| Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ | |
|
+30usabug kouzinas ripseventh bolek76 gkourv AggelosK8 nasos-v STELIOS katath κολτρέϊν 17inchwheeler Valentino Rossi panosk8 Miou Aristosk8 thodorisk teo46 magiaklaniakeksatmisi stam911 spyroszx louk6 GP44 -=UNSEEN=- kontos 750 Vortex k8 600 kk gixxermak mistiriodis_tsantakias filippos WotU777 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 13:47 | |
| | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 14:17 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 14:57 | |
| με καταλαβενεις πος το λεο μαν..τετιοι τυπι οπος λες τοτε απλος δεν ασχολισε δεν πεφτεις στο επιπεδοτους ...αυτους σιγα σγια θα τους φτηση μονη της η κινοτιτα καταλαβενεις πως το λεο ...τεσπα εχει παει σε σπαμ και εχει τελιοση οποτε λοκ τεργιαζει εδω | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| |
| |
usabug Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Αριθμός μηνυμάτων : 383 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 16:31 | |
| | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 16:33 | |
| Τι εγινε ελειψα ενα μηνα και την " πεσατε " στους V2 . Και οχι τιποτα αλλο , δεν ξερω με ποιανου μερος να παω . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 16:51 | |
| με εμας ρε μηχαλη με τους αλους θα πας που δεν σαγαπανε??? εμεις εχουμε ζεισι τοσα πολα μαζηηηηηηη | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 17:24 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- με εμας ρε μηχαλη με τους αλους θα πας που δεν σαγαπανε??? εμεις εχουμε ζεισι τοσα πολα μαζηηηηηηη
Ετσι ετσι ... εξαλλου εδω εχει και αγκαλιτσες και αισθημα ... Ενω στους αλλους ειναι ψυχροι ... Λοιπον τον ματρακα που οδηγας τωρα ποτε θα τον μετρησουμε ???? Μονο να ερθει και κανενας αλλος απο την παρεα μαζι μας , για να μαζεψει τις βιδες που θα μας φυγουν και να μας παει πατακι σε περιπτωση που μεινουμε ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 17:30 | |
| για το ντουβαρι λες ? η το χονδα? | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| |
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 17:53 | |
| | |
|
| |
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 19:24 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 23:42 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 23:45 | |
| Πολυ βαβουρα για το τιποτα | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τετ 04 Ιαν 2012, 23:54 | |
| Νασο και Χρηστο μηπως ειναι καλυτερα να διαγραφει ολοκληρο αυτο το τοπικ? πιστευω ειναι οτι χειροτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στο φορουμ και δεν γουσταρω πλεον ουτε τον τιτλο να βλεπω πιστευω και αρκετοι αλλοι εχουν την ιδια γνωμη και μαλλον πρεπει να κανεις τον κακο απο νωρις αυτα τα λιγα απο μενα και τελευταια για το ολο θεμα, δεν προκειτε να ξαναδιαβασω αλλο ποστ απο το συγκεκριμενο θεμα γιατι μειωνω το ατομο μου | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Πεμ 05 Ιαν 2012, 06:52 | |
| τι να πω ρε πουστι μου μαλλον με εξουξε πιο πολυ απο εσας που μπηκε εδω μεσα ο 17inchwheeler και μας πηρε σβαρνα και μετα το γυρισε στο καλο παιδι και αξιο παλικαρι, και θα γινω αλλη μια φορα το μαυρο προβατο μιας και δεν μιλανε οι υπολοιποι, τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι αντιπροσωπευω και αλλους απο εδω μεσα. ρε 17inchwheeler που ξετρυπωνεις κομπλεξικους και απατεωνες ετσι γραφεις στο προφιλ σου στο ducatisti μπορεις να μας εξηγησεις γιατι μπηκες εδω μεσα με το πουλι μεχρι το ταβανι και καλα τοσο πολυ θιγμενος που σου λερωσεανε κατι που εσυ προσοπικα το κρατας πολυ καθαρο δεν βλεπω πουθενα οτι εισαι σιντονιστης στο ducatisti κια στο αντιστιχο θεμα στο ducatisti δεν εχεις κανει ουτε ενα post σε 19 σελιδες!!! και δεν ειρθες καν σε αντιπαραθεση με τον WotU777 και GP44 παρα μοναχα μπηκες εδω και μας κατεβασες ολοκληρο κατεβατο 18 post... μηπως λεω εγω τωρα εισαι εσυ ο κομπλεξικος η μας περασες για μαλακες.
