| ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! | |
|
+19cpantelo boutser GsxrPower harbo Opeth magfaria kostasva gsxrk71000 kostaskr6 mistiriodis_tsantakias SuzukaK4 thodoris kontos 750 k8 600 kk DrIoannis Schumi Aristosk8 Miou andreasarxo 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 14:29 | |
| - Opeth έγραψε:
- ειναι ακριβως οτι παθαινει κ μια τσιχλα αμα τη χωσεις στην καταψυξη, χανει τις ελλαστικες ιδιοτητες..
οταν ανεβηκες στη μηχανη τα λαστιχα σου ηταν υπερπαγωμμενα και ετσι δε μπορεσαν να αποροφησουν το βαρος σου και ΚΡΑΚ...
μα τι λες τωρα ... δεν στεκει αυτο καθολου.... δλδ τα μηχανακια τα εχουμε μονο σε κλειστο γκαραζ και με θερμοκρασια μεχρι 10 βαθμους κελσιου?? οταν ετρεχα εντουρο περιμεναμε σαν τρελοι ποτε θα χιονισει να παμε στην παρνηθα να παιξουμε στα χιονια σαν παιδια ... εχω περασει αλπεις με χιονια και ενα σκασμο εκδρομες στην ελλαδα να παταμε χιονι κατω... περισυ 28οκτωβριου ειχα παει φλωρινα-νυμφαιο-καστορια-γιαννενα-μετσοβο και η μηχανη εμενε εξω καθε βραδυ στα χιονια και δεν χαλασε σε κανεναν το λαστιχο ποτε.... δεν ισχυει αυτο που λες ... κατι αλλο ειναι .... | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 14:45 | |
| δεν ξερω κατα ποσο σωστο ειναι αυτο που θα πω αλλα το λαστιχο εχει προδιαγραφες για αλλες θερμοκρασιες και οχι για -2. δν λεω οτι ολα επρεπε να παθενουνε ετσι αλλα λιγο ελατοματικο απο το εργοστασιο λιγο το κρυο λιγο η πιεση λιγο ο δρομος της ελλαδιτσας μας λογικο μ φενετε.... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 14:57 | |
| αυτο το ειχα πα8ει και εγω στ ζχ 400 στο μπρωστινο λαστιχο αλα σε ενα σημειο! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 15:18 | |
| - boutser έγραψε:
- αυτο το ειχα πα8ει και εγω στ ζχ 400 στο μπρωστινο λαστιχο αλα σε ενα σημειο!
το ζχ 4000 εχει την ηλικια μου .... αν και το λαστιχο ειχε την ηλικια μου τι περιμενες να γινει???? | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 18:11 | |
| τρομακτικο!!! παλι καλα που δεν επαθες τπτ! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 18:16 | |
| πω ρε φιλε... πως εγινε αυτο; καλα που το ειδες γρηγορα. | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 18:49 | |
| Ερωτηση: Ριχνοντας τοσο πολυ τις τιμες μηπως εχουν ριξει και την ποιοτητα? | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 18:55 | |
| ..... μαλλον για αστοχια υλικου παει το θεμα | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 19:42 | |
| Αστοχία υλικού, στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν αν ενώ πήγαινε, ξαφνικά έκανε ένα μπαμ και έσκαγε το λάστιχο. Εδώ υπάρχει ο παράγοντας ψύχος. Αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη κάνει πολύ κρύο. Και ο Εύοσμος δεν είναι και δίπλα στη θάλασσα ή στο κέντρο. Είναι πιο ψηλά και το κρύο είναι δριμύ. Πάντως ότι και να είναι ή όσους βαθμούς κελσίου να έχει έξω, τόσα χρόνια με τις μηχανές εγώ πρώτη φορά το είδα το συγκεκριμένο. Για εμένα παραμένει μυστήριο το πως έγινε. Αλλά προφανώς, έγινε από το πολύ κρύο. | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Πεμ 02 Φεβ 2012, 01:35 | |
| κατι παρομοιο ειχε παθει και ο πατερας μου με τα λαστιχα στο σκουτερ του . 3 μηνων λαστιχα και ξεφλουδηδε η γομα λες και ειχες κανει αναγομοση. πηγαμε απο εκει που τα πηραμε και τα τοποθετησαμε και μας τα αλλαξαν,τσαμπα. μας ειπε ο καταστηματαρχης οτι ολη η συγκεκριμενη παρτιδα ηταν ετσι. | |
|
| |
andreasarxo Normal gixxer
Όνομα: : ανδρεας Τόπος : ευοσμος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 138 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Πεμ 02 Φεβ 2012, 12:22 | |
| Με απαντησαν απο την dunlop οτι πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα της περιοχής μου. Με εδωσαν ενα ελληνικο εμαιλ. Πηγα σήμερα στο συνεργειο να βαλω ενα pirrelaki να ησυχάσει το κεφαλι μου και μεχρι να φτασω το λαστιχο χειροτερεψε, σχιστικε γυρο γυρο ολο... Αν με απαντησουν απο την ελληνικη αντιπροσωπια θα ενημερώσω. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Πεμ 02 Φεβ 2012, 13:35 | |
| - andreasarxo έγραψε:
- Με απαντησαν απο την dunlop οτι πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα της περιοχής μου. Με εδωσαν ενα ελληνικο εμαιλ. Πηγα σήμερα στο συνεργειο να βαλω ενα pirrelaki να ησυχάσει το κεφαλι μου και μεχρι να φτασω το λαστιχο χειροτερεψε, σχιστικε γυρο γυρο ολο... Αν με απαντησουν απο την ελληνικη αντιπροσωπια θα ενημερώσω.
οτι θα σου απαντησουν ειναι σιγουρο.... τι θα σου πουνε ειναι το θεμα... ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα σου πουνε πως κατι εκανες εσυ και χαλασε το λαστιχο.... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Πεμ 02 Φεβ 2012, 13:47 | |
| Ε ναι ρε σιγα μν τον πουν ελα να σε βαλουμε ενα ζευγαρι τσαμπα... Τι να πω.. και ηθελα και εγω να βαλω gp racer... τωρα το σκεφτομαι.... | |
|
| |
andreasarxo Normal gixxer
Όνομα: : ανδρεας Τόπος : ευοσμος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 138 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Πεμ 02 Φεβ 2012, 14:00 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Ε ναι ρε σιγα μν τον πουν ελα να σε βαλουμε ενα ζευγαρι τσαμπα...
Τι να πω.. και ηθελα και εγω να βαλω gp racer... τωρα το σκεφτομαι.... φιλε παρολα αυτα που επαθα το συνηστω αυτο το λαστιχο. ειναι ισως το καλυτερο λαστιχο που εχω βαλει. μπορει να επεσα σε ελατωματικο.. | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! Πεμ 02 Φεβ 2012, 19:25 | |
| Και εγώ αυτά ήθελα να βάλω... Καλά από την Ελληνική αντιπροσωπία περιμένω πολύ λιγότερα. Μακάρι να βγω ψεύτης. | |
|
| |
| ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!! | |
|