Greek GSX-R forum
το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 Poll_l10το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 Poll_c10το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 Poll_r10 
JIMK7
το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 Poll_l10το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 Poll_c10το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

το νεο ducati panigale...

Πήγαινε κάτω 
+40
Aristosk8
Antonios_gsxr
kostaskr6
Gixxerm@n
usabug
No Fear
T.R.E
stoui
giXXXer
Opeth
stavrosrodo
maikstain
GP44
rsv4aprc
teo46
dello
Bozos
nikosath
WotU777
bolek76
kentaurosk8
gkourv
stavroulis
x4m3n0s
DrIoannis
kouzinas
thodoris
TheoDo R
JIMK7
lakou636
panosk8
Schumi
xalasmenos
mistiriodis_tsantakias
gianni
magiaklaniakeksatmisi
Miou
spyroszx
k8 600 kk
pantheo
44 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 13:59

εγω λεω να χαλαρωσουμε και ο καθε ενας να μιλαει χωρις χαρακτηρισμους, αλλα μονο με επιχειρηματα.
δεν γινεται να εχουμε ολοι την ιδια αποψη και τα ιδια θελω.Δεν παυουμε ομως να εχουμε την δυνατοτητα να μπορουμε να συζητησουμε σε ενα ωραιο επιπεδο. kapelo
αλλωστε αυτο το φορουμ εχει αποδειξει πολλες φορες οτι απαρτιζεται απο πολλους σκεπτωμενους και μετριοπαθεις ανθρωπους και ελαχιστους ''κολλημενους''.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
xalasmenos
Jr.gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 15
Hμερομηνία εγγραφής : 31/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 14:02

giXXXer έγραψε:

Αποψη σου οτι ειναι ωραιο μηχανακι!Αποψη μου και να το δω δν θα μου τρεξουν τα σαλια!
Και αυτο με τις υπερβολες, χωρις να θελω να προσβαλω ουτε εσενα ουτε τους προηγουμενους που υπερεβαλαν μου θυμιζει 5η 6η δημοτικου...ποιος θα πει την μεγαλυτερη υπερβολη!Και η ουσια????
Πιο πανω αυτο ειπα να συγκρινουμαι ομοια πραγματα!Αν και καμια φορα μπορει ενα ιμπιζα να παταει πορσε!!!

beer

giXXXer έγραψε:

Τεσπα...Ερωτηση ποιο πολλα αλογα δν το δινανε??

195 στρόφαλο το δίνανε.Τώρα δε ξέρω πόσο τοις εκατό είναι ανεκτό και φυσιολογικό να χάνει μέχρι να φτάσει στο δρόμο(ας μας πούνε οι εμπειρότεροι)
,και αν παίζει ρόλο το αν είναι δικύλινδρο όσον αφορά το "πνίξιμο" του από περιορισμούς και αν με δύο τελικά απελευθερωθεί.
giXXXer
Adv. gixxer
Adv. gixxer
giXXXer

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Ελευθερούπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 469
Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 14:08

Αν μπραβο κατι τετοιο θυμομουν σε αριθμο αλλα δν θυμομουν αν λεγανε για στροφαλο!
Νομιζω ανεκτο ειναι!Αλλα και παλι πολλα ειναι!Θα χει και ροπη αρκουδας!
Schumi
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Schumi

Άντρας Όνομα: : Οδυσσέας
Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 715
Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε...
Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 14:09

stavrosrodo έγραψε:
εγω λεω να χαλαρωσουμε και ο καθε ενας να μιλαει χωρις χαρακτηρισμους, αλλα μονο με επιχειρηματα.
δεν γινεται να εχουμε ολοι την ιδια αποψη και τα ιδια θελω.Δεν παυουμε ομως να εχουμε την δυνατοτητα να μπορουμε να συζητησουμε σε ενα ωραιο επιπεδο. kapelo
αλλωστε αυτο το φορουμ εχει αποδειξει πολλες φορες οτι απαρτιζεται απο πολλους σκεπτωμενους και μετριοπαθεις ανθρωπους και ελαχιστους ''κολλημενους''.

