| ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! | |
|
+45zed660 krosfala brwmogazos bonepeeler poulitzer k_o_s_t_a_s noodles Chrisk6 topetwrx Ghostakis chrivas Babis k8 600 kk Quazar magfaria cpantelo ENDURASX Black Eagle GIORGIO7 jord136 JIMK7 landen maikstain Kydo nasos-v lotinia tasosk4 Darksoul boutser giXXXer T.R.E stoui opoulian Miou Oikopedofagos paulosk jmone nktr valentinosgsxr GIXXERAKIAS tasos1984 ripseventh DrIoannis GsxrPower karagio 49 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 15 Σεπ 2011, 18:23 | |
| στην μανετα δεν αισθανομαι κατι ιδιαιτερο ουτε κλωτσιμα ουτε τπτ | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 15 Σεπ 2011, 18:26 | |
| Τα έχεις στρώσει ή τα τσαρούχωσες άστρωτα?Περίμενε να στρώσουν πρώτα λίγο... | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 15 Σεπ 2011, 18:29 | |
| δεν τα τσαρουχωσα φουλ τα εστρωνα πηγαινα με καμια 150 και παταγα λιγο δυνατα και αφηνα. (αλλα ειναι αστρωτα ετσι)..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την opoulian στις Πεμ 15 Σεπ 2011, 18:30, 1 φορά | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
Όνομα: : Ιορδάνης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 273 Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 15 Σεπ 2011, 18:30 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Τα έχεις στρώσει ή τα τσαρούχωσες άστρωτα?Περίμενε να στρώσουν πρώτα λίγο...
σωστος ασε να παρουν το πατημα της δισκοπλακας.γνωμη μου αν ειχες στραβες δισκοπλακες θα το καταλαβαινες και σε πιο μικρες ταχυτητες.μονο στο φρενο στο κανει? | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 15 Σεπ 2011, 18:33 | |
| ναι μονο στο φρενο και οταν πηγαινω πανω απο 100.επειδη τα εχω ξαναβαλει τα τακακια αυτα και δεν τα στρωνω μιας και μπαινω πιστα μονο (ετυχε τωρα)γι αυτο παραξενευτικα. | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
Όνομα: : Ιορδάνης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 273 Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 15 Σεπ 2011, 18:36 | |
| δες το για λιγο καιρο (με προσοχη)και αν δεν βρεις τι ειναι βγαλε τις δισκοπλακες και πηγαινε σε εναν τορνο να σου πουν αν ειναι στραβες | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 15 Σεπ 2011, 19:21 | |
| καλα αρχες οκτωβρη παω σερρες θα τα δοκιμασω εκει και βλεπω. | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 24 Μάης 2012, 19:11 | |
| παιδια καλησπερα. λεω να βαλω πισω τακακι τα ebc. πιος ειναι ο σωστος κωδικος για τα καλα ? | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 24 Μάης 2012, 19:21 | |
| | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 24 Μάης 2012, 20:59 | |
| καπιος γνωστης γιατι ειναι αναγκη ???????? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 24 Μάης 2012, 22:09 | |
| οτι και να βαλεις καλο θα ειναι... για το πισω δεν σε "καιει" ... αυτα παντως πρεπει να ζεσταθουν για να φρεναρουν και να εχουν καλη αισθηση ... | |
|
| |
GIORGIO7 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 104 Αγωνιζόμενος : INTERNATIONAL MOTODROME OF TYMPAKI Hμερομηνία εγγραφής : 24/06/2009
| |
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 30 Αυγ 2012, 13:18 | |
| Εψαχνα για τακακια και αφου αποφασισα να παρω τα Dp HH (dunlopad), εψαχνα για αντιπροσωπο. Βλεπω οτι ειναι το Pro-ride στην Καλλιροης. Παιρνω τηλεφωνο και μου λεει οτι δεν τα εχει αλλα ουτε θα τα ξαναφερει :!: Στο site της Dp εχει αυτον σαν αντιπροσωπο... Τα φερνει κανενας αλλος η να κανω τη δουλεια μου απο eBay :?: | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Παρ 31 Αυγ 2012, 02:13 | |
| Κανε την απο ebay γιατι λογο το οτι τα δεν τα φερνει καποιος συγκεκριμενα πλεων βαρανε στο κεφαλι πηρε ενας φιλος προσφατα δεν θυμαμαι απο που και εδωσε 120 μονο για μπροστα! | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Παρ 31 Αυγ 2012, 02:36 | |
| - ENDURASX έγραψε:
- Κανε την απο ebay γιατι λογο το οτι τα δεν τα φερνει καποιος συγκεκριμενα πλεων βαρανε στο κεφαλι πηρε ενας φιλος προσφατα δεν θυμαμαι απο που και εδωσε 120 μονο για μπροστα!
