| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 | |
|
+39nasos-v ΣΚΟΡΠΙΟΣ rsv4aprc vagos gixxer drakos usabug maikstain potis GSX-R 1000 ghost sxlogo nktr Black Eagle bolek76 Schumi mike AggelosK8 sofia_gsxr alaska kentaurosk8 lakisman46 spastos varypiniths panikas kapnias demk6 Vortex κολτρέϊν k8 600 kk ripper Aristosk8 cb130081 magfaria Miou sporoskaterini gsxrk71000 louk6 gixxermak kostaskr6 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Δευ 05 Μαρ 2012, 23:45 | |
| Ο Κώστας τηλεφωνεί στον αδελφό του και του ανακοινώνει απερίφραστα. -Η γάτα σου ψόφησε. -Εντάξει, του λέει ο αδελφός του, αλλά δεν το λένε έτσι απότομα. -Δηλαδή πώς έπρεπε να στο πω, απορεί ο Κώστας. -Να. Θα μπορούσες να τηλεφωνήσεις και να μου πεις. " Η γάτα σου ανέβηκε στα κεραμίδια" .Σε λίγο να μου ξανατηλεφωνήσεις και να μου πεις " Η γάτα σου έπεσε απο τα κεραμίδια, αλλά ο κτηνίατρος το παλεύει". Μετά να με ξαναπάρεις και να μου πεις "Ξέρεις...η κατάσταση της γάτας σου παραμένει δύσκολη". Μετά από λίγη ώρα να με πάρεις και να μου πεις "Δυστυχώς...η γάτα σου δεν τα κατάφερε". -Δίκιο έχεις παραδέχεται ο Κώστας. Με συγχωρείς. Μετά από μερικές μέρες ο Κώστας τηλεφωνεί στον αδελφό του και του λέει. -Ξέρεις...η μαμά ανέβηκε στα κεραμίδια. Το `πιασες ή να σε πλακώσω στα τηλεφωνήματα;
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Δευ 05 Μαρ 2012, 23:47 | |
| Ο Γιώργης από τη Μεσσήνη όταν πέθανε, ήταν πολύ αποφασισμένος να πάει στον Παράδεισο. Δύσκολο βέβαια, αλλά ο Aγιος Πέτρος του έβαλε κουίζ. - Σε βάζω σε ένα δωμάτιο με 100 ίδιους Αδάμ, και αν μου βρεις τον αυθεντικό, η πόρτα του Παραδείσου, ανοίγει για σένα! Πράγματι ο Γιώργης μπαίνει στο δωμάτιο με τους ίδιους Αδάμ, και σε δύο λεπτά βγαίνει με τον αυθεντικό, από το χέρι! Έκπληκτος ο Aγιος Πέτρος ρωτάει να μάθει την μέθοδο ανεύρεσης. - Πάρα πολύ απλό Aγιε Πέτρε μου!... Ο αυθεντικός Αδάμ δεν έχει αφαλό!... Φανερά τσαντισμένος ο άγιος Πέτρος τα βάζει με τα εξαπτέρυγα, με τα πολυόμματα και με όλα τα τάγματα των αγγέλων που δεν του έφτιαξαν πιστά αντίγραφα του Αδάμ..... - Aκου Γιώργη: Ήταν πολύ εύκολο με τον αφαλό, γι αυτό θα ξαναδοκιμάσεις! Πραγματικά, ο Γιώργης από την Μεσσήνη, ξαναμπαίνει θέλοντας και μή στο δωμάτιο και σε δέκα λεπτά αυτή τη φορά ξαναβγαίνει με τον πραγματικό Αδάμ! Έκπληκτος ο Aγιος Πέτρος τραβάει τα μαλλιά του για το πώς τα κατάφερε κι αυτή τη φορά ο Γιώργης από τη Μεσσήνη! - Πάρα πολύ απλό Aγιε Πέτρε μου! Ο αυθεντικός Αδάμ έχει ένα πλευρό λιγότερο, καθώς αυτό έχει χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή της Εύας!... Κάγκελο ο Aγιος Πέτρος! Αλλά δεν το βάζει κάτω: - Μπα! .... Εύκολο ήταν και αυτή τη φορά! ... Αν