| το νεο ducati panigale... | |
|
+40Aristosk8 Antonios_gsxr kostaskr6 Gixxerm@n usabug No Fear T.R.E stoui giXXXer Opeth stavrosrodo maikstain GP44 rsv4aprc teo46 dello Bozos nikosath WotU777 bolek76 kentaurosk8 gkourv stavroulis x4m3n0s DrIoannis kouzinas thodoris TheoDo R JIMK7 lakou636 panosk8 Schumi xalasmenos mistiriodis_tsantakias gianni magiaklaniakeksatmisi Miou spyroszx k8 600 kk pantheo 44 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 13:59 | |
| εγω λεω να χαλαρωσουμε και ο καθε ενας να μιλαει χωρις χαρακτηρισμους, αλλα μονο με επιχειρηματα. δεν γινεται να εχουμε ολοι την ιδια αποψη και τα ιδια θελω.Δεν παυουμε ομως να εχουμε την δυνατοτητα να μπορουμε να συζητησουμε σε ενα ωραιο επιπεδο. αλλωστε αυτο το φορουμ εχει αποδειξει πολλες φορες οτι απαρτιζεται απο πολλους σκεπτωμενους και μετριοπαθεις ανθρωπους και ελαχιστους ''κολλημενους''. | |
|
| |
xalasmenos Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Hμερομηνία εγγραφής : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 14:02 | |
| - giXXXer έγραψε:
Αποψη σου οτι ειναι ωραιο μηχανακι!Αποψη μου και να το δω δν θα μου τρεξουν τα σαλια! Και αυτο με τις υπερβολες, χωρις να θελω να προσβαλω ουτε εσενα ουτε τους προηγουμενους που υπερεβαλαν μου θυμιζει 5η 6η δημοτικου...ποιος θα πει την μεγαλυτερη υπερβολη!Και η ουσια???? Πιο πανω αυτο ειπα να συγκρινουμαι ομοια πραγματα!Αν και καμια φορα μπορει ενα ιμπιζα να παταει πορσε!!! - giXXXer έγραψε:
Τεσπα...Ερωτηση ποιο πολλα αλογα δν το δινανε?? 195 στρόφαλο το δίνανε.Τώρα δε ξέρω πόσο τοις εκατό είναι ανεκτό και φυσιολογικό να χάνει μέχρι να φτάσει στο δρόμο(ας μας πούνε οι εμπειρότεροι) ,και αν παίζει ρόλο το αν είναι δικύλινδρο όσον αφορά το "πνίξιμο" του από περιορισμούς και αν με δύο τελικά απελευθερωθεί. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 14:08 | |
| Αν μπραβο κατι τετοιο θυμομουν σε αριθμο αλλα δν θυμομουν αν λεγανε για στροφαλο! Νομιζω ανεκτο ειναι!Αλλα και παλι πολλα ειναι!Θα χει και ροπη αρκουδας! | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| |
| |
usabug Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Αριθμός μηνυμάτων : 383 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 14:41 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 14:42 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 14:45 | |
| | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 15:09 | |
| | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 15:37 | |
| γιαυτο παρτε ενα rsv4 aprc να μην τσακωνεστε !!!! | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 15:40 | |
| | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 15:46 | |
| ρε παιδια τρωγεστε χωρις λογο...εγω την εχω μεγαλητερη ...οχι εγω την εχω κλπ.
να πουμε τα πραγματα απλα να μην τρωγομαστε.... μην συγκρινετε τους αγωνες με τις μοτο εξω......απλα καμια σχεση.παιζουν πολλα εκει που δεν εχουν σχεση με την εδω πραγματικοτητα. τωρα μια ερωτηση.. ποιος μεσος οδηγος ρε παληκαρια θα παρει παπαγαλε και θα παει ποιο γρηγορα μεσα σε μια πιστα απο αυτο που ηδη εχει?????????? να σας πω εγω...κανεις. και θα δωσο εγω ενα παραδειγμα.. εγω εχω ενα ταπεινο πλιν τιμιο κ6..με οσα αλογα ζωντανα η ψοφια εχει.. χωρις τρακσιον...χωρις αβς...χωρις τιποτα. ειμαι χομπιστας και μεσα στις 2 πιστες που εχουμε στην μπουρδελοχωρα μας κανω και εγω τους δικους μου χρονους..οπιοι και αν ειναι αυτοι. αν παρω πιστευετε παπαγαλε θα παω ποιο γρηγορα???????? αντε και πειτε οτι θα παρω ενα σεκ....ειναι λογικο να αφησω το κ6 μου που κοστιζει τωρα με το ζορι λιγα ευρω να δωσο μια περιουσια για να παρω ενα δευτερολεπτο??????? παμε καλα? ασε που λογικα θα ειμαι ποιο αργος γιατι θα σκεφτομε περισοτερο μην το ξαπλοσω κατω.... οποτε μην μανουριαζετε γιατι το 90% εδω μεσα και σε ολη την χωρα ιδιοι ειμαστε.... αφηστε τα αλογα και τα ηλεκτρονικα για αυτους που στα αληθεια μπορουν | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 16:15 | |
| - thodoris έγραψε:
- ρε παιδια τρωγεστε χωρις λογο...εγω την εχω μεγαλητερη ...οχι εγω την εχω κλπ.
