| Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... | |
|
+24ripper georgeIII teo46 mike amorfotos stoui gat0s kontos 750 Miou gkourv louk6 Opeth gixxermak DrIoannis Sotoner kouzinas kostaskr6 WotU777 tasos1984 spyroszx gsxrk71000 stam911 k8 600 kk katath 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 12:05 | |
| | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 15:22 | |
| | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 15:29 | |
| | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 16:08 | |
| υπαρχει κ παλαιοτερο βιντεακι με gixxer φιλιπε ρωτα τον μπαμπα σακη ποσο το ειχε κανει με gixxer του 97 με την παλια κακια σκαλα κ βαλε το χρονο εγω τον ξερω ετσι απλα γιατι τα gixxer καταπινουν το δρομο χωρις ελεος | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 17:15 | |
| - stoui έγραψε:
- Συμφωνώ με spriderakias και DrIoannis. Επίσης το ότι στην αρχή του βίντεο δείχνει την φάτσα του, απόδειξη ότι το κάνει για τα "εύσημα" αφού μετά το ρίχνει και στο youtube δείχνει ανισόρροπο άτομο.
καλα νταξ ...και εγω ανισορροπος ειμαι αλλα δεν ανεβαζω βιντεακια στο ytube...δεν ειναι αυτο το κριτιριο της ισορροποιας - ανισορροποιας....και ουτε το κανω για τα ευσημα αλλα για την κα@λα που περνω οταν οδηγω σαν τον τυπα που κραζετε.... | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 17:46 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 17:57 | |
| | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 18:07 | |
| εγω παιδια ειμαι κατα σε τετοιο στυλ οδηγησης...και δεν ειναι θεμα καυλας αυτο που κανει,αν θες να ξεκαυλωσεις ανοιγεις εκει που σε περνει και ξανα ομοφα και ξανα ανοιγμα κτλ... δεν ξερω ποσοι απο σας ταξιδευετε με κουτι με την οικογενεια σας μαζι και εχει τυχη να σας περασει καποιος ετσι χωρις να τον εχετε παρι χαμπαρι...κλανεις μεντες... εχει τυχη σε μενα με το αμαξι να κοιταω καθρεφτη για να μπω δεξια και να λεω οκ δεν ερχετε τιποτα και με το που βγαζω φλας και παω να αλλαξω λοριδα να περνα τετοιος τυπος διπλα σου με +χιλ150 περιττο να πω οτι παγωνεις...λες 1sec πιο γρηγορα να το εκανα θα τον σκωτωνα...εγω που οδογαω και ο ιδιος μηχανη και εχω αντιληψη του τι συμβαινει στον δρομο... εμενα ηταν το τελος μετα απο αυτο...το μηχανακι στο δρομο "οποτε" βγαινει παει κυριλε τελειος. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 18:57 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 19:01 | |
| - teo46 έγραψε:
- εγω παιδια ειμαι κατα σε τετοιο στυλ οδηγησης...και δεν ειναι θεμα καυλας αυτο που κανει,αν θες να ξεκαυλωσεις ανοιγεις εκει που σε περνει και ξανα ομοφα και ξανα ανοιγμα κτλ...
δεν ξερω ποσοι απο σας ταξιδευετε με κουτι με την οικογενεια σας μαζι και εχει τυχη να σας περασει καποιος ετσι χωρις να τον εχετε παρι χαμπαρι...κλανεις μεντες... εχει τυχη σε μενα με το αμαξι να κοιταω καθρεφτη για να μπω δεξια και να λεω οκ δεν ερχετε τιποτα και με το που βγαζω φλας και παω να αλλαξω λοριδα να περνα τετοιος τυπος διπλα σου με +χιλ150 περιττο να πω οτι παγωνεις...λες 1sec πιο γρηγορα να το εκανα θα τον σκωτωνα...εγω που οδογαω και ο ιδιος μηχανη και εχω αντιληψη του τι συμβαινει στον δρομο... εμενα ηταν το τελος μετα απο αυτο...το μηχανακι στο δρομο "οποτε" βγαινει παει κυριλε τελειος. + 750 | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 21:58 | |
| - Miou έγραψε:
- stoui έγραψε:
- Συμφωνώ με spriderakias και DrIoannis. Επίσης το ότι στην αρχή του βίντεο δείχνει την φάτσα του, απόδειξη ότι το κάνει για τα "εύσημα" αφού μετά το ρίχνει και στο youtube δείχνει ανισόρροπο άτομο.
