| ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ | |
|
+45gixxermak futuristic No Fear geopar ripper Sotoner GIXXERAKIAS stam911 Bozos spastos chris8790 ktm_21 nasos-v Darksoul Aristosk8 platonas sporoskaterini kantalis kapamarou85 ripseventh AggelosK8 demk6 JIMK7 alhthrios NIKOSSITIA [alex] x4m3n0s gsxrk71000 SuzukaK4 kostas-1000k9 louk6 carlos totoulis boutser black rider frozen tiger6 kostaskr6 κολτρέϊν k8 600 kk Black Eagle kentaurosk8 thodoris Miou kontos 750 49 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Δευ 19 Δεκ 2011, 20:10 | |
| ναι ρε boy. αυτο λεω. αρα περιμενουμε ακομα. δεν παραγγελνουμε ακομα αυτο λεω. δεν εχουμε καταλειξει καπου η οτι και να γινει εσυ θα βγαλεις αυτα..? | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Δευ 19 Δεκ 2011, 20:40 | |
| ωραιο το μπλοθζακι αλλα κατα την γνωμη μου το πισω λογοτυπο πρεπει να μεγαλωσει λιγο και να παραμεινει στο ιδιο σημειο. και το ονομα για μενα πρεπει να παει λιγο πιο κατω στην πλατη ουτως ωστε αμα τυχει να πετυχει καποιος καποιν απο μας στο δρομο να ειναι πιο ευδιακριτο απο μακρυα | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Δευ 19 Δεκ 2011, 22:52 | |
| - ktm_21 έγραψε:
- ωραιο το μπλοθζακι αλλα κατα την γνωμη μου το πισω λογοτυπο πρεπει να μεγαλωσει λιγο και να παραμεινει στο ιδιο σημειο. και το ονομα για μενα πρεπει να παει λιγο πιο κατω στην πλατη ουτως ωστε αμα τυχει να πετυχει καποιος καποιν απο μας στο δρομο να ειναι πιο ευδιακριτο απο μακρυα
Αλεξ στο ονομα το εχουμε στο μανικι και οχι πλατη....αυτο με το ονομα στην πλατη ειναι απο τα πρωτα που φτιαξανε τα παιδια και το ανεβασε ο Αγγελος...ας κατασταλαξουμε πως πρεπει να ειναι και το παραγγρλνουμε...απο οτι βλεπω στο ποστ με τις παραγγελιες ειναι πολλοι που θελουν...και καλο ειναι να περιμενουμε να μαζευτουμε ακομη περισσοτεροι να παρουμε και καλυτερη τιμη...ειδα οτι πολλα παιδια θελουν και αυτοκολλητα... αν καποιος βρει καλυτερη τιμη με το ειδος σταμπας που εχουμε φτιαξει με τον Αλεξ(μιου) ας παμε να τα φτιαξουμε εκει...η σταμπα που εχουμε βγαλει ειναι καπως αναγλυφη μπορειτε οσοι ειμαστε Αθηνα να περασετε απο το μαγαζι του Αλεξανδρου να παρετε μια γνωμη... αυτο που μπορω να αναλαβω το εγραψα και πιο πανω....δεν θελω να μπλεξω με χρηματα, μπορω να κανονισω την τιμη και να περνανε τα παιδια να παραλαμβανουν τα μπλουζακια τους απο το παιδι που θα τα φτιαξει....ετσι ωστε να τα ελεγχουν αν ειναι οκ και να μην μπαινουμε στη διαδικασια οτι κατι πηγε στραβα και να ξενερωσουμε...και να τα στελνουμε πισω κ.τ.λ..... | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Δευ 19 Δεκ 2011, 23:01 | |
| ναι οκ κανενα προβλημα γιαννη ιδεα εδωσα για το πως μαρεσε να ηταν τοποθετημενες οι σταμπες απο κει και περα δεν εχω κανενα προβλημα και με το προτυπο που υπαρχει τωρα | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Δευ 19 Δεκ 2011, 23:35 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Τρι 20 Δεκ 2011, 01:06 | |
| γιαννη που ειναι αυτο το μαγαζι με τα μπλουζακια | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Τρι 20 Δεκ 2011, 07:50 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- γιαννη που ειναι αυτο το μαγαζι με τα μπλουζακια
Κωστα καλλιθεα ειναι δεν θυμαμαι ακριβως δρομο...ειναι κοντα στην αγ ελεουσα...τηλ 6942420197 | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Τετ 21 Δεκ 2011, 15:07 | |
| ερωτηξη: το xl του είναι το πολύ μεγάλο μέγεθος ? είμαι 1.88 και με σχετικά μεγάλες πλάτες παρόλα αυτά είναι πολλά xl που μου πέφτουν και σχετικά φαρδιά και μακριά.
