| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 | |
|
+39nasos-v ΣΚΟΡΠΙΟΣ rsv4aprc vagos gixxer drakos usabug maikstain potis GSX-R 1000 ghost sxlogo nktr Black Eagle bolek76 Schumi mike AggelosK8 sofia_gsxr alaska kentaurosk8 lakisman46 spastos varypiniths panikas kapnias demk6 Vortex κολτρέϊν k8 600 kk ripper Aristosk8 cb130081 magfaria Miou sporoskaterini gsxrk71000 louk6 gixxermak kostaskr6 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 02:35 | |
| | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 11:27 | |
| Μεχρι τωρα ψηφιζες μνημονια,εκοβες μισθους,συνταξεις..Τωρα αν περασεις την δοκιμασια αυτη θα γλυτωσεις,αλλιως θα πεθανεις αργα,αλυσοδεμενος στο σκοτεινο συτο δωματιο..Εσυ αποφασιζεις βουλευτη μου!!Εχεις μια ωρα απο τωρα! https://www.youtube.com/watch?v=b1lgXhFbXy4 | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 13:30 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 13:31 | |
| -Μανα θα παω στο blackout !! -Κριμα για τον πατερα σου..που κερνουσε στο μαιευτηριο & φωναζε "Αγορι, Αγορι"!! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Mια τουρίστρια τρέχει στα χωράφια ξαναμμένη και βλέποντας έναν βοσκό του φωνάζει.... -f@ck me f@ck me!!!! -Φύγε μωρή απο δώ μη σε γαμ@σω!! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| - Ξαπλώνεις με αγνώστους..?? - Όχι. - Τότε να σου συστηθώ, λέγομαι Νίκος..!! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 17:10 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 17:28 | |
| | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 18:48 | |
| Πάει ένα ζευγάρι επίσκεψη στην εξοχική κατοικία ενός φιλικού τους ζευγαριού.
Μετά τις πρώτες τυπικές χαιρετούρες κάθονται στο σαλόνι.
Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε 5 λεπτά παρατηρούν κάτι πολύ παράξενο. Στο ταβάνι του σπιτιού είναι γραμμένα με μαρκαδόρο περίεργα συνθήματα, όπως:
"1+1=3", "Η γη είναι επίπεδη", "Η Ελλάδα είναι ο ομφαλός του κόσμου", "Στην Ελλάδα δεν υπάρχει διαφθορά", "Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός'', "Λεφτά υπάρχουν", "Ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ήταν ο σωτήρας της Χώρας", "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", και πολλά άλλα τέτοια.
-Καλά ρε Κώστα, ρωτάει ο φιλοξενούμενος τον φίλο του δείχνoντας το ταβάνι, τι είναι αυτό;
...
...
-Ψευδοροφή!!!!!!!!!
| |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 18:53 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 19:06 | |
| Πάει ένας κουκουλοφόρος σε μία τράπεζα σπέρματος, μπαίνει μέσα και φωνάζει: - ΛΗΣΤΕΙΑ!!! Του εξηγεί η κοπέλα στην είσοδο ότι δεν είναι κανονική τράπεζα αλλά τράπεζα σπέρματος. - Κάνε ότι σου λέω, αλλιώς θα σε σκοτώσω!! της λέει αυτός. Ανοιξε το ψυγείο με τα μπουκαλάκια. Πάρε το μπουκαλάκι και άδειασέ το στο στόμα σου! - Τι λέτε, κύριέ μου;! απαντά εκείνη. - Κάνε ότι σου λέω, αλλιώς πέθανες! Τι να κάνει αυτή, το παίρνει το μπουκαλάκι και το αδειάζει στο στόμα της. Εκείνη την στιγμή ο άνδρας βγάζει την κουκούλα που φορούσε και της λέει: - Είδες αγάπη μου, δεν είναι και τόσο δύσκολο..!! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 19:06 | |
