mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Παρ 24 Αυγ 2012, 16:38 | |
| - GSXR-750™ έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- ορεα φιλε δημητρη οταν ομος σου ειπα εγω να μιλισουμε τηλεφονικος για το θεμα δεν δεχτικες ....και δεν απαντισες κιολας θα σου εστελνα πμ αλλα οπος βλεπεις ο τυπος ειναι αδιστακτος επαγγελματιας και με μαλαγανιες προσπαθη να πουληση μπλουζακια ...
και λεει οτι τον απιλουμε κιολας ενο σε αντιθεση ο "κυριος"αυτος εχει απιλιση εμενα με μινησης και το γνοριζουνε και αντιμνις ...
σε χαλαρο λυπον υφος αν ο κυριος γιοργος θελει να γραφει στο φορουμ με γουστοτου με καπελοτου αλλα θα παρακαλεσο να μην ξαναδω καμια αναφορα σχετικα με το θεμα γιατι εγω προσοπικα δεν θα το αφησο ΑΚΡΑΧΤΟ .... το θεμα φιλε δημητρη εχει συζητηθη ουκ ολιγες φορες σε καφεδες και ολοι συμφονουνε μαζιμου αλλα οχι με τον "τροπο μου" ...
οποτε νομιζο οτι ειναι δουλια σας σαν μοντερ να λαβετε τα ινια οταν βλεπετε προσπαθια ικονομικης εκμεταλευσης του χορου ...και ιδιετερα οταν γινετε κατα εξακολουθηση ...
και για τους κυριους κυριους εγω δεν κριβομε πισο απο τπτ το τηλεφονομου ειναι δημοσια σε πολες αγγελιες οπος η περιοχη που μενο και το ονομαμου οπιος ΛΟΓΙΚΟΣ ανθροπος εχει καπιο προβλημα μπορει να μου τηλεφονιση η να κανονιση και συναντιση για καφε ...δυστιχος αυτοιι που δεν εχουνε επιχιριματα και τους ξεμπροστιαζο δεν δεχοντε κατι τετιο γιατι απλος δεν εχουνε τπτ να πουνε ...ουτε σε εμενα ουτε στην μιζερη ζωη τους ... παρολα αυτα εγω ειμαι ακομα και ετσι διατεθημενος να λυσο οπιαδιποτε παρεξιγιση μαζιτους σε μια συναντιση του φορουμ οστε να δουμε αν εγω λεο ΜΑΛΑΚΙΕΣ η εχω δικιο ...το οτι οι περισοτεροι απο εδω μεσα δεν ασχολουντε με τα ποστ καπιον δεν παει να πει οτι δεν ενοχλουντε ... και πιστευο οτι για το παρον θεμα ο user θα επρεπε να ειχε διαγραφτη οπος το θεορουνε και οι περισοτεροι απο εδω μεσα ....
λυπαμε αλλα θα επεκταθο και παρακατο αν δω αναλογα ποστ οπος την προιγουμενη φορα και θα ειμαι αμιλικτος αυτην την φορα προηδοπιο ...ξιγουμαστε για να μην παρεξιγουμαστε ....
Ευχαριστο εκ τον προτερον για την κατανοιση ...
π.σ. εσεις λαμογια που περιμενετε ξεκατινιασμα και δεν μιλατε στο μαιν και στελνετε πμ και περιμενετε ποτε θα σας χαρισο λιγες στιγμες γελιου ΕΤΙΜΑΣΤΙΤΕ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ
Στέφανε,επειδή μπαίνεις καθημερινά εδώ μέσα,θα έχει πέσει στην αντίληψη σου πόσες φορες έμμεσα η άμεσα έχει αναφερθεί ότι κάποιοι τα κονομάμε από το forum!!Από αυτό και μονο δεν αξίζει να σχολιάσουμε τίποτα....!!! Τωρα...,δεν είναι ότι δεν δέχτηκα να σου μιλήσω,απλά θεώρησα ότι δεν έπρεπε να δώσουμε συνεχεια σε ένα θέμα που δεν άξιζε κανένα σχόλιο(δικαιολογώ σε προηγούμενο post το λόγο)!!!!!
Για το θέμα με τις μηνύσεις,τις αγωγές,τις απειλές κτλ κτλ,τα θεωρώ τουλάχιστον αστεία να λέγονται σε ένα forum.....!! αστεια ξε αστεια δημητρη υποθικαν ομος και οπος και νανε δεν μπορει να γινοντε δεχτα εδω μεσα τετια ατομα .- | |
|
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Παρ 24 Αυγ 2012, 22:53 | |
| Στεφ το θεμα εχει τελειωσει....και καταλαβαμε γιατι μπηκε αυτος ο ανθρωπος εδω....ας κλειδωσει οπως εγραψα να τελειωνουμε!!!! | |
|
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Παρ 24 Αυγ 2012, 23:01 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- Στεφ το θεμα εχει τελειωσει....και καταλαβαμε γιατι μπηκε αυτος ο ανθρωπος εδω....ας κλειδωσει οπως εγραψα να τελειωνουμε!!!!
το κακο ειναι οτι δεν θα ειναι ο πρωτος ουτε και ο τελευταιος αν δεν ληφθουν ''καποια μετρα'' . | |
|
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Σαβ 25 Αυγ 2012, 17:54 | |
| ελα να κλεινει το θεμα σιγα σιγα................. | |
|
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "GIXXER" ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΜΑΣ Σαβ 25 Αυγ 2012, 19:57 | |
| | |
|