| πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας | |
|
+4GIXXERAKIAS k8 600 kk maikstain paul22 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας Σαβ 26 Νοε 2011, 23:13 | |
| καλησπέρα σε όλους,
σήμερα έτσι ξαφνικά σταμάτησε να γυρνάει το κλειδί κ δεν ανοίγει η σέλα,δε θα είχα πρόβλημα να μην το φτιάξω αλλα όλα τα χαρτιά είναι εκεί προσπάθησα με μακρύ κατσαβίδι αλλα δεν κατάφερα κάτι για πείτε καμιά ιδεά
ευχαριστώ προκαταβολικά | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας Σαβ 26 Νοε 2011, 23:21 | |
| βαλε λιγο wd 40 ισως ξεμπλοκαρει,τωρα με την υγρασια αυτα εχουν οι κλειδαριες. | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας Σαβ 26 Νοε 2011, 23:53 | |
| απο τα νεύρα μου το πρωί που το πάλευα έσπασα δύο κλιπσακια που πιάνουν τα πλαστικά κ έβαλα ταϊραπς βλέπω αύριο να σπάω και κανα κλειδί | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας Κυρ 27 Νοε 2011, 00:33 | |
| βαλε με σπρευ lithium grease ή ομως ειπε ο mstain wd40 μπολικο και ξαναδοκιμασε αργα.... βασανιστικα...και απολαυστικα !!!! | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας Κυρ 27 Νοε 2011, 11:53 | |
| Δοκιμασε με υπομονη και ηρεμια μηπως απο τα νεθρα σου δεν μπαινει μεχρι μεσα το κλειδι.ριξε λιγο wd 40 η γρασσο αλυσιδας και κανε συνεχεις αργες προσπαθειες.ΟταΝ κανουμε πραγματα μεσα στα νευρα κανουμε πολλες φορες χοντρες μαλακιες και σου μιλαω εκ πειρας. :P | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας Κυρ 27 Νοε 2011, 21:35 | |
| ειχα παθει και εγω κατιι παρομοιο φιλε... οσο wd40 και να ριξεις δεν θα κανεις τιποτα εαν ειναι το ιδιο... εμενα ειχε κουνηθει η κλειδαρια του δισκοφρενου που ειχα πισω στο σελακι ,και δεν μπορουσε να γυρισει το γανταζι που κραταει την σελα... με μια μακρια βεργα καπως καταφερα και την κουνησα και ανοιξε... | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας Δευ 28 Νοε 2011, 12:08 | |
| έριξα σπρευ αλυσίδας αλλα δεν έγινε κάτι,δεν γυρνάει το κλειδί κάτω απο την σέλα μόνο τα χαρτιά έχω με βλέπω να πηγαίνω για αλλαγή κλειδαριάς κ αυτό που μου τι σπάει είναι οτι θα έχω δύο κλειδιά | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας Δευ 28 Νοε 2011, 16:18 | |
| - paul22 έγραψε:
- έριξα σπρευ αλυσίδας αλλα δεν έγινε κάτι,δεν γυρνάει το κλειδί κάτω απο την σέλα μόνο τα χαρτιά έχω με βλέπω να πηγαίνω για αλλαγή κλειδαριάς κ αυτό που μου τι σπάει είναι οτι θα έχω δύο κλειδιά
εισαι αθηνα???για περνα καμια βολτα απο την δουλεια να το δουμε... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας Δευ 28 Νοε 2011, 16:22 | |
| τζαμπα παιδευεσαι λυσε την ουρα λυσε κ την κλειδαρια κ δες τα ενα ενα με τη σειρα.μπορει να φταιει κ η ντιζα. η κλειδαρια βγαινει πανευκολα απο μεσα με μια ασφαλεια συρταρωτη. | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας Δευ 28 Νοε 2011, 18:14 | |
| - panosk8 έγραψε:
- τζαμπα παιδευεσαι λυσε την ουρα λυσε κ την κλειδαρια κ δες τα ενα ενα με τη σειρα.μπορει να φταιει κ η ντιζα. η κλειδαρια βγαινει πανευκολα απο μεσα με μια ασφαλεια συρταρωτη.
σωστά +ντίζα μου έχει κολλήσει και σε μένα στο κ2 δύο ή τρείς φορές όλες τις φορές είχε βγεί η ντίζα από μία εγκοπή που είχε για να κάνει κόντρα και να ανοίγει. Δεν είναι τίποτα, λύσε την ουρά και θα κάνεις τη δουλειά σου | |
|
| |
nikosRR Jr.gixxer
Όνομα: : Nikos Τόπος : Sparta Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2011
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας Δευ 28 Νοε 2011, 18:32 | |
| Το χα παθει και γω αυτο στο κ6 καθως πειραματιζομουν.Οταν βαζεις το κλειδι κ το γυρνας αυτο τραβα με τν σειρα του το συρματοσχοινο(οπως η μανετα) το οποιο απελευθερωνει το κουμπωμα της σελας.(στο κ6 ετσι ειναι λογικα κ στο κ7).Οπως προανεφεραν κ τα παιδια πιο πανω λυσε το κατω πλαστικο της ουρας(προσοχη στις κοπιτσες) και με ενα μακρυ λεπτο κατσαβιδι σπρωξε εκει που εφαπτεται το συρματοσχοινο με το κουμπωμα.Ετσι εκανα στο Κ6.
| |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας Δευ 05 Δεκ 2011, 15:47 | |
| τελικά παιδιά είχε σπάσει εκεί που μπαίνει η μπίλια της ντίζας, έβαλα ενα μεταχειρισμένο 30 ευρώ κ τελείωσε,ευχαριστώ για της απαντήσεις σας | |
|
| |
| πρόβλημα με την κλειδαριά της πίσω σέλας | |
|