είμαι δλδ συνήθως ανάμεσα στο L και το XL.
θέλω 2 μπλουζάκια τα χει προβάρει κανείς να με κατατοπίσει πάνω σε αυτό; διαφορετικά σκεφτόμουν ένα l kai ena xl .
| |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Τετ 21 Δεκ 2011, 16:18 | |
| - ktm_21 έγραψε:
- ερωτηξη: το xl του είναι το πολύ μεγάλο μέγεθος ? είμαι 1.88 και με σχετικά μεγάλες πλάτες παρόλα αυτά είναι πολλά xl που μου πέφτουν και σχετικά φαρδιά και μακριά.
θέλω 2 μπλουζάκια τα χει προβάρει κανείς να με κατατοπίσει πάνω σε αυτό; διαφορετικά σκεφτόμουν ένα l kai ena xl .
Αλεξ εγω ειμαι 1.70 82 κιλα και δοκιμασα μιντιουμ και μου ερχεται καλα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Τετ 21 Δεκ 2011, 18:44 | |
| - ktm_21 έγραψε:
- ερωτηξη: το xl του είναι το πολύ μεγάλο μέγεθος ? είμαι 1.88 και με σχετικά μεγάλες πλάτες παρόλα αυτά είναι πολλά xl που μου πέφτουν και σχετικά φαρδιά και μακριά.
εχουν ανετη-φαρδια γραμμη... θα το φερω το βραδυ στην μπυρα να το δει οποιος θελει | |
|
| |
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Τετ 21 Δεκ 2011, 18:52 | |
| αλεξ ωραια η φωτο αν και εχει δυο λαθη το σωστο θα ηταν [ μητσου ποσου βιτζινα βαζν στμουλοτουφ ] οχι τιποτα αλλο αλλα να το καταλαβαινουμε και εμεις εδω πανω. χωρις παρεξηγηση ετσι? | |
|
| |
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Τετ 21 Δεκ 2011, 19:57 | |
| μαγκες επειδη με ενδιαφερει και εμενα βλεπω οτι οσοι ημαστε εκτος αθηνας δεν συμφερει η κουριερ, μηπως να φταιξετε εσεις πρωτα και μετα με την σειρα μας και εμεις απο εκει που ειναι ο καθενας? αφου ανεβασετε μια μπλουζα να την δουμε. | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Τετ 21 Δεκ 2011, 21:24 | |
| - Miou έγραψε:
- ktm_21 έγραψε:
εχουν ανετη-φαρδια γραμμη... θα το φερω το βραδυ στην μπυρα να το δει οποιος θελει μακρι να μπορουσα να σας κανω παρεα στη μπυρα αλλα εκτος του οτι θα ερθει η δικια μοθ εδς το βραδυ ειμα ιενγχειρισμενος με 2 κηλες :P | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Πεμ 22 Δεκ 2011, 00:10 | |
| [quote="spastos"]μαγκες επειδη με ενδιαφερει και εμενα βλεπω οτι οσοι ημαστε εκτος αθηνας δεν συμφερει η κουριερ, μηπως να φταιξετε εσεις πρωτα και μετα με την σειρα μας και εμεις απο εκει που ειναι ο καθενας? αφου ανεβασετε μια μπλουζα να την δουμε.[/quote και αυτο γινεται...... | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Αγωνιζόμενος : Παλιά,...στο Τέξας Hμερομηνία εγγραφής : 12/04/2011
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Παρ 23 Δεκ 2011, 00:22 | |
| Ερώτηση: τα αυτοκολλητα ,τα οποια ζητησα και εγω μαζι με μπλουζακι στο σχετικο θεμα, ειναι ενα συγκεκριμένο χρωμα και αν ναι ποιο? Ευχαριστω. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Παρ 23 Δεκ 2011, 01:56 | |
| - Bozos έγραψε:
- Ερώτηση: τα αυτοκολλητα ,τα οποια ζητησα και εγω μαζι με μπλουζακι στο σχετικο θεμα, ειναι ενα συγκεκριμένο χρωμα και αν ναι ποιο? Ευχαριστω.
