| Service και αναβάθμιση μπροστινου. | |
|
+15zukisR Zuki JIMK7 poulitzer lKiNG totoulis DrIoannis T.R.E NIKOS 888hayabusa krosfala nktr Miou GIXXERAKIAS lotinia 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 10 Απρ 2014, 22:38 | |
| Παιδιά καλησπέρα,το μπροστινο μου άρχισε να δακρίζει έντονα οπότε είναι ώρα για το service του.Με την ευκαιρία σκέφτομαι και να βάλω άφτερ μαρκετ ελατήρια και λαδάκια και θέλω αρχικά τις προτάσεις σας και κατα δεύτερον να κάνω μερικες απορίες: 1.Πόσο να περιμένω περίπου να μου βγει το όλο πράγμα. 2.Για πόσα κιλά να είναι τα ελατήρια δεδομένου οτι είμαι 70 κιλά ανευ υγρών.Να πάρω την μια κατηγορία πάνω για να καλύψω το βάρος του εξοπλισμού. 3.Τι εταιρια μου προτείνετε,φοράω WP πίσω να μείνω στην ίδια; 4.Με τα λάδια τι παίζει και τι πρέπει να προσέξω.Κάποιοι κάνουν μείγματα και κάτι τέτοια.
Οτι έχετε να μου πείτε-προτείνετε δεκτό. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 10 Απρ 2014, 23:57 | |
| Επειδή είχαμε την συζήτηση αυτή με τον φίλο Nktr σήμερα, συμφωνώ με την δική του γνώμη για το ότι τα μαμά προοδευτικά ελατήρια είναι ότι καλύτερο για την δική μας χρήση σε δρόμο και πίστα. Θα σε συμβούλευα να επενδύσεις σε revalving για περισσότερα και πιό λειτουργικά κλικς και καινούρια λαδάκια/τσιμουχες και θα είσαι κομπλέ. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Παρ 11 Απρ 2014, 10:26 | |
| αμα δεν το κυνηγας σε στροφες πολυ και δεν το βαζεις πιστα ουτε ρεβαλβινγκ να μην κανεις . δεν υπαρχει λογος και το κοστος ειναι μεγαλο . οι βαλβιδες μονο εχουν 200€ πανω κατω . + τα ελατηρια κανα 100-120 ε + τα λαδια + οι τσιμουχες + η εργασια παει ψηλα το μαλλι ...
εγω ουτε ελατηρια δεν εχω αλλαξει . για τα κιλα μας μια χαρα κανουν και παρακανουν τα μαμα ελατηρια ... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Παρ 11 Απρ 2014, 16:35 | |
| το κόστος στην αναβάθμιση στις ροδέλες στο valving στον KShock είναι στα 120 ευρώ μαζί με σερβις αλλαγή λαδιών. Ως συνήθως τα gsxr θέλουν ένα 40% στην επαναφορά και ένα 20% με 30% στη συμπίεση ανάλογα το μοντέλο μέχρι τα κ8 γιατί το κ9 και μετά στα 1000 δεν θέλει τίποτα παρά μόνο αλλαγή λαδιών. Εάν σου έχουν τελειώσει οι ρυθμίσεις είναι ότι καλύτερο αυτό και ξεμπερδεύεις. Τα ελατήρια είναι ότι ακριβώς σου λέει ο Γιάννης και ο Αλέξανδρος παραπάνω. Τα λάδια που χρησιμοποιεί ο KShock είναι τα Νο1 της αγοράς και δεν "σπάνε" από σκληρή χρήση σε αντίθεση με τα WP που έγιναν γρήγορα ζουμί. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Παρ 11 Απρ 2014, 20:00 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Επειδή είχαμε την συζήτηση αυτή με τον φίλο Nktr σήμερα, συμφωνώ με την δική του γνώμη για το ότι τα μαμά προοδευτικά ελατήρια είναι ότι καλύτερο για την δική μας χρήση σε δρόμο και πίστα.
