| ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες | |
|
+14kapnias bolek76 gsxrthiva mistiriodis_tsantakias Tedyboysmos DimSTriple thodoris Darksoul panosk8 akisrio ripseventh valentinosgsxr stam911 misterq 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Τρι 02 Αυγ 2011, 01:37 | |
| Συνήθως σε τέτοιες κουβέντες προτιμώ να απέχω.... είπα σήμερα να γράψω κάτι με προσοχή να μη παρεξηγηθώ (που ελπίζω να το πέτυχα). Όπως και να έχει, 120 βαθμοί δεν χαμηλή θερμοκρασία για υδρόψυκτο μοτέρ, είναι αρκετή ακόμα και για αερόψυκτο! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα τόσο ακριβό μοτέρ! Πέταμα θέλουν τα λάδια μετά απο τέτοια χρήση. Σκέψου πως σ'αυτή τη θερμοκρασία ένα Nissan GTR μπαίνει σε safe mode και δε σ'αφήνει να ανεβάσεις πάνω απο 4000 Απο porsche βλέπω καλά πας έτσι! Δύσκολα μοτέρ απο πλευράς προσοχής και δεσίματος αλλά... πολύ ιδιαίτερα | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Τρι 02 Αυγ 2011, 02:27 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Φανταζομαι το ιδιο ισχυει κ για τα δικα μας track bike πριν μπει πιστα?Παντως εγω το εφαρμοζω το ζεσταμα πριν κανω το πρωτο sesion!
Συγνώμη σε ξέχασα. Φυσικά μπορείς να το εφαρμόσεις και σύ στο δικό σου! Υπερβολές στο ζέσταμα δεν υπάρχει λόγος να γίνεται, το λάδι να ξέρεις δουλεύει υπο φυσιολογικές συνθήκες σε θερμοκρασίες 70-90 βαθμούς, σε καταστάσεις παρατεταμένης πίεσης (drag χιλιομέτρων) δε πρέπει να ξεπερνάνε τους 100 βαθμούς κελσίου! Με παραπάνω υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα μακροπρόθεσμα και σίγουρα αλλάζει και ο τρόπος απόδοσης της μοτοσυκλέτας - ευτυχώς η καλή σουζούκι έχει ευλογήσει τα χιλιάρια της και στο μπούσα με ψυγείο λαδιού απο στόκ... δε φαντάζεσαι πόση διαφορά κάνει αυτό απο μόνο του!! Δεν είναι τυχαίο πως φτιάχνει τα πιο αξιόπιστα μοτέρ μεταξύ όλων των Ιαπωνικών εργοστασίων... Αυτά απο 'μένα. Καληνύχτα | |
|
| |
misterq Jr.gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : patra Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2011
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Τρι 02 Αυγ 2011, 04:17 | |
| παιδες πιστευω οτι υπραχει και κατι που δν υπολογισαμε!!!! το οτι μου αλαξε καπελοτα και ισος να εβαλε του κεφαλιουτου δν παιζει? και να κατεβασε την βαλβιδα ποιο χαμιλα απο τον χρονο του και να κανανε σεχ με το μπιστονι?
| |
|
| |
Tedyboysmos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 79 Αγωνιζόμενος : Όχι Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2011
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Τρι 02 Αυγ 2011, 10:09 | |
| Θα +φωνησω με τον Μητσο. Πανω απο 110-120 βαθμους ειναι για πεταμα τα λαδια. Εχουν γινει νερο πλεον. Και ταξιδι να πας με τετοιο καιρο, μαλια κουβαρια, ειναι αχριστα πλεον! | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Τρι 02 Αυγ 2011, 19:09 | |
| κωστα βρηκες ακρη τελικα???τι σου ειπε ο μαστορας? | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Τρι 02 Αυγ 2011, 19:18 | |
| - misterq έγραψε:
- παιδες πιστευω οτι υπραχει και κατι που δν υπολογισαμε!!!! το οτι μου αλαξε καπελοτα και ισος να εβαλε του κεφαλιουτου δν παιζει? και να κατεβασε την βαλβιδα ποιο χαμιλα απο τον χρονο του και να κανανε σεχ με το μπιστονι?