Οχι δεν παιζει με τιποτα να σκασω 120 για τακακια :!: Ενταξει ειπαμε αν ειναι ετσι καλυτερα να αλλαζουμε δισκους τοτε Στο κατω κατω αν την ειδαν μονοπωλειο στη μαρκα καποιοι υπαρχουν και αλλες εξισου καλες. | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Παρ 31 Αυγ 2012, 09:05 | |
| Τα κανει εισαγωγη και ο pissaris 100 ευρω νομιζω.... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Παρ 31 Αυγ 2012, 09:41 | |
| εγω χτες εβαλα τα goldfren gp6 στα 86 ευρο τα μπροστα | |
|
| |
Quazar Jr.gixxer
Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 29/08/2012
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Παρ 31 Αυγ 2012, 14:13 | |
| τακακια φοραω atrax και τα βρισκω αρκετα καλα και οικονομικα! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Παρ 31 Αυγ 2012, 17:32 | |
| νικο DP με μαμα δισκοπλακες ???? θα τις κλαψεις απο θερμοκρασια, στανταρ θα πετσικαρουν τα πριτσινια και θα μαυρισουν και θα στραβωσουν, τα τακακια αυτα δουλεουν 200+ βαθμους (αν θυμαμαι καλα), για δρομο θα ειναι σχεδον παντα κρυα οποτε δε θα εχεις αρπαγμα και αν μπεις πιστα οι δισκοπλακες σου θα βγουνε καταμαυρες με μαμα δισκοπλακες ή μαμα σουζουκι, ή artax, ή πρεμιερ, τα εχω δοκιμασει και τα 3 και και κατεληξα στα 3α, καλυτερα απο μαμα σε παρατεταμενο φρεναρισμα και θερμοκρασιες, καλυτερο αρπαγμα και περισσοτερα χιλιομετρα, περιπου 10-15% βελτιωση με 80 ευρο μονο | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Παρ 31 Αυγ 2012, 17:43 | |
| | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Δευ 03 Σεπ 2012, 08:23 | |
| Αναρωτιεμαι ρε παιδια στο brake shop δεν τα εχει τα dunlopad HH??(ασχετο με το ποιος παει εκει γιατι δεν αντεχεται ο τυπος).. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Τρι 04 Σεπ 2012, 21:47 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- νικο DP με μαμα δισκοπλακες ????
θα τις κλαψεις απο θερμοκρασια, στανταρ θα πετσικαρουν τα πριτσινια και θα μαυρισουν και θα στραβωσουν, τα τακακια αυτα δουλεουν 200+ βαθμους (αν θυμαμαι καλα), για δρομο θα ειναι σχεδον παντα κρυα οποτε δε θα εχεις αρπαγμα και αν μπεις πιστα οι δισκοπλακες σου θα βγουνε καταμαυρες
με μαμα δισκοπλακες ή μαμα σουζουκι, ή artax, ή πρεμιερ, τα εχω δοκιμασει και τα 3 και και κατεληξα στα 3α, καλυτερα απο μαμα σε παρατεταμενο φρεναρισμα και θερμοκρασιες, καλυτερο αρπαγμα και περισσοτερα χιλιομετρα, περιπου 10-15% βελτιωση με 80 ευρο μονο θα μας τρελανεις ρε κκ τωρα????? τα φοραω εγω ρε αυτα τα τακακια ... τα κοκκινα dp ... τα αγωνιστικα και καλα ... με τους μαμα δισκους ... απο τοτε που βελτιωσα τα φρενα ... πανω απο χρονο δλδ και ξερεις πολυ καλα αν φρεναρω δυνατα.... δεν κανουν κιχ οι δισκοι ... και στον δρομο ειναι καταπληκτικα ... δεν χρειαζετε να ανεβασουν θερμοκρασια για να δουλεψουν οπως τα brembo rc ή τα ebc ΗΗ ( τα racing οχι τα απλα ΗΗ) παντως το proride τα φερνει και εγω απο εκει τα εχω αγορασει ... το καλοκαιρι αγορασα και για το κουλουρι και δεν μου ειπαν τιποτα του στυλ οτι θα τα σταματησουν... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 06 Σεπ 2012, 22:20 | |
| - Miou έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- νικο DP με μαμα δισκοπλακες ????
