| το νεο ducati panigale... | |
|
+40Aristosk8 Antonios_gsxr kostaskr6 Gixxerm@n usabug No Fear T.R.E stoui giXXXer Opeth stavrosrodo maikstain GP44 rsv4aprc teo46 dello Bozos nikosath WotU777 bolek76 kentaurosk8 gkourv stavroulis x4m3n0s DrIoannis kouzinas thodoris TheoDo R JIMK7 lakou636 panosk8 Schumi xalasmenos mistiriodis_tsantakias gianni magiaklaniakeksatmisi Miou spyroszx k8 600 kk pantheo 44 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 15:32 | |
| - xalasmenos έγραψε:
- Miou έγραψε:
- http://www.mrbike.gr/website/texnolo...ton-195hp.html
........1 αν ο κινητηρας ενσωματωνεται πληρως στο πλαισιο και γενικα ακολουθησουν την λογικη ππου εχει η μηχανη στα μοτογπ απλα την γαμισ@ν... 2 μπα μπα τι βλεπουν τα ματακια μου !!!!!!!!!!!!!!!!!! πανε στα σκουπιδια οι ιμαντες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα ειμαι πολυ κακκος τωρα να πω οτι εκτος απο την απριλια και οι 4 ιαπωνες εχουν καδενα εδω και... παντα!!!!!!!!!!!!! ??????????? 3 χρειαζεται βοηθεια για να παρει μπροστα.... οκ την βρηκανε την λυση... καπως ετσι ειναι και η ιαπωνικη τεχνολογια του κλρ μου... 4 θα κανουν και παρτυ τωρα που επιτελους εφτασαν τα 24000 χλμ για το μεγαλο σερβις που εχουν ολα τα σχιστοματικα σαραβαλα...αν δεν πρεπει να πανε για αλλαγη μοτερ... 5 τερμα πλεον η ονομασια L αφου δεν θα ειναι ετσι το μοτερ.... 6 τον νεο τροπο κατασκευης των καρτερ τον ειχε το cbr μου το 2002... 7 ΟΧΙ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ...... παει το ντεφι το ξηροκαμπανο......δεν υπαρχουν αντρες πια με γυμνασμενους πηχεις????μπα οχι... απλα οι ιταλοι μηχανικοι παραδεχτικαν οτι οι ιαπωνες τελικα δεν ηταν μακακες τοσα χρονια με τους υγρους.........
σορυ σπυρο αλλα μετα απο 2 ντουκους (ST2 -ST4S ABS) τα βλεπω πλεον αλλοιως...
Ότι είπες ένα και ένα π@π@ριές...ψάξου,ενημερώσου,διάβασε...αλλιώς κάτσε στην τεχνολογία της Suzuki που σου πουλάει το ίδιο μηχανάκι με άλλα αυτοκόλλητα εδώ και 8 χρόνια...ααααα ρε Ελληνάρα....ακόμα δε βγήκε τα έχεις βγάλει τα συμπεράσματα... Στείλε κανα βιογραφικό στο αποτυχημένο Ducati Corse (που φέτος σας ξεβράκωσε πάλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με δορυφορική ομάδα και μηχανάκι του 2009 και με οδηγό τον άμπαλο Checa) να σε πάρουν να τους δείξεις... ρε φιλε μπικες να τρολαρις ανονιμα και σε πιο φορουμ ξερεις??? τι ειρθες να μας πεις κ να το πεξεις ? σε πληρονει η ντουκατι? το μηχανακη ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΙΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙ ΜΕΡΑ και αμα σου αρεσει ...που πιρες ενα ντουκι μια φορα και χαρικες ? ελληναρα που μπενεις ανονιμα και κραζεις ? ΑΜΠΑΛΟΣ Ο ΤΣΕΚΑ??? εε εισαι πολυ νιχτομενος απο ποτε βλεπεις wsbk? απο περσυ? και περσυ τι εγινε ρε? που σας πιρε το πρωταθλημα η απιρι aprilia με τον γερο biaggi??? και ναι η σουζουκι κ η χοντα χονι στα αυτια την ντουκατι ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΡΑ με τους νματρακαδες ποτ βγαζει για μηχανακια αμπαλε κ ασχετε κραχτη για παγενε στην πιστα να δεις ποσα ντουκια πεζουνε??? και ποσα χοντα ...και σιγκρινις τι? AMAsbk? που εχει το πλεονεκτιμα επιδι εχει οομολογκασιον απο ohlins kai brembo ενο οι αλλοι δεν εχουνε κ παλι τους πανε κολοφερατζα? τι να πεις για το μοτερ που ειναι 200 κιβικα πανο για να αποδοσι? ...μην μιλας για αγωνες γιατι τα μηχανακια ειναι τελιος ασχετα οπος εσυ... δες τι κυκλοφορι μεσα κ εξο απο της πιστες ...απλα κ ξεκαθαρα ...δεν ειναι τυχε που 90% στα μη επαγγελματικα πρωταθληαμτα τρεχουνε με honda | |