+1
usabug
Normal gixxer
Normal gixxer
usabug

Όνομα: : Μιχάλης
Αριθμός μηνυμάτων : 383
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 14:41

Schumi έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:

+1

Δεν πιστευω να εννοειται εμενα με την Aprilia ?????? ninza ninza

xaxa xaxa xaxa xaxa
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 14:42

usabug έγραψε:
Schumi έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:

+1

Δεν πιστευω να εννοειται εμενα με την Aprilia ?????? ninza ninza

xaxa xaxa xaxa xaxa
κολλημενους στο μυαλο εννοουσα, οχι στη μαρκα..... fafoutis
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 14:45

stavrosrodo έγραψε:
usabug έγραψε:
Schumi έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:

το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 1719136172

Δεν πιστευω να εννοειται εμενα με την Aprilia ?????? το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 222147 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 222147

το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 60125 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 60125 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 60125 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 60125
κολλημενους στο μυαλο εννοουσα, οχι στη μαρκα..... το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988

καλα τα λες σταυρακα ..... καλλημενος στο μυαλο ειναι και αυτος ..... το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988

αλλα ειναι καλο παιδι πρεπει να ομολογησω.... το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988
usabug
Normal gixxer
Normal gixxer
usabug

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 15:09

Miou έγραψε:

καλα τα λες σταυρακα ..... καλλημενος στο μυαλο ειναι και αυτος ..... το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988

αλλα ειναι καλο παιδι πρεπει να ομολογησω.... το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 79988

file file

το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 Kisses%20002
rsv4aprc
Adv. gixxer
Adv. gixxer
rsv4aprc

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Αριθμός μηνυμάτων : 731
Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 15:37

γιαυτο παρτε ενα rsv4 aprc να μην τσακωνεστε !!!! polybolo
usabug
Normal gixxer
Normal gixxer
usabug

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 15:40

rsv4aprc έγραψε:
γιαυτο παρτε ενα rsv4 aprc να μην τσακωνεστε !!!! polybolo

Tα παιδια απο πανω λενε για 1000αρι ... Οχι για 250αρι δυχρονο μπρελοκ ...

xaxa xaxa xaxa eeee eeee
piano piano
thodoris
Adv. gixxer
Adv. gixxer
thodoris

Άντρας Όνομα: : θεοδωρος βαγενας
Τόπος : λευκαδα
Αριθμός μηνυμάτων : 671
Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα..........
Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 15:46

ρε παιδια τρωγεστε χωρις λογο...εγω την εχω μεγαλητερη ...οχι εγω την εχω κλπ.

να πουμε τα πραγματα απλα να μην τρωγομαστε....
μην συγκρινετε τους αγωνες με τις μοτο εξω......απλα καμια σχεση.παιζουν πολλα εκει που δεν εχουν σχεση με την εδω πραγματικοτητα.
τωρα μια ερωτηση..
ποιος μεσος οδηγος ρε παληκαρια θα παρει παπαγαλε και θα παει ποιο γρηγορα μεσα σε μια πιστα απο αυτο που ηδη εχει??????????
να σας πω εγω...κανεις.
και θα δωσο εγω ενα παραδειγμα..
εγω εχω ενα ταπεινο πλιν τιμιο κ6..με οσα αλογα ζωντανα η ψοφια εχει..
χωρις τρακσιον...χωρις αβς...χωρις τιποτα.
ειμαι χομπιστας και μεσα στις 2 πιστες που εχουμε στην μπουρδελοχωρα μας κανω και εγω τους δικους μου χρονους..οπιοι και αν ειναι αυτοι.
αν παρω πιστευετε παπαγαλε θα παω ποιο γρηγορα????????
αντε και πειτε οτι θα παρω ενα σεκ....ειναι λογικο να αφησω το κ6 μου που κοστιζει τωρα με το ζορι λιγα ευρω να δωσο μια περιουσια για να παρω ενα δευτερολεπτο??????? παμε καλα?
ασε που λογικα θα ειμαι ποιο αργος γιατι θα σκεφτομε περισοτερο μην το ξαπλοσω κατω....
οποτε μην μανουριαζετε γιατι το 90% εδω μεσα και σε ολη την χωρα ιδιοι ειμαστε....
αφηστε τα αλογα και τα ηλεκτρονικα για αυτους που στα αληθεια μπορουν
Opeth
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Opeth

