Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : salamina Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2012
Θέμα: πλαισιο κ8 ερωτηση Δευ 19 Μαρ 2012, 13:35
καλησπερα παιδια...ειμαι καινουργιος εδω..επειδη αγορασα προσφατα ενα κ8 με εχουν ζαλισει ολοι να το δωσω γτ κοβετε ευκολα ο σκελετος και 8α σκοτωθω...μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας?
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
αμα ειναι να φοβασε να το καβαλησεις γιατι οι φιλοι σου σου λενε οτι θα κοπει στην μεση και θα σκοτωθεις, πουλατο .... εμεις εδω παντος τα εχουμε και τα καβαλαμε και κανουμε και τις σουζες μας και τις μας και ακομα δεν εχουμε σκοτωθει....
φανταζομαι οτι οι φιλοι σου ειναι μεγιστοι μηχανικοι και ξερουν καλυτερα απο τις χιλιαδες κοσμου που εχει αγορασει gsxr ...
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
καλησπερα παιδια...ειμαι καινουργιος εδω..επειδη αγορασα προσφατα ενα κ8 με εχουν ζαλισει ολοι να το δωσω γτ κοβετε ευκολα ο σκελετος και 8α σκοτωθω...μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας?
Όντως κοβει
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Δεν ξερω τι ειναι οι φιλοι σου και ποσα ξερουν αλλα γενικως υπαρχει μια ταση στην Ελλαδα : Το δικο μου ειναι το καλυτερο και ολα τα αλλα ειναι σαβουρα. Ειχα ενα κ8 1000 2 χρονια το χα λιωσει στην πιστα σουζες καθημερινα απο τουλαχιστον 3-4 Και το Gixxer δεν εκανε Κιχ και ειμαι και 100 κιλα με full εξοπλισμο.. Οτι γενικα καποια μοτο εχουν κοψει πλαισιο ΕΙναι αληθεια. Εχω δει R1 Cbr Zx10r 08 Gixer να κοβουν πλαισιο αλλα τα περισσοτερα ειχαν τρακες στο ιστορικο τους η αστοχεια υλικου. Αν σου αρεσει το μοτορι σου κοιτα να το ευχαριστηθεις και ασε τους Μη Suzukikous να λενε της παπαρολογιες τους για να αισθανονται καλυτερα. Τωρα αν οι φιλοι σου θελουν μοτορι που δεν κοβει πλαισιο οταν βρισκει πεζοδρομια ντουβαρια κτλ πες τους να πουλησουν και τα δικα τους να παρουν Τραχτερ :P
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
καταρχήν
οι φιλοι σου δεν σου είπαν πριν το πάρεις να μην το πάρεις???
τωρα αφου το πηρες
κοιτά να χαρείς το μηχανάκι σου οσο δεν παει και οσο για πλαίσια τσεκαρε παλιότερα ποστς
για να σου κανω χαρη το ανταλασω το παλιο κ8 σου που κοβει με το 600 μου που ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ !!!!! αλλα και διαφορα δε στο δινω ετσι !!!!
καθαρο μηχανακι χωρις τουμπες και να κοψει δε παιζει !!!!! Ας τους να λενε απλα οταν τους πετυχαινεις ριξτους κανα 2 κολωνες να βαζουν μυαλο !
lKiNG Normal gixxer
Όνομα: : Κυριάκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
Δυστυχώς υπάρχει ένα ποσοστό, κάτω από 10% που μπορεί να κοπεί.Εχθές γνώρισα ένα τύπο που είχε Κ8 και του κόπηκε. Άραγε κόβετε αμέσως ή σταδιακά?
ο καθεενας λεει οτι εχει ακουσει ή οτι του εχει συμβει και ακρη δεν βγαινει οσον αφορα το θεμα πως κοβουνε (κατευθειαν ή σιγα σιγα...)εμενα κοπηκε γιατι ηρθε ενα αμαξι και εσκασε πανω μου μετωπικη ... τι να κανει ? δεν θα κοπει? αμαξι να ηταν θα ειχε γινει φυσαρμονικα... ...το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε ακουσει για κανενα που να εκοψε στα καλα καθουμενα απο μονο του ... οσα εχουν κοπει ειχαν μεγαλο ιστορικο απο πισω με στουκες , τρακες , πεσιματα κτλ κτλ...
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Δυστυχώς υπάρχει ένα ποσοστό, κάτω από 10% που μπορεί να κοπεί.Εχθές γνώρισα ένα τύπο που είχε Κ8 και του κόπηκε. Άραγε κόβετε αμέσως ή σταδιακά?
