| ατυχιες και στεναχωριες που ΑΝ τις καταλαβει καποιος αυτοι ειστε μονο εσεις..... | |
|
+16Antonios_gsxr boutser kouzinas T.R.E fotis_rizla tati Miou maikstain k8 600 kk giannisK6 BillyGsxR black rider kentaurosk8 mistiriodis_tsantakias ronnie_10 frozen 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: ατυχιες και στεναχωριες που ΑΝ τις καταλαβει καποιος αυτοι ειστε μονο εσεις..... Κυρ 14 Οκτ 2012, 12:41 | |
| Κάτι τέτοιες περίεργες βραδιές παιδιά, που είμαστε σκασμένοι από διάφορα θέματα με την σύντροφο κτλ, εφόσον δεν γνωρίζουμε τον εαυτό μας και πως θα πηγαίνουμε αν ανεβούμε στην μηχανή για βόλτα, καλό είναι να μην την βάζουμε καν μπροστά, εφόσον έχουμε σκοπό να να ξεδώσουμε - ξεσπάσουμε πάνω της......
Χθες το βράδυ, μιας που στο μυαλό μου γύριζαν 1002 διαφορετικά πράγματα, εικόνες περίεργες, ένιωθα και κάτι συναισθήματα ακόμα πιο περίεργα, πήρα το k9 τελικά κατά τις 2 τα ξημερώματα και πήγα μέχρι την θεσσαλονίκη, να χαλαρώσω στην διαδρομή, να σκεφτώ, να ηρεμήσω λίγο και να δω τα φώτα της συμπρωτεύουσας απ' έξω.......
Απλά για το "ταξίδι"...
Αν έχουμε σκοπό να πάρουμε το εργαλείο πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις και το γνωρίζουμε από πριν πως το κοντέρ θα δείχνει συχνά 299, πως αυτοί που θα προσπερνάμε θα κάνουν τον σταυρό τους οι άνθρωποι κτλ, καλύτερα να την αφήνουμε κλειδωμένη στην αποθήκη και να επιλέγουμε κάποιον άλλο τρόπο για να αδειάσει το μυαλό μας, από όσα μας απασχολούν και μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα...
Αυτά τα λίγα από μένα..
Ήθελα να το γράψω εδώ, μιας που όπως είχε γράψει και ο δημιουργός του θέματος, μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε τι μας προσφέρει αυτό που καβαλάμε, είτε σε όμορφες, είτε σε άσχημες βραδίες...
| |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ατυχιες και στεναχωριες που ΑΝ τις καταλαβει καποιος αυτοι ειστε μονο εσεις..... Κυρ 14 Οκτ 2012, 16:44 | |
| Αντωνη αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι οταν δεν εισαι στα καλα σου λογο ψυχολογιας κουρασεις κτλ....πας χαλαρα...εγω τουλαχιστο αυτο κανω...μια χαλαρη βολτουλα με φτιαχνει και αδειαζει το μυαλο..... | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: ατυχιες και στεναχωριες που ΑΝ τις καταλαβει καποιος αυτοι ειστε μονο εσεις..... Κυρ 14 Οκτ 2012, 16:45 | |
| ήρθες απο λάρισα θεσσαλονίκη? | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: ατυχιες και στεναχωριες που ΑΝ τις καταλαβει καποιος αυτοι ειστε μονο εσεις..... Κυρ 14 Οκτ 2012, 18:32 | |
| - paul22 έγραψε:
- ήρθες απο λάρισα θεσσαλονίκη?
Ναι φίλε.. Εντάξει, δεν είναι καμιά απόσταση.. Εφόσον δεν μπεις και μέσα στο κέντρο, ούτε 150 χιλιόμετρα δεν είναι.. | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ατυχιες και στεναχωριες που ΑΝ τις καταλαβει καποιος αυτοι ειστε μονο εσεις..... Κυρ 14 Οκτ 2012, 18:56 | |
| Εγω ειμαι της αποψης οτι αν εχεις νευρα το μωρο πρεπει να καθετε αραγμενο γιατι ολο και καποια μ@μ@κια θα κανουμε στο τελος! Αλλα αν ειναι θεμα κουρασεις μια χαλαρη βολτιτσα ειναι οτι πρεπει! | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: ατυχιες και στεναχωριες που ΑΝ τις καταλαβει καποιος αυτοι ειστε μονο εσεις..... Κυρ 14 Οκτ 2012, 19:23 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- paul22 έγραψε:
- ήρθες απο λάρισα θεσσαλονίκη?
Ναι φίλε..
Εντάξει, δεν είναι καμιά απόσταση..
Εφόσον δεν μπεις και μέσα στο κέντρο, ούτε 150 χιλιόμετρα δεν είναι.. ήμουνα φοιτητής στην λάρισα και έτυχε να έρθω 2 φορές με την μηχανή εντάξει με 1000 είναι πιο κοντά αλλά και πάλι,εγώ απο θεσσαλονίκη στα ζόρια πάω καμια βέροια ή καμιά έδεσσα | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ατυχιες και στεναχωριες που ΑΝ τις καταλαβει καποιος αυτοι ειστε μονο εσεις..... Δευ 15 Οκτ 2012, 12:46 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- Αντωνη αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι οταν δεν εισαι στα καλα σου λογο ψυχολογιας κουρασεις κτλ....πας χαλαρα...εγω τουλαχιστο αυτο κανω...μια χαλαρη βολτουλα με φτιαχνει και αδειαζει το μυαλο.....
Θα συμφωνησω...θα μου πεις καθε ανθρωπος διαφορετικος φυσικα! Και εγω χαλαρη βολτουλα...ετσι για να σε βαρεσει λιγο το αερακι (αν και με κρανος) και να ξεφυγει η σκεψη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ατυχιες και στεναχωριες που ΑΝ τις καταλαβει καποιος αυτοι ειστε μονο εσεις..... Δευ 15 Οκτ 2012, 15:47 | |
| Δεν είπα ρε παιδιά ότι πήγαινα τάπα..
Μια ώρα και ένα τέταρτο έκανα να πάω και δεν μπήκα μέσα..
Στα πρώτα φανάρια έξω από την πόλη έφτασα, σε μια μεγάλη διασταύρωση, που στήνουν συχνά για μπλόκο..
Όπως είπε και ο Δημήτρης παραπάνω, απλά για να σε χτυπήσει ο αέρας και να ξεφύγεις λίγο, να ταξιδέψεις..
Γι' αυτό ανέφερα πως αν είναι να ξεφύγουμε, καλό είναι να μην την βάλουμε καν μπροστά, γιατί και εγώ ήθελα πολύ να κάνω μ@λ@κίες και να τρέξω κτλ, αλλά κατάφερα να κρατηθώ.. | |
|
| |
| ατυχιες και στεναχωριες που ΑΝ τις καταλαβει καποιος αυτοι ειστε μονο εσεις..... | |
|