Greek GSX-R forum
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Poll_l10ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Poll_c10ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Poll_r10 
JIMK7
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Poll_l10ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Poll_c10ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ

Πήγαινε κάτω 
+45
gixxermak
futuristic
No Fear
geopar
ripper
Sotoner
GIXXERAKIAS
stam911
Bozos
spastos
chris8790
ktm_21
nasos-v
Darksoul
Aristosk8
platonas
sporoskaterini
kantalis
kapamarou85
ripseventh
AggelosK8
demk6
JIMK7
alhthrios
NIKOSSITIA
[alex]
x4m3n0s
gsxrk71000
SuzukaK4
kostas-1000k9
louk6
carlos
totoulis
boutser
black rider
frozen
tiger6
kostaskr6
κολτρέϊν
k8 600 kk
Black Eagle
kentaurosk8
thodoris
Miou
kontos 750
49 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
chris8790
Normal gixxer
Normal gixxer
chris8790

Άντρας Όνομα: : Χρηστος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 292
Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΔευ 19 Δεκ 2011, 20:10

ναι ρε boy. αυτο λεω. αρα περιμενουμε ακομα. δεν παραγγελνουμε ακομα αυτο λεω. δεν εχουμε καταλειξει καπου η οτι και να γινει εσυ θα βγαλεις αυτα..?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ktm_21
Normal gixxer
Normal gixxer
ktm_21

Άντρας Όνομα: : ALEX
Τόπος : ATHINA
Αριθμός μηνυμάτων : 282
Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P
Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΔευ 19 Δεκ 2011, 20:40

ωραιο το μπλοθζακι αλλα κατα την γνωμη μου το πισω λογοτυπο πρεπει να μεγαλωσει λιγο και να παραμεινει στο ιδιο σημειο. και το ονομα για μενα πρεπει να παει λιγο πιο κατω στην πλατη ουτως ωστε αμα τυχει να πετυχει καποιος καποιν απο μας στο δρομο να ειναι πιο ευδιακριτο απο μακρυα Wink
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΔευ 19 Δεκ 2011, 22:52

ktm_21 έγραψε:
ωραιο το μπλοθζακι αλλα κατα την γνωμη μου το πισω λογοτυπο πρεπει να μεγαλωσει λιγο και να παραμεινει στο ιδιο σημειο. και το ονομα για μενα πρεπει να παει λιγο πιο κατω στην πλατη ουτως ωστε αμα τυχει να πετυχει καποιος καποιν απο μας στο δρομο να ειναι πιο ευδιακριτο απο μακρυα Wink

Αλεξ στο ονομα το εχουμε στο μανικι και οχι πλατη....αυτο με το ονομα στην πλατη ειναι απο τα πρωτα που φτιαξανε τα παιδια και το ανεβασε ο Αγγελος...ας κατασταλαξουμε πως πρεπει να ειναι και το παραγγρλνουμε...απο οτι βλεπω στο ποστ με τις παραγγελιες ειναι πολλοι που θελουν...και καλο ειναι να περιμενουμε να μαζευτουμε ακομη περισσοτεροι να παρουμε και καλυτερη τιμη...ειδα οτι πολλα παιδια θελουν και αυτοκολλητα...

αν καποιος βρει καλυτερη τιμη με το ειδος σταμπας που εχουμε φτιαξει με τον Αλεξ(μιου) ας παμε να τα φτιαξουμε εκει...η σταμπα που εχουμε βγαλει ειναι καπως αναγλυφη
μπορειτε οσοι ειμαστε Αθηνα να περασετε απο το μαγαζι του Αλεξανδρου να παρετε μια γνωμη...
αυτο που μπορω να αναλαβω το εγραψα και πιο πανω....δεν θελω να μπλεξω με χρηματα, μπορω να κανονισω την τιμη και να περνανε τα παιδια να παραλαμβανουν τα μπλουζακια τους απο το παιδι που θα τα φτιαξει....ετσι ωστε να τα ελεγχουν αν ειναι οκ και να μην μπαινουμε στη διαδικασια οτι κατι πηγε στραβα και να ξενερωσουμε...και να τα στελνουμε πισω κ.τ.λ.....
ktm_21
Normal gixxer
Normal gixxer
ktm_21