Θα σε συμβούλευα να επενδύσεις σε revalving για περισσότερα και πιό λειτουργικά κλικς και καινούρια λαδάκια/τσιμουχες και θα είσαι κομπλέ. Εισαι σιγουρος για το προοδευτικα που λες,γιατι εχω την αισθηση οτι μπερδευτηκες.. | |
|
| |
888hayabusa Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 111 Αγωνιζόμενος : ΕΤΣΙ ΛΕΩ Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τρι 15 Απρ 2014, 19:27 | |
| Θα σου προτεινα να βαλεις προοδευτικα WP μονο και μονο επειδη εχεις WP ελατηριο πισω οπως γραφεις και ενα 7αρι λαδακι και εισαι μια χαρα ... μην ξεχασεις να αλλαξεις λαδια και στο πισω αμορτισερ... ειναι τοσο σημαντικη η αλλαγη τους οσο και στα μπροστινα | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τρι 15 Απρ 2014, 20:23 | |
| Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες αρχικά.Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να μου προταθεί τόσο έντονα το προοδευτικό ελατήριο.Δύο μόνο ερωτήσεις,αν υποθέσουμε οτι αλλάξω τα μαμά με WP θα δώ κάποια ποιοτική διαφορά ή είναι αντιληπτή μόνο απο pros η αλλάγή.Επίσης το πίσω πως ελέγχεται αν θέλει λαδι.Μια μόνο παρατήρηση τέλος,δεν είναι Αθήνα το μοτό και δυστυχώς ο K-Shock είναι έξω από τις επιλογές μου,οπότε αν ξέρετε τι λάδι χρησιμοποιεί πείτε μου να το βάλω.
Διευκρινιστικά ο K-Shock χρεώνει σέρβις και αλλαγή στις ροδέλες 120 ευρώ συμπεριλαμβάνοντας ξύστρες και τσιμούχες;Γιατί αν είναι αυτή η τιμή είναι πολύ χαμηλή. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τετ 16 Απρ 2014, 10:16 | |
| αντιληπτη θα γινει η αλλαγη στα ελατηρια χωρις να εισαι προ . το θεμα ειναι ενα θα ειναι καλυτερα ή ακομα πιο σωστα εαν πραγματικα χρειαζετσαι αυτη την αλλαγη .
λαδι βαζει μαξιμα νομιζω
φυσικα και δεν περιλαμβανει στην τιμη αυτη το κοστος απο τις τσιμουχες και τις ξυστρες . που ειναι σχεδον 65ε γιαυτες ... | |
|
| |
NIKOS Normal gixxer
Τόπος : ΠΟΛΥΓΩΝΟ_ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 142 Αγωνιζόμενος : TA ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τετ 16 Απρ 2014, 13:28 | |
| Πριν ένα μήνα πήγα τις μπουκάλες από το κ3 μου στον κ.shock.ήθελα τσιμουχες ξυστρες κ λάδια.μου πήρε 90 ευρώ.μου είπε ότι τσιμουχες ξυστρες θα βάλει γνήσιες(δεν το πιστεύω όμως),λάδι ζήτησα ohllins(δεν ξέρω αν έβαλε ότι ζήτησα η αυτά που δουλεύει αυτός) | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 17 Απρ 2014, 22:04 | |
| Ρε παιδιά κάτι ακόμα.Είχα κανα δυό μήνες να δω το μηχανάκι επειδή είμαι φαντάρος.Κοιτάω το πρωί και το καλάμι έχει διαρροή μπόλικη χωρίς το μηχανάκι να έχει κουνηθεί.Είναι λογικό να χάνει τόσο λάδι στατικά,παίζει να έχει χάσει τόσο που αν το κουνήσω να γίνει ζημιά στο εσωτερικό; | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 17 Απρ 2014, 22:05 | |
| - lotinia έγραψε:
- Ρε παιδιά κάτι ακόμα.Είχα κανα δυό μήνες να δω το μηχανάκι επειδή είμαι φαντάρος.Κοιτάω το πρωί και το καλάμι έχει διαρροή μπόλικη χωρίς το μηχανάκι να έχει κουνηθεί.Είναι λογικό να χάνει τόσο λάδι στατικά,παίζει να έχει χάσει τόσο που αν το κουνήσω να γίνει ζημιά στο εσωτερικό;