αν ηταν αυτο θα βαραγε αμεσως... | |
|
| |
misterq Jr.gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : patra Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2011
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Πεμ 04 Αυγ 2011, 03:55 | |
| εντελη το σφαλμα ειναι δικο μου δλδ της μηχανης μου!!!!! ανοικτικε προχτες το καπακι και ληθικανε ολα τα ερωτιματα μου!!! ειχε κοψει βαλβηδα και την ειχε καρφοσει στο μπιστονι!!!! με αποτελεσμα να εχω μια μπιελα off ενα μπιστονι και 4 βαλβηδες!!! εαν ηταν απο χρονισμο ι κατι τετιο θα ειχα και αλλους κυλινδρους τελειομενους οχι μονο ενα!!! παντος ευχαρηστω για το ενδιαφερων σας...!!! | |
|
| |
misterq Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Πεμ 04 Αυγ 2011, 04:00 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Πεμ 04 Αυγ 2011, 08:31 | |
| | |
|
| |
Tedyboysmos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 79 Αγωνιζόμενος : Όχι Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2011
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Πεμ 04 Αυγ 2011, 10:50 | |
| Δεν ειναι απαραιτητο να γινει σε ολους τους κυλινδρους! Αναλογα κ με το ποσες στροφες ειχες οταν εγινε το κακο. | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Πεμ 04 Αυγ 2011, 11:09 | |
| Εμενα παντως περιεργο μου φενεται να εκοψε βαλβιδα απο μονο του...και μετα απο ρεγουλαρισμα βαλβιδων...τι ρεγουλαρισμα εκανε τοτε!!....και να πω οτι εβαλες και καμια κοντρα και το ζορισες ?????δεν ξερω...περιεργα ακουγοντε...!!! ας μας πει και κανα παιδι που ξερει καλητερα!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ απλα εχω αμφιβολιες επειδει παντα τα ριχνουν στο μηχανακη και ποτε στην μαλακιατους!!!εχω καει απο αυτα γιαυτο! | |
|
| |
misterq Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Πεμ 04 Αυγ 2011, 12:41 | |
| πριν παω για να αλαξω καδενες τεντοτιρες καπελοτα το μηχανακι μου ειχε ενα θεμα με τον τεντοτηρα το οποιο ειχε αποτελεσμα να μου πηδιξει ενα δοντι στην εξαγωγη το μηχανακι χρονιστικε αλλα την ζημια την ειχε κανει ιδι και το εδειξε μετα!!! κοβοντας την βαλβιδα | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Πεμ 04 Αυγ 2011, 15:06 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Πεμ 04 Αυγ 2011, 15:42 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Πεμ 04 Αυγ 2011, 15:58 | |
| τι 1070 ρε ....αυτα ειναι φλοργιες αμα δεν το κανεις 1200+ δεν λεει | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Παρ 05 Αυγ 2011, 00:10 | |
| Παντως περα απο τη πλακα τα GSXR δεν κοβουν βαλβιδες ετσι ευκολα | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Παρ 05 Αυγ 2011, 00:38 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Παρ 05 Αυγ 2011, 00:49 | |
| - misterq έγραψε:
- πριν παω για να αλαξω καδενες τεντοτιρες καπελοτα το μηχανακι μου ειχε ενα θεμα με τον τεντοτηρα το οποιο ειχε αποτελεσμα να μου πηδιξει ενα δοντι στην εξαγωγη το μηχανακι χρονιστικε αλλα την ζημια την ειχε κανει ιδι και το εδειξε μετα!!! κοβοντας την βαλβιδα
Δεν νομιζω οτι με ΕΝΑ δοντι το μηχανακι μπορει να καρφωσει εκτος κ αν ηταν 2 τοτε ομως θα ειχε καρφωσει πιο νωρις θελω να πω οτι με ενα δοντι θα ειχες καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα εκτος κ αν δεν εδωσες σημασια κ το δουλευες αρκετο καιρο ετσι κ πιο μετα εμανιστηκε η ζημια.Κριμα παντως για σενα κ για το μοτερακι..δεν πειραζει σιδερα ειναι κ γινονται!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Παρ 05 Αυγ 2011, 01:46 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Παρ 05 Αυγ 2011, 01:56 | |
| | |
|
| |
misterq Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Παρ 05 Αυγ 2011, 02:11 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Παρ 05 Αυγ 2011, 02:48 | |
| αυτο το σιτε εψαχνα ρε θενξ .... εε τα χοντα βαλεντινο ειναι σαν τους ιους γιαυτο μπερδευετε το εσετ θα ειναι φτιαγμενο απο την σουζουκι ;P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες Παρ 05 Αυγ 2011, 05:13 | |
| | |
|
| |
| ζημια μετα απο χρονισμα στις βαλβιδες | |
|