θα τις κλαψεις απο θερμοκρασια, στανταρ θα πετσικαρουν τα πριτσινια και θα μαυρισουν και θα στραβωσουν, τα τακακια αυτα δουλεουν 200+ βαθμους (αν θυμαμαι καλα), για δρομο θα ειναι σχεδον παντα κρυα οποτε δε θα εχεις αρπαγμα και αν μπεις πιστα οι δισκοπλακες σου θα βγουνε καταμαυρες
με μαμα δισκοπλακες ή μαμα σουζουκι, ή artax, ή πρεμιερ, τα εχω δοκιμασει και τα 3 και και κατεληξα στα 3α, καλυτερα απο μαμα σε παρατεταμενο φρεναρισμα και θερμοκρασιες, καλυτερο αρπαγμα και περισσοτερα χιλιομετρα, περιπου 10-15% βελτιωση με 80 ευρο μονο
θα μας τρελανεις ρε κκ τωρα?????
τα φοραω εγω ρε αυτα τα τακακια ... τα κοκκινα dp ... τα αγωνιστικα και καλα ... με τους μαμα δισκους ... απο τοτε που βελτιωσα τα φρενα ... πανω απο χρονο δλδ και ξερεις πολυ καλα αν φρεναρω δυνατα.... δεν κανουν κιχ οι δισκοι ... και στον δρομο ειναι καταπληκτικα ... δεν χρειαζετε να ανεβασουν θερμοκρασια για να δουλεψουν οπως τα brembo rc ή τα ebc ΗΗ ( τα racing οχι τα απλα ΗΗ)
παντως το proride τα φερνει και εγω απο εκει τα εχω αγορασει ... το καλοκαιρι αγορασα και για το κουλουρι και δεν μου ειπαν τιποτα του στυλ οτι θα τα σταματησουν... δε ξερω ρε φιλος ισως να ειμαι ατυχος εγω, με τα dp τα κοκκινα μου εχουν στραβωσει οι δισκοπλακες που εχω πανω στο μηχανακι τωρα | |
|
| |
chrivas Jr.gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 20 Αγωνιζόμενος : Τρεχω μονος κ βγαινω 2ος Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2012
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Τρι 13 Νοε 2012, 08:27 | |
| Kαλημερα!Ερωτηση,για Κ5 με δισκοπλακες Arasi,καμια εμπειρια κανεις; | |
|
| |
Ghostakis Jr.gixxer
Τόπος : Κώστας Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 07/05/2012
| Θέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! Πεμ 24 Ιαν 2013, 18:24 | |
| Διάβασα όλο το θέμα και τελικά κατέληξα... ότι με μπερδέψατε Εντάξει σίγουρα το θέμα με τα τακάκια είναι και ανάλογα τις εμπειρίες του καθενός, γι'αυτό και δεν θα υπάρχει μία άποψη του στυλ "πάρε αυτό", άρα δεν φταίτε εσείς Τώρα για έναν άσχετο(ναι εγώ είμαι αυτός) θα ήθελα κάποιος να μου πει σε ebc και σε dunlopad τι τακάκια θα μου προτίνατε να βάλω μπρος πίσω! Εννοώ κωδικούς γιατί φαντάζομαι θα υπάρχουν αγωνιστικά κλπ κλπ. Δισκόπλακες είναι οι "μαμά". Το μηχανάκι είναι gsxr 600 k9 και η χρήση είναι κυρίως βολτάδικο, λίγο εθνική, επαρχιακό και ελάχιστα στην πόλη, αν ανοίξει ο καιρός μπορεί και μπίστα!(καλά μη περιμένετε και καταστάσεις Rossi) Συγγνώμη για την ασχετίλα μου αλλά δεν κατέχω ούτε την διαφορά οργανικού,μετάλλικού κλπ κλπ Κυρίως θέλω να βελτιώσω το "αρχικό δάγκωμα" του μπροστά, εντάξει σίγουρα δεν γίνεται μόνο με αλλαγή τακακίων αλλά έστω να κάνω την αρχή! Παρακολουθώ καιρό το forum, αλλά δεν πολυγράφω,βασικά το παρακολουθώ πριν καν πάρω το gixxer, βασικά πριν καν κάνω account | |
|
| |
| ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! | |
|