το βρεις και τώρα, μπαίνεις σίγουρα, και είναι γνωστό ότι εγώ σέβομαι τις δηλώσεις που κάνω στο ακέραιο! Αυτά τα "πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις θα με αρνηθείς" τα έγραψε ο Ιωάννης που ζήλευε την "ως πέτρα" σταθερότητα των απόψεών μου! Γι αυτό με λένε και Πέτρο!..... Τι να κάνει ο Γιώργης από τη Μεσσήνη, θα ξαναδοκίμαζε!... Αυτή τη φορά, αργεί πολύ. Ξαφνικά μέσα από το δωμάτιο ακούγεται μεγάλη φασαρία! Φωνές κακό, αντάρα, χαλασμός, αλλά ο Γιώργης από τη Μεσσήνη μπλαβιασμένος από το ξύλο και καταματωμένος βγαίνει τρεκλίζοντας , αλλά με τον αυθεντικό Αδάμ από το χέρι! - Aξιος ο μισθός σου Γιώργη από τη Μεσσήνη! Είσελθε εν τω Παραδείσων!... Πες μου μόνο πώς το βρήκες!... - Ε!... Ήταν λίγο δύσκολο Aγιε Πέτρε μου, αλλά χαλάλι! ... Μπαίνοντας λοιπόν στο δωμάτιο με τους 100 ίδιους Αδάμ, έκανα την εξής δήλωση: "Μάγκες! Όλονώνε σας οι μανάδες είναι πουτά***!... Ε! ... 99 Αδάμηδες σηκωθήκανε και με κάνανε μπλέ-μαρέ στο ξύλο! Ο ένας που δεν με πλάκωσε ήταν ο αυθεντικός Αδάμ!
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Δευ 05 Μαρ 2012, 23:48 | |
| Ένας ναυτικός και ένας παπάς έπαιζαν μπάσκετ. Σε μια φάση εκεί που κάνει επίθεση ο ναυτικός και βαράει το σουτ, η μπάλα κάνει δύο γύρους στο στεφάνι αλλά τελικά δεν μπαίνει: - Αστόχησα γαμ*τo μου, λέει ο ναυτικός. - Μην βρίζεις, φίλε μου, γιατί ο Θεός θα σε τιμωρήσει, του λέει επικριτικά ο παπάς. Μετά, όταν ξανακάνει επίθεση ο ναυτικός πάλι βαράει ένα σουτ και η μπάλα πάει στο ταμπλό και στο στεφάνι και πάλι δεν μπαίνει: - Αστόχησα γαμ*τo μου, ξαναλέει ο ναυτικός. - Μην βρίζεις, φίλε μου, γιατί ο Θεός θα σε τιμωρήσει, του υπενθυμίζει ο παπάς. Την τρίτη φορά που γίνεται η ίδια φάση, πάει να βρίσει ο ναυτικός αλλά ξαφνικά πέφτει ένας κεραυνός από τον ουρανό και κάνει τον παπά στάχτη. Και ενώ έχει μείνει ο ναυτικός με ανοιχτό το στόμα, ακούει από τον ουρανό τη φωνή του Θεού: - Αστόχησα γαμ*τo μου! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Δευ 05 Μαρ 2012, 23:50 | |
| Μια σύζυγος φτάνει σπίτι της μετά από μια βόλτα στα μαγαζιά, και πιάνει στα «πράσα» το σύζυγό της στο κρεβάτι με μία όμορφη νέα γυναίκα. Ακριβώς όπως είναι έτοιμη να τον πετάξει έξω από το σπίτι, ο σύζυγός της της λέει:. "Ίσως πρέπει να ακούσεις πώς έγιναν όλα αυτά.... Οδηγούσα προς το σπίτι στην εθνική οδό, όταν είδα αυτή τη νεαρή γυναίκα. Έδειχνε πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη, έτσι την έφερα στο σπίτι μας και της μαγείρεψα ένα γεύμα από εκείνο το φιλέτο βοδινού που είχες ξεχάσει στο ψυγείο..... Ήταν ξυπόλυτη, έτσι της έδωσα τα καλά σου τα παπούτσια τα οποία είχες απορρίψει επειδή είχαν βγει εκτός μόδας..... Επειδή