Όχι αλλά παίζει να πάει στα φρένα | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 17 Απρ 2014, 22:17 | |
| Δυστυχώς νομίζω οτι πήγε και στα φρένα,στην δεξιά δαγκάνα.Θα έχω θέμα ή μόνο να προσέξω στην αρχή μέχρι να φύγει από το τακάκι; | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 17 Απρ 2014, 22:34 | |
| - lotinia έγραψε:
- Δυστυχώς νομίζω οτι πήγε και στα φρένα,στην δεξιά δαγκάνα.Θα έχω θέμα ή μόνο να προσέξω στην αρχή μέχρι να φύγει από το τακάκι;
Αν ποτίσει το τακάκι μπορεί και να μην φύγει και ποτέ. Ξέπλυνε το όσο καλύτερα μπορείς | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 17 Απρ 2014, 22:44 | |
| Εγινε η καρδιά μου περιβόλι.....πως καθαρίζει το τακάκι; | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Παρ 18 Απρ 2014, 08:46 | |
| Αν έχει ποτίσει το τακάκι γνώμη μου βάλε άλλα τακάκια χωρίς 2η σκέψη. Επίσης για την αναβάθμιση του μπροστινού: 1. Αν είσαι εντός των κιλών που προβλέπεται από τα ελατήρια και έχεις περιθώρια για ρύθμιση, αφού δεν πας πίστα συστηματικά, κάνε απλό service. 2. Αν θες πραγματική αναβάθμιση κάνεις είναι revalving και ελατήρια. Υπάρχουν πάντα και ενδιάμεσες λύσεις πιο οικονομικές με καλά αποτελέσματα. Στα ποσά ότι είπαν οι προηγούμενοι. | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Δευ 19 Μάης 2014, 13:13 | |
| Σήμερα μίλησα με τον μάστορα και μου είπε για service και αλλαγή λαδιών και ελατηρίων με Ohlins(αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα) 250 ευρώ.Νομίζω είναι εντάξει η τιμή απλά μια και λεω να προχωρήσω σε αλλαγή ελατηρίων τελικά θα έχω κανένα θέμα που είναι άλλης εταιρίας σε σχέση με το πίσω και επίσης βγάζει προοδευτικά η Ohlins;Τέλος είμαι 71 κιλά,οπότε με τον εξοπλισμό ας πουμε 80,ελατήριο για 80 κιλά βάζω ή για 70; | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Δευ 19 Μάης 2014, 14:31 | |
| παιδες δεν ανοιγω καινουργιο θεμα.............ακουστε και τον δικο μου τον πονο. πριν 6.000-7.000 χλμ εβγαλα τα μπροστινα και τα πηγα στο k-shock για σερβις καθως δεν δουλευαν σωστα.πληρωσα 250€ μου εδωσε και σε ενα σακουλακι αυτα εδω μου ειπε οτι ηταν σπασμενα και οτι ειχε ζημια και τελοσπαντον ολα καλα τωρα εγειναν καλυτερα και απο καινουργια!!!!!!!!!!!!δεν μπηκα σε λεπτομεριες ουτε τη λαδια θα βαλουμε ουτε για τσιμουχες ουτε τπτ αλλο καθως του ειχα εμπιστοσυνη αφενως γιατι ειναι το πρωτο ονομα και αφετερου γιατι με συστησε φιλος που ειναι γνωστης και τον ευχαριστω για ακομα μια φορα για τη βοηθεια του σε αρκετα τεχνικα θεματα και μη. να φτασουμε λοιπον στο σημερα.....οπως σας ειπα μετα απο 6-7 χλμ τα μπροστινα μου ειναι παλι κλασμενα......εχω ακριβως την ιδια αισθηση με πριν....ειναι και και εχω βγαλει τα ελατηρια απο μεσα και εχω βαλει δυο σιδερα.....το μηχανακι να σας πω οτι ουτε πιστα εχει μπει ουτε εντο κανει ουτε σουζες αλλα δεν ειναι ουτε σε ακινησια.δεν εχει τρομερη διαροη αλλα η αισθηση που εχεις ειναι απαραδεκτη...