Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 16:54
xaxaxaxaxx
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 17:06
Ενας τυπος με το αυτοκινητο σταματαει σε μπλοκο -Βλεπω φοράτε ολοι ζώνη.... -Ε,οσο να'ναι κυρ αστυνομε,μεχρι να βγαλω το διπλωμα,προσεχουμε.. Τοτε πετάγεται η γυναίκα που καθόταν δίπλα.. -Μην τον ακούτε κυρ αστυνομε,οταν είναι μεθυσμένος όλο μαλακιες λέει ... Μετα πεταγεται ο τύπος απο το πίσω κάθισμα.. -Και το έλεγα εγώ,με κλεμμένο αμάξι δεν πρόκειται να πάμε μακριά Τα ακουει αυτα ο μπατσος και αρχιζει να φωναζει.. -Γρηγορα,ολοι εξω απο το αυτοκινητο!!! Και ακούγεται μία φωνή από το πορτ μπακαζ... -Τι έγινε ρε? Τα περάσαμε τα σύνορα?
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 17:23
mike έγραψε:
Ταξιδεύουν ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος και ο Μόσιαλος με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για Βρυξέλλες. Κάπου πάνω από την Αττική, κοιτά ο Μόσιαλος στο δάπεδο του αεροπλάνου και βλέπει ένα χαρτονόμισμα των 200€. Το μαζεύει και με ύφος λέει στο Βενιζέλο: "Να μπορούσα να άνοιγα τώρα το παράθυρο, να το πετούσα και να έκανα έναν Έλληνα ευτυχισμένο". Απαντάει ο Βενιζέλος: "Γι'αυτό, Ηλία μου, εσύ είσαι στο Επικρατείας κι εγώ στο Οικονομικών. Αυτό που θα έκανα εγώ, θα ήταν να χαλάσω τα 200€ σε 2 κατοστάρικα, θα το πετούσα από το παράθυρο κλαι θα έκανα 2 Έλληνες ευτυχισμένους". Ακούει κι ο Παπανδρέου και λέει: "Τρίχες... Γι'αυτό κανείς σας δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός! Αυτό που θα έκανα εγώ, είναι να το χαλάσω σε 4 50άρικα κι έτσι θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!!!" Ακούνε και οι πιλότοι την όλη κουβέντα και λέει ο ένας στον άλλο: "Τώρα να το καρφώσω εγώ στην Πάρνηθα και να κάνω 10 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους????
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Κυρ 25 Σεπ 2011, 20:37
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Κυρ 25 Σεπ 2011, 21:25
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 03 Οκτ 2011, 14:48
ghost έγραψε:
Απαιχτος ο τυπος!!
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 04 Οκτ 2011, 17:14
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 04 Οκτ 2011, 20:34
μου θυμιζει συγκεντρωση τεταρτης ο.χ
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 07 Οκτ 2011, 15:35
Ένας άντρας μπαίνει στο αγαπημένο του εστιατόριο και κάθεται στο συνηθισμένο του τραπέζι. Ρίχνει μια ματιά γύρω του και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται σ'ένα κοντινό τραπέζι. Η γυναίκα είναι μόνη της. Ο τύπος φωνάζει το γκαρσόνι και του ζητά να στείλει στη γυναίκα το πιο ακριβό μπουκάλι σαμπάνιας που έχει και σκέφτεται ότι αν η γυναίκα δεχτεί το μπουκάλι, τότε θα δεχτεί και τα περαιτέρω...
Το γκαρσόνι πηγαίνει το μπουκάλι στην ωραία κυρία: - Εκ μέρους του κυρίου, της λέει και τον δείχνει.
Η γυναίκα κοιτάει ψυχρά τον τύπο, κοιτάζει και το μπουκάλι, και τελικά αποφασίζει να στείλει ένα σημείωμα στον κύριο, πάντα μέσω του γκαρσόν. Ο άντρας διαβάζει το σημείωμα, που λέει:
«Για να δεχτώ τη σαμπάνια σας, θα πρέπει να έχετε μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, ένα εκατομμύριο δολάρια στην Τράπεζα και 20 εκατοστά στο παντελόνι σας». Αποφασίζει λοιπόν να της απαντήσει και δίνει ένα νέο σημείωμα στο γκαρσόνι, να το πάει στην ωραία γυναίκα. Το σημείωμα λέει... «Όσον αφορά το αίτημά σας, θα μπορούσα να πουλήσω την Ferrari Modena 360 και την BMW 850 που έχω, για να μου μείνει μόνο η Mercedes 600 SEL στο πάρκινγκ. Επίσης, θα μπορούσα να επενδύσω ή και να ξοδέψω τα 2 από τα 3 εκατομμύρια δολάρια που έχω στο λογαριασμό μου. Αλλά... ακόμη και για μια γυναίκα τόσο υπέροχη όσο εσείς, δεν θα έκοβα 5 εκατοστά.... Υ.Γ. Παρακαλώ να μου επιστρέψετε τη σαμπάνια μου.»
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 07 Οκτ 2011, 15:47
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 07 Οκτ 2011, 17:05
ωραίο!!!
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 07 Οκτ 2011, 17:18