κρύωνε, της έδωσα το πουλόβερ που σου αγόρασα για τα γενέθλιά σου αλλά εσύ ποτέ δεν φόρεσες επειδή το χρώμα όπως μου είπες δεν σου ταίριαζε..... Τα ρούχα της ήταν σχισμένα, έτσι της έδωσα ένα ζευγάρι από τα τζιν που έχεις, τα οποία της εφάρμοζαν τέλεια, άλλωστε δεν σου κάνουν πλέον..... Έπειτα, ακριβώς όπως ήταν έτοιμη να φύγει η κοπέλα, με ρώτησε: "Υπάρχει τίποτα άλλο που η σύζυγός σας δεν χρησιμοποιεί πια;" | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Δευ 05 Μαρ 2012, 23:51 | |
| Είναι 2 τύποι σε ένα μπαρ και χορεύουν! Ρωτάει ο ένας από τους 2 τον DJ: -Έχεις Class; Και απαντά ο DJ: -Γιατί ρε συ μύρισε;
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Δευ 05 Μαρ 2012, 23:52 | |
| Ήταν δυο φίλοι μουσικοί. Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας από καρδιά. Πέφτει σε μελαγχολία ο άλλος. - Περνάει ο καιρός κι αυτός δε μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απουσία του φίλου του. Κάθε μέρα παρακαλά το θεό να του παρουσιάσει για τελευταία φορά το φίλο του να τον δει έστω για λίγο. -Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα κι εμφανίζεται μπροστά του... Γρηγόρη! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω!... -Κάθε μέρα ζω με την ελπίδα ότι όπου κι αν είσαι, περνάς καλά... Όντως. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολύ καλά... Βασικά Σωτήρη εγώ αν ήρθα εδώ σήμερα είναι για να σου πω κάποια πράγματα. - Καλά ή κακά; - Και τα δύο. - Πες τα καλά πρώτα... - Τα καλά είναι ότι περνάμε καταπληκτικά... Συναυλίες συνεχώς... Προχτές έπαιζε ο Bob Marley κι από κάτω όλοι πίναμε μαύρο και τραγουδούσαμε "No Woman No Cry"... Πριν μια βδομάδα έπαιξε ο Kurt Cobain με τον Jim Morisson, έχουν κάνει νέο γκρουπ πλέον... Άσε σου λέω, πολύ καλά σκηνικά... - Απίστευτο! Αυτό είναι καταπληκτικό!... Και τα άσχημα; Ποια είναι άσχημα; - Εχμ... βασικά... βγήκαν αφίσες... παίζεις το Σάββατο... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Δευ 05 Μαρ 2012, 23:53 | |
| Ένα ζευγάρι ονειρευόταν να κάνει ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη. Επειδή όμως ήταν σπάταλοι και δεν μπορούσαν να μαζέψουν τα λεφτά, αποφάσισαν να αγοράσουν έναν κουμπαρά και, κάθε φορά που έκαναν έρωτα, να ρίχνουν μέσα ένα χιλιάρικο. Έτσι και έγινε. Πέρασε ένας χρόνος και είπαν να ανοίξουν τον κουμπαρά. -Παράξενο, λέει ο σύζυγος. Κάθε φορά που κάναμε έρωτα, έριχνα στον κουμπαρά χιλιάρικο. Εδώ, όμως, βλέπω πάρα πολλά πεντοχίλιαρα και αρκετά δεκαχίλιαρα! -Γιατί παράξενο; απαντά με ύφος η γυναίκα του. Νομίζεις πως όλοι οι άνδρες είναι τόσο τσιγκούνηδες όπως εσύ; | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Δευ 05 Μαρ 2012, 23:54 | |
