| Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ | |
|
+30usabug kouzinas ripseventh bolek76 gkourv AggelosK8 nasos-v STELIOS katath κολτρέϊν 17inchwheeler Valentino Rossi panosk8 Miou Aristosk8 thodorisk teo46 magiaklaniakeksatmisi stam911 spyroszx louk6 GP44 -=UNSEEN=- kontos 750 Vortex k8 600 kk gixxermak mistiriodis_tsantakias filippos WotU777 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:16 | |
| - GP44 έγραψε:
- κανε συζητηση τωρα??????????????????????
ειναι να μην του πεις οτι οταν συναντηθουμε να μου τα πεις απο κοντα???????? η περνα απο το σπιτι να μου τα πεις?????? γνωμη μου ειναι να κλεισετε την συζητηση.εκτος αν σας φτοιαχνει.? δεν νομιζω αυτο που μας ενωνει ολους εμας που καβαλαμε δυο τροχους οποιασδηποτε μαρκας ειναι η συζητηση του τυπου αυτου. να φενε ban οι συκεκριμενη για αυτο μπικανε οπως φαινεται και να μεινουν τα γραπτα τους να τα καμαρονουμε να τα δουν και οι υπολοιποι και οποιος εχει επιχειρηματα να ερθει να το συζητήσουμε το θεμα μολις τους στιμωξε ο (Καρανικολας -=UNSEEN=-) με επιχειρηματα βγαλανε φαρμακη | |
|
| |
17inchwheeler Jr.gixxer
Τόπος : downunder Αριθμός μηνυμάτων : 18 Αγωνιζόμενος : απο κουνια Hμερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:23 | |
| | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:25 | |
| Ο 17inch είναι φίλος μου πάρα πολλά χρόνια και έχουμε καυγαδίσει πάρα πολλές φορές για το θέμα Ιταλικά - Ιαπωνικά. Εδω μπήκε λίγο πολεμικά, αλλά είναι εξαιρετικό παιδί και έχει επιχειρήματα να αντιπαραθέσει σε μια κουβέντα, άσχετα που θα τον ταπεινώσω πάλι!!! Κωστάκη i love you. Συμφωνώ οτι ήταν λίγο αθυρόστομος, αλλά πάντα έτσι είναι χωρίς κακή πρόθεση. Τον άλλο δεν τον ξέρω και περιμένω απαντήσεις... Θα έχει ενδιαφέρον. Του Κώστα μπορώ να τις γράψω εγω γι αυτόν.... | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:30 | |
| | |
|
| |
17inchwheeler Jr.gixxer
Τόπος : downunder Αριθμός μηνυμάτων : 18 Αγωνιζόμενος : απο κουνια Hμερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:30 | |
| - STELIOS έγραψε:
- GP44 έγραψε:
ειναι να μην του πεις οτι οταν συναντηθουμε να μου τα πεις απο κοντα???????? η περνα απο το σπιτι να μου τα πεις?????? γνωμη μου ειναι να κλεισετε την συζητηση.εκτος αν σας φτοιαχνει.? δεν νομιζω αυτο που μας ενωνει ολους εμας που καβαλαμε δυο τροχους οποιασδηποτε μαρκας ειναι η συζητηση του τυπου αυτου. να φενε ban οι συκεκριμενη για αυτο μπικανε οπως φαινεται και να μεινουν τα γραπτα τους να τα καμαρονουμε να τα δουν και οι υπολοιποι και οποιος εχει επιχειρηματα να ερθει να το συζητήσουμε το θεμα μολις τους στιμωξε ο (Καρανικολας -=UNSEEN=-) με επιχειρηματα βγαλανε φαρμακη κρατηστε τον φιλο gp44 απο'δω...που'ναι και τα τακιμια του... αμα ειναι να με μπαναρουν,σεβαστο,... ειμουν κοσμιος...σε αντιθεση με τον κυρμαλακα σας...αλλα 8α'ναι δειγμα του κομπλεξισμου σας... οσο για τον καρανικολα...μαλλον τον ξερω πολυ καλυτερα απο σενα... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:33 | |