ο καθεενας λεει οτι εχει ακουσει ή οτι του εχει συμβει και ακρη δεν βγαινει οσον αφορα το θεμα πως κοβουνε (κατευθειαν ή σιγα σιγα...)εμενα κοπηκε γιατι ηρθε ενα αμαξι και εσκασε πανω μου μετωπικη ... τι να κανει ? δεν θα κοπει? αμαξι να ηταν θα ειχε γινει φυσαρμονικα... ...το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε ακουσει για κανενα που να εκοψε στα καλα καθουμενα απο μονο του ... οσα εχουν κοπει ειχαν μεγαλο ιστορικο απο πισω με στουκες , τρακες , πεσιματα κτλ κτλ...
Δεν ξερω τι ειναι οι φιλοι σου και ποσα ξερουν αλλα γενικως υπαρχει μια ταση στην Ελλαδα : Το δικο μου ειναι το καλυτερο και ολα τα αλλα ειναι σαβουρα. Ειχα ενα κ8 1000 2 χρονια το χα λιωσει στην πιστα σουζες καθημερινα απο τουλαχιστον 3-4 Και το Gixxer δεν εκανε Κιχ και ειμαι και 100 κιλα με full εξοπλισμο.. Οτι γενικα καποια μοτο εχουν κοψει πλαισιο ΕΙναι αληθεια. Εχω δει R1 Cbr Zx10r 08 Gixer να κοβουν πλαισιο αλλα τα περισσοτερα ειχαν τρακες στο ιστορικο τους η αστοχεια υλικου. Αν σου αρεσει το μοτορι σου κοιτα να το ευχαριστηθεις και ασε τους Μη Suzukikous να λενε της παπαρολογιες τους για να αισθανονται καλυτερα. Τωρα αν οι φιλοι σου θελουν μοτορι που δεν κοβει πλαισιο οταν βρισκει πεζοδρομια ντουβαρια κτλ πες τους να πουλησουν και τα δικα τους να παρουν Τραχτερ :P
Η πιο σωστη κουβεντα...ολα κοβουν αν εχουν ιστορικο στουκας....
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
theatiss έγραψε:
Sotos27 έγραψε:
Καλησπερα φιλε μου.
Η πιο σωστη κουβεντα...ολα κοβουν αν εχουν ιστορικο στουκας....
bourne_k8 Jr.gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : salamina Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2012
εμενα το δικο μου επεσε με 23χιλιομετρα σε χοματακι απο μαλακια μου και γδαρθικε ελαφρος το λισαμε και δεν ειδαμε καπιο ραγισμα απο τοτε κανω σουζες καθημερινα και δεν παθενει τιποτα ... πρεπει να αρχισω να φοβαμαι?
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
τωρα τοσα κ7κ8 που κυκλοφορουν αμα ηταν μαζικο το προβλημα καθε μερα επρεπε να βλεπουμε κομμενα στις ακρες των δρομων
εκοψε πανο στην στροφη και συγκρουστικε μετοπικα με νταλικα ....ο ναι .....θα επαναλαβω οτι ειπα και τοτε και σβηστικε ... σιγουρα ειναι πιο πιστευτο οτι εκοψε πανω στην στροφη και μετα τρακαρε με την νταλικα ...απο το οτι αυτος γλυστρισε επεσε πανο στην νταλικα κοπικε και μετα για να δικεολογηθει ελεγε τα αναποδα .... ενταξει μην ψαχνουμε για χαζους ....και μιλαο εκ πιρας πλεον αφου γνοριζουν αρκετη απο εδω μεσα τη συνεβει σε εμενα πρην τα χριστουγενα ....
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
εμενα το δικο μου επεσε με 23χιλιομετρα σε χοματακι απο μαλακια μου και γδαρθικε ελαφρος το λισαμε και δεν ειδαμε καπιο ραγισμα απο τοτε κανω σουζες καθημερινα και δεν παθενει τιποτα ... πρεπει να αρχισω να φοβαμαι?
Εγώ δεν φοβάμαι το μηχανάκι σου, εσένα τον τρελλό φοβάμαι που άλλο από σουζες δεν κάνεις! Ελπίζω τουλάχιστο να τις κάνεις στον σωστό τόπο και χρόνο και πάντα με κράνος ε όχι σαν κάτι μαλάκες που βλέπω μέσα μέσα με σκουφάκια και ανάποδα καπελάκια
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
600 και 750 δεν εχει ακουστει ποτε οτι κοβουν, αλλο πλαισιο απο τα 1000, τωρα για το θεμα σουζες θα σου προτεινα να μη πιεζεις τη τυχη σου Νικο, "οποιος πηδαει πολλα παλουκια στο τελος ....καθετε και σε ενα" προσεχε τι κανεις οπου το κανεις και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ !!!