σκεφτομαι μηπως παιζουν ρολο και τα κιλα μου που ειναι κοντα 100 και τραβανε ζορι τα μπροστινα......τι να πω ρε παιδες δεν ξερω τι να κανω.και μαλλον εχουν παει και στα τακακια γιατι δεν εχω ουτε φρενα και τα τακακια ειναι σχετικα καινουργια.η μηχανη εχει 37.000 χλμ και περιπου στις 15.000-17.000 χλμ ειχα αλλαξει τσιμουχες και ξυστρες γτ δακριζε η μια και τα ειχα αλλαξει ολα προληπτικα. για πειτε καμια γνωμη ρε παιδια.......να αλλαξω παλι τσιμουχες και βλεπουμε η να αλλαξω και ελατηρια και να βαλω για τα κιλα μου???αν και δεν νομιζω να φταινε τα κιλα.δεν ειμαι ουτε 200 κιλα ουτε καβαλαω κανα 250cc | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Δευ 19 Μάης 2014, 15:06 | |
| - lotinia έγραψε:
- Σήμερα μίλησα με τον μάστορα και μου είπε για service και αλλαγή λαδιών και ελατηρίων με Ohlins(αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα) 250 ευρώ.Νομίζω είναι εντάξει η τιμή απλά μια και λεω να προχωρήσω σε αλλαγή ελατηρίων τελικά θα έχω κανένα θέμα που είναι άλλης εταιρίας σε σχέση με το πίσω και επίσης βγάζει προοδευτικά η Ohlins;Τέλος είμαι 71 κιλά,οπότε με τον εξοπλισμό ας πουμε 80,ελατήριο για 80 κιλά βάζω ή για 70;
αμα ειναι να οδηγας γυμνος βαζεις για 70 κιλα . αμα οδηγας με ρουχα , κρανος , μποτες κτλ βαζεις για τα κιλα που θα εχεις με τον εξοπλισμο ... εχω την εντυπωση ομως οτι τα 250 ειναι πολλα . περιπου 110-120 εχουν τα ελατηρια , 30-35 περιπου οι τσιμουχες , 20ε τα λαδια . χοντρικα τα λεω δεν μπηκα να τσεκαρω τις τιμες αλλα ποσο να εχουν αλλαξει απο τοτε που τις ειχα δει πριν μερικους μηνες. | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Δευ 19 Μάης 2014, 16:01 | |
| 120 μου είπε για το απλό service,135 ευρω τα ελατήρια από Τασούλη και 20 ευρώ τα λαδάκια της Ohlins,αρα η τιμή 250 για την δευτερη επιλογη.Όπου ρώτησα να πω την αλήθεια τόσο μου είπαν για το απλο και +/- 20 ευρώ για την δευτερη επιλογη ανάλογα τα ελατήρια.Αναφόρικα με την μάρκα δεν θα παίξει καμια αισθητη ασυμβατότητα με πίσω έτσι....; | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Δευ 19 Μάης 2014, 16:51 | |
| Για την ασυμβατοτητα που ρωτας δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την προυποθεση οτι το λαδι πισω δεν εχει γινει νερο και εφοσον οι ρυθμισεις του σε καλυπτουν σε στατικο κ sag αναβατη.. Εφοσον δλδ η πισω δεν εχει γινει βρακι ωστε να υπαρξει αισθητη διαφορα με μπροστα που θα μπει φρεσκο λαδακι. Επισης κατι που ειναι αξιο λογου ειναι οτι συμφωνα με τον Dave τα ελατηρια μπρος πισω στο κ7 1000 ειναι για πανω απο 90 κιλα αναβατη... Οποτε μια που πιανεσαι με τις αναρτησεις,αν θελεις τσεκαρε κατα ποσο το πισω αμορτισερ μπορει να ρθει στα μετρα σου Τσεκαρε το βιντεακι.. https://www.youtube.com/watch?v=mYoe97LtwcA | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Δευ 19 Μάης 2014, 17:29 | |
| Θεωρητικά το πίσω είναι στα μέτρα μου και δεν έχω νιώσει κάτι κακό.Σε κάθε περίπτωση θα ελεγχει βέβαια και αν βρεθεί κάτι όταν με το καλό κατεβάσω το μοτό Αθήνα θα γίνει τσεκ/service στον επίσημο της WP.