| - 17inchwheeler έγραψε:
- STELIOS έγραψε:
- GP44 έγραψε:
ειναι να μην του πεις οτι οταν συναντηθουμε να μου τα πεις απο κοντα???????? η περνα απο το σπιτι να μου τα πεις?????? γνωμη μου ειναι να κλεισετε την συζητηση.εκτος αν σας φτοιαχνει.? δεν νομιζω αυτο που μας ενωνει ολους εμας που καβαλαμε δυο τροχους οποιασδηποτε μαρκας ειναι η συζητηση του τυπου αυτου. να φενε ban οι συκεκριμενη για αυτο μπικανε οπως φαινεται και να μεινουν τα γραπτα τους να τα καμαρονουμε να τα δουν και οι υπολοιποι και οποιος εχει επιχειρηματα να ερθει να το συζητήσουμε το θεμα μολις τους στιμωξε ο (Καρανικολας -=UNSEEN=-) με επιχειρηματα βγαλανε φαρμακη κρατηστε τον φιλο gp44 απο'δω...που'ναι και τα τακιμια του... αμα ειναι να με μπαναρουν,σεβαστο,...ειμουν κοσμιος...σε αντιθεση με τον κυρμαλακα σας...αλλα 8α'ναι δειγμα του κομπλεξισμου σας... οσο για τον καρανικολα...μαλλον τον ξερω πολυ καλυτερα απο σενα... κωστα , κοψε εκφρασεις σαν το κοκκινο και δεν υπαρχει θεμα για ΒΑΝ οσοι σε ξερουν δεν θα σε παραξηγησουν , οι υπολοιποι ομως..... | |
|
| |
GP44 Jr.gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 42 Αγωνιζόμενος : ΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ. Hμερομηνία εγγραφής : 01/01/2012
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:33 | |
- STELIOS έγραψε:
- GP44 έγραψε:
ειναι να μην του πεις οτι οταν συναντηθουμε να μου τα πεις απο κοντα???????? η περνα απο το σπιτι να μου τα πεις?????? γνωμη μου ειναι να κλεισετε την συζητηση.εκτος αν σας φτοιαχνει.? δεν νομιζω αυτο που μας ενωνει ολους εμας που καβαλαμε δυο τροχους οποιασδηποτε μαρκας ειναι η συζητηση του τυπου αυτου. να φενε ban οι συκεκριμενη για αυτο μπικανε οπως φαινεται και να μεινουν τα γραπτα τους να τα καμαρονουμε να τα δουν και οι υπολοιποι και οποιος εχει επιχειρηματα να ερθει να το συζητήσουμε το θεμα μολις τους στιμωξε ο (Καρανικολας -=UNSEEN=-) με επιχειρηματα βγαλανε φαρμακη κρατηστε τον φιλο gp44 απο'δω...που'ναι και τα τακιμια του... αμα ειναι να με μπαναρουν,σεβαστο,...ειμουν κοσμιος...σε αντιθεση με τον κυρμαλακα σας...αλλα 8α'ναι δειγμα του κομπλεξισμου σας... οσο για τον καρανικολα...μαλλον τον ξερω πολυ καλυτερα απο σενα... μπερδευεσε.ο καθρεπτης ειναι μπροστα σου.δεν ειμαι εγω αυτος που βλεπεις στον καθρεπτη σου. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| |
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:39 | |
κρατηστε τον φιλο gp44 απο'δω...που'ναι και τα τακιμια του... αμα ειναι να με μπαναρουν,σεβαστο,...ειμουν κοσμιος...σε αντιθεση με τον κυρμαλακα σας...αλλα 8α'ναι δειγμα του κομπλεξισμου σας... οσο για τον καρανικολα...μαλλον τον ξερω πολυ καλυτερα απο σενα... καταρχας κανεις δεν ειναι δικος μας. Και που να ξερω εγω οτι ξερεις τον Καρανικολα να μιρισω τα νιχια μου. | |
