| ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! | |
|
+19cpantelo boutser GsxrPower harbo Opeth magfaria kostasva gsxrk71000 kostaskr6 mistiriodis_tsantakias SuzukaK4 thodoris kontos 750 k8 600 kk DrIoannis Schumi Aristosk8 Miou andreasarxo 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andreasarxo Normal gixxer
Όνομα: : ανδρεας Τόπος : ευοσμος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 138 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τρι 31 Ιαν 2012, 21:36 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τρι 31 Ιαν 2012, 21:45 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τρι 31 Ιαν 2012, 21:55 | |
| το'χω παθει στο σκουτερακι...εν κινησει...γμσετα! παλι καλα που δεν τσακιστηκες φιλε | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τρι 31 Ιαν 2012, 21:59 | |
| Τι λες τώρα;;; Και είμαι και από Θεσσαλονίκη και ήθελα να βάλω και GP Racer... Είχες καιρό να το κουνήσεις; | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τρι 31 Ιαν 2012, 22:00 | |
| Γιαυτό τα αγωνιστικά λάστιχα δεν τα βάζουμε σε τέτοιες θερμοκρασίες!Το έχω δει και σε άλλες μάρκες αλλά και σε Dunlop ξανά.Τώρα απλά άλλα λάστιχα... | |
|
| |
Όνομα: : ανδρεας Τόπος : ευοσμος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 138 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τρι 31 Ιαν 2012, 22:03 | |
| - Schumi έγραψε:
- Τι λες τώρα;;; Και είμαι και από Θεσσαλονίκη και ήθελα να βάλω και GP Racer...
Είχες καιρό να το κουνήσεις; οχι φιλε. το κινω καθημερινα. ειναι φυσιολογικο ρε παιδια?? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τρι 31 Ιαν 2012, 23:21 | |
| απιστευτο !!!! αναψε καμια λαμπαδα που τη γλυτωσες, και παιξε και κανενα λοττο ! Αγιο ειχες ! Φυσιολογικο οχι αλλα το εχω ξανακουσει, ειναι να μη σου τυχει ! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τρι 31 Ιαν 2012, 23:24 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τρι 31 Ιαν 2012, 23:50 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- να ραγισει λιγο παλαιοτητας το εχω δει αλλα ετσι πρωτη φορα...πανε παιξε λοττο....
δε νομιζω οτι εγινε λογω παλαιοτητας, πιστευω οτι εχει να κανει με το μοριακο δεσμο του ελαστικου που σε πολυ κρυο και αλλαγη σε αποτομη θερμοτητα σπαει λογω διαστολης Δεν ειμαι χημικος υποθεσεις κανω, αλλα δεν φταινε οι γομες το εχω δει ξανα και σε πολιτικα λαστιχα σε motard ! | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 00:17 | |
| να σε ρωτησω κατι φιλε μου. με αυτα τα λαστιχα εχεις μπει πιστα?τα δουλεψες με κουβερτες? | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 00:26 | |
| ελα ρε συ αυτα δε γινονται.... Και να πω και κατι αλλο... 6 και 15 το πρωι εχτες στη θεσσαλονικη ειχε -4.... ΨΟΦΟ.... και ηθελα ρε γαμωτο να βαλω αυτο το λαστιχο... παλι καλα φιλε!! ευχομαι ποτε ξανα τετοιες μ@λ@κιες... | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 01:07 | |
| δεν το εχω ξαναδει.... να σου πω μια αγρια μαντεψια? ειχες τπτ λουκετα στην μπροστα ροδα ? το μηχανακη ειτανε εξω ?? υπαρχη αμιδρι πιθανοτιτα να εχει προκλιθη απο ψηκτικο οταν καπιος θα προσπαθουσε να σου κοψη καμια αλυσιδα ....