Γραμμικά ελατήρια φοράει κανείς,αξίζουν τον κόπο για δρόμο ή αλλάζει πολύ η συμπεριφορά σε κακό δρόμο κτλ.Ρωτάω γιατι αυτά υπάρχουν μόνο διαθέσιμα αυτή τη στιγμή και αν κάνω την αναβάθμιση μόνο αυτά προλαβαίνω να φορέσω ένεκα που υπηρετούμε την πατρίδα αυτό τον καιρό....δωστε και για αυτά μια γνώμη λοιπόν. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τρι 20 Μάης 2014, 09:55 | |
| - lotinia έγραψε:
- 120 μου είπε για το απλό service,135 ευρω τα ελατήρια από Τασούλη και 20 ευρώ τα λαδάκια της Ohlins,αρα η τιμή 250 για την δευτερη επιλογη.Όπου ρώτησα να πω την αλήθεια τόσο μου είπαν για το απλο και +/- 20 ευρώ για την δευτερη επιλογη ανάλογα τα ελατήρια.Αναφόρικα με την μάρκα δεν θα παίξει καμια αισθητη ασυμβατότητα με πίσω έτσι....;
σωκρατη σορυ κιολας αλλα μαλλον δεν εχω καταλαβει σωστα ... θελει 120 ε για το σερβις ? +20ε για τα λαδια?? τι εννοει σερβις δλδ αφου σου χρεωνει ξεχωριστα τα λαδια ?? για την εργασια του θελει 120ε? ή εστω να αλλαξει τις τσιμουχες (που δεν τις αναφερεις πουθενα) που κανουν 30ε θελει 90ε για την εργασια?? πληροφοριακα εγω που δεν ειναι η δουλεια μου βγαζω τις μπουκαλες απο το μηχανακι μου σε 15 λεπτα οι μαστροδημητρηδες (καπνιας και jim ) ποσο χρεωνετε για σερβις μπροστινου ? και τι εννοειτε εσεις σερβις? ή εδω στην αθηνα ειναι αλλες οι τιμες ή εγω ζω σε αλλο κοσμο ... | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τρι 20 Μάης 2014, 10:47 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τρι 20 Μάης 2014, 11:01 | |
| οκ καταλαβα τι εννοει -εννοεις σερβις ... με ξυστρες - τσιμουχες -λαδια ειναι νορμαλ τιμη | |
|
| |
lKiNG Normal gixxer
Όνομα: : Κυριάκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τρι 20 Μάης 2014, 14:29 | |
| Εγώ αυτό το έκανα στον Τασούλη, ελατήρια τσιμούχες λάδια και revalving μου είχε βγεί ποιό φτηνά απο τον kshock λίγο πάνω απο 200 αν θυμάμαι καλά. | |
|
| |
| Service και αναβάθμιση μπροστινου. | |
|