα οκταβια... για λίγο!
lipton ????
αν σε σταματήσουν σου παιρνουν αδεια, πινακίδες για 10 μέρες και πρόστιμο 200€
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: Απ: Διοδια... Δευ 10 Φεβ 2014, 21:05
Σήμερα με το αμάξι πέρασα τα διόδια της θεσαλονίκης αυτα που είναι 1.20 με φορά προς καβάλα . Σε δύο διαδρόμους οι μπάρες ήταν ανοιχτές και όπως είναι λογικό πέρασα από εκεί χωρίς να πληρώσω πετάχτηκε ο υπάλληλος αφού είχα περάσει και έκανε 1 εεε αλλά εγώ σιγά να μην γύριζα πίσω. Λέτε να μου έρθει καμία κλήση ; είχα πινακίδα.
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
Θέμα: Απ: Διοδια... Δευ 10 Φεβ 2014, 21:22
boutser έγραψε:
Σήμερα με το αμάξι πέρασα τα διόδια της θεσαλονίκης αυτα που είναι 1.20 με φορά προς καβάλα . Σε δύο διαδρόμους οι μπάρες ήταν ανοιχτές και όπως είναι λογικό πέρασα από εκεί χωρίς να πληρώσω πετάχτηκε ο υπάλληλος αφού είχα περάσει και έκανε 1 εεε αλλά εγώ σιγά να μην γύριζα πίσω. Λέτε να μου έρθει καμία κλήση ; είχα πινακίδα.
εχω περασει ποσες φορες τα διοδια και με αυτοκινητο, να σηκωνω τη μπαρα με τα χερια κλπ. το μονο που ελεβα ηταν κατι περυσι, μια επιστολή που ελεγε να παω να πληρωσω 150 ευρω που εκαναν συνολικα οι διελεύσεις μου (χωρις προστιμα). Κουβάς και τέλος. Δεν μπορει να περαστει στην εφορια οικονομικη διαφορα που εχεις με ιδιώτη (εταιρειες διοδιων) και δεν μπορουν να κανουν τιποτα. το μονο είναι αν σε πιασει επ αυτοφορω η τροχαια κ σου κοψει αυτά που προανεφερα.
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
Θέμα: Απ: Διοδια... Τρι 11 Φεβ 2014, 07:36
Τα διόδια που ειναι από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα ο πρώτος σταθμός ειναι κρατικά(!τουλάχιστον πριν τρία χρόνια ήταν)οπότε και μπορούσαν να τα στείλουν στην εφορία
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
Θέμα: Απ: Διοδια... Πεμ 13 Φεβ 2014, 22:34
@spyroszx εχεις δικιο! τα διοδια στα μαλγαρα θεσσαλονικης ειναι κρατικα. ειχα παρασει 2 φορες χωρις να πληρωσω και μου ηρθε χαρτι στο σπιτι (160 η 180 ευρω ηταν). νομιζω ειναι κρατικα στο ακτιο και στον πολυμηλο κοζανης, αλλα δεν ειμαι 100/100 σιγουρος.
diam Adv. gixxer
Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
Θέμα: Απ: Διοδια... Παρ 14 Φεβ 2014, 17:18
vaggelisK8600 έγραψε:
@spyroszx εχεις δικιο! τα διοδια στα μαλγαρα θεσσαλονικης ειναι κρατικα. ειχα παρασει 2 φορες χωρις να πληρωσω και μου ηρθε χαρτι στο σπιτι (160 η 180 ευρω ηταν). νομιζω ειναι κρατικα στο ακτιο και στον πολυμηλο κοζανης, αλλα δεν ειμαι 100/100 σιγουρος.
Aυτα ειναι τα κρατικα. Μια χαρα τα εγραψες!
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: Απ: Διοδια... Παρ 14 Φεβ 2014, 18:33
το οτι ηταν ανοιχτη μπαρα οταν περασα δεν παιζει ρολο; στην ουσια εγω ειδα φως και μπικα οι μισες μπαρες ηταν ανοιχτες και δεν υπιρχε κανεις να μου πει να παω να πλειρωσω. Φανταστικα οτι ηταν ελευθερα και περασα. τεσπα και κληση να μου ερθει θα παω στο τμημα να κανω ενσταση, εχω και μαρτηρα!