| service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
popay Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Βόλος Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 263 Hμερομηνία εγγραφής : 23/03/2010
| Θέμα: service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που; Σαβ 20 Αυγ 2011, 14:57 | |
| μιας και ήρθε ο καιρός για αλλαγή λαδιών στο μπροστινό (Κ6 1000) σκέφτομαι να του κάνω και μια αναβαθμισούλα.
γνωρίζεται κάποιο μαγαζί στην Αθήνα;
| |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που; Σαβ 20 Αυγ 2011, 15:20 | |
| K-shock έχω ακούσει καλά λόγια. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που; Σαβ 20 Αυγ 2011, 15:39 | |
| +1000 στον απουπανου.Εω κανει κ εγω εκει στο μπροστινο και την ακουσε αμεσως και δεν σπαει με την χρηση στην πιστα!! και σκεφτομαι να κανω κ στην πισω ενα revalving κανει πολυ καλη δουλεια | |
|
| |
gixxer88 Jr.gixxer
Όνομα: : Αγγελος Τόπος : βασιλικη λευκαδας Αριθμός μηνυμάτων : 39 Αγωνιζόμενος : στις μπυρες μονο κατηγορια top fuel Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που; Σαβ 20 Αυγ 2011, 16:58 | |
| - popay έγραψε:
- μιας και ήρθε ο καιρός για αλλαγή λαδιών στο μπροστινό (Κ6 1000) σκέφτομαι να του κάνω και μια αναβαθμισούλα.
Εγω συναδελφε τα εστειλα στο τασουλη που εχει τα wp και εμεινα κομπλε.(ολεσ τις γνωμες ακου κ τη δικια σου κρατα) | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που; Σαβ 20 Αυγ 2011, 21:05 | |
| - gixxer88 έγραψε:
- popay έγραψε:
- μιας και ήρθε ο καιρός για αλλαγή λαδιών στο μπροστινό (Κ6 1000) σκέφτομαι να του κάνω και μια αναβαθμισούλα.
Εγω συναδελφε τα εστειλα στο τασουλη που εχει τα wp και εμεινα κομπλε.(ολεσ τις γνωμες ακου κ τη δικια σου κρατα) +1000 και εγω τασουλη τα έστειλα... | |
|
| |
popay Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Βόλος Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 263 Hμερομηνία εγγραφής : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που; Σαβ 20 Αυγ 2011, 21:09 | |
| o Τασούλης που είναι;
@ripseventh νομίζω πως στο πίσω του K6 δεν μπορεί να γίνει revalving γιατί δεν είναι ανοιγόμενο το αμορτισέρ. | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που; Σαβ 20 Αυγ 2011, 21:39 | |
| πέρνα από τον κανταλι να σου τις στήλη και να στο μονταρη..κόστος με ελατήρια wp γύρω στα 250 ευρο.. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που; Σαβ 20 Αυγ 2011, 22:28 | |
| - popay έγραψε:
- o Τασούλης που είναι;
@ripseventh νομίζω πως στο πίσω του K6 δεν μπορεί να γίνει revalving γιατί δεν είναι ανοιγόμενο το αμορτισέρ. Γιαννη εχεις pm | |
|
| |
popay Normal gixxer
| Θέμα: Απ: service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που; Κυρ 21 Αυγ 2011, 16:28 | |
| - Κωσταςηρακλειο έγραψε:
- πέρνα από τον κανταλι να σου τις στήλη και να στο μονταρη..κόστος με ελατήρια wp γύρω στα 250 ευρο..
Κώστα επειδή θα είμαι Αθήνα σε δυο εβδομάδες με την μηχανή λέω να να περάσω από μαγαζί να μου μου κάνουν το service και το revalving και να μου τα ρυθμίσουν κιόλας. wp ελατήρια δεν έχει νόημα να βάλω μιας και τα μαμά με καλύπτουν στα κιλά που είμαι (70), ακόμα και σε χρήση πίστας. | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που; Δευ 22 Αυγ 2011, 11:00 | |
| Αν σ'ενδιαφέρει αναλαμβάνουμε και 'μείς να βελτιώσουμε τα καλάμια σου με σετάπ του Andreani + ελατήρια ohlins εφόσων χρειάζεσαι, που απ'ότι κατάλαβα δε χρειάζεσαι | |
|
| |
| service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που; | |
|