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΔευ 19 Δεκ 2011, 23:01

ναι οκ κανενα προβλημα γιαννη ιδεα εδωσα για το πως μαρεσε να ηταν τοποθετημενες οι σταμπες απο κει και περα δεν εχω κανενα προβλημα και με το προτυπο που υπαρχει τωρα Smile
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΔευ 19 Δεκ 2011, 23:35

ktm_21 έγραψε:
ναι οκ κανενα προβλημα γιαννη ιδεα εδωσα για το πως μαρεσε να ηταν τοποθετημενες οι σταμπες απο κει και περα δεν εχω κανενα προβλημα και με το προτυπο που υπαρχει τωρα Smile
παρατηρησεις να γινονται...λεφτα θα δωσουμε pale ας μαζευτουμε να δουμε την ποσοτητα και πριν παραγγειλουμε λεμε και το ακριβες σχεδιο cheers cheers cheers
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΤρι 20 Δεκ 2011, 01:06

γιαννη που ειναι αυτο το μαγαζι με τα μπλουζακια
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΤρι 20 Δεκ 2011, 07:50

kostaskr6 έγραψε:
γιαννη που ειναι αυτο το μαγαζι με τα μπλουζακια
Κωστα καλλιθεα ειναι δεν θυμαμαι ακριβως δρομο...ειναι κοντα στην αγ ελεουσα...τηλ 6942420197
ktm_21
Normal gixxer
Normal gixxer
ktm_21

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 15:07

ερωτηξη: το xl του είναι το πολύ μεγάλο μέγεθος ? είμαι 1.88 και με σχετικά μεγάλες πλάτες παρόλα αυτά είναι πολλά xl που μου πέφτουν και σχετικά φαρδιά και μακριά.

είμαι δλδ συνήθως ανάμεσα στο L και το XL.

θέλω 2 μπλουζάκια τα χει προβάρει κανείς να με κατατοπίσει πάνω σε αυτό; διαφορετικά σκεφτόμουν ένα l kai ena xl .
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 16:18

ktm_21 έγραψε:
ερωτηξη: το xl του είναι το πολύ μεγάλο μέγεθος ? είμαι 1.88 και με σχετικά μεγάλες πλάτες παρόλα αυτά είναι πολλά xl που μου πέφτουν και σχετικά φαρδιά και μακριά.

θέλω 2 μπλουζάκια τα χει προβάρει κανείς να με κατατοπίσει πάνω σε αυτό; διαφορετικά σκεφτόμουν ένα l kai ena xl .

Αλεξ εγω ειμαι 1.70 82 κιλα και δοκιμασα μιντιουμ και μου ερχεται καλα...
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 18:44

ktm_21 έγραψε:

εχουν ανετη-φαρδια γραμμη... θα το φερω το βραδυ στην μπυρα να το δει οποιος θελει
spastos
Normal gixxer
Normal gixxer
spastos

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 347
Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων
Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 18:52

αλεξ ωραια η φωτο αν και εχει δυο λαθη το σωστο θα ηταν [ μητσου ποσου βιτζινα βαζν στμουλοτουφ ] xaxa xaxa οχι τιποτα αλλο αλλα να το καταλαβαινουμε και εμεις εδω πανω. pnixton χωρις παρεξηγηση ετσι? hey
spastos
Normal gixxer
Normal gixxer
spastos

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 347
Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων
Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 19:57

μαγκες επειδη με ενδιαφερει και εμενα βλεπω οτι οσοι ημαστε εκτος αθηνας δεν συμφερει η κουριερ, μηπως να φταιξετε εσεις πρωτα και μετα με την σειρα μας και εμεις απο εκει που ειναι ο καθενας? αφου ανεβασετε μια μπλουζα να την δουμε.
ktm_21
Normal gixxer
Normal gixxer
ktm_21

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 21:24

Miou έγραψε:
ktm_21 έγραψε:

εχουν ανετη-φαρδια γραμμη... θα το φερω το βραδυ στην μπυρα να το δει οποιος θελει

μακρι να μπορουσα να σας κανω παρεα στη μπυρα αλλα εκτος του οτι θα ερθει η δικια μοθ εδς το βραδυ ειμα ιενγχειρισμενος με 2 κηλες :P
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Δεκ 2011, 00:10

[quote="spastos"]μαγκες επειδη με ενδιαφερει και εμενα βλεπω οτι οσοι ημαστε εκτος αθηνας δεν συμφερει η κουριερ, μηπως να φταιξετε εσεις πρωτα και μετα με την σειρα μας και εμεις απο εκει που ειναι ο καθενας? αφου ανεβασετε μια μπλουζα να την δουμε.[/quote
και αυτο γινεται......
Bozos
Normal gixxer
Normal gixxer
Bozos