|
| |
17inchwheeler Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:41 | |
| | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:43 | |
| Ηταν τρακαρισμένο και επειδή ήμουν πιτσιρικάς την είχα πατήσει εξυπνε... Μου αρέσει που τα θυμάσαι... Αλλά κοντεύεις 40 χρονών που να θυμάσαι. Ξεκινάω σε 2 απο σπίτι. Οταν φτάνω σε παίρνω τηλ. Τσακίσου. Για τα SBK θα το αναλύσω μόλις γυρίσω. Δεν σε αφήνω έτσι.... | |
|
| |
GP44 Jr.gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 42 Αγωνιζόμενος : ΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ. Hμερομηνία εγγραφής : 01/01/2012
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:43 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Ελα ρε σεις... Ρε Κώστα... Οκ. Ελα να τσακωθούμε όπως ξέρουμε και οτι έγινε έγινε. ΚΑι πες στο φίλο μου το Rossi να μπει να μου πει κι εμένα που δεν ξέρω. Να μάθουμε και τίποτα στην τελική. Φίλε GP44 σταμάτα το σε παρακαλώ κι εσύ γιατί ο Κώστας αν και απότομος είναι πολύ οκ άτομο, απ` οτι φαίνεται κι εσυ, οπότε είναι κρίμα τώρα να χαλάμε τις καρδιές μας ενώ το καλύτερο μηχανάκι όπως ξέρουμε όλοι είναι το δικό μου. Σας παρακαλώ δηλαδη....
οπως εγραψα πριν γειτονακι δεν γουσταρω να γραφω σε τετοιο "φορουμ" DUCATISTI οπου χωριε να σε ξερω προσωπικα αρχιζει το μαλακα και τα υπολειπα και πανε συννεφο. ιδιοκτητης αυτο του φορουμ δεν ειμει (και δεν θα ηθελα).αλλα υποθεση κανω τωρα πες και εγω ειμαι οξυθυμος. τι θα γινει στο τελος? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:47 | |
| ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ !!!!! ΞΕΚΟΛΑΤΕ, ο καθενας αγαραζει και καβαλαει οτι γουσταρει !!!!!! Το μηχανακι δεν κανει τον ανθρωπο, ο τροπος σκεψης και εκφρασης τον κανει !!!!!
| |
|
| |
GP44 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:47 | |
| - STELIOS έγραψε:
- 17inchwheeler έγραψε:
κρατηστε τον φιλο gp44 απο'δω...που'ναι και τα τακιμια του... αμα ειναι να με μπαναρουν,σεβαστο,...ειμουν κοσμιος...σε αντιθεση με τον κυρμαλακα σας...αλλα 8α'ναι δειγμα του κομπλεξισμου σας... οσο για τον καρανικολα...μαλλον τον ξερω πολυ καλυτερα απο σενα... καταρχας κανεις δεν ειναι δικος μας. Και που να ξερω εγω οτι ξερεις τον Καρανικολα να μιρισω τα νιχια μου. ωπα μαγκες.δεν ειμαι σκυλος που ψαχνει απελπισμενα το αφεντικο του. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:48 | |
| ΚΑυγάς και θα κλειδωθεί... Απλά... Και αν είστε τοσο κολλημένοι να παίξετε ξύλο... Ημαρτον όμως... Αν είναι δυνατόν... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:49 | |
| ρε σοβαρευτειτε θα παιξετε μπουνιες για το ποιο μηχανακι γουσταρετε ???
ΕΛΕΟΣ !!!! | |
|
| |
GP44 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:52 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- ΚΑυγάς και θα κλειδωθεί... Απλά... Και αν είστε τοσο κολλημένοι να παίξετε ξύλο... Ημαρτον όμως... Αν είναι δυνατόν...