3 διαφορετικα ειχανε φτιαξει αρχικα...αν μπορει καποιος ας βαλει φωτο.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Παρ 23 Δεκ 2011, 09:59 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| |
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Παρ 23 Δεκ 2011, 16:39 | |
| Μηπως να λεγαμε σε μια παρενθεση στη λιστα με τα μπλουζακια και ποια ακριβως αυτοκολλητα θελει ο καθενας?? η θα γινει αλλο θεμα?? π.χ. nick 2 μπλε μαυρο Μ 4 αυτοκολλητα( 2 κοκκινα 2 μαυρα) | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Παρ 23 Δεκ 2011, 19:31 | |
| ειπαμε οτι οταν μαζευτουν αυτοι που θελουν αυτοκολλητα θα κανουμε ενα θεματακι για να τα φτιαξουμε .... εδω απλα θελουμε να δουμε εαν ειναι αρκετοι που θελουν ή μονο 2-3 παιδια... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Παρ 23 Δεκ 2011, 21:18 | |
| - Miou έγραψε:
- ειπαμε οτι οταν μαζευτουν αυτοι που θελουν αυτοκολλητα θα κανουμε ενα θεματακι για να τα φτιαξουμε .... εδω απλα θελουμε να δουμε εαν ειναι αρκετοι που θελουν ή μονο 2-3 παιδια...
+750 ας ανοιξουμε αλλο θεματακι μην τα μπερδεβουμε.... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Παρ 23 Δεκ 2011, 21:59 | |
| ε ναι πιο καλα αλλα βλεπω ειδη εχουν μαζευτει αρκετα παλικαρια!!! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Παρ 23 Δεκ 2011, 23:26 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- ε ναι πιο καλα αλλα βλεπω ειδη εχουν μαζευτει αρκετα παλικαρια!!!
Καλο ειναι που μαζευονται πολλοι....θα φτιαχτει θεμα να δουμε τι χρωμα θελει ο καθενας | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Παρ 23 Δεκ 2011, 23:57 | |
| - spastos έγραψε:
- μαγκες επειδη με ενδιαφερει και εμενα βλεπω οτι οσοι ημαστε εκτος αθηνας δεν συμφερει η κουριερ, μηπως να φταιξετε εσεις πρωτα και μετα με την σειρα μας και εμεις απο εκει που ειναι ο καθενας? αφου ανεβασετε μια μπλουζα να την δουμε.
Και γω ετσι λεω να την κανω την δουλεια κωστη. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Σαβ 24 Δεκ 2011, 10:20 | |
| - stam911 έγραψε:
- spastos έγραψε:
- μαγκες επειδη με ενδιαφερει και εμενα βλεπω οτι οσοι ημαστε εκτος αθηνας δεν συμφερει η κουριερ, μηπως να φταιξετε εσεις πρωτα και μετα με την σειρα μας και εμεις απο εκει που ειναι ο καθενας? αφου ανεβασετε μια μπλουζα να την δουμε.
Και γω ετσι λεω να την κανω την δουλεια κωστη. παιδες ας δουμε τι θα μας πει το παλικαρι εδω γιατι η παραγγελια ειναι σχετικα μεγαλη...μπορει να μην σας βαλει τα εξοδα αποστολης.... | |
|
| |
| ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ | |
|