| Ο παππούς μου έλεγε στον πατέρα μου..... "Ε, ρε κατοχή που σας χρειάζεται..." Ο πατέρας μου έλεγε σε μένα..... "Ε, ρε Χούντα που σας χρειάζεται....." Εγώ πια... θα λέω στο παιδί μου.... "Ε, ρε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που σας χρειάζεται!! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 19:07 | |
| Όταν η Τζέιν πρωτογνώρισε τον Ταρζάν, ένιωσε μια έλξη και εκεί που τoν ρωτούσε για τη ζωή του, τον ρώτησε και πώς έκανε σεξ. «Ταρζάν δεν ξέρει τι είναι αυτό», της απάντησε. Η Τζέιν του εξήγησε τι ακριβώς είναι το σεξ. Ο Ταρζάν της είπε, «Ααα, Ταρζάν χρησιμοποιεί τρύπα στο δέντρο.» Φρικαρισμένη, του λέει, «Ταρζάν το κάνεις λάθος, αλλά θα σου δείξω πως γίνεται.» ... ... Βγάζει τα ρούχα της και ξαπλώνει στο έδαφος. «Εδώ!», του λέει. «Πρέπει να το βάλεις εδώ μέσα!» Ο Ταρζάν βγάζει το ταρζανοσλίπ, πλησιάζει και της δίνει μια δυνατή κλωτσιά ανάμεσα στα πόδια. Η Τζέιν κυλιέται σφαδάζοντας και στριγκλίζοντας τον ρωτάει «ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;!» «Ταρζάν τσεκάρει πρώτα για μέλισσες!» | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 19:07 | |
| Ο οργασμός της μοδίστρας : Σκίσε με ! Ο οργασμός του γιατρού : Πάρτα, μωρή άρρωστη ! Ο οργασμός του ανασφαλή : Σ’ αρέσει ; Ε ; Σ’ αρέσει ; Ο οργασμός του περίεργου : Τι σου κάνω ; Πες, τι σου κάνω ; Ο οργασμός της ψυχρής : Λιώνω !!! Ο οργασμός του ψυχιάτρου : Με τρελαίνεις !! Ο οργασμός του ανοιχτοχέρη : Πάρτα !!! Ο οργασμός του μπατίρη : Δώσε μου κι άλλα !! Ο οργασμός της θεούσας : Αχχ παναγία μου…Χριστέ μου !! Ο οργασμός του μαμάκια : Τι μου κάνεις μάνα μου !! Ο οργασμός του αχόρταγου : Δώσε τα όόλα μωρό μου !! Ο οργασμός του πυροσβέστη : Σβήσε με !! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 19:08 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 19:18 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 20:07 | |
| - ripper έγραψε:
- Όταν η Τζέιν πρωτογνώρισε τον Ταρζάν, ένιωσε μια έλξη και εκεί που τoν ρωτούσε για τη ζωή του, τον ρώτησε και πώς έκανε σεξ.
«Ταρζάν δεν ξέρει τι είναι αυτό», της απάντησε. Η Τζέιν του εξήγησε τι ακριβώς είναι το σεξ. Ο Ταρζάν της είπε, «Ααα, Ταρζάν χρησιμοποιεί τρύπα στο δέντρο.» Φρικαρισμένη, του λέει, «Ταρζάν το κάνεις λάθος, αλλά θα σου δείξω πως γίνεται.» ... ... Βγάζει τα ρούχα της και ξαπλώνει στο έδαφος. «Εδώ!», του λέει. «Πρέπει να το βάλεις εδώ μέσα!» Ο Ταρζάν βγάζει το ταρζανοσλίπ, πλησιάζει και της δίνει μια δυνατή κλωτσιά ανάμεσα στα πόδια. Η Τζέιν κυλιέται σφαδάζοντας και στριγκλίζοντας τον ρωτάει «ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;!» «Ταρζάν τσεκάρει πρώτα για μέλισσες!» ωραιος | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 20:09 | |
| Συζητούσαν δυο κυνηγοί άγριων ζώων . - Κάποτε βρισκόμουν στην ζούγκλα . Εκεί λοιπόν που περπατούσα ήσυχος και αμέριμνος ακούω πίσω μου βήματα . Γυρνάω λοιπόν και τι να δω! Με είχε πάρει απο πίσω ένα τεράστιο λιοντάρι . Κόντεψα να μείνω απο την τρομάρα μου ... Τι να κάνω ... Αρχισα να τρέχω , να τρέχω, όσο πιο γρήγορα μπορούσα . Μπροστά εγώ , πίσω το λιοντάρι . Έτρεχα , έπεφτα .. έτρεχα , έπεφτα . Όμως ευτυχώς αυτό δεν με προλάβαινε . - Και καλά .. του λέει ο άλλος με το στόμα ανοιχτό . Απορώ πως δεν ... τα έκανες πάνω σου βρε άνθρωπέ μου . - Καλά , του απαντάει ο άλλος ... που νομίζεις ότι σκόνταφτα και έπεφτα συνέχεια ???? ...? | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 20:10 | |