αρα δεν ειναι πιο ωριμο να "πλακωθουμε" στα επιχειρηματα?χωρις να βριζουμε? δεν λεω οτι ειμαι "παρθενα" αλλα αν δεν το ξερεις τον αλλον δεν εχεις πιει ενα καφε να χανεις το οριο ειναι λιγο .......... | |
|
| |
GP44 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:55 | |
| και δεν δευτερον δεν ειμαι κολλημενος.εχω DUCATI εχωYAMAHA ειχα SUZUKI εχω τρεξει και με τα 3 και απο την στιγμη που τα χωνω για να κανω την τρελλα μου και δεν μου τα χωνουν για να ελεγχουν τι θα πω μπορω να πω την "ΔΙΚΙΑ" μου γνωμη ελευθερα.ειναι ετσι? | |
|
| |
17inchwheeler Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:56 | |
| - STELIOS έγραψε:
- 17inchwheeler έγραψε:
κρατηστε τον φιλο gp44 απο'δω...που'ναι και τα τακιμια του... αμα ειναι να με μπαναρουν,σεβαστο,...ειμουν κοσμιος...σε αντιθεση με τον κυρμαλακα σας...αλλα 8α'ναι δειγμα του κομπλεξισμου σας... οσο για τον καρανικολα...μαλλον τον ξερω πολυ καλυτερα απο σενα... καταρχας κανεις δεν ειναι δικος μας. Και που να ξερω εγω οτι ξερεις τον Καρανικολα να μιρισω τα νιχια μου. τα δικα σου οχι...του καρανικολα ισως?!?! σ'οσους αρεσουν τα σουζουκι...μαγκια τους....σεβαστο... σ'αλλους αρεσει ο κιμας αψητος και τα μακαρονια κρυα και σ'αλλους αρεσει να" δερνουν" με το πληκτρολογιο.....ολοι εχουν τα προβληματα τους... το να πεταγετε το καθε @ σα κλανια και να γκαριζει σε αλλουνου χωραφι ειναι μαλακια....μαζεψτε τους καλη χρονια και καλους δρομους να'χουμε ολοι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την 17inchwheeler στις Τρι 03 Ιαν 2012, 20:10, 1 φορά | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 19:56 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ !!!!! ΞΕΚΟΛΑΤΕ,
ο καθενας αγαραζει και καβαλαει οτι γουσταρει !!!!!! Το μηχανακι δεν κανει τον ανθρωπο, ο τροπος σκεψης και εκφρασης τον κανει !!!!!
+1000 | |
|
| |
17inchwheeler Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 20:01 | |
| - GP44 έγραψε:
- και δεν δευτερον δεν ειμαι κολλημενος.εχω DUCATI εχωYAMAHA ειχα SUZUKI εχω τρεξει και με τα 3 και απο την στιγμη που τα χωνω για να κανω την τρελλα μου και δεν μου τα χωνουν για να ελεγχουν τι θα πω μπορω να πω την "ΔΙΚΙΑ" μου γνωμη ελευθερα.ειναι ετσι?