καλα νταξ ...και εγω ανισορροπος ειμαι αλλα δεν ανεβαζω βιντεακια στο ytube...δεν ειναι αυτο το κριτιριο της ισορροποιας - ανισορροποιας....και ουτε το κανω για τα ευσημα αλλα για την κα@λα που περνω οταν οδηγω σαν τον τυπα που κραζετε.... θα συμφωνησω με τον αλεξη στο οτι κανεις καντο για την παρτη σου κ οχι για να δειξεις οτι εσαι ποιο γρηγορος απο τον gostrider | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 23:16 | |
| | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 23:23 | |
| εγω θα κανω αλλη ερωτηση.. ειδα το πρωτο video μονο και δεν ειδα να περναει διοδια... απο ποιο δρομο πηγε ρε παιδια;
δεν θα κρινω αυτο που κανει γιατι και εγω εχω κανει μ@λ@κιες ειτε με το αμαξι ειτε με την μηχανη μεχρι που εβαλα μυαλο... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 23:26 | |
| Φέρτε μια κάμερα σε μένα να την βάλω στο μίνι μπαικ. Εκεί να δείτε χρόνο που θα κάνω. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Πεμ 01 Δεκ 2011, 23:37 | |
| - georgeIII έγραψε:
- εγω θα κανω αλλη ερωτηση..
ειδα το πρωτο video μονο και δεν ειδα να περναει διοδια... απο ποιο δρομο πηγε ρε παιδια;
δεν θα κρινω αυτο που κανει γιατι και εγω εχω κανει μ@λ@κιες ειτε με το αμαξι ειτε με την μηχανη μεχρι που εβαλα μυαλο... μαλλον δεν θα το προσεξες καλα ... περναει διοδια...μαζι με ενα φορτηγο... | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Παρ 02 Δεκ 2011, 00:57 | |
| - Miou έγραψε:
- stoui έγραψε:
καλα νταξ ...και εγω ανισορροπος ειμαι αλλα δεν ανεβαζω βιντεακια στο ytube...δεν ειναι αυτο το κριτιριο της ισορροποιας - ανισορροποιας....και ουτε το κανω για τα ευσημα αλλα για την κα@λα που περνω οταν οδηγω σαν τον τυπα που κραζετε.... Πάντως σίγουρα ο φίλος δεν είναι και πολύ ισορροπημένος. Η άποψη μου είναι ότι τέτοια οδήγηση με συμβατικά μοτόρια σε κοινό δρόμο με κοινούς άσχετους οδηγούς ΙΧ, πεζούς, ζώα κλπ κλπ είναι απλά θέμα πιθανοτήτων, ότι και να λέμε! Νομίζω είναι προφανές ότι ακόμα και οδηγάρα να είναι κανείς, οι παράγοντες που δεν ελέγχει είναι τόσοι πολλοί που επιμένω ότι είναι θέμα πιθανοτήτων. Και οι πιθανότητες σαν μαθηματικά που είναι ποτέ δεν χάνουν δυστυχώς. Φαντάζομαι θα έχεις πάει συνοδηγός σε ΙΧ κάποιου άσχετου ή απρόσεκτου οδηγού! Έχω ένα φιλαράκι π.χ. που αλλάζει λωρίδες για πλάκα. Ότι και να του λέω ξερό κεφάλι αυτός, ξεχνάει. Είναι λοιπόν θέμα τύχης να βρεθεί ο φίλος από πάνω στο δρόμο κάποιου σαν τον φίλο μου σωστά? :| Να στο πω διαφορετικά: ο μόνος λόγος που ο φίλος από πάνω ζει είναι το ότι δεν έκανε το εν λόγω εγχείρημα αρκετές φορές ώστε να γίνει το κακό. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει. Γρήγορα όλοι πάμε, αλλιώς δεν θα είχαμε ss. | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| |
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Παρ 02 Δεκ 2011, 09:52 | |
| εαν η κοπελα σου τρομαζει οταν περναει μια μηχανη απο διπλα της και χανει τον ελεγχο του αμαξιου καλυτερα να μην ξαναοδηγησει... για ολους μας...
