kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Δυστυχως ηρθε η σειρα μου! Δευ 15 Αυγ 2011, 21:06 | |
| Καλα μου εχετε φτιαξει τρελλλλλλα τη διαθεση!!!!!!! Μηχανάκι αλλάω,γυναικα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ!!! (οχι τιποτα αλλο αλλα μην μπει κατα λαθος στο gixxer και διαβασει τίποτα,μετα θα πέσει νηστεία και προσευχη) ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!!
Ακους μωρό μου,σ'αγαπαω,ασε την παντοφλα κάτω!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kapnias στις Τετ 08 Ιαν 2014, 15:54, 1 φορά | |
|
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Δυστυχως ηρθε η σειρα μου! Τρι 16 Αυγ 2011, 06:04 | |
| - kapnias έγραψε:
- Παίδες ευχαριστώ πολυ!!!
Οι δεξιές όντως δεν με πάνε και δεν τις παω και εγω!!Κάργα αριστερες!! Ασθενοφόρο δεν κάλεσα αλλα πήγαμε νοσοκομειο για εξετάσεις κλπ.Η γυναίκα μου ευτυχώς ειναι εντάξει(καναμε και ενα check up) και εγω πάω την Τρίτη για επανεξέταση για ωμο και αγκώνα,οποτε θα έχω κάτι να δείξω στην ασφαλιστικη. Ο μπάρμπας έκανε δήλωση την επόμενη ημέρα γιατι είχαμε το χαρτι της τροχαίας που φαινόταν οτι έφταιγε αυτος.
Τζάκετ δεν φορούσαμε γιατι ειμαι ο μεγιστος μαλ@κας (βεβαια επειδή ειμασταν χωρις τζακετ πηγαινα πιο σιγα απ'ότι με το παπι) και γιατι δεν εβαλα το χέρι στην τσέπη να παρω δυο φουλ καλοκαιρινα.(πρωτη χρονια στην Κρήτη).
Η γυναίκα μου ήρωας,της βγάζω το καπέλο εδω και χρόνια.Απο τοτε που ειχα το 750 κ6 και μια φορα που εκατσα συνεπιβατης με οδηγο τον κολλητο μου,αναρωτιόμουνα πως ειναι δυνατον να καθεσαι πίσω σε τέτοιο μηχανακι και να σου αρέσει. Το κακο ειναι οτι εδώ και καιρο με ψήνει για ενα busa αλλα δεν νομιζω οτι θα με βολέψει στο νησι,εδω το 1000 και μου καθόταν ΠΟΛΥ!
Πάντως της υποσχέθηκα οτι πρίν ξαναπαρω μηχανη θα πάρουμε πρωτα δυο καλοκαιρινα τζακετ.
Στέφανε με έχεις βάλει σε τρελές σκέψεις,δεν μπορω να βρώ τί να ξηλώσω απο πάνω.Ο πραγματογνωμονας εχει πάρει το λογαριασμο στα χέρια του και θα έρθει και θα δει ενα μηχανακι χωρις ζημια.Θα πρεπει να του δείχνω τι εχει σπασει, στραβωσει,γρατζουνιστει.Εχω μια ζάντα στραβή απο κ9 αλλα ειναι εκκεντρη,δεν φαινεται με το ματι.Εχω και μια εξάτμιση σμπαράλια αλλα είναι απο 600 κ9.Τεσπα,το σκεπτικο σου είναι πολυ σωστο,θα δώ τι προλαβαίνω να κάνω μαν δεν χριαζεται να ειναι κατι στραβο για να το διλοσις ...χοσε στραβες δισκοπλακες που θα της δει ??? το ιδιο κ η ζαντα ...οπος ειπες ειναι στραβει αλλα δεν φενεται ...στην τελικι σπασε κ κατι απο ΕΒΑΥ μεταχιρα τσαμπα τα περνεις ενο στο τιμολογιο θα πεξει τιμη αντιπροσοπιας κενουργιου ...βαλε και 800 ευρο εργατικα που θελει ο μαστορας για να στα περασει και 100 ευρο για την δουλια που εκανε για να τσεκαρι ζιμιες και να βγαλει τιμες απο καταλογο αντε με για το RSV4 ;P | |
|
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Δυστυχως ηρθε η σειρα μου! Τρι 16 Αυγ 2011, 09:09 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Ρε παιδια κι εγω τωρα που το σκεφτομαι 20 μερες μετα που πηρα το 1000 χωρισα (για αλλους λογους)
χαχα και εγώ οταν πήρα το 1000 ήθελε να με χωρίσει κατι παίζει με αυτά τα 1000αρια Κapnia, ευτυχώς που εσείς οι δυο είστε καλά, τώρα βόλεμα και μηχανή δεν πάνε ακριβώς μαζί αυτά,οκ άλλες μηχανές είναι λιγότερο σκλυροπυρηνικές για συνεπιβάτη, αλλά απο τη στιγμή που κάνετε κέφι αυτό που καβαλάτε είστε οκ (κρίνω απο εμένα που μ αρέσει πολύ να κάθομαι δικάβαλο σε 1000αρι, χίλιες φορες 1000αρι παρά μπούσα). Τώρα περι εξοπλισμού, ταλαιπωρία καλοκαιριάτικα, αλλά δεν αξίζει το ρίσκο και οχι μόνο το τζακετ, ολα γάντια,κλειστό παπούτσι τουλάχιστον, τα ξερουμε όμως αυτά.. ποτέ ξανά | |
|
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Δυστυχως ηρθε η σειρα μου! Τρι 16 Αυγ 2011, 10:11 | |
| περαστικα ρε δεμητρη και να ειναι το τελευτεο κακο! τωρα για την αποζιμιωση δεν θελω να σε αγχωχω αλλα νομιζω οτι οι ασφαλιστηκες δινουν το 75% της αντικιμενηκης αξιας μειον τα διασοθεντα μεροι! Για ψαξτο λιγο! (τουλαχιστων ετσι γινεται με τα αυτοκινητα το ξερω γιατη με ειχε χτυπησει τρακτερ στο χωριο και τραβιωμουν) | |
|
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Δυστυχως ηρθε η σειρα μου! Πεμ 18 Αυγ 2011, 01:52 | |
| Τι να πω τυχερος στην ατυχια σου!! Περαστικα και ποτε ξανα! | |
|