| Γυρνάει ένας βραδύγλωσσος τύπος στις 3 το βράδυ στο σπίτι του στην Πανεπιστημίου . Έξω από το παράθυρο του βλέπει ένα ψόφιο γάιδαρο . Τι να κάνει παίρνει τηλέφωνο στην αστυνομία να έρθουν να τον πάρουν ! - Σας πα πα παρακαλώ ε ε ε ελάτε να πάρετε έναν ψ..ψ..ψοφιο γα γα γάιδαρο από το σπ σπ σπίτι μου - Μάλιστα κύριε πείτε μας την οδό στην οποία βρίσκεται το σπίτι σας - Πα πα πα πα - Παπάγου κύριε ; - Οοοχι Πα πα πα Ο αστυνομικός νομίζοντας ότι του κάνουν φάρσα το κλείνει Όμως ο γάιδαρος αρχίζει να βρωμάει και ο τύπος ξαναπαίρνει . - Σααας πα πα παρακαλώ εεεχουμε βρω βρω βρωμίσει εεεδω πε πε πέρα - Καλά πείτε μας όμως την οδό . - Πα πα πα πα - Σίγουρα δεν είναι Παπάγου ; - Οοοοοχι Πα πααα παα - Άσε μας ρε φίλε βραδιάτικα λέει ο αστυνομικός και το κλείνει Μετά από 2 ώρες ξαναπαίρνει ο τύπος - Σσσαςςς πα πα παρακαλώ μας εεεεχουν φφφαει οι μμμυγγες - Αν δεν μας πείτε την οδό δεν γίνετε τίποτα. - Πα πα πα πα πα... - Παπάγου ; - Ννναι ττρρειςς ωωρρες έκανα ναα τοον φφφφεεερωωω μμμεεεχχχρι εκκκει!!! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Δευ 05 Μαρ 2012, 23:56 | |
| Μια παρέα από τρεις φίλους περιμένουνε στο σταθμό Λαρίσης να φύγει το τρένο για Θεσσαλονίκη. Πλησιάζει ο ένας το γκισέ και βγάζει ένα εισιτήριο. Δίπλα τους ακριβώς είναι τρεις Τούρκοι που περιμένουνε κι αυτοί το ίδιο τρένο. - Καλά πως ταξιδέψει τρεις άνθρωπος με ένα εισιτήριο;, τους ρωτάει ο ένας που ήξερε λίγα Ελληνικά. - Περίμενε και θα δεις, απαντάνε με ένα πονηρό χαμόγελο οι δικοί μας. Πράγματι κάποια στιγμή ξεκινάει το τρένο και μετά από 10 λεπτά αρχίζει ο έλεγχος εισιτηρίων. Με το που το παίρνουνε χαμπάρι οι τρεις φίλοι, χώνονται μέσα σε μια τουαλέτα όλοι μαζί και λουφάζουν. Όταν έρχεται ο ελεγκτής και διαπιστώνει ότι η τουαλέτα είναι κλειδωμένη, χτυπάει τη πόρτα και φωνάζει: "Παρακαλώ έλεγχος εισιτηρίων!". Η πόρτα μισανοίγει, βγαίνει ένα χέρι και του δίνει το μοναδικό εισιτήριο. Οι Τούρκοι που βλέπουν τη σκηνή κουφαίνονται. "Πολύ καλός κόλπος", παραδέχονται και αποφασίζουν να το κάνουνε κι αυτοί στην επιστροφή. Όπως το περιμένατε, οι έξι καμπαλέρος συναντιόνται κατά σύμπτωση στο σταθμό της Θεσσαλονίκης για να γυρίσουνε Αθήνα. Πηγαίνει ο Τούρκος με τα σπαστά Ελληνικά και βγάζει ένα εισιτήριο για Αθήνα. Οι δικοί μας δεν βγάζουνε καθόλου εισιτήριο. - Πως ταξιδέψει όλοι οι άνθρωπος χωρίς εισιτήριο; απορεί ο Τούρκος. - Θα δεις, θα δεις, του απαντάνε πάλι οι Έλληνες και όλοι μαζί ανεβαίνουνε στο τρένο που έχει έλθει στο μεταξύ. Μόλις ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα ο έλεγχος εισιτηρίων, κλείνονται οι τρεις Τούρκοι σε μια τουαλέτα και οι τρεις Έλληνες στη διπλανή και περιμένουνε. Σε δύο λεπτά βγαίνει ένας από τους τρεις φίλους μας και χτυπώντας τη πόρτα της τουαλέτας των Τούρκων, λέει με βαριά "επαγγελματική" φωνή: - Παρακαλώ έλεγχος εισιτηρίων! Αμέσως μισανοίγει η πόρτα και ο Έλληνας σαν κύριος παίρνει το εισιτήριο και γρήγορα γρήγορα ξαναχώνεται στην διπλανή τουαλέτα! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Δευ 05 Μαρ 2012, 23:57 | |