Όνομα: : Αλεξανδρος
Τόπος : Βολος-Σερρες
Αριθμός μηνυμάτων : 429
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 16:15

thodoris έγραψε:

μην συγκρινετε τους αγωνες με τις μοτο εξω......απλα καμια σχεση.παιζουν πολλα εκει που δεν εχουν σχεση με την εδω πραγματικοτητα.
τωρα μια ερωτηση..
ποιος μεσος οδηγος ρε παληκαρια θα παρει παπαγαλε και θα παει ποιο γρηγορα μεσα σε μια πιστα απο αυτο που ηδη εχει??????????
να σας πω εγω...κανεις.
ειμαι χομπιστας και μεσα στις 2 πιστες που εχουμε στην μπουρδελοχωρα μας κανω και εγω τους δικους μου χρονους..οπιοι και αν ειναι αυτοι.
αντε και πειτε οτι θα παρω ενα σεκ....ειναι λογικο να αφησω το κ6 μου που κοστιζει τωρα με το ζορι λιγα ευρω να δωσο μια περιουσια για να παρω ενα δευτερολεπτο??????? παμε καλα?
ασε που λογικα θα ειμαι ποιο αργος γιατι θα σκεφτομε περισοτερο μην το ξαπλοσω κατω....
οποτε μην μανουριαζετε γιατι το 90% εδω μεσα και σε ολη την χωρα ιδιοι ειμαστε....

αδερφε τα ειπες ολα... ετσι ακριβως!
Gixxerm@n
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Gixxerm@n

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 16:25

thodoris έγραψε:

τωρα μια ερωτηση..
να σας πω εγω...κανεις.

θα συμφωνήσω μαζί σου αν λάβω υπ'όψιν την οπτική σου...αν όμως βάλω στο παιχνίδι και την ασφάλεια που παρέχουν τα ηλεκτρονικά στο δρόμο τότε αλλάζει η βάση στην οποία συζητάμε..
και όπως είπες η χώρα μας έχει 2 ψωροπίστες (σε σχέση με τα στολίδια της ευρώπης) οπότε εκ των πραγμάτων οι μοτό μας περνάνε το συντριπτικό μέρος της ζωής τους στο δρόμο...
thodoris
Adv. gixxer
Adv. gixxer
thodoris

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 16:36

Gixxerm@n έγραψε:

θα συμφωνήσω μαζί σου αν λάβω υπ'όψιν την οπτική σου...αν όμως βάλω στο παιχνίδι και την ασφάλεια που παρέχουν τα ηλεκτρονικά στο δρόμο τότε αλλάζει η βάση στην οποία συζητάμε..
και όπως είπες η χώρα μας έχει 2 ψωροπίστες (σε σχέση με τα στολίδια της ευρώπης) οπότε εκ των πραγμάτων οι μοτό μας περνάνε το συντριπτικό μέρος της ζωής τους στο δρόμο...

φιλε μου εδω αλαζεις ροτα στην κουβεντα....αλλα και παλι θα απαντησω γιατι μου αρεσει να ζω στην πραγματικοτιτα,..

θα σε σωσουν τα ηλεκτονικα οταν καγκουριαζεις με 200 μεσα στην αθηνα η μεσα σε χωριο και πεταχτει...ταξι,γρια,παιδακι,γαιδαρος με gps,και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις??????????
μηπως πρωτα απο ολα πρεπει αν αποχτησουμε ΧΕΡΙΑ και ΜΥΑΛΟ???
γιατι και τα ηλεκτρονικα θελουν χερια για να τα εκμεταλευτεις...
εκτος αν αναφερεσε μονο στο abs....
αλλιος ποιος ο λογος να παρεις ενα τουμπανο μοτο με ενα καρο παπαρακια πανω και να το γυρνας μεσα στην βροχη και στην πολη για να σε σωσει το τρακσιον και το abs του?
γνωμη μου παντα..
ο καθενας περνει οτι γουσταρει και για οποια χρηση θελει.
usabug
Normal gixxer
Normal gixxer
usabug

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 16:47

thodoris έγραψε:

τωρα μια ερωτηση..
να σας πω εγω...κανεις.