προσ θεου χρηστο δεν λεω οτι ο τυπος με το ρ1 καλα κανει και παει ετσι σαν τρελος... και μιας και συμφωνω μαζι σας οτι ειναι ηλιθιο να πηγενεις ετσι σε δημοσιο δρομο εχω αρχισει να μπαινω στην πιστα μπας και κοψω ολη αυτην την μαλ@κια που με εδερνε στον δρομο... μεχρι ενα σημειο το εχω καταφερει αλλα αυτο δεν σημενει οτι οταν βγω στον δρομο δεν θα παω γρηγορα.... αλλα αλλο το γρηγορα και αλλο το παιζω με την τυχη μου και τις πιθανοτητες... | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Παρ 02 Δεκ 2011, 10:40 | |
| - Miou έγραψε:
- εαν η κοπελα σου τρομαζει οταν περναει μια μηχανη απο διπλα της και χανει τον ελεγχο του αμαξιου καλυτερα να μην ξαναοδηγησει... για ολους μας...
Έστω φίλε μου ότι συμφωνώ μαζί σου (που δεν διαφωνώ και πολύ), αλλά πρόσεξε, κάποιος θα μπορούσε να μας πει: "καλά ρε παίδες, εσείς παραβιάζετε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, εσείς θέτετε τον εαυτό σας και τους άλλους σε κίνδυνο και θα απαγορεύσουμε στην κοπέλλα να οδηγεί?". Θα είχε άδικο? Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι δημόσιοι δρόμοι είναι για όλους φίλε, για την κοπέλα μου που τρομάζει (αλλά κατά τα άλλα ελιναι πολύ καλή οδηγός και εδώ που τα λέμε και εσύ θα τρόμαζες στην θέση της ), για τον παπού τον τυφρό με αλχάιμερ, τον απρόσεκτο κλπ κλπ, εώς ότου όλοι αυτοί οδηγούν δεν πρέπει να πηγαίνουμε γηρεύοντας. - Miou έγραψε:
προσ θεου χρηστο δεν λεω οτι ο τυπος με το ρ1 καλα κανει και παει ετσι σαν τρελος... και μιας και συμφωνω μαζι σας οτι ειναι ηλιθιο να πηγενεις ετσι σε δημοσιο δρομο εχω αρχισει να μπαινω στην πιστα μπας και κοψω ολη αυτην την μαλ@κια που με εδερνε στον δρομο... μεχρι ενα σημειο το εχω καταφερει αλλα αυτο δεν σημενει οτι οταν βγω στον δρομο δεν θα παω γρηγορα.... αλλα αλλο το γρηγορα και αλλο το παιζω με την τυχη μου και τις πιθανοτητες... Ακριβώς αυτό ήθελα να πω, συμφωνώ 100% και μεταξύ μας, δεν είμαι από αυτούς που ζητούν να κρεμμαστεί κάποιος που πάει τέζα σαν τον φίλο με το Ρ1 και υπάρχουν πολλοί λόγοι γιαυτό. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ελεύθεροι να πράτουμε όπως καταλαβαίνουμε στα όρια που μας αφήνουν. Αν τον αφήνει ο νόμος να πηγαίνει έτσι (δηλ. η αστυνομία που ), ας πηγαίνει. Αλλά, έτσι ηλικρινά, άμα πας συνέχεια έτσι και κάποια στιγμή την πάθεις δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Παρ 02 Δεκ 2011, 12:36 | |
| καλο τιμονι το παλικαρι ομως τσαμπα χαραμιζεται στο δρομο. αυτο που βλεπετε στο βιντεο λεγεται αγνοια.μαλλον δεν εχει χτυπησει ακομα σοβαρα οδηγοντας μηχανη κ παει ετσι. αν πετουσε στον αερα με καμια 200αρα θα του φευγε κ η μαγκια κ η μαλακια. ευχομαι να μη του συμβει ποτε γιατι δεν αξιζει σε κανεναν να ποναει. βεβαια το καλυτερο θα ηταν να αφησει τα βιντεακια κ να φτιαξει λιγο την επιταχυνση | |
|
| |
katath Jr.gixxer
Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 49 Hμερομηνία εγγραφής : 19/06/2010
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Παρ 02 Δεκ 2011, 13:44 | |
| - panosk8 έγραψε:
- καλο τιμονι το παλικαρι ομως τσαμπα χαραμιζεται στο δρομο.