| Τέσσερις πιτσιρικάδες κάθονται σε μια μικρή πλατεία και συζητούν, γελώντας. Από κοντά τους περνά ένας παπάς, σταματά, τους κοιτάζει και τους ρωτά: - "Γεια σας παιδιά μου, τι κάνετε;" - "Τίποτα πάτερ, απλά κάνουμε ένα διαγωνισμό, για το ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα για τη σεξουαλική του ζωή." - "Παιδιά μου, εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σας ποτέ δε σκεφτόμουν για το σεξ." Και όλα τα παιδιά μαζί: - "Κερδίσατε πάτερ!" | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 06 Μαρ 2012, 00:00 | |
| Ένας Αμερικάνος , ένας Εγγλέζος κι ένας Έλληνας ναυαγήσανε σ ένα έρημο νησάκι και αφού κάνανε μια πρόχειρη εξερεύνηση , διαπιστώσανε ότι ήταν ακατοίκητο . - Να πάρει ο διάολος , λέει ο Εγγλέζος , δεν πρόκειται να φύγουμε ποτέ από δω . Δεν πρόλαβε να αποσώσει την κουβέντα του , να σου , παρουσιάστηκε ο διάολος και τους ρωτάει : - Με ζήτησε κανείς ; - Όχι , αλλά λέγαμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να φύγουμε από δώ , του λέει ο Αμερικάνος . - Θα σας πάω εγώ όπου θέλετε , φτάνει να μου πει κάποιος από σας κάτι , που δεν μπορώ να το κάνω. - Εγώ θέλω να δω τώρα, εδώ μπροστά μας, το Εmpire State Building, το άγαλμα της Ελευθερίας και το λιμάνι της Ν. Υόρκης . - Εύκολο του λέει ο διάολος και , μ ένα χτύπημα των δακτύλων του , τα έκανε όλ αυτά . - Κύριοι , έχασα , λέει ο Αμερικάνος στους άλλους δυο . - Εγώ θέλω τον Πύργο του Λονδίνου , τη Γέφυρα του Πύργου και τον Τάμεση να παρουσιαστούν εδώ μπροστά μας , λέει ο Εγγλέζος . αλλο ένα χτύπημα των δακτύλων του ο διάολος και τα πάντα που ζήτησε ο Εγγλέζος , στη θέση τους . Ο Έλληνας , αραχτός λίγο παραπέρα , όταν τον κοιτάξανε με αγωνία και ελπίδα οι άλλοι δυο , αμολάει μια κλανιά και λέει του διαβόλου : - Βάφτην πράσινη ! Ο διάολος τα χασε και μετά από λίγο ομολόγησε ότι δεν μπορούσε να κάνει αυτό που του ζήτησε ο Έλληνας κι άρχισε να ετοιμάζεται για την μεταφορά . - Αν σου πω και κάτι ακόμη , που δεν μπορείς να το κάνεις , θα μου δώσεις κι ένα τσουβάλι λίρες χρυσές ; - Aμα τα καταφέρεις να βρεις κάτι ακόμη που δεν μπορώ να το κάνω , θα σου δώσω δυο τσουβάλια λίρες , του απαντάει ο διάολος . Ο Έλληνας παίρνει ένα άδειο κονσερβοκούτι , το γυρνάει ανάποδα και , στο γερό του τον πάτο , ανοίγει καμιά διακοσαριά τρύπες . Το φέρνει κοντά στον κώλο του , αμολάει άλλη μια κλανιά και το δίνει στο διάολο , λέγοντας : - Μήπως μπορείς να μου πεις από ποια τρύπα βγήκε ; Ο διάολος άρχισε : - Απ αυτή - Όχι - Απ αυτή - Όχι - Απ αυτή - Όχι - Απ αυτή - Όχι Με τα πολλά , τις είπε όλες ο διάολος , αλλά πάντα η απάντηση του Έλληνα ήταν « όχι » . - Ε από ποια , τέλος πάντως ; ρώτησε αγανακτισμένος . - Απ αυτή ! του λέει ο Έλληνας και του δείχνει τον κ*λο του | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 06 Μαρ 2012, 00:01 | |
| -Ήταν ένας αμερικάνος, ένας άγγλος κι ένας πόντιος στην ζούγκλα. Εκεί που περπατάνε βλέπουν ένα λιοντάρι. Κάνουν λίγο πίσω, μετά από λίγο βγαίνει μπροστά ο αμερικάνος και λέει "μην φοβάστε, θα το διώξω" και αρχίζει και του πετάει πέτρες. -Τρομάζει το λιοντάρι και φεύγει. Συνεχίζουν να περπατάνε στην ζούγκλα, συναντούν κι άλλο λιοντάρι. Κοπιάζουν πάλι για λίγο, μετά βγαίνει μπροστά ο άγγλος και λέει "μην φοβάστε θα το διώξω εγώ" και αρχίζει να του πετάει πέτρες. -Τρομάζει κάποια στιγμή το λιοντάρι, φεύγει. Μετά από πολλή ώρα και ενώ έχουν κουραστεί να περπατάνε, συναντούν μια αγέλη λιονταριών. Πανικόβλητοι ο αμερικάνος και ο άγγλος σκαρφαλώνουν σε ένα δέντρο και αρχίζουν να φωνάζουν στον πόντιο "ανέβα γρήγορα επάνω. Θα σε φάνε". -Κι ο πόντιος "γιατί να με φάνε; Εγώ πετούσα πέτρες;"!!!! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 06 Μαρ 2012, 00:01 | |
| Δύο φίλοι συζητούν: -Ο φίλος μας πέθανε δεν πιστεύω να μην πας στην κηδεία του! -Γιατί; Θα έρθει αυτός στη δική μου; | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 06 Μαρ 2012, 00:02 | |
| Ένα καγκουρό δραπέτευε συνέχεια απ το ειδικά περιφραγμένο δώρο του στο ζωολογικό κήπο. Οι αρμόδιοι, ξέροντας ότι μπορεί να πηδάει πολύ ψηλά, βάζουνε έναν φράχτη 3 μέτρα ψηλό. Το επόμενο πρωί το καγκουρό έκανε τις βόλτες του στον ζωολογικό κήπο, έξω απ τον περιφραγμένο χώρο του. Οι αρμόδιοι σηκώνουν το φράχτη στα 6 μέτρα, αλλά το επόμενο πρωί, πάλι έξω το καγκουρό. Συνεχίζουν την ίδια ιστορία, κάθε μέρα πιο ψηλό φράχτη, κάθε πρωί έξω το καγκουρό. Ο φράκτης τώρα είναι στα 20 μέτρα ύψος. Τελικά, μια καμήλα απ το διπλανή περίφραξη ρωτάει το καγκουρό: - Πόσο ψηλά πιστεύεις ότι θα τον φτάσουνε το φράχτη; - Πιθανόν 50 μέτρα, εκτός αν κάποιος σκεφτεί να κλειδώνει την πόρτα τα βράδια.
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 06 Μαρ 2012, 00:02 | |
| Ένα κοπάδι νυχτερίδες κοιμάται σε ένα δέντρο κατά τον γνωστό τρόπο δηλαδή ανάποδα. Ξαφνικά η μία γυρίζει και στέκεται όρθια πάνω στο κλαδί. Ανήσυχη μια δεύτερη που βλέπει το σκηνικό, σκουντάει τη διπλανή της και με αγωνία της λέει<<Ρε Μήτσο, ξύπνα ρε, ο Θανάσης λιποθύμησε>>!!!