να πουμε τα πραγματα απλα να μην τρωγομαστε.... μην συγκρινετε τους αγωνες με τις μοτο εξω......απλα καμια σχεση.παιζουν πολλα εκει που δεν εχουν σχεση με την εδω πραγματικοτητα. τωρα μια ερωτηση.. ποιος μεσος οδηγος ρε παληκαρια θα παρει παπαγαλε και θα παει ποιο γρηγορα μεσα σε μια πιστα απο αυτο που ηδη εχει?????????? να σας πω εγω...κανεις. και θα δωσο εγω ενα παραδειγμα.. εγω εχω ενα ταπεινο πλιν τιμιο κ6..με οσα αλογα ζωντανα η ψοφια εχει.. χωρις τρακσιον...χωρις αβς...χωρις τιποτα. ειμαι χομπιστας και μεσα στις 2 πιστες που εχουμε στην μπουρδελοχωρα μας κανω και εγω τους δικους μου χρονους..οπιοι και αν ειναι αυτοι. αν παρω πιστευετε παπαγαλε θα παω ποιο γρηγορα???????? αντε και πειτε οτι θα παρω ενα σεκ....ειναι λογικο να αφησω το κ6 μου που κοστιζει τωρα με το ζορι λιγα ευρω να δωσο μια περιουσια για να παρω ενα δευτερολεπτο??????? παμε καλα? ασε που λογικα θα ειμαι ποιο αργος γιατι θα σκεφτομε περισοτερο μην το ξαπλοσω κατω.... οποτε μην μανουριαζετε γιατι το 90% εδω μεσα και σε ολη την χωρα ιδιοι ειμαστε.... αφηστε τα αλογα και τα ηλεκτρονικα για αυτους που στα αληθεια μπορουν αδερφε τα ειπες ολα... ετσι ακριβως! | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 16:25 | |
| - thodoris έγραψε:
- ρε παιδια τρωγεστε χωρις λογο...εγω την εχω μεγαλητερη ...οχι εγω την εχω κλπ.
να πουμε τα πραγματα απλα να μην τρωγομαστε.... μην συγκρινετε τους αγωνες με τις μοτο εξω......απλα καμια σχεση.παιζουν πολλα εκει που δεν εχουν σχεση με την εδω πραγματικοτητα. τωρα μια ερωτηση.. ποιος μεσος οδηγος ρε παληκαρια θα παρει παπαγαλε και θα παει ποιο γρηγορα μεσα σε μια πιστα απο αυτο που ηδη εχει?????????? να σας πω εγω...κανεις. και θα δωσο εγω ενα παραδειγμα.. εγω εχω ενα ταπεινο πλιν τιμιο κ6..με οσα αλογα ζωντανα η ψοφια εχει.. χωρις τρακσιον...χωρις αβς...χωρις τιποτα. ειμαι χομπιστας και μεσα στις 2 πιστες που εχουμε στην μπουρδελοχωρα μας κανω και εγω τους δικους μου χρονους..οπιοι και αν ειναι αυτοι. αν παρω πιστευετε παπαγαλε θα παω ποιο γρηγορα???????? αντε και πειτε οτι θα παρω ενα σεκ....ειναι λογικο να αφησω το κ6 μου που κοστιζει τωρα με το ζορι λιγα ευρω να δωσο μια περιουσια για να παρω ενα δευτερολεπτο??????? παμε καλα? ασε που λογικα θα ειμαι ποιο αργος γιατι θα σκεφτομε περισοτερο μην το ξαπλοσω κατω.... οποτε μην μανουριαζετε γιατι το 90% εδω μεσα και σε ολη την χωρα ιδιοι ειμαστε.... αφηστε τα αλογα και τα ηλεκτρονικα για αυτους που στα αληθεια μπορουν θα συμφωνήσω μαζί σου αν λάβω υπ'όψιν την οπτική σου...αν όμως βάλω στο παιχνίδι και την ασφάλεια που παρέχουν τα ηλεκτρονικά στο δρόμο τότε αλλάζει η βάση στην οποία συζητάμε.. και όπως είπες η χώρα μας έχει 2 ψωροπίστες (σε σχέση με τα στολίδια της ευρώπης) οπότε εκ των πραγμάτων οι μοτό μας περνάνε το συντριπτικό μέρος της ζωής τους στο δρόμο... | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 16:36 | |
| - Gixxerm@n έγραψε:
θα συμφωνήσω μαζί σου αν λάβω υπ'όψιν την οπτική σου...αν όμως βάλω στο παιχνίδι και την ασφάλεια που παρέχουν τα ηλεκτρονικά στο δρόμο τότε αλλάζει η βάση στην οποία συζητάμε.. και όπως είπες η χώρα μας έχει 2 ψωροπίστες (σε σχέση με τα στολίδια της ευρώπης) οπότε εκ των πραγμάτων οι μοτό μας περνάνε το συντριπτικό μέρος της ζωής τους στο δρόμο... φιλε μου εδω αλαζεις ροτα στην κουβεντα....αλλα και παλι θα απαντησω γιατι μου αρεσει να ζω στην πραγματικοτιτα,.. θα σε σωσουν τα ηλεκτονικα οταν καγκουριαζεις με 200 μεσα στην αθηνα η μεσα σε χωριο και πεταχτει...ταξι,γρια,παιδακι,γαιδαρος με gps,και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις?????????? μηπως πρωτα απο ολα πρεπει αν αποχτησουμε ΧΕΡΙΑ και ΜΥΑΛΟ??? γιατι και τα ηλεκτρονικα θελουν χερια για να τα εκμεταλευτεις... εκτος αν αναφερεσε μονο στο abs.... αλλιος ποιος ο λογος να παρεις ενα τουμπανο μοτο με ενα καρο παπαρακια πανω και να το γυρνας μεσα στην βροχη και στην πολη για να σε σωσει το τρακσιον και το abs του? γνωμη μου παντα.. ο καθενας περνει οτι γουσταρει και για οποια χρηση θελει. | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 16:47 | |
| - thodoris έγραψε:
να πουμε τα πραγματα απλα να μην τρωγομαστε.... μην συγκρινετε τους αγωνες με τις μοτο εξω......απλα καμια σχεση.παιζουν πολλα εκει που δεν εχουν σχεση με την εδω πραγματικοτητα. τωρα μια ερωτηση.. ποιος μεσος οδηγος ρε παληκαρια θα παρει παπαγαλε και θα παει ποιο γρηγορα μεσα σε μια πιστα απο αυτο που ηδη εχει?????????? να σας πω εγω...κανεις. και θα δωσο εγω ενα παραδειγμα.. εγω εχω ενα ταπεινο πλιν τιμιο κ6..με οσα αλογα ζωντανα η ψοφια εχει.. χωρις τρακσιον...χωρις αβς...χωρις τιποτα. ειμαι χομπιστας και μεσα στις 2 πιστες που εχουμε στην μπουρδελοχωρα μας κανω και εγω τους δικους μου χρονους..οπιοι και αν ειναι αυτοι. αν παρω πιστευετε παπαγαλε θα παω ποιο γρηγορα???????? αντε και πειτε οτι θα παρω ενα σεκ....ειναι λογικο να αφησω το κ6 μου που κοστιζει τωρα με το ζορι λιγα ευρω να δωσο μια περιουσια για να παρω ενα δευτερολεπτο??????? παμε καλα? ασε που λογικα θα ειμαι ποιο αργος γιατι θα σκεφτομε περισοτερο μην το ξαπλοσω κατω.... οποτε μην μανουριαζετε γιατι το 90% εδω μεσα και σε ολη την χωρα ιδιοι ειμαστε.... αφηστε τα αλογα και τα ηλεκτρονικα για αυτους που στα αληθεια μπορουν Φιλτατε θεοδωρη , αν και συμφωνω απολυτα μαζι σου στην παρουσα φαση θα κανω τον Δικηγορο του διαβολου ... Εστω οτι εγω ειμαι ενας απο αυτους τους κουλους που μπαινουν στην πιστα με το μπρικι τους . Επειδη ειμαι κουλος και δεν γρικω , εκει που πρεπει να ανοιξω σταδιακα το γκαζι , εγω χουφτωνω το γκαζι σαν να χουφτωνω κολαρακι 18αχρονης ... Και εκει αρχιζουν τα γλεντια , γιατι νιωθω τον πισινο απο το μπρικι μου να χωρευει οπως ο νουρεγιεφ ... Αρα εκει το τρακτιον εμενα θα με σωσει ... Απο την αλλη μετα την ευθεια τσαρουχωνω τα φρενα οπως χωρευουν αλλοι κρητικο μπαλο ... Αρα εκει το ABS παλι θα με σωσει και δεν θα με ψαχνουν μεσα στις φιστικιες ... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα ηλεκτρονικα χρησιμοποιουνται και για την ασφαλεια του αναβατη , και οχι μονο για ταχυτερα γυρολογια ... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 16:56 | |