| Μια ηλιόλουστη μέρα έτρεχε ο λαγός μέσα στο δάσος, εκεί που έτρεχε βλέπει πάνω σε ένα μικρό βράχο ένα λύκο να καπνίζει χασίσι Τι κάνεις εκεί μια τέτοια ωραία μέρα; Έλα να τρέξουμε μαζί. Τα παρατάει και ο λύκος και τρέχουνε μαζί. Παρακάτω συναντάνε ένα ελάφι να σνύφάρει κόκα. Φωνάζει ο λύκος: Τι κάνεις εκεί μια τέτοια ωραία μέρα; Έλα να τρέξουμε μαζί. Τα παρατάει και το ελάφι και τρέχουνε μαζί. Παρακάτω συναντάνε μια αλεπού να χτυπάει ένεση ηρωίνης. Φωνάζει το ελάφι και πριν προλάβει να τελειώσει την φράση του λέει η αλεπού: Δεν γαμ**στε πρωί πρωί, όποτε παίρνει έκσταση ο λαγός θα τρέχουμε πίσω του σαν τους μα**κες;
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 20:11 | |
| Ένας άνδρας πήγε στις πρώτες βοήθειες με μαύρα μάτια και αίματα στο κεφάλι. «πως έγινες έτσι?» ρωτάει ο γιατρός «Λοιπόν» λέει ο άνδρας «πήγα για γκολφ με τη γυναίκα μου και ένα μπαλάκι χάθηκε, καθώς παίζαμε με τα άλλα μπαλάκια κοντά στο φράχτη ήταν μια αγελάδα και είδα κάτι άσπρο κάτω από την ουρά της αγελάδας ,την πλησίασα σήκωσα την ουρά και εκεί ήταν της γυναίκας μου το μπαλάκι και εκεί έκανα το τραγικό λάθος» -«τι έκανες ?» ρωτάει ο γιατρός . -« καθώς σήκωσα την ουρά της αγελάδας, είπα στη γυναίκα μου αυτό μοιάζει με το δικό σου» | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 20:12 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 20:12 | |
| Είναι λοιπόν η γυναίκα ενός τύπου, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκομείο με κρίσεις. Τη μία πέφτει σε κώμα, την άλλη γίνεται καλύτερα κ.ο.κ. Παρόλα αυτά, αυτή ήταν στο πλευρό του κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό. Σε μια στιγμή, και εκεί που καθόταν και τον κοίταζε που ξάπλωνε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αυτός ανοίγει λίγο τα μάτια του και της ψιθυρίζει με βαρύ τόνο: "Ξέρεις κάτι; Ήσουν πάντα στο πλευρό μου σε όλες μου τις δύσκολες στιγμές... Όταν απολύθηκα από τη δουλειά μου, ήσουν εκεί να με παρηγορήσεις, όταν η επιχείρησή μου απέτυχε, ήσουν εκεί να με υποστηρίξεις, όταν με πυροβόλησαν στο δάσος, ήσουν εκεί, όταν χάσαμε το σπίτι, ήσουν πάντα μαζί μου... Τώρα που η υγεία μου κλονίστηκε, είσαι συνεχώς στο πλευρό μου... Λοιπόν ξέρεις κάτι; "Τι αγάπη μου;" τον ρωτάει εμφανώς συγκινημένη η γυναίκα του. "Τελικά είσαι και πολύ γρουσούζα μωρή!!!" | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 20:13 | |
| Το πρόβατο κάνει : ΜΠΕ. Το μαύρο πρόβατο πώς κάνει ; MΠΕ ΜΑΝ !
| |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 20:13 | |
| παρά πήρες φόρα μου φαίνεται...! :P | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 20:15 | |
| Ένας επιχειρηματίας, αποφασίζει μια μέρα να διαπιστώσει πόσο έξυπνο είναι το στελεχιακό προσωπικό της επιχείρησης του. Έτσι καλεί με τη σειρά πρώτα το μηχανικό του. Επιχ/τιας: - "Δε μου λες, πόσο κάνει 1+1;" Μηχανικός: - "Τι ερώτηση είναι αυτή αφεντικό; Κάνει 2." Φωνάζει το δικηγόρο του. Επιχ/τίας: "Δε μου λέτε, πόσο κάνει 1+1;" Δικηγόρος: "1+1 κάνει 2, εάν ο νόμος δεν ορίζει κάτι διαφορετικό." Τέλος, φωνάζει και το λογιστή του. Επιχ/τίας: "Δε μου λέτε, πόσο κάνει 1+1;" Λογιστής: "Όσο θα θέλατε εσείς αφεντικό. | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 | |
|