|
| |
xalasmenos Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Hμερομηνία εγγραφής : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 15:36 | |
| | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 15:54 | |
| - xalasmenos έγραψε:
Ρε φίλε δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση.Ασφαλώς δε διάβασα τι λέει το κακό copy paste κείμενο που μας έβαλες από το Mr Bike.gr γιατί αυτά τα ξέρουμε εδώ και 3-4 μήνες και γενικά ενημερώνομαι για το 1199 από τον Ιανουάριο.Δες άλλα forum από πότε υπάρχει θέμα με το 1199 και πόσες σελίδες έχει με ενημερώσεις και Posts.Αν ξύπνησες τώρα εσύ που βγήκε στην έκθεση δε φταίω εγώ.
καταρχην καλησπερα χαλασμενε....για να το διακομοδισω θα πω ονομα και πραγμα... (1) δεν θα σχολιασω το 1199....χεσμενο το εχω ετσι κι αλλιος οπος πολλα αλλα.και αυτο γιατι γουσταρω αυτο που εχω.αν γουσταρα cbr θα ειχα cbr και ουτο καθεξης.... (2) αμφιβαλω πολυ αν γραφεις σε αλλα φορουμ και αυτο φενετε απο τον τροπο που μπικες εδω μεσα και πως μηλησες. (3) κρινεις ανθρωπους με ασχημο τροπο που δεν ξερεις...ακομα και οδηγους που ισως τους εχεις δει μια φορα στην tv (4)και τελευτεο.....για να εχεις μια σωστη γνωμη για ενα μηχανακι καλα ειναι πρωτα απο ολα να εχεις καβαλίσει μερικα που πολυ αμφιβαλο....να εχεισ μπει μερικες φορες μεσα σε μια πιστα και να κατσεις να δεις και να νιοσεις τις μοτο που καβαλας...αααααα......παρεπιπτοντος εχω και ducati.....oποτε μην μου εκθιασεις την μαρκα.....την ξερω καλα οπως ξερω καλα πολλα μοντελα τις και ολα δοκιμασμενα οσο δυσκολα μπορω σε ΠΙΣΤΑ..... | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 16:00 | |
| - panosk8 έγραψε:
- στεφανε ποσα μηχανακια εχεις ρε συ γιατι με χεις μπερδεψει
μετραο 8 σουζουκι τα τελευτεα 4,5 χρονια απο 06+ ολα δλδ ... ενα καφασακι...δυστιχος ....το 400 ...1 honda 1000rr και εχω ζησει για πανο απο 1-2 βδομαδες με τα περισοτερα SS που κυκλοφορουν(απο 04+ πιο παλια μονο κατι κ2/ρ6 κτλπ κτλπ) αφου ολοι μου δινουν τα μηχανακια τους κ τα παρκαρουνε κ σπιτιμ χεχε τσαμπα παρκιν αλλα πληρονομε με βολτες απο CBF εος το ducati ....και για βολτα ενταξει δεν το μετραο γιατι δεν θεορο αντικιμενικι αποψη να εχεις παρει για λιγα χιλιομετρα ενα μηχανακη ..... και μιλαμε για μηχανακια που δνε κυκλοφορουνε σχεδον καθολου ποσοι δλδ εχουνε οδηγιση BMW 1200r (ξερεις αυτο το SS ..ο βουδας να το κανει ΣΣ...με τον boxer κινητιρα)που το εβγαζε με μονολεβερ και ohlins και ο καταλογος προχοραει ...τουλαχιστον εχο κ μια εμπιριστατομενη αποψη και λεο καπια πραγματα δεν μπενο και γραφο αυθερετα και κραζο χορις αποδιξεις και ανονιμα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 16:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 16:10 | |