| ε παρε ενα μπαζαζ tc να τελειωνεις...... αν και εχει και καλυτερα αφτερμαρκετ τρακσιον, απο οτι εχουν πει τα παιδια σε παλαιοτερο ποστ. | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 16:57 | |
| - usabug έγραψε:
Φιλτατε θεοδωρη , αν και συμφωνω απολυτα μαζι σου στην παρουσα φαση θα κανω τον Δικηγορο του διαβολου ... Εστω οτι εγω ειμαι ενας απο αυτους τους κουλους που μπαινουν στην πιστα με το μπρικι τους . Επειδη ειμαι κουλος και δεν γρικω , εκει που πρεπει να ανοιξω σταδιακα το γκαζι , εγω χουφτωνω το γκαζι σαν να χουφτωνω κολαρακι 18αχρονης ... Και εκει αρχιζουν τα γλεντια , γιατι νιωθω τον πισινο απο το μπρικι μου να χωρευει οπως ο νουρεγιεφ ... Αρα εκει το τρακτιον εμενα θα με σωσει ... Απο την αλλη μετα την ευθεια τσαρουχωνω τα φρενα οπως χωρευουν αλλοι κρητικο μπαλο ... Αρα εκει το ABS παλι θα με σωσει και δεν θα με ψαχνουν μεσα στις φιστικιες ...
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα ηλεκτρονικα χρησιμοποιουνται και για την ασφαλεια του αναβατη , και οχι μονο για ταχυτερα γυρολογια ...
μηχαλη σε καμια περιπτοση δεν ακυρονω τα ηλεκτρονικα...σε καμια ομως. αλλα διαβασε προσεκτικα ενα ποστ μου λιγο ποιο πριν απο το δικο σου.... λεω,.....πρωτα χερια και μυαλο και μετα τα υπολοιπα..... κοιτα και bsb ..... δεν εχουν ηλεκτρονικα.....εχουν χερια ομως. προσπαθω να πω για οσους δεν καταλαβενουν γιατι εσυ βλεπω με πιανεις οτι εχοντας χερια τα εκμεταλεβεσε καλητερα.. και που εισαι....εχω δει μπροστα μου στις σερρες hi με bmw rr απο χουφτομα.....απο κουλο οπως λες.... και ξερεις γιατι?γιατι οταν δουλεψε το τρακσιον αυτος οφηλε να κρατιση το γκαζι ανοιχτο.... δεν ηξερε ομως....και το εκλησε..... αρα δεν σωζουν παντα τα ηλεκτρονικα αν δεν εχεις και καποιες γνωσεις... εκει θελω να καταληξω | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 16:59 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| |
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 17:08 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 17:10 | |
| | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 17:36 | |
| | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 17:39 | |
| | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 17:49 | |
| μια χαρα τρως highside και με traction control. | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τετ 25 Απρ 2012, 17:52 | |
| - Opeth έγραψε:
- μια χαρα τρως highside και με traction control.
Highside τρωτε εσεις με τα 150~200 αλογα . Εμενα εχει 110 και απο αυτα τα 20 τα αφηνω σπιτι γιατι εχουν και μια ηλικια προχω ... Εγω μονο low τρωω και μαλιστα στην εξοδο της στροφης ... | |
|
| |
| το νεο ducati panigale... | |
|