| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 | |
|
+39nasos-v ΣΚΟΡΠΙΟΣ rsv4aprc vagos gixxer drakos usabug maikstain potis GSX-R 1000 ghost sxlogo nktr Black Eagle bolek76 Schumi mike AggelosK8 sofia_gsxr alaska kentaurosk8 lakisman46 spastos varypiniths panikas kapnias demk6 Vortex κολτρέϊν k8 600 kk ripper Aristosk8 cb130081 magfaria Miou sporoskaterini gsxrk71000 louk6 gixxermak kostaskr6 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 13:01 | |
| - Συγχαρητήρια κύριε, είναι αγόρι...μπορείτε να μιλήσετε με την γυναίκα σας... - Μωρό μου να μας ζήσει...ποιανού μοιάζει? - Και να σου πω δεν τον γνωρίζεις...!!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 13:21 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 15:48 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 17:57 | |
| απιστευτο λιωσιμο...ακομη γελαω...copy απο αλλο forum, που το πηρε απο αλλο forum κλπ, κλπ...πραγματικα αξιζει http://www.forums.gr/showthread.php?30738-Kawasaki-Kazer-67mmsample trailer μια απο τις απαντησεις: onasis, μου φαίνεσαι ικανότατο troll.
Πήγαινε στο mybike.gr, moto.gr, kawasaki-bikers.gr και γράψε για το kazer (και μη ξεχάσεις να μας δώσεις λινκ)
Μη ξεχάσεις να αναφέρεις το σασμάν από Punto.
Αυτό το subforum δεν έχει καθόλου κίνηση, το trolling πάει χαμένο. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- κι αλλο ενα, πολυ καλο κι αυτο >>> http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32539&perpage=15&pagenumber=1sample trailer η πρωτη απαντηση: Καταλαβα παλι βλεπω καμια 10αρια σελιδες αυριο...... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 18:08 | |
| ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ... με το καφασακι... αυτο με τα 77μμ που εχασε απο το παπι με τα 53μμ .... το παληκαρι ειναι πολυ μπροστα και αυτο..... μονοκαι μονο για τον χρονο που εχει ξοδεψει να πει ολες αυτες τις βλακεις.... κωστα πολυ ρε .... μου εφτιαξες το απογευμα.... ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ.... οταν ανοιξα με Suzuki DR 350 του εφυγα σχεδον 6 κολόνες στα 350 μετρα. Σασμαν από punto δεν εννοουσα οπως ειναι το σασμαν,αλλά μονο τα γρανάζια,και αμα θες να ξερεις μπορουσε να μπει απλα επρεπε να κοψεις το καρτερ να το μεγαλώσεις λιγο γιατι τα γραναζια της 1ης και της 2ας δεν χορουσανε. Το μηχανακι ειναι κοντα στα 290 κυβικά και εχω σχεδια για παραπάνω.Το μηχανακι με αυτο το φτιαξιμο εχει 33αλογα τροχο,πολυ κοντα στον στοχο μου δηλαδή.Το μηχανακι αυτήν την στιγμή ειναι το δυνατοτερο παπάκι στην Αθήνα και μου το εχει πει και ο moto hippy και ο Τογιας που φτιάχνουν dragster. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 19:02 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 19:03 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| |
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 19:10 | |
| | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 19:11 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:13 | |
| Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι τρέχοντας! "Για που το βάλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!". "Ε, και εσύ τι τρέχεις;". "Πάω να δώσω αίμα!"