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 06 Μαρ 2012, 00:03 | |
| Ένας ταβερνιάρης είχε ένα παπαγάλο και του λέει: - "Φεύγω για μια ώρα από το μαγαζί. Αν έρθει το βυτίο με το πετρέλαιο πες τους να βάλουν 1 τόνο". Έρχεται το βυτίο, βλέπουν τον παπαγάλο και του λένε: - "Πού είναι το αφεντικό;" - "Έφυγε", τους λέει αυτός, "βάλτε 3 τόνους και αφήστε το τιμολόγιο στο τραπέζι." Γυρνάει ο ταβερνιάρης βλέπει ότι αγόρασε 3 τόνους και ουρλιάζει στο παπαγάλο: - "Ένα τόνο δε σου είπα ρε, γιατί τους είπες 3;" Τον αρπάζει και το σταυρώνει με τα φτερά ανοιχτά. Έπειτα του λέει: - "Μια βδομάδα θα μείνεις εκεί." Ο παπαγάλος βλέπει απέναντι του μια εικόνα του Χριστού στο σταυρό και ακούει μέσα από την εικόνα μια φωνή: - "Πλάσμα του Θεού, πόσο καιρό θα είσαι σταυρωμένο;" Λέει ο παπαγάλος: - "Μια βδομάδα, εσύ πόσο καιρό είσαι στο σταυρό;" Του απαντάει η φωνή: - "2000 χρόνια!" Έκπληκτος ο παπαγάλος του λέει: - "Καλά ρε μεγάλε πόσο πετρέλαιο παράγγειλες;"
| |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 06 Μαρ 2012, 09:17 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 06 Μαρ 2012, 23:16 | |
| Ήταν κάποτε μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες, ευτυχισμένη, θεοσεβούμενη μέχρι μια μέρα που η δεκάχρονη κόρη έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:
- Δεν είμαι πια παρθένα! Μια θανατική σιγή απλώθηκε σε όλο το σπίτι. Κι ύστερα άρχισαν οι επιπλήξεις: Ο μπαμπάς στη μαμά: - Δε ντρέπεσαι, γυναίκα του δρόμου, πουτ@ν@, τσούλ@! Ντύνεσαι σαν πόρνη και βάφεσαι σα γουρούνα με οίστρο. Για να μην αναφερθώ στο λεξιλόγιό σου. Λες συνέχεια βρομόλογα και πετάς σεξουαλικά υπονοούμενα μπροστά στη μικρή!!!! Ο μπαμπάς στην εικοσάχρονη αδελφή της μικρής: - Κι εσύ μωρή π@ρνη πολυτελείας που πηδιέσαι στον καναπέ μ εκείνον το μαλλιά με τα σκουλαρίκια κάθε φορά που λείπουμε απ' το σπίτι και όλα αυτά μπροστά στη μικρή!!! Τις προάλλες βρήκα μωρή καποτα πάνω στο μαξιλάρι που κάθισα. Για να μη μιλήσω για το δονητή που έχεις κρυμμένο στο συρτάρι σου. Ή νόμιζες πως δεν το ήξερα;;;; Η μαμά στον μπαμπά: - Για μια στιγμή! Μιλάς εσύ που ξοδεύεις το μισό μισθό σου σε πουτ@νες και τις χαιρετάς μπροστά στο σπίτι μας και δεν σου καίγεται καρφί που η μικρή είναι μπροστά και σας βλέπει!!!! Που γυρνάς κάθε Παρασκευή με σημάδια από κραγιόν στο λαιμό και κόκκινα σημαδάκια; Κι από τότε που βάλαμε στο σπίτι μας nova κάθεσαι και βλέπεις τσόντες πρωί βράδυ κι όλα αυτά μπροστά στη μικρή!!!!! Για να μην πω για την πουτ@ν@ τη γραμματέα σου που σου παίρνει τσιμπούκι@ και κάθε τόσο τηλεφωνάει και σε ζητάει με την αισθησιακή φωνή της και πολλές φορές απαντάει η μικρή!!!!!! Η μητέρα, ιδιαιτέρως συμπονετική, με μάτια δακρυσμένα απευθυνόμενη στη μικρή λέει: - Πώς σου συνέβη αγγελούδι μου; Σε βίασαν ή αποφάσισες εσύ να πας με κάποιο συμμαθητή σου; Έκπληκτη η μικρή απαντάει: - Όχι μαμά. Απλώς η δασκάλα άλλαξε το ρόλο που μου είχε αναθέσει για το σκετσάκι των Χριστουγέννων. Δεν θα είμαι η παρθένα Μαρία, αλλά θα είμαι η βοσκοπούλα. | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 07 Μαρ 2012, 12:11 | |
| Μια γυναίκα τρέχει στο γιατρό
- Γιατρέ μου, σφήνωσε ο δονητής μέσα και δεν βγαίνει με τίποτα, του λέει πανικόβλητη.