Φιλτατε θεοδωρη , αν και συμφωνω απολυτα μαζι σου στην παρουσα φαση θα κανω τον Δικηγορο του διαβολου ...
Εστω οτι εγω ειμαι ενας απο αυτους τους κουλους που μπαινουν στην πιστα με το μπρικι τους .
Επειδη ειμαι κουλος και δεν γρικω , εκει που πρεπει να ανοιξω σταδιακα το γκαζι , εγω χουφτωνω το γκαζι σαν να χουφτωνω κολαρακι 18αχρονης ...
Και εκει αρχιζουν τα γλεντια , γιατι νιωθω τον πισινο απο το μπρικι μου να χωρευει οπως ο νουρεγιεφ ...
Αρα εκει το τρακτιον εμενα θα με σωσει ...
Απο την αλλη μετα την ευθεια τσαρουχωνω τα φρενα οπως χωρευουν αλλοι κρητικο μπαλο ...
Αρα εκει το ABS παλι θα με σωσει και δεν θα με ψαχνουν μεσα στις φιστικιες ...

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα ηλεκτρονικα χρησιμοποιουνται και για την ασφαλεια του αναβατη , και οχι μονο για ταχυτερα γυρολογια ...

hallo hallo

stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 16:56

ε παρε ενα μπαζαζ tc να τελειωνεις...... Very Happy
αν και εχει και καλυτερα αφτερμαρκετ τρακσιον, απο οτι εχουν πει τα παιδια σε παλαιοτερο ποστ.
thodoris
Adv. gixxer
Adv. gixxer
thodoris

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 16:57

usabug έγραψε:

Φιλτατε θεοδωρη , αν και συμφωνω απολυτα μαζι σου στην παρουσα φαση θα κανω τον Δικηγορο του διαβολου ...
Εστω οτι εγω ειμαι ενας απο αυτους τους κουλους που μπαινουν στην πιστα με το μπρικι τους .
Επειδη ειμαι κουλος και δεν γρικω , εκει που πρεπει να ανοιξω σταδιακα το γκαζι , εγω χουφτωνω το γκαζι σαν να χουφτωνω κολαρακι 18αχρονης ...
Και εκει αρχιζουν τα γλεντια , γιατι νιωθω τον πισινο απο το μπρικι μου να χωρευει οπως ο νουρεγιεφ ...
Αρα εκει το τρακτιον εμενα θα με σωσει ...
Απο την αλλη μετα την ευθεια τσαρουχωνω τα φρενα οπως χωρευουν αλλοι κρητικο μπαλο ...
Αρα εκει το ABS παλι θα με σωσει και δεν θα με ψαχνουν μεσα στις φιστικιες ...

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα ηλεκτρονικα χρησιμοποιουνται και για την ασφαλεια του αναβατη , και οχι μονο για ταχυτερα γυρολογια ...

hallo hallo

μηχαλη σε καμια περιπτοση δεν ακυρονω τα ηλεκτρονικα...σε καμια ομως.
αλλα διαβασε προσεκτικα ενα ποστ μου λιγο ποιο πριν απο το δικο σου.... Wink
λεω,.....πρωτα χερια και μυαλο και μετα τα υπολοιπα.....

κοιτα και bsb ..... δεν εχουν ηλεκτρονικα.....εχουν χερια ομως.
προσπαθω να πω για οσους δεν καταλαβενουν γιατι εσυ βλεπω με πιανεις οτι εχοντας χερια τα εκμεταλεβεσε καλητερα..
και που εισαι....εχω δει μπροστα μου στις σερρες hi με bmw rr απο χουφτομα.....απο κουλο οπως λες....
και ξερεις γιατι?γιατι οταν δουλεψε το τρακσιον αυτος οφηλε να κρατιση το γκαζι ανοιχτο....
δεν ηξερε ομως....και το εκλησε.....
αρα δεν σωζουν παντα τα ηλεκτρονικα αν δεν εχεις και καποιες γνωσεις...
εκει θελω να καταληξω
thodoris
Adv. gixxer
Adv. gixxer
thodoris

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 16:59

stavrosrodo έγραψε:
αν και εχει και καλυτερα αφτερμαρκετ τρακσιον, απο οτι εχουν πει τα παιδια σε παλαιοτερο ποστ.