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:13 | |
| - Τί διαφορά έχουν τα γουρούνια από τα Πάντα;- Τα γουρούνια τρώνε τα πάντα, ενώ τα Πάντα δεν τρώνε τα γουρούνια! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:14 | |
| Ο Αρσένης ο Άκης και ο Σημίτης πηγαίνουν στον Θεό. Ο Θεός τους λέει: - Μέσα σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν 100 καναρίνια από τα οποία το ένα μόνο είναι αρσενικό. Όποιος το βρει θα πάει στον παράδεισο. Mπαίνει πρώτος ο Αρσένης και μετά από λίγο βγαίνει με θηλυκό. Μπαίνει ο Άκης, και αυτός βγαίνει με θηλυκό. Τέλος πάει και ο Σημίτης. Μετά από λίγο βγαίνει με χαμόγελο, κρατώντας το αρσενικό. - Πως τον βρήκες; τον ρωτάει ο Θεός - Εε μπήκα μέσα και τους είπα πως είμαι ο Σημίτης, και αυτός εδώ μου είπε: Στα τέτοια μου! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:15 | |
| Μια μέρα πήγε ο George Bush ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Θεό και τον ρωτάει: -Θεέ μου σε πόσα χρόνια η ΗΠΑ θα είναι η δυνατότερη χώρα στον κόσμο και θα κατακτήσει όλες τις άλλες? Απαντά ο Θεός σε 100 χρόνια. Ο George άρχισε να κλαίει. Μα γιατί κλαις Γεώργιε; -Δεν θα ζω ως τότε... Μετά από λίγο πάει ο Vladimir Boutin και ρωτά το Θεό: -Σε πόσα χρόνια η Ρωσία θα είναι η δυνατότερη χώρα στον κόσμο και θα κατακτήσει όλες τις άλλες? Σε 200 χρόνια. Ο Vladimir άρχισε να κλαίει, μα γιατί κλαις Βλαδίμηρε? -Δεν θα ζω ως τότε... Ακολούθως πάει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στο Θεό και τον ρωτά: -Σε πόσα χρόνια η Ελλάδα θα είναι η δυνατότερη χωρά στο κόσμο και θα κατακτήσει όλες τις άλλες; Ο Θεός άρχισε να κλαίει, Μα γιατί κλαις Θεέ μου? Δεν θα ζω ως τότε...
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:16 | |
| Ήταν ένας παπάς και πνιγόνταν στην θάλασσα και περνάει ένα καράβι: - Παπά, έλα, πιάσε το σωσίβιο να σωθείς. - Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ο παπάς. Περνάει άλλο καράβι: - Έλα, παπά, να σε σώσουμε! Θα πνιγείς! - Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει πάλι ο παπάς. Περνάει τρίτο καράβι: - Παπά, έλα να σε σώσουμε! - Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ξανά ο παπάς. Με αυτά και με αυτά ο παπάς πνίγεται, πάει στον παράδεισο και λέει στον Θεό: - Περίμενα να με σώσεις, και εσύ τίποτα! - Ρε μ@λ@κα, τρία καράβια σου έστειλα να σε σώσουνε, και εσύ με έγραψες!
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:17 | |
| Ένα αντρόγυνο μαλώνει στο αυτοκίνητο. Μετά από καυγά ο άντρας βλέπει δύο γαϊδούρια και λέει στη γυναίκα του: - Συγγενείς σου είναι; Και η γυναίκα του απαντάει: - Ναι. Τα πεθερικά μου! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:17 | |
| Μια φορά σε ένα μπαρ καθόταν ένας αδύνατος κύριος και κοιτούσε με μανία το ποτό του. Σε μια στιγμή έρχεται ένας μεγαλόσωμος κύριος, του παίρνει το ποτό του και το πίνει μονορούφι τότε ο άλλος βάζει τα κλάματα. Ο μεγαλόσωμος κύριος του λέει: - "Καλά ρε φίλε μην κάνεις έτσι, θα σου πάρω άλλο." - "Όχι, δεν φταις εσύ", λέει ο αδύνατος κύριος. - "Σήμερα είναι η πιο άσχημή μου μέρα. Το πρωί άργησα να σηκωθώ, έχασα ένα σημαντικό ραντεβού στη δουλειά και ο διευθυντής μου με απέλυσε. Βγαίνω έξω, μου έχουν κλέψει το αυτοκίνητο. Παίρνω ένα ταξί και ξεχνάω μέσα το πορτοφόλι μου. Γυρνάω σπίτι και βλέπω τη γυναίκα μου αγκαλιά με τον υδραυλικό. Και ενώ δεν έφταναν όλα αυτά, ενώ σκόπευα να βάλω ένα τέλος στη ζωή μου έρχεσαι κι εσύ και μου πίνεις το δηλητήριο!"
