Greek GSX-R forum
Gear indicator problem - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Gear indicator problem - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Gear indicator problem - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Gear indicator problem - Σελίδα 2 Poll_l10Gear indicator problem - Σελίδα 2 Poll_c10Gear indicator problem - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Gear indicator problem - Σελίδα 2 Poll_l10Gear indicator problem - Σελίδα 2 Poll_c10Gear indicator problem - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Gear indicator problem

Πήγαινε κάτω 
+9
Nitoras
Schumi
gat0s
magiaklaniakeksatmisi
Miou
Darksoul
gsxrk71000
k8 600 kk
Bozos
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kapnias
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 590
Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009

Gear indicator problem - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gear indicator problem   Gear indicator problem - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 03 Μαρ 2013, 19:14

Αυτο με το λαμπάκι της νεκράς και το σταντ δεν εχει να κάνει με κραδασμο αλλα με ρευμα. Και ο διακοπτης του σταντ και ο αισθητηρας ταχυτήτων (ποια ταχυτητα εχουμε στο σασμάν, οχι ποσο τρεχουμε) γειώνουν το κεντρικο ρελε για να πάρει μπροστα η μηχανή.Εμένα το 750 Κ6 μου το έκανε αυτο με κάποια λάδια και με άλλα όχι.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Gear indicator problem
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» UNIVERSAL GEAR INDICATOR
» gear indicator και κάτι αλλα ψιλά
» Γνωμες δισκοπλακες x-gear

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com