και κατι ακομα ο WotU777 καλος η κακος δεν εχει φαει ban απο το ducatisti που οτι ειπε το ειπε δημοσια και ουτε εχει κλειδωθει το θεμα, δεν υπερασπιζομαι κανεναν δεν τον γνωριζω καν και δεν αψηφω την κριση του admin μας εφοσον αποφασισε να τον banαρι αλλα επιμενω να μην ειναι μονιμο τουλαχιστον το 1 ban δεν ακουσε και λιγα, απλα το αναφερω για το δικαιο του λογου και σιγουρα ειταν και η σκοπιμοτητα του 17inchwheeler γιατι δεν το κυνηγησε στο ducatisti αυτο, το γραφω με κοκκινα γιατι. δεν εχετε την δυνατοτητα να παρακολουθησετε το αντιστοιχο θεμα στο διπλανο forum αν δεν ειστε μελος στο ducatisti αυτοι τουλαχιστον μπορουν... μαζεψτε τους παιδια ... | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Πεμ 05 Ιαν 2012, 14:12 | |
| ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε .....τι εγινε εδω???????????????ελειψα και εχασα τα καλητερα.......εχω λιωσειιιιιιιιιιιιιιιι....κλαιω απο τα γελια......ελεοσ και τρωω τωρα....... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Πεμ 05 Ιαν 2012, 14:16 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Πολυ βαβουρα για το τιποτα
ναι αλλα δημητρη δεν σε ειδα να κανεις κατι για την βαβουρα... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Πεμ 05 Ιαν 2012, 14:19 | |
| να ενημερωσω οτι ο ανδρεας θα μεινει μονο 3 μερες ΒΑΝ, οπως καννονισαμε με το δημητρη (GSXR-750)
απο εκει και περα , αλλος θα αποφασιζει πλεον | |
|
| |
gsxrakias Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 258 Αγωνιζόμενος : ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Πεμ 05 Ιαν 2012, 15:10 | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ...!!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΚΕΤΑ!!! ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Ο,ΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟ... ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!! ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ!!! | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Πεμ 05 Ιαν 2012, 15:14 | |
| Με την σειρά μου θέλω να ενημερώσω ότι ο WotU777(Ανδρέας) απομακρύνθηκε από το forum για τον παρακάτω λόγο και τίποτα περισσότερο!
11.δ. Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/ και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Τα σχόλια του κατά την γνώμη μου ήταν απαράδεκτα!Ότι συζήτηση-αντιπαράθεση και να έγινε εδώ μέσα δεν δικαιολογεί αυτή την συμπεριφορά!Τα forum είναι για ανταλλαγή απόψεων και όχι αρένα να σφαζόμαστε! Ίσως να είχε δίκιο αλλα με την συμπεριφορά του κατάφερε να το χάσει! Όσο αναφορά τον 17inchwheeler,κατά την γνώμη μου πάντα,μπορεί να φέρθηκε προβοκατόρικα,να μην αρέσαν σε κάποιους αυτά που έγραψε αλλα δεν ξεπέρασε το όριο της αντιπαράθεσης!Αυτό προς απάντηση γιατί δεν απομακρύνθηκε από το forum! Αυτό που θέλω να γνωρίζουν όλοι είναι ότι ο WotU777 δεν απομακρύνθηκε λόγο του 17inchwheeler αλλα γιατί ανάρτησε υβριστικά σχόλια!Οποιος και να ήταν στην θέση του,είτε παλιό μέλος είτε νέο θα γινόταν ακριβώς το ίδιο!