φιλε μου...μ'αφηνεις αδιαφορο...δεν ασχολουμε μ'εσενα...για αλλον μπηκα στον κοπο...μην ψωνιζεσε τζαμπα αλλα εχω την αισθηση οτι"εδω" ταιριαζεις καλυτερα...εισαι πιο 4κυλινδρος....υψηλοροπος... εμεις...οι δικυλινδροι ειμαστε αλλο...ειμαστε πιο ροπατοι...σκαβουμε απο χαμηλα...ασε μας αφου δε σου κανουμε και αραξε εδω γεια τωρα | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 20:02 | |
| Εγω παντως βλεπω να εισαι εριστικος με ολους εδω και ξερεις δεν ειμαστε φιλαρακια οπως εισαι με το Δημητρη.Κι'εσυ πιστευω οτι εισαι απο τη Μανη γιατι πρεπει να ξερεις απο καλο λαδι. | |
|
| |
GP44 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 20:03 | |
| | |
|
| |
17inchwheeler Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 20:06 | |
| - nasos-v έγραψε:
- 17inchwheeler έγραψε:
- STELIOS έγραψε:
- GP44 έγραψε:
ειναι να μην του πεις οτι οταν συναντηθουμε να μου τα πεις απο κοντα???????? η περνα απο το σπιτι να μου τα πεις?????? γνωμη μου ειναι να κλεισετε την συζητηση.εκτος αν σας φτοιαχνει.? δεν νομιζω αυτο που μας ενωνει ολους εμας που καβαλαμε δυο τροχους οποιασδηποτε μαρκας ειναι η συζητηση του τυπου αυτου. να φενε ban οι συκεκριμενη για αυτο μπικανε οπως φαινεται και να μεινουν τα γραπτα τους να τα καμαρονουμε να τα δουν και οι υπολοιποι και οποιος εχει επιχειρηματα να ερθει να το συζητήσουμε το θεμα μολις τους στιμωξε ο (Καρανικολας -=UNSEEN=-) με επιχειρηματα βγαλανε φαρμακη κρατηστε τον φιλο gp44 απο'δω...που'ναι και τα τακιμια του... αμα ειναι να με μπαναρουν,σεβαστο,...ειμουν κοσμιος...σε αντιθεση με τον κυρμαλακα σας...αλλα 8α'ναι δειγμα του κομπλεξισμου σας... οσο για τον καρανικολα...μαλλον τον ξερω πολυ καλυτερα απο σενα...
κωστα , κοψε εκφρασεις σαν το κοκκινο και δεν υπαρχει θεμα για ΒΑΝ οσοι σε ξερουν δεν θα σε παραξηγησουν , οι υπολοιποι ομως..... νασο,η εκφραση με το κοκκινο παει στον "φιλο"σας,τον γαμηκο....τον ανδρεα...... υγ.χαιρετουρες στον αδερφο σου | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ Τρι 03 Ιαν 2012, 20:12 | |
- STELIOS έγραψε:
- 17inchwheeler έγραψε:
κρατηστε τον φιλο gp44 απο'δω...που'ναι και τα τακιμια του... αμα ειναι να με μπαναρουν,σεβαστο,...ειμουν κοσμιος...σε αντιθεση με τον κυρμαλακα σας...αλλα 8α'ναι δειγμα του κομπλεξισμου σας... οσο για τον καρανικολα...μαλλον τον ξερω πολυ καλυτερα απο σενα... καταρχας κανεις δεν ειναι δικος μας. Και που να ξερω εγω οτι ξερεις τον Καρανικολα να μιρισω τα νιχια μου. τα δικα σου οχι...του καρανικολα ισως?!?!
σ'οσους αρεσουν τα σουζουκι...μαγκια τους....σεβαστο... σ'αλους αρεσει ο κιμας αψητος και τα μακαρονια κρυα και σ'αλους αρεσει να" δερνουν" με το πληκτρολογιο.....ολοι εχουν τα προβληματα τους... το να πεταγετε το καθε @ σα κλανια και να γκαριζει σε αλλουνου χωραφι ειναι μαλακια....μαζεψτε τους καλη χρονια και καλους δρομους να'χουμε ολοι δεν σε καταλαβαινω αστα τα νυχια να συννενοηθουμε στο παραπανω ποστ αρχισατε τα μπινελικια χωρις να αφησετε υπονοουμενο οτι γνωριζοσαστε. και παλι επιμενεις να τους μαζεψετε ποιους κατανομασε. | |
|
| |
| Ο βαλλε και ο Στονερ στο ντουκατι φορουμ | |
|