| Βαψιμο πολυεστερικων | |
|
+18panosk8 nktr TheVeteran No Fear demk6 lakisman46 popay kapnias teo46 varypiniths babis k8 Miou boutser kentaurosk8 k8 600 kk magiaklaniakeksatmisi nasos-v georgeIII 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Κυρ 15 Απρ 2012, 12:18 | |
| Ψιλο boring.... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Κυρ 15 Απρ 2012, 12:37 | |
| δεν θα δείχνει ωραίο να είναι μονοκόματο ασημί το μούτρο και πλαινά+καρίνα. Οταν το είδα ατο μοτό του G.Martyn απόρρησα για την επιλογή του. Θέλει χρώμα σε πλαινά και μουτρο για να δείξει
| |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Κυρ 15 Απρ 2012, 13:23 | |
| η αληθεια ειναι οτι και εγω θελω κατι πιο φανταχτερο αλλα τα προβληματα ειναι πολλα... Πρωτο το οικονομικο καθοτι αν ειναι πολλα τα χρωματα θα πρεπει να παω σε επαγγελματια ενω με δυο χρωματα το κανω μονος μου, δευτερο το τεποζιτο που δεν θα το πειραξω καθολου για πολλους λογους και τριτο σε ενδεχομενο πτωσης (που θα ειναι πολυ πιθανη γιατι ειμαι κουλαδι) δεν θα κλαιω ενα πολυ ομορφο πολυεστερικο. | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Κυρ 15 Απρ 2012, 15:52 | |
| - georgeIII έγραψε:
- η αληθεια ειναι οτι και εγω θελω κατι πιο φανταχτερο αλλα τα προβληματα ειναι πολλα... Πρωτο το οικονομικο καθοτι αν ειναι πολλα τα χρωματα θα πρεπει να παω σε επαγγελματια ενω με δυο χρωματα το κανω μονος μου, δευτερο το τεποζιτο που δεν θα το πειραξω καθολου για πολλους λογους και τριτο σε ενδεχομενο πτωσης (που θα ειναι πολυ πιθανη γιατι ειμαι κουλαδι) δεν θα κλαιω ενα πολυ ομορφο πολυεστερικο.
Καντο φανταχτερο....αλλιως θα το μετανιωσεις ..και do it yourself και ας μη βγει τελειο. Εγω με λιγοτερο απο €100 εβαψα το δικο μου (3 χρωματα). Δε βγηκε τελειο αλλα οταν εφαγα μια χαζο-σαβουρα...γελουσα γιατι με €50 ηταν παλι βαμενο οπως πριν (φυσικα απο τα χερακια μου). Μη δωσεις 500αρα γιατι ειναι θεμα χρονου αφου θα αρχισεις πιστες και τα σχετικα (με μαθηματικη ακριβια) οτι θα το ριξεις...εστω και λιγο. | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Τετ 18 Απρ 2012, 12:43 | |
| [img] [/img] [img] [/img] μπορει καποιος να μου πει αυτα τα "στρωματα" τι ειναι; δλδ το πρωτο στρωμα που ειναι μπλε ειναι το χρωμα το δευτερο που ειναι ασπρο ειναι το ασταρι πιστευω, το τριτο που ειναι καπως γκρι μαλλον ο στοκος, τωρα στα δυσκολα το μαυρο τι ειναι ; και το τελευταιο στο κεντρο ειναι διαφανο και φαινεται ο πολυεστερας και τα φυλλα.. το εχω τριψει παραπανω απο οτι επρεπε; | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Τετ 18 Απρ 2012, 13:12 | |
| | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Τετ 18 Απρ 2012, 13:17 | |
| οπου εχει φανει πολυεστερας να μην το περασω στοκο πριν το primer; | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Τετ 18 Απρ 2012, 14:03 | |
| σταματα οπως εισαι, μην τριψεις αλλο. το πηρες πολυ βαθια δυστυχως κ ανομοιομορφα.
στοκο δεν εχει στα στρωματα.
απο πανω προς τα κατω: το γαλαζιο ειναι το τελικο χρωμα. το ασπρο ειναι η βαση,δλδ ασπρο χρωμα για να κατσει απο πανω το γαλαζιο κ να μη βγει σκατι απ το ασταρι. το γκρι ειναι το ασταρι. το μαυρο ειναι το τζελ κοτ. το διαφανο ειναι η πολυεστερικη ριτινη, κ οι τριχες ειναι η ψαθα απο fiberglass.
απ το τζελ κοτ κ κατω ειναι η πολυεστερικη κατασκευη ετσι οπως βγαινει απ το καλουπι. απ το ασταρι κ πανω ειναι η βαφη. επρεπε να τριψεις μεχρι το πολυ, να φανει λιγο το μαυρο.
τωρα παρτο ολο με τριβειο απο 250 ξηρας κ πανω ,χωρις να ακουμπησεις καθολου τις τρυπες αυτες. και το χερι σου να ακολουθει παραληλα την επιφανεις,μην πας κοντρα στις γωνιες. στοκο μην βαλεις αν δεν εχει καποιο βαθυ σπασιμο.