| |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| |
| |
gsxrakias Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 258 Αγωνιζόμενος : ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Πεμ 05 Ιαν 2012, 15:24 | |
| ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!!! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Πεμ 05 Ιαν 2012, 17:21 | |
| εγω ξερω οτι μονος καυγας δε γινεται... συν τοις αλης διαβασα μπινελικια και απο τις δυο πλευρες.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Πεμ 05 Ιαν 2012, 18:30 | |
| - GSXR-750™ έγραψε:
- Με την σειρά μου θέλω να ενημερώσω ότι ο WotU777(Ανδρέας) απομακρύνθηκε από το forum για τον παρακάτω λόγο και τίποτα περισσότερο!
11.δ. Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/ και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Τα σχόλια του κατά την γνώμη μου ήταν απαράδεκτα!Ότι συζήτηση-αντιπαράθεση και να έγινε εδώ μέσα δεν δικαιολογεί αυτή την συμπεριφορά!Τα forum είναι για ανταλλαγή απόψεων και όχι αρένα να σφαζόμαστε! Ίσως να είχε δίκιο αλλα με την συμπεριφορά του κατάφερε να το χάσει! Όσο αναφορά τον 17inchwheeler,κατά την γνώμη μου πάντα,μπορεί να φέρθηκε προβοκατόρικα,να μην αρέσαν σε κάποιους αυτά που έγραψε αλλα δεν ξεπέρασε το όριο της αντιπαράθεσης!Αυτό προς απάντηση γιατί δεν απομακρύνθηκε από το forum! Αυτό που θέλω να γνωρίζουν όλοι είναι ότι ο WotU777 δεν απομακρύνθηκε λόγο του 17inchwheeler αλλα γιατί ανάρτησε υβριστικά σχόλια!Οποιος και να ήταν στην θέση του,είτε παλιό μέλος είτε νέο θα γινόταν ακριβώς το ίδιο!
δημητρη κρατιωμουν 2 μερες τωρα αλλα οταν διαβασα αυτα που εγραψες δεν κρατηθηκα πλεον.... ο 17ιν εγραψε οτι ειμαστε ενα φορουμ γεματο μαλακες και μαλιστα ειμαστε τοσοι πολλοι (πληθυντικος ) που εξαγουμε μαλακες στα αλλα φορουμ... μιλισε για γαμικους , για τσουτσεκια κτλ κτλ δεν θα ηθελα να ξαναγραψω ολα αυτα που μας χαρακτηρησε .... και ολα αυτα στο πρωτο του ποστ..... και θηχτικε που τον ειπα ηλιθιο ... (πολυ επιεικος χαρακτιρισμος για καποιον που μπαινει με σκοπο να κανει μανουρα και να δημιουργησει προβλημα απο τον πρωτο του ποστ ) δεν μας ενδιαφερει τι γραφει στα πμ με τον αλλο , ουτε με ενδιαφερει εαν θα πλακωθουνε στο ξυλο ,εαν θα σκοτωθουνε ή εαν θα πανε να πιουνε μπυρες... αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι ενας τυπος γραφτικε στο φορουμ ΜΑΣ για να προκαλεσει προβλημα και την στιγμη που λεει οτι ειμαστε ενα φορουμ με πολλους μαλακες παιρνει και εμενα η μπαλα και θιγομαι....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΠΜ ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΣΤ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.... τωρα πως γινετε να λες οτι δεν αναρτησε υβριστικα σχολια δεν μπορω να καταλαβω... ,μαλλον αλλα θα διαβασαμε οι 2 μας.... το παληκαρι μπορει αμα γνωριστουμε να ειναι "και γαμω τα παιδια" πραγματι αλλα αυτα που ειπε με το καλησπερα ... | |
|
| |
| Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ | |
|