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 242
Αγωνιζόμενος : Παλιά,...στο Τέξας
Hμερομηνία εγγραφής : 12/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 23 Δεκ 2011, 00:22

Ερώτηση: τα αυτοκολλητα ,τα οποια ζητησα και εγω μαζι με μπλουζακι στο σχετικο θεμα, ειναι ενα συγκεκριμένο χρωμα και αν ναι ποιο? Ευχαριστω.
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 23 Δεκ 2011, 01:56

Bozos έγραψε:
Ερώτηση: τα αυτοκολλητα ,τα οποια ζητησα και εγω μαζι με μπλουζακι στο σχετικο θεμα, ειναι ενα συγκεκριμένο χρωμα και αν ναι ποιο? Ευχαριστω.
3 διαφορετικα ειχανε φτιαξει αρχικα...αν μπορει καποιος ας βαλει φωτο....
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 23 Δεκ 2011, 09:59

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Pict3186d

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Pict3187y
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 23 Δεκ 2011, 11:22

Miou έγραψε:
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Pict3186d

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 Pict3187y
ευχαριστω Αλεξ....ειναι και αλλο ενα οπως αυτο που γραφει πανω στο φορουμ....με μαυρο πλαισιο...
SuzukaK4
Adv. gixxer
Adv. gixxer
SuzukaK4

Άντρας Όνομα: : Βαγγελης!
Τόπος : Salonica Rules!
Αριθμός μηνυμάτων : 445
Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 23 Δεκ 2011, 16:39

Μηπως να λεγαμε σε μια παρενθεση στη λιστα με τα μπλουζακια και ποια ακριβως αυτοκολλητα θελει ο καθενας?? η θα γινει αλλο θεμα?? π.χ. nick 2 μπλε μαυρο Μ 4 αυτοκολλητα( 2 κοκκινα 2 μαυρα)
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 23 Δεκ 2011, 19:31

ειπαμε οτι οταν μαζευτουν αυτοι που θελουν αυτοκολλητα θα κανουμε ενα θεματακι για να τα φτιαξουμε .... εδω απλα θελουμε να δουμε εαν ειναι αρκετοι που θελουν ή μονο 2-3 παιδια...
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 23 Δεκ 2011, 21:18

Miou έγραψε:
ειπαμε οτι οταν μαζευτουν αυτοι που θελουν αυτοκολλητα θα κανουμε ενα θεματακι για να τα φτιαξουμε .... εδω απλα θελουμε να δουμε εαν ειναι αρκετοι που θελουν ή μονο 2-3 παιδια...
+750 ας ανοιξουμε αλλο θεματακι μην τα μπερδεβουμε....
SuzukaK4
Adv. gixxer
Adv. gixxer
SuzukaK4

Άντρας Όνομα: : Βαγγελης!
Τόπος : Salonica Rules!
Αριθμός μηνυμάτων : 445
Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 23 Δεκ 2011, 21:59

ε ναι πιο καλα αλλα βλεπω ειδη εχουν μαζευτει αρκετα παλικαρια!!!
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 23 Δεκ 2011, 23:26

SuzukaK4 έγραψε:
ε ναι πιο καλα αλλα βλεπω ειδη εχουν μαζευτει αρκετα παλικαρια!!!
Καλο ειναι που μαζευονται πολλοι....θα φτιαχτει θεμα να δουμε τι χρωμα θελει ο καθενας
stam911
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stam911

Άντρας Όνομα: : Βασιλης
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 606
Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 23 Δεκ 2011, 23:57

spastos έγραψε:
μαγκες επειδη με ενδιαφερει και εμενα βλεπω οτι οσοι ημαστε εκτος αθηνας δεν συμφερει η κουριερ, μηπως να φταιξετε εσεις πρωτα και μετα με την σειρα μας και εμεις απο εκει που ειναι ο καθενας? αφου ανεβασετε μια μπλουζα να την δουμε.

Και γω ετσι λεω να την κανω την δουλεια κωστη. good
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ - Σελίδα 6 EmptyΣαβ 24 Δεκ 2011, 10:20

stam911 έγραψε:
spastos έγραψε:

Και γω ετσι λεω να την κανω την δουλεια κωστη. good
παιδες ας δουμε τι θα μας πει το παλικαρι εδω γιατι η παραγγελια ειναι σχετικα μεγαλη...μπορει να μην σας βαλει τα εξοδα αποστολης....

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ]
» ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!
» gixxer wannabe :)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΝ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com