μολις το κανεις ολο,εκει που κατεβασες πολυ,πρεπει να ριξεις ασταρι(κ ακομα καλυτερα εποξικο ασταρι) στα σημεια αυτα πριν αρχισεις να το ασταρωνεις ολο. θα τ αφησεις να στεγνωσει θα το τριψεις λιγο κ μετα ξανα. κ μετα ολο ασταρι.
γνωμη μου να το πας σε εναν βαφεα να στο στρωσει,μεχρι το ασταρι κ μετα αν θες να το βαψεις εσυ με σπρευ καντο μονος σου.
απλα προσεχε μην περασεις αλλου το μαυρο κ φαινεται το διαφανο γιατι απο εκει θα τραβαει υγρασια κ μπορει να φουσκωσει μετα απο καιρο.
| |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Τετ 18 Απρ 2012, 14:37 | |
| Αυτο ειχε + 2 κιλα σε μπογιες ρε Ετσι οπως τα ειπε ο Πανος ειναι. Σε εκεινα τα σημεια γιατι εξυσες τοσο πολυ? | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Τετ 18 Απρ 2012, 16:15 | |
| σε εκεινα τα σημεια ειχε σκασει το χρωμα και φαινοταν μαυρο, βεβαια δεν το ετριψα για να φυγει το μαυρο αλλα για να γινει λειο το σημειο εκεινο που ενωνοταν το μαυρο με το χρωμα. ειχε μεγακη διαφορα εκει. θα το συνεχισω μονος μου γιατι ετσι και αλλιως το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φουσκωσει απο την υγρασια... το ετριβα με βρεγμενο ντουκοχαρτο 240 στο μπαλκονι και βρεχει μια βδομαδα τωρα | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Πεμ 19 Απρ 2012, 09:22 | |
| - varypiniths έγραψε:
- προχθες παρελαβα το καπακι τεποζιτου μου απο το παραπανω σαϊτ 76 ευρω μαζι με τα μεταφορικα σε 4-5 μερες και δεν το ειχε και ετοιμο.εξυπηρετικοτατοι και συνεννοησιμοι οι ανθρωποι.και πολυ καλη δουλεια το καπακι με άριστο fitting.
μολις ετοιμασω το βαψιμο του πολυεστερικου θα το ανεβασω να το καμαρωσουμε μαζι!ελπιζω να βγει καλό!!! Για το δικο σου...? Δεν το ειχε στο site και ψαχνω και εγω για κανε καμια καλη και ανεβασε καμια φωτο και πες μου απο εφαρμογη πως ειναι? | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Πεμ 19 Απρ 2012, 13:32 | |
| Ποιο ειναι το site παιδια μιας και δεν το βλεπω? | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Πεμ 19 Απρ 2012, 15:08 | |
| Ρε παιδια πολυεστερικο ειναι... Οποιος καταλαβε καταλαβε... | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| |
| |
georgeIII Normal gixxer
| |
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Τετ 14 Νοε 2012, 14:03 | |
| παλι εδω... μεχρι τελος της βδομαδας (αν δεν κατσει κατι απροοπτο ξανα) θα εχουν τελειωσει τα πολυεστερικα... χτες και σημερα με καλουπι το καπακι για το μονοσελο εφτιαξα με πολυεστερα ενα καπακι για να κλεισω την τρυπα που ειχε το πολυστερικο για το σελακι... σκεφτομαι να το "κολλησω στην θεση του με πριτσινια τι λετε εσεις? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Τετ 14 Νοε 2012, 21:46 | |
| θα ελεγα να μην το κολλησεις αλλα να βαλεις τις βασεια απο το μαμα ωστε να μπορεις οποτε θελεις να το ανοιγεις .ειναι χρησιμο να εχεις μεσα το εργαλεια και ενα κιτ επισκευης ελαστικων.... | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Τετ 14 Νοε 2012, 22:02 | |
| ποσο ευκολο ειναι να μπαινουν και να βγαινουν τα πολυεστερικα; να σας πω τι σκεφτομαι.. να βαζω τα πολυεστερικα οποτε ειναι να μπαινω πιστα και να τα βγαζω οταν να βαζω τα κανονικα πλαστικα στον δρομο... στην καλυτερη περιπτωση να μπαινω μια φορα τον μηνα (οταν ξεκινησω με το καλο...) | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Τετ 14 Νοε 2012, 22:31 | |
| τα πολυεστερικα μπαινουν βγαινουν γρηγορα τα μαμα πλαστικα θελουν τον χρονο τους .... | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Σαβ 17 Νοε 2012, 16:15 | |
| | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βαψιμο πολυεστερικων Δευ 19 Νοε 2012, 16:24 | |
| | |
|
| |
| Βαψιμο πολυεστερικων | |
|