σε μενα το λες???????? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αν ναι δεν το θελωωωω :P :P :P :P

μου αρεσει να το παλευω το θεριο.... :P :P

kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 17:02

stavrosrodo έγραψε:

πες τα ρε σταυρο γιατι ο αλλος απο πανω εχει το μυαλο του στα 18 χρονα
ο πουρογερος που δεν του κανει κουκου geek geek
usabug
Normal gixxer
Normal gixxer
usabug

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 17:08

stavrosrodo έγραψε:

Bazzaz bad ... IRC good ....

Τι ιταλοφιλος θα ημουν αν δεν παινεψω το σπιτι μου ... trella trella

thodoris έγραψε:

μηχαλη σε καμια περιπτοση δεν ακυρονω τα ηλεκτρονικα...σε καμια ομως.
αλλα διαβασε προσεκτικα ενα ποστ μου λιγο ποιο πριν απο το δικο σου.... Wink
λεω,.....πρωτα χερια και μυαλο και μετα τα υπολοιπα.....

κοιτα και bsb ..... δεν εχουν ηλεκτρονικα.....εχουν χερια ομως.
προσπαθω να πω για οσους δεν καταλαβενουν γιατι εσυ βλεπω με πιανεις οτι εχοντας χερια τα εκμεταλεβεσε καλητερα..
και που εισαι....εχω δει μπροστα μου στις σερρες hi με bmw rr απο χουφτομα.....απο κουλο οπως λες....
και ξερεις γιατι?γιατι οταν δουλεψε το τρακσιον αυτος οφηλε να κρατιση το γκαζι ανοιχτο....
δεν ηξερε ομως....και το εκλησε.....
αρα δεν σωζουν παντα τα ηλεκτρονικα αν δεν εχεις και καποιες γνωσεις...
εκει θελω να καταληξω

+1 +1

kostaskr6 έγραψε:

Α εμενα δεν με ενοχλει καθολου να ειναι και απο 19χρονο , 20χρονο 21χρονο , ... 35χρονο , 36χρονο .
Μετα απο τα 36 γινεται σαν τον δικο σου ... fuck fuck

kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 17:10

usabug έγραψε:

kostaskr6 έγραψε:

Α εμενα δεν με ενοχλει καθολου να ειναι και απο 19χρονο , 20χρονο 21χρονο , ... 35χρονο , 36χρονο .
Μετα απο τα 36 γινεται σαν τον δικο σου ... το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 98281 το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 98281

come and get it home boy το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 713298
usabug
Normal gixxer
Normal gixxer
usabug

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 17:36

kostaskr6 έγραψε:

come and get it home boy το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 713298

Εφαγα εχτες κοτοσουπα δεν θελω αλλη ... fafoutis fafoutis
giXXXer
Adv. gixxer
Adv. gixxer
giXXXer

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Ελευθερούπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 469
Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 17:39

Πωωωωωωωωωωωω τι φορουμ ειναι αυτο που χουμε μπλεξει...εχω βαρεθει τις σοβαρες συζητησεις...Πειτε και καμια μ@λ@κια να περασει ευχαριστα η ωρα :P

lol! lol! xaxa xaxa xaxa xaxa
Opeth
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Opeth

Όνομα: : Αλεξανδρος
Τόπος : Βολος-Σερρες
Αριθμός μηνυμάτων : 429
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 17:49

μια χαρα τρως highside και με traction control.
usabug
Normal gixxer
Normal gixxer
usabug

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το νεο ducati panigale...   το νεο ducati panigale... - Σελίδα 6 EmptyΤετ 25 Απρ 2012, 17:52

Opeth έγραψε:
μια χαρα τρως highside και με traction control.

Highside τρωτε εσεις με τα 150~200 αλογα .

Εμενα εχει 110 και απο αυτα τα 20 τα αφηνω σπιτι γιατι εχουν και μια ηλικια προχω ...
Εγω μονο low τρωω και μαλιστα στην εξοδο της στροφης ...

fafoutis fafoutis

το νεο ducati panigale...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» το νεο ιαπωνικο ducati panigale...
» ROSSI- DUCATI
» O Rossi στην Ducati!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΝΕΑ :: NEA ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤH ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com