- Για να δούμε λοιπόν, λέει ο γιατρός.
Αφού την εξετάζει της λέει:
- Έχω και καλά και κακά νέα. Ποιά θες να σου πω πρώτα;
- Αρχισε από τα άσχημα, γιατρέ μου, λέει με φοβερή αγωνία η κοπέλα.
- Τα άσχημα νέα είναι, ότι ο δονητής δεν βγαίνει με τίποτα, λέει ο γιατρός.
- Και τα καλά νέα, γιατρέ μου, ποιά είναι;
- Τα καλά νέα είναι ότι σου έβαλα καινούργιες μπαταρίες.. | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 07 Μαρ 2012, 12:12 | |
| Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι είναι στην εκλησια σε έναν γάμο. Γυρνάει ο άνδρας και λέει στην γυναίκα του:
- Μόλις έκλασα αθόρυβα. Τί να κάνω;
- Να βάλεις καινούργια μπαταρία στο ακουστικό σου! | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 07 Μαρ 2012, 12:14 | |
| Ένας άντρας ρωτά το γιατρό αν θα ζήσει μέχρι τα 100. Ο γιατρός τον ρωτά: - Πίνεις, καπνίζεις;
- Όχι απαντά ο άντρας.
Γιατρός: Ξενυχτάς, παίζεις χαρτιά;
Αντρας: Όχι βέβαια, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.
Γιατρός: Οδηγείς επικίνδυνα, πας με άλλη γκόμενα κάθε βράδυ;
Αντρας: Όχι και ούτε πρόκειται.
Γιατρός: Και τότε γιατί στο διάολο θες να ζήσεις τόσο πολύ;;; | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 07 Μαρ 2012, 12:15 | |
| Ένας τύπος τον είχε πενήντα πόντους αλλά δεν μπορούσε να τον βολέψει πουθενά! Τέτοια πίκρα. Πάει λοιπόν σε ένα γιατρό και του λέει... το και το! Ο γιατρός του λέει:
- Kοίτα η επιστήμη δε μπορεί να κάνει τίποτα σε αυτή την περίπτωση, δεν πας στην τάδε μάγισσα;
Τι να κάνει το παλικάρι μες στην απελπισία του δοκιμάζει και από αυτό. Πάει λοιπόν στη μάγισσα και αυτή του λέει:
- Θα πας στο δάσος και θα βρεις μια λίμνη που ζει ένας βάτραχος. Θα του ζητήσεις να σε παντρευτεί και αυτός θα σου πει ...όχι!
Κάθε φορά που θα σου λέει το όχι θα σου μικραίνει δέκα πόντους! Tρελάθηκε ο τύπος πάει λοιπόν στην λίμνη και βρίσκει τον βάτραχο.
- Βατραχάκι θα με παντρευτείς;
- Όχι, λέει το βατραχάκι. Tη χουφτώνει και πράγματι είχε μικρύνει δέκα πόντους.
Ξαναδοκιμάζει: - Βατραχάκι θα με παντρευτείς;
- Όχι, λέει το βατραχάκι. Tη χουφτώνει και πράγματι είχε μικρύνει άλλους δέκα πόντους.
Ωραία, σκέφτεται, τώρα είναι τριάντα πόντους, αν την κάνω είκοσι θα είναι πολύ καλά, θα είμαι περιζήτητος στις γυναίκες!
Ξαναδοκιμάζει τελευταία φορά: - Βάτραχε θα με παντρευτείς;
- Μα τι μαλάκας είσαι εσύ, πόσες φορές θα στο πω; Όχι, όχι, όχι!! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 07 Μαρ 2012, 14:46 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 07 Μαρ 2012, 15:39 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 07 Μαρ 2012, 15:41 | |
| | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 | |
|