αυτο που βλεπετε στο βιντεο λεγεται αγνοια.μαλλον δεν εχει χτυπησει ακομα σοβαρα οδηγοντας μηχανη κ παει ετσι. αν πετουσε στον αερα με καμια 200αρα θα του φευγε κ η μαγκια κ η μαλακια. ευχομαι να μη του συμβει ποτε γιατι δεν αξιζει σε κανεναν να ποναει.
βεβαια το καλυτερο θα ηταν να αφησει τα βιντεακια κ να φτιαξει λιγο την επιταχυνση
Τι εννοείς για την επιτάχυνση? Ότι δεν επιταχύνει αρκετά γρήγορα? | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Παρ 02 Δεκ 2011, 15:35 | |
| Θα κανω μια ερωτηση αλλα μην κραξετε....Τι διαφορα τελικα εχει ο crossplane απο τον flatplane?? και ποιος ειναι καλυτερος???
Βρηκα καποια κειμενα αλλα ειναι στα αγγλικα και με τις ωρολογιες δεν τα παω καλα.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι τα πιστονια εχουν διαφορα 180 μοιρες μεταξυ τος. | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Παρ 02 Δεκ 2011, 16:19 | |
| - Cube Capacity έγραψε:
- Θα κανω μια ερωτηση αλλα μην κραξετε....Τι διαφορα τελικα εχει ο crossplane απο τον flatplane?? και ποιος ειναι καλυτερος???
Βρηκα καποια κειμενα αλλα ειναι στα αγγλικα και με τις ωρολογιες δεν τα παω καλα.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι τα πιστονια εχουν διαφορα 180 μοιρες μεταξυ τος. 180 μοίρες δεν έχουν τα συμβατικά inline 4? Έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ, αντί να έχουμε κάθε 180 μοίρες εναν κύλινδρο να αναφλέγεται με σειρά (συμβατικά μοτέρ), έχουμε την διάταξη που έχει στον πίνακα εδώ (δες I4 και I4 'Uneven bang') Περισσότερα πό τους ειδικούς | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... Παρ 02 Δεκ 2011, 16:53 | |
| - Cube Capacity έγραψε:
- Θα κανω μια ερωτηση αλλα μην κραξετε....Τι διαφορα τελικα εχει ο crossplane απο τον flatplane?? και ποιος ειναι καλυτερος???
Βρηκα καποια κειμενα αλλα ειναι στα αγγλικα και με τις ωρολογιες δεν τα παω καλα.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι τα πιστονια εχουν διαφορα 180 μοιρες μεταξυ τος. ρε γιωργο αυτο που ρωτας , για να απαντηθει σωστα και πληρως θελει πολλες σελιδες.... θα στα πω παρα πολυ περιληπτικα και απλοικα...ολο το θεμα εχει να κανει με τις ροπες που υπαρχουν στο στροφαλο(και μπιελες+πιστονια) οταν περιστρεφεται...στον νεο στροφαλο (crossplane) τα διαστηματα της αναφλεξης ειναι διαφορετικα και ανισα με αποτελεσμα οταν το ενα πιστονι ανεβενει το αλλο να κατεβενει και να μηδενιζουν μεταξυ τους τις ροπες αδρανειας που υπαρχουν... αυτο που μας ενδιαφερει εμας σαν οδηγους ειναι οτι δεν βγαινει η δυναμη τοσο δυνατα ( ειναι λιγο λαθος σαν εκφραση αλλα πιστευω οτι καταλαβενεις τι θελω να πω...) και αποτομα και ετσι μπορεις να ανοιξεις το γκαζι νωριτερα στην εξοδο της στροφης και να σου ερθει η δυναμη πιο γλυκα και ελεγχομενα σε σχεση με τους παλιους κανονικους στροφαλους... το ποιος ειναι καλυερος εχει να κανει με την χρηση που θελεις... εαν εισαι για πιστα θεωρητικα ειναι καλυτερος ο νεος .. εαν θελεις να κανεις dragster ο παλιος ειναι καλυτερος... | |
|
| |
| Το crossplane στον δρόμο για Κόρινθο. ... | |
|