μετα μιπος εκει που ειχες αφηση ειχε μικρι λιμνη με νερο και το νερο παγοσε και εκανε ετσι το ελαστικο ? συγουρα δεν φτεει αν ειναι dunlop γιατη αυτο ειναι θεμα θερμοκρασιας και θα μπορουσε να το κανει και ενα οπιοδιποτε ελαστικο ... επισεις φενετε οτι δεν εχει δουλεψει πιστα το ελαστικο και σιγουρα δεν πεζει κανενα ρολο οστε να ερθει σε αυτην την κατασταση | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 01:19 | |
| δε ξερω παιδια παντως ειναι πολυ τραγικο.... παλι καλα ειναι καλα το παλικαρι!! και το μοτορι του... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| |
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| |
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 06:05 | |
| ρε παιδια , εγω βλεπω οτι εγινε καθαρα λογω θερμοκρασιας..... τωρα , γιατι συνεβη αυτο με -2 βαθμους , δεν μπορω να το εξηγησω......ισως αν το μηχανακι , κινιοταν να μην ειχε συμβει , αλλα βολτες με -2 , λιγοι κανουν | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 09:39 | |
| - kostasva έγραψε:
- ρε παιδια , εγω βλεπω οτι εγινε καθαρα λογω θερμοκρασιας..... τωρα , γιατι συνεβη αυτο με -2 βαθμους , δεν μπορω να το εξηγησω......ισως αν το μηχανακι , κινιοταν να μην ειχε συμβει , αλλα βολτες με -2 , λιγοι κανουν
μα το παληκαρι το λεει οτι το μηχανακι δεν το ειχε αραγμενο αλλα το κινει κανονικα.... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 10:02 | |
| παλι καλα φιλε μου που δεν επαθες τιποτα !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 10:40 | |
| - thodoris έγραψε:
- να σε ρωτησω κατι φιλε μου. με αυτα τα λαστιχα εχεις μπει πιστα?τα δουλεψες με κουβερτες?
οχι φιλε δεν εχω μπει πιστα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 10:44 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- δεν το εχω ξαναδει.... να σου πω μια αγρια μαντεψια?
ειχες τπτ λουκετα στην μπροστα ροδα ? το μηχανακη ειτανε εξω ?? υπαρχη αμιδρι πιθανοτιτα να εχει προκλιθη απο ψηκτικο οταν καπιος θα προσπαθουσε να σου κοψη καμια αλυσιδα ....
μετα μιπος εκει που ειχες αφηση ειχε μικρι λιμνη με νερο και το νερο παγοσε και εκανε ετσι το ελαστικο ? συγουρα δεν φτεει αν ειναι dunlop γιατη αυτο ειναι θεμα θερμοκρασιας και θα μπορουσε να το κανει και ενα οπιοδιποτε ελαστικο ... επισεις φενετε οτι δεν εχει δουλεψει πιστα το ελαστικο και σιγουρα δεν πεζει κανενα ρολο οστε να ερθει σε αυτην την κατασταση παρκαρισμενη στο εξω κρυο ηταν, οχι λουκετο δεν ειχα. ουτε νερα ειχε κατω ηταν στεγνος ο δρομος.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 10:46 | |
| εστειλα εμαιλ στην dunlop με τις φωτογραφειες να δουμε αν με απαντησουν τιποτα, αν και δεν πιστευω... | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 11:13 | |
| Να μην σε απαντήσουν δεν το κόβω. Θα σε απαντήσουν αλλά θα σε πουν καμιά π@π@ρι@ λογικά. Μόλις έχεις απάντηση, let us know. | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 12:25 | |
| ειναι ακριβως οτι παθαινει κ μια τσιχλα αμα τη χωσεις στην καταψυξη, χανει τις ελλαστικες ιδιοτητες..
οταν ανεβηκες στη μηχανη τα λαστιχα σου ηταν υπερπαγωμμενα και ετσι δε μπορεσαν να αποροφησουν το βαρος σου και ΚΡΑΚ...
| |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 13:02 | |
| - Opeth έγραψε:
- ειναι ακριβως οτι παθαινει κ μια τσιχλα αμα τη χωσεις στην καταψυξη, χανει τις ελλαστικες ιδιοτητες..
οταν ανεβηκες στη μηχανη τα λαστιχα σου ηταν υπερπαγωμμενα και ετσι δε μπορεσαν να αποροφησουν το βαρος σου και ΚΡΑΚ...
μπορει να ειναι τοσο απλο αλλα δε το ακους καθε μερα..... εγω πρωτη φορα το ειδα... τα μαλλια με πεσανε... | |
|
| |
harbo Jr.gixxer
Όνομα: : χαρης Τόπος : zaharo-beach Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Αγωνιζόμενος : ? Hμερομηνία εγγραφής : 15/04/2010
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 14:08 | |
| παιδια εγω εχω να πω οτι εχω περασει καταρα με χιονι, απο το χωριο Παναγια μεχρι Μετσοβο εριχνε νιβαδες.το μηχανακι χωρις να σβησει δεν ανεβαζε πανω απο 65 βαθμους, τετοιο προβλημα δεν ειχα.πιεση δεν ειχα πειραξει και λαστχο dunlop qualifier.τη διαδρομη αυτη 1+ ωρα | |
|
| |
| ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! | |
|