| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 | |
|
+94-=UNSEEN=- strofakias GP44 Aristosk8 drakos Bozos ripper Schumi demk6 louk6 lakou636 magfaria chris gsxr kostas-1000k9 kentaurosk8 spyroszx InSaNeRiDeR panikas varypiniths Bachis gsxrk71000 Darksoul frozen gixxermak k8 600 kk alhthrios chris8790 black rider boutser giXXXer spastos ENDURASX pelopidas Black Eagle kouzinas immunity TheoDo R ΚΑΣΤΟΡΙΑ landen Transporter PORDALAS69 sfikaaa mike Miou ghost potis taurus thodoris kostaskr6 martza tati GhostRideR tiger6 AggelosK8 valentino46 Sotoner 1ndianos maikstain rising stavrosrodo R evolution petrospropo geotzim lakisman46 Leroy Chris71 G.E.B. R-09 crockh2001 mhtsosman Zuki valentinosgsxr okeanos Painterz nktr kahi teo46 GSXR STELIOS gat0s κωστας Jpan ΣΚΟΡΠΙΟΣ cyberia JIMK7 FnS sporoskaterini nasos-v blade 750 biker DENNIS nirve GSX-R 1000 GIXXERAKIAS κολτρέϊν 98 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 07 Οκτ 2011, 17:22 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 07 Οκτ 2011, 18:55 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 07 Οκτ 2011, 19:44 | |
| | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 08 Οκτ 2011, 10:19 | |
| ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΊΔΗΣΗ:συνελήφθη πριν από λίγη ώρα νεαρός που στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα μισθού | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 08 Οκτ 2011, 11:12 | |
| - mike έγραψε:
- ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΊΔΗΣΗ:συνελήφθη πριν από λίγη ώρα νεαρός που στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα μισθού
μην το γελας καθολου φιλε μου... σε λιγο καιρο θα ειναι πραγματικοτητα αυτο... ειδη εχουν ξεκινησει τις διαδικασιες γιαυτο...απαγορευεται να πληρωνω τους υπαλληλους μου με μετρητα... το ξερεις αυτο ετσι? ειμαι υποχρεωμενος πλεον να τα βαζω στην τραπεζα... | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 08 Οκτ 2011, 14:06 | |
| - Miou έγραψε:
- mike έγραψε:
- ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΊΔΗΣΗ:συνελήφθη πριν από λίγη ώρα νεαρός που στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα μισθού
μην το γελας καθολου φιλε μου... σε λιγο καιρο θα ειναι πραγματικοτητα αυτο... ειδη εχουν ξεκινησει τις διαδικασιες γιαυτο...απαγορευεται να πληρωνω τους υπαλληλους μου με μετρητα... το ξερεις αυτο ετσι? ειμαι υποχρεωμενος πλεον να τα βαζω στην τραπεζα... αυτό το έκαναν και καλά για να ελένχουν το μαύρο χρήμα και τις υπερωρίες αλλά ως γνωστόν ο Έλληνας πάντα βρίσκει τρόπο να κάνει αυτό που θέλει δια της πλαγίας οδού... άσε που για πρακτικούς λόγους εδώ και καμιά δεκαετία τουλάχιστον οι μεγάλες εταιρίες έτσι ακριβώς πληρώνουν,μέσο τράπεζας! κατά την γνώμη μου λοιπόν αυτό δεν είναι τραγικό,τραγικό θα είναι να κάνουν αυτό που με τόσο θράσος είχαν πει,δηλαδή?την κάρτα του πολίτη...εκεί να δεις γέλια...σαν τα πρόβατα με τα ταμπελάκια θα είμαστε... | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 08 Οκτ 2011, 20:17 | |
| Μία ξανθιά βαρέθηκε να την κοροϊδεύουν και αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της και να φύγει από την πόλη. Στο δρόμο βλέπει έναν τσοπάνο και σκέφτεται να κοροϊδέψει και αυτή κάποιον. Tον πλησιάζει και του λέει: - Αν σου πω πόσα πρόβατα έχεις με μια ματιά θα μου δώσεις ένα πρόβατο; -Ναι, λέει ο τσοπάνος. -201 πρόβατα έχεις. -Πάρε το πρόβατο. Μόλις πάει να φύγει με το αυτοκίνητο ο τσοπάνος της χτυπάει το τζάμι: -Αν σου πω το αληθινό χρώμα των μαλλιών σου θα μου δώσεις τον σκύλο μου πίσω; | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 08 Οκτ 2011, 20:18 | |
| Τι διαφορά έχει ο θεός ΔΙΑΣ απο την ομάδα ΔΙΑΣ; Ο πρώτος ήταν συνεχώς στον Όλυμπο, οι άλλοι είναι συνεχώς στα Έβερεστ. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 08 Οκτ 2011, 22:37 | |
| | |
|
| |
Bachis Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2011
| |