| ολοι την δεξια μεργια ....για να ειμαστε αντικιμενικι φιλε αλεξ ;P | |
|
| |
lakou636 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 248 Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 16:16 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- ολοι την δεξια μεργια ....για να ειμαστε αντικιμενικι φιλε αλεξ ;P
η καθε πλευρα ομωσ βγαινει μονοκομματη με τεσσερισ βιδεσ μισησ στροφησ...δεν ειναι και κατι τραγικο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 16:50 | |
| μικρε και αγαπιμενεμου φιλε γιοργο ξερεις πολυ καλα ομος οτι το μηχανακη για να λισης και να αλαξεις μια ντιζα γκαζιου πρεπει να βγαλεις πλαστικα ντεποζιτο φιλτροκουτι κτλπ κτλπ ...αφου η ντιζα του γκαζιου ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ..... ξερεις οτι σαγαπαο αλλα ξερεις επισις οτι το μηχανακη ειναι ελατοματικο απο την μερα πουθ το σχεδιασανε στα χαρτια η ντουβαριστι οστοσο σαγαπαο και σε ευχαριστο που μου το αφηνης να κινουμε...τορα που το σκευτομε ισος κατι σου εκανα κ με εκδικισε...λες??? | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| |
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 22:00 | |
| Σίγουρα η μηχανή δεν θα είναι κακή στην πίστα με τον κατάλληλο οδηγό.Σίγουρα η μηχανή θα έχει κορυφαία περιφερειακά και αρκετές καινοτομίες για την Ducati,με ηλεκτρονικά,μάλλον ηλεκτρονικές αναρτήσεις και όπως βλέπω πανέμορφη σχεδίαση.Αλλά... το πιθανότερο είναι ότι δεν θα είναι φιλική και εύκολη στην οδήγηση όπως όλα τα κορυφαία μοντέλα της Ducati.Θα είναι τραχιά στην λειτουργία της και δύσκολή να την τιθασεύσεις στον δρόμο και την πίστα.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα λίγοι από αυτούς που θα την αγοράσουν να μπορούν να την πάνε γρήγορα χωρίς να τους κουράζει και να τους προβληματίζει έντονα.Θα μου πείτε τώρα τα άλλα της ίδιας κατηγορίας δεν είναι δύσκολα,δεν σε προβληματίζουν?Βεβαίως αλλά πιστεύω σε αυτήν την κατηγορία η Ducati έχει τα πρωτεία με διαφορά. Είναι δύσκολες μηχανές και δεν ταιριάζουν σε όλους.Ο κουμπάρος μου έχει το 1098S και το έχω οδηγήσει αρκετές φορές αλλά πάντα ήταν δύσκολο,στο δρόμο,στην πίστα αλλά και στην συντήρηση.Ίδωμεν... | |
|
| |
pantheo Jr.gixxer
Όνομα: : Πάνος Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 05/09/2011
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 22:06 | |
| | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 22:08 | |
| | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 22:22 | |
| | |
|
| |
| |
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Δευ 07 Νοε 2011, 23:35 | |
| | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τρι 08 Νοε 2011, 02:25 | |
| Μία διόρθωση. Το trolling υπήρχε πολύ παλιότερα από το FB. Από τις μέρες του mirc. Κατά τα άλλα, αυτός περίπου είναι ο όρος του trolling. :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τρι 08 Νοε 2011, 03:23 | |
| - Schumi έγραψε:
- Μία διόρθωση. Το trolling υπήρχε πολύ παλιότερα από το FB. Από τις μέρες του mirc. Κατά τα άλλα, αυτός περίπου είναι ο όρος του trolling. :P
