k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: θορυβος στις 5k rpm Τετ 07 Δεκ 2011, 10:30 | |
| | |
|
OrfeasBT Jr.gixxer
Όνομα: : Κωνσταντίνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
| Θέμα: Απ: θορυβος στις 5k rpm Τετ 07 Δεκ 2011, 11:34 | |
| Κατάλαβα δεν το γλιτώνω το χειρουργείο :P Thanks για την γρήγορη απάντηση dante . | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: θορυβος στις 5k rpm Τετ 07 Δεκ 2011, 15:47 | |
| - dante_gsxr έγραψε:
- εγω το ελυσα ειδα οτι τα velcro επιαναν καλα και μου ηρθε σκοτοδινη...εβαλα λιγα σφουγγαρακια εκει κοντα που ακουμπανε τα πλαστικα και το προβλημα εφυγε...πιστευω ομως αν εβαζα μεγαλυτερα velcro οπως με συμβουλεψαν τα παιδια θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο μια ζωη αλλα επειδη βαριομουν να βρω εκανα την κλασσικη ελληνικη πατεντα...και δουλεψε...οποτε μεχρι να ξανακουσω τον γ@μω θορυβο δεν το πειραζω.τουλαχιστον τωρα ξερω και απο που προερχεται αλλα και πως να το λυσω.μεγαλη υποθεση τα forums ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!!
ακριβως φιλε μου... μεγαλη υποθεση τα φορουμ... εκτος απο την πλακα που κανουμε μαθενουμε κιολας... | |
|