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:18 | |
| Μια ξανθιά ρωτάει τον άντρα της: - Αγάπη μου,που είναι τα παιδια; - Στα αγγλικά, αγάπη μου. - My dear, where are the kids?
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:18 | |
| - Πως βυθίζεις ένα υποβρύχιο με ξανθιές; - Χτυπάς την πορτα και σου ανοίγουν... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:20 | |
| Μια μέρα ο Μπόμπος στο σχολείο, αφού τελείωσε το μάθημα και είχαν φύγει όλα τα παιδάκια, λέει στη δασκάλα: - Κυρία έχω 10.000 δρχ. Αν σου τα δώσω να σου πιάσω λίγο το μπουτάκι; - Τι πράγματα είναι αυτά που λες Μπόμπο; του λέει. - Κύρια να τα κάνω 20.000 δρχ.; Το σκέφτεται η κύρια και συμφωνεί μαζί του. Αφού τη χουφτώνει κανονικά της λέει: - Κυρία να σου δώσω 30.000 δρχ. να σου πιάσω το βυζάκι; - Και δεν το πιάνεις; του λέει η κύρια. - Κυρία, της λέει, να σου δώσω 40.000 δρχ. να βγάλεις έξω τις βυζάρες σου να τις γλύψω; Συμφωνεί η κύρια και της τα γλύφει. - Κυρία μίας και φτάσαμε εδώ να σε πάρω από μπροστά για 100.000 δρχ.; Δεν το σκέφτεται καθόλου η δασκάλα, κατεβάζει το κυλοτάκι και ο Μπόμπος τη γ@μάει. Μετά το γ@μήσι της λέει ο Μπόμπος: - Κυρία έχω άλλες 110.000 δρχ. Να στα δώσω να σε γ@μήσω απ` τον κ@λο; - Κοίταξε να δεις μπόμπο του λέει η κύρια, από πίσω είμαι παρθένα. - Με το γαριδάκι που έχω κύρια δεν θα καταλάβαιτε τίποτα. Αυτή το σκέφτεται λίγο και συμφωνεί. Αφού τη γ@μάει και από κ@λο, χαιρετιούνται και ο Μπόμπος φεύγει. Ενώ έφευγε χαρούμενη η κύρια που είχε μαζέψει τόσα λεφτά, τη συναντάει ο διευθυντής και της λέει: - Τι γίνεται κύρια Παπαδοπούλου, σας έδωσε ο Μπόμπος τα χρήματα του μισθού σας που του έδωσα να σας φέρει;
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:21 | |
| Ήταν μια φορά, ο Τοτός στο σχολείο και η δασκάλα ζήτησε από τα παιδάκια να πουν κάτι που έχει πόδια. - Ο σκύλος, λέει η Ελενίτσα. - Ο άνθρωπος κυρία, λέει ο Κωστάκης. - Η καρδιά, λέει ο Τοτός... - Η καρδιά δεν έχει πόδια Τοτέ, απαντάει η δασκάλα. - Πώς δεν έχει; λέει ο Τοτός. Αφού εγώ κάθε βράδυ ακούω τον πατέρα μου που λέει: - "Έλα καρδούλα μου, άνοιξε τα πόδια σου..."
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:30 | |
| Πάει ο Αντρέας μετά τη δουλειά (σήμερα Τσικνοπέμπτη) δίπλα στο Γιάννη με τα μπιφτέκια να φάει κάτι...Παίρνει μαζί του και τον Τζίμη το αφεντικό (για να πληρώσει εννοείται)...Πάνε λοιπόν να παραγγείλουν και τι να δούν..?...Ο Παύλος ο ψητάς έχει βάλει πάνω στη σχάρα κάτι κούκλες μικρές και όμορφες και τις ψήνει... -Ρε Παύλο???....Τι μ@λ@κίες είναι αυτές??...Τι θα φάμε κούκλες??? -Ναι αλλά δεν βλέπεις τι κούκλες?...Barbie!!! -Καλά ρε...Είσαι Μ@Λ@ΚΑΣ!!!???...Τι κάνεις εκεί?? -Ε δε βλέπεις μωρέ...Μπάρμπικιου!
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:41 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:57 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 17 Φεβ 2012, 02:31 | |
| | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 | |
|