συγνωμη μικρη διορθοση απλος δεν ειθελα να εμπλουτισο παραπανοτο θεμα αφου πιστεψα οτι το 90% απο εδω μεσα δεν γνοριζει το mirc οποτε θα επρεπε να εξιγισο κατι ακομα ...επανιρθε δυνατα ομος σαν ορος λογο του FB ...εχω να το ακουσο αυτο το πραγμα απο το 99 ...#metal_temple #hellas και απο φορουμ οπος το electricrequiem οταν το προτο ευτιαξε ο dragonlord,ισος να ξεκινισε και απο το προτο κραξιματο σιτε www.vimpirefreaks.com οπου ειτανε απο τα πρωτα τυπου FB της εποχης μονο που γραφοντουσαν goth φρικουλα ...τοση αναφορα για να δω αν φιλε schumi εισαι απο καπου εκει κ τιχενι να εχουμε γνοριστι και χαθικαμε ,αφου απο τοτε που ασχολιθικα με μηχανες συναντο σινεχια ατομα που δεν ειχα δει ποτε απο κοντα αλλα ειχα περασι απιρες ορες μαζη τους στα chat οριστε σας μαθενο και ιντερνετικι ιστορια αφου δεν θελετε ιμιμαθιες θα σας αναλιο τα παντα ;P | |
|
| |
x4m3n0s Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 210 Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τρι 08 Νοε 2011, 12:35 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την x4m3n0s στις Τρι 08 Νοε 2011, 15:31, 1 φορά | |
|
| |
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τρι 08 Νοε 2011, 15:07 | |
| Ρε παιδια ποσο θα κοστιζει ξερουμε?? πολυ μικρο σαν μιχανακι μου φαινεται ακομα και απο το χοντα. απο το βιντεο ετσι συμπερανα. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τρι 08 Νοε 2011, 15:26 | |
| - stavroulis έγραψε:
- Ρε παιδια ποσο θα κοστιζει ξερουμε??
πολυ μικρο σαν μιχανακι μου φαινεται ακομα και απο το χοντα. απο το βιντεο ετσι συμπερανα. σε ενα σαιτ λεει τιμη αμερικης περιπου στα 18000 $ εε για εδω φανταζεσαι.. χλωμο ομως να ειναι ετσι οπως το δειχνουν,πιθανον βγαλουν καποια R εκδοση, γιατι απο περιφεριακα κοντευει να σκασει. ριξτε μια ματια να δειτε ποσο κανουν οι καινουργιες GP4 brembo δαγκανες.. οπως κ να χει για ελλαδα η τιμη θα ειναι ασυμφορη πιστευω,για τη πλειοψηφια που το θελουν για trackbike. για σαλονι η βιτρινα μια χαρα θα ειναι. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τρι 08 Νοε 2011, 16:55 | |
| αν εχει περιπου 18000$ στο αμερικα , στο ελλαδα θα πιασει σιγουρα τα 22000 € ( αφου 20000 εχει τωρα το απλο...)
τσαμπα πραγμα.... εγω που το θελω για καφετεριες θα παρω 2 ... σε μαυρο (κακο... και σε κοκκινο...) | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τρι 08 Νοε 2011, 18:27 | |
| Γενικα ετσι μικρο που το εκαναν μ αρεσει αν και εκλεψαν πολλα απο το rsv4 (σε εμφανιση ) ισως και για αυτο να μ αρεσει :P | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τρι 08 Νοε 2011, 18:44 | |
| ενταξει παιδια περα απ'το τι πιστευει ο καθενας εγω πιστευω οτι το μηχανακι θα ειναι ....παντως απο ντιζαιν και προσοχη στη λεπτομεροια ειναι ειναι ολα τα παρατηρηστε στο βιντεο το καντραν του απλα φοβερο..... ιδωμεν και στις πιστες https://www.youtube.com/watch?v=ZiIcqZoQQwg | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τρι 08 Νοε 2011, 20:25 | |
| Μπα δεν είναι καλό ρε, είναι σαν τα ferrari, πόσα έχετε δει να κυκλοφορούν στους δρόμους | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: το νεο ducati panigale... Τρι 08 Νοε 2011, 20:27 | |
| | |
|
| |
| το νεο ducati panigale... | |
|