Greek GSX-R forum
θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 Poll_l10θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 Poll_c10θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 Poll_l10θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 Poll_c10θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

θορυβος στις 5k rpm

Πήγαινε κάτω 
+6
Miou
Darksoul
kostaskr6
boutser
tromokratis
dante_gsxr
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θορυβος στις 5k rpm   θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 EmptyΤετ 07 Δεκ 2011, 10:30

dante_gsxr έγραψε:
...εβαλα λιγα σφουγγαρακια εκει κοντα που ακουμπανε τα πλαστικα και το προβλημα εφυγε... επειδη βαριομουν να βρω εκανα την κλασσικη ελληνικη πατεντα...

Εδω οι καλες μοντιφεεεεεεεςςςς και πατεντεεεεεεςςς !!!! elladara χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
OrfeasBT
Jr.gixxer
OrfeasBT

Άντρας Όνομα: : Κωνσταντίνος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8
Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θορυβος στις 5k rpm   θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 EmptyΤετ 07 Δεκ 2011, 11:34

Κατάλαβα δεν το γλιτώνω το χειρουργείο :P

Thanks για την γρήγορη απάντηση dante . Very Happy
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θορυβος στις 5k rpm   θορυβος στις 5k rpm - Σελίδα 2 EmptyΤετ 07 Δεκ 2011, 15:47

dante_gsxr έγραψε:
εγω το ελυσα ειδα οτι τα velcro επιαναν καλα και μου ηρθε σκοτοδινη...εβαλα λιγα σφουγγαρακια εκει κοντα που ακουμπανε τα πλαστικα και το προβλημα εφυγε...πιστευω ομως αν εβαζα μεγαλυτερα velcro οπως με συμβουλεψαν τα παιδια θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο μια ζωη αλλα επειδη βαριομουν να βρω εκανα την κλασσικη ελληνικη πατεντα...και δουλεψε...οποτε μεχρι να ξανακουσω τον γ@μω θορυβο δεν το πειραζω.τουλαχιστον τωρα ξερω και απο που προερχεται αλλα και πως να το λυσω.μεγαλη υποθεση τα forums ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!!

ακριβως φιλε μου... μεγαλη υποθεση τα φορουμ... εκτος απο την πλακα που κανουμε μαθενουμε κιολας...

θορυβος στις 5k rpm
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Στιγμιαίο κόψιμο γκαζιού
» Περιεργος θορυβος απο το μπροστινο...???
» Θορυβος Συμπλεκτη SOS!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com