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 08 Οκτ 2011, 23:37 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 10 Οκτ 2011, 01:20 | |
| | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 10 Οκτ 2011, 09:50 | |
| Ένας παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή. - Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής - Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελάθηκες, πόσο είσαι; - 97 ετών, λέει ο παππούς. Τρελαίνεται ο ασφαλιστής. - Μιλάς σοβαρά τώρα; Τι να την κάνεις; - Να, θέλω να πάω με τον πατέρα μου ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλό είναι να είμαστε ασφαλισμένοι. Ο ασφαλιστής έχει τρελαθεί! - Με τον πατέρα σου; Πόσο είναι εκείνος; - Ε, 125 τον άλλο μήνα. - Και τι θα κάνετε στο εξωτερικό; - Να μωρέ, πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τον παππού μου. Ο ασφαλιστής χτυπάει το κεφάλι του στο γραφείο. - Τι λε ρε μπάρμπα, με κοροϊδεύεις; Πόσο είναι ο παππούς σου; - Κλείνει τα 142 σε μια βδομάδα. - Και τι θα κάνετε εκεί; - Παντρεύεται και πάμε στο γάμο! Ο ασφαλιστής έχει σκαρφαλώσει στο πρεβάζι και είναι έτοιμος να φουντάρει. - Και...γιατί παντρεύεται; - Μαλακίες μωρέ, τον πιέζουν οι γονείς του! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 10 Οκτ 2011, 10:19 | |
| | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 10 Οκτ 2011, 11:28 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 10 Οκτ 2011, 12:39 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 10 Οκτ 2011, 14:04 | |
| Γυρνάει ένα βράδυ ο άντρας σπίτι τσακισμένος απο την κούραση οπότε βλέπει σπίτι την γυναίκα του να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα sexy εσώρουχα και του λέει: - Έλα να το κάνουμε 50 (!!!!) φορές. - Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα. - Όχι σήμερα θέλω.. - Αύριο όσες φορές θέλεις ,είχαμε πολλή δουλειά στο μαγαζί.. - Σήμερα,50 φορές ή χωρίζουμε (!) Τι να κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μην χωρίσει, γδύνεται πέφτουν στο κρεβάτι και αρχίζουν το sport.. 5,10 φορές. - Ρε γυναίκα δεν μπορώ άλλο.. - Σκάσε και συνέχισε.. 15,20,25 φορές. - Πεθαίνω, τελειώνω άσε με.. - Σκάσε και .. 30.35.40.45.48.49.50 φορές. Πέφτει ο άντρας κάτω απο την κούραση. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεται η γυναίκα, βλέπει τον άντρα της να ρίχνει ακόμα κάτι ροχαλητά ξεγυρισμένα και λέει «Να πάω να του ετοιμάσω πρωινό να τον ευχαριστήσω τόση υπομονή έκανε ο άνθρωπος».Μετά από κάνα μισάωρο σηκώνεται και ο πολεμιστής μας χλωμός και πάει αργά-αργά προς το μπάνιο. Περνάνε 5.10.15.λεπτά.Μετά από καμιά ώρα λέει η γυναίκα του «κάτσε να πάω να δω μήπως έπαθε τίποτα. Πάει σκύβει στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον άντρα της μπροστά στην λεκάνη να την έχει βγάλει, να την χαϊδεύει και να λέει «Έλα ησύχασε, κατούρημα είναι...» | |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 10 Οκτ 2011, 14:44 | |
| - gsxrk71000 έγραψε:
- Γυρνάει ένα βράδυ ο άντρας σπίτι τσακισμένος απο την κούραση οπότε βλέπει
σπίτι την γυναίκα του να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα sexy εσώρουχα και του λέει: - Έλα να το κάνουμε 50 (!!!!) φορές. - Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα. - Όχι σήμερα θέλω.. - Αύριο όσες φορές θέλεις ,είχαμε πολλή δουλειά στο μαγαζί.. - Σήμερα,50 φορές ή χωρίζουμε (!) Τι να κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μην χωρίσει, γδύνεται πέφτουν στο κρεβάτι και αρχίζουν το sport.. 5,10 φορές. - Ρε γυναίκα δεν μπορώ άλλο.. - Σκάσε και συνέχισε.. 15,20,25 φορές. - Πεθαίνω, τελειώνω άσε με.. - Σκάσε και .. 30.35.40.45.48.49.50 φορές. Πέφτει ο άντρας κάτω απο την κούραση. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεται η γυναίκα, βλέπει τον άντρα της να ρίχνει ακόμα κάτι ροχαλητά ξεγυρισμένα και λέει «Να πάω να του ετοιμάσω πρωινό να τον ευχαριστήσω τόση υπομονή έκανε ο άνθρωπος».Μετά από κάνα μισάωρο σηκώνεται και ο πολεμιστής μας χλωμός και πάει αργά-αργά προς το μπάνιο. Περνάνε 5.10.15.λεπτά.Μετά από καμιά ώρα λέει η γυναίκα του «κάτσε να πάω να δω μήπως έπαθε τίποτα. Πάει σκύβει στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον άντρα της μπροστά στην λεκάνη να την έχει βγάλει, να την χαϊδεύει και να λέει «Έλα ησύχασε, κατούρημα είναι...» | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 10 Οκτ 2011, 15:33 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 10 Οκτ 2011, 17:05 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 10 Οκτ 2011, 17:26 | |
