Greek GSX-R forum
Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 Poll_l10Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 Poll_c10Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 Poll_l10Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 Poll_c10Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας

Πήγαινε κάτω 
+31
kostaskr6
Chrisk6
chris8790
ΚωνσταντινοςTattoo
nikosRR
x4m3n0s
babis k8
topetwrx
Babis
kapnias
tsasbi
DK
GSX-R 1000
ripper
kapamarou85
Opeth
alaska
karagio
georgeIII
demk6
mx5
xaril4s
JIMK7
GIXXERAKIAS
ghost
k8 600 kk
Miou
DrIoannis
louk6
Darksoul
Antonios_gsxr
35 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΚωνσταντινοςTattoo
Jr.gixxer
ΚωνσταντινοςTattoo

Άντρας Όνομα: : Κωνσταντινος ή Ντινος.
Τόπος : Αττικη
Αριθμός μηνυμάτων : 40
Αγωνιζόμενος : αγωνιζομαι σκληρα..
Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2012

Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας   Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 29 Νοε 2012, 00:29

Antonios_gsxr έγραψε:

Στο δικό μου K9 1000, με -1 δόντι μπροστά και με εξάτμιση (όχι ολόσωμη), συνήθως το λαμπάκι μου ανάβει στα 125-130 χιλιόμετρα και γεμίζω στα 170-175. 17,5 λίτρα δηλώνει η μαμά suzuki για το Κ9 1000

Μια φορά που δεν έβρισκα πρατήριο σε ένα ταξιδάκι μου και πήγαινα οικονομικά σχεδόν συνέχεια, έκανα 233 χιλιόμετρα και έμεινα από καύσιμο 10 μέτρα πριν από το πρατήριο.

Η ρεζέρβα μου πάντως κρατάει χωρίς συνεχή ξεσπάσματα 50 χιλιόμετρα, ίσως και ελάχιστα παραπάνω.

με νορμαλ δοντια, εκτος απο ενα που μου σπασε μετα απο απονευρωση, κανω 300+ χιλιομετρα σε εθνικη με ενα γεμισμα. Απο εκει και μετα αναβει λαμπακι.. η ρεζερβα εχει σιγουρα 20 χιλιομετρα μεσα.

Πορεια σταθερα απο 100 εως 160 χιλιομετρα την ωρα.. πιο πανω δε βολευει για ταξιδακι απτον αερα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας   Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 29 Νοε 2012, 15:20

πρην 6 μερες ! Αθηνα Καβαλα 650 χλμ κανονικα γυρο 170+ μονο μονο απο Κατερινη ως καβαλα το εσκησα 250+, τεσσεραμιση ωρες περιπου 45 λιτρα 78€! οσα καιει και το saxo 1,1 που εχω και με εκεινο κανω εξιμισι ωρες πληρωνω και διωδια απο 70 ως 80€ βενζινη + περιπου 20€ διωδια ! οποτε κ5 for ever!!!
chrivas
Jr.gixxer
chrivas

Άντρας Όνομα: : Χρηστος
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 20
Αγωνιζόμενος : Τρεχω μονος κ βγαινω 2ος
Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας   Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 29 Νοε 2012, 22:53

Καλησπερα!Το Κ4 1000 που ειχα(μανισιο),το καλυτερο που ειδα σε καταναλωση σε κλειστη κατα πλειοψηφια διαδρομη(απο Φαρκαδονα Τρικαλων για Ιωαννινα)με δουλεμα στη καλη του περιοχη 5000-9000rpm κ κυνηγητο 2ες 3ες 4ες καθως κ καμια 10αρια χλμ μεσα στα Ιωαννινα για να δω τη κυρα κ να τη παω για καφε κ σπιτι ,λαμπακι στα 240χλμ σχεδον κ εφτασα μεχρι Φιλιπιαδα 270χλμ περιπου χωρις να ζητησει παραπανω απο 16λτ.Και μια φορα απο Γρεβενα μεχρι Θεσ/νικη με ταχυτητες απο 180-230 κ μια ψιλη μεχρι τερμα εξω απο τη Θεσ/νικη εβγαλε 211χλμ για να αναψει το λαμπακι την επομενη καθως πηγαινα στη δουλεια!Σε συγρηση με αλλα 1000(fazer07,cbr 05) της παρεας ηταν παντα το πιο οικονομικο σε ολες τις συνθηκες!Tωρα με το Κ5 ειμαι κοντα στα 200χλμ +-10 αλλα εχουμε δρομο ακομα!Ααααχ τα ειπα! euxaristo
wtfrmlk
Normal gixxer
Normal gixxer
wtfrmlk

Όνομα: : Ντίνος
Τόπος : τελικα Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 71
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας   Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 01 Δεκ 2012, 18:41

οδηγηση πολης 6 με 7 στα 100
οδηγηση εκτος και γρηγορη εως και 12 στα 100
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

Όνομα: : Αντώνιος
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 896
Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας   Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 01 Δεκ 2012, 19:46

Το μέγιστο που μπορούν να φτάσουν, εννοώ η μέγιστη κατανάλωση, ξεπερνάει τα 12 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα;

Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν κάψει παραπάνω και αν ναι, πόσο;;

Αυτονομία των μοτοσυκλετών μας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
» ΑΓΩΝΑΣ Π.Ε.Τ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ TRACK DAY - 13 & 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΣΕΡΡΕΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com