| - panikas έγραψε:
- gsxrk71000 έγραψε:
σπίτι την γυναίκα του να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα sexy εσώρουχα και του λέει: - Έλα να το κάνουμε 50 (!!!!) φορές. - Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα. - Όχι σήμερα θέλω.. - Αύριο όσες φορές θέλεις ,είχαμε πολλή δουλειά στο μαγαζί.. - Σήμερα,50 φορές ή χωρίζουμε (!) Τι να κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μην χωρίσει, γδύνεται πέφτουν στο κρεβάτι και αρχίζουν το sport.. 5,10 φορές. - Ρε γυναίκα δεν μπορώ άλλο.. - Σκάσε και συνέχισε.. 15,20,25 φορές. - Πεθαίνω, τελειώνω άσε με.. - Σκάσε και .. 30.35.40.45.48.49.50 φορές. Πέφτει ο άντρας κάτω απο την κούραση. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεται η γυναίκα, βλέπει τον άντρα της να ρίχνει ακόμα κάτι ροχαλητά ξεγυρισμένα και λέει «Να πάω να του ετοιμάσω πρωινό να τον ευχαριστήσω τόση υπομονή έκανε ο άνθρωπος».Μετά από κάνα μισάωρο σηκώνεται και ο πολεμιστής μας χλωμός και πάει αργά-αργά προς το μπάνιο. Περνάνε 5.10.15.λεπτά.Μετά από καμιά ώρα λέει η γυναίκα του «κάτσε να πάω να δω μήπως έπαθε τίποτα. Πάει σκύβει στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον άντρα της μπροστά στην λεκάνη να την έχει βγάλει, να την χαϊδεύει και να λέει «Έλα ησύχασε, κατούρημα είναι...»
| |
|
| |
Transporter Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Πάτρα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 94 Αγωνιζόμενος : Θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 10 Οκτ 2011, 18:01 | |
| - gsxrk71000 έγραψε:
σπίτι την γυναίκα του να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα sexy εσώρουχα και του λέει: - Έλα να το κάνουμε 50 (!!!!) φορές. - Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα. - Όχι σήμερα θέλω.. - Αύριο όσες φορές θέλεις ,είχαμε πολλή δουλειά στο μαγαζί.. - Σήμερα,50 φορές ή χωρίζουμε (!) Τι να κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μην χωρίσει, γδύνεται πέφτουν στο κρεβάτι και αρχίζουν το sport.. 5,10 φορές. - Ρε γυναίκα δεν μπορώ άλλο.. - Σκάσε και συνέχισε.. 15,20,25 φορές. - Πεθαίνω, τελειώνω άσε με.. - Σκάσε και .. 30.35.40.45.48.49.50 φορές. Πέφτει ο άντρας κάτω απο την κούραση. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεται η γυναίκα, βλέπει τον άντρα της να ρίχνει ακόμα κάτι ροχαλητά ξεγυρισμένα και λέει «Να πάω να του ετοιμάσω πρωινό να τον ευχαριστήσω τόση υπομονή έκανε ο άνθρωπος».Μετά από κάνα μισάωρο σηκώνεται και ο πολεμιστής μας χλωμός και πάει αργά-αργά προς το μπάνιο. Περνάνε 5.10.15.λεπτά.Μετά από καμιά ώρα λέει η γυναίκα του «κάτσε να πάω να δω μήπως έπαθε τίποτα. Πάει σκύβει στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον άντρα της μπροστά στην λεκάνη να την έχει βγάλει, να την χαϊδεύει και να λέει «Έλα ησύχασε, κατούρημα είναι...» Καλα φοβερο ετσι,δακρυσα απο τα γελια!!!!!! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 11 Οκτ 2011, 12:22 | |
| Νέο όπλο για επιθέσεις αγροτών σε αστυνομικούς [img] [/img] Είναι το λεγόμενο... γαλάσνικοφ! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 11 Οκτ 2011, 12:27 | |
| Μη ξανακούσω για ανεργία.... Μια καλή ιδέα χρειάζεται!!!!!!!!!!! This woman is selling margaritas on the beach! (she clears $1,250.00 per day) . . . [img] [/img] Όποιος, στ' αλήθεια, ψάχνει για δουλειά, βρίσκει!!!!!!! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 11 Οκτ 2011, 12:42 | |
| | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 | |
|