| SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Παρ 03 Φεβ 2012, 21:06 | |
| την βοηθεια σας παιδια και τη γνωνη σας για δυο συνεργεια θα ηθελα για gixxer α. Παπαδόγιαννης στο παγκράτι β. Λαμπαθάκης στην Καλιθέα ξέρει κανείς κάτι γι αυτούς τους δύο τους έχει κανείς συνεργαστεί μαζί τους; γιατί τα μωρά μας πρέπει να ξέρουμε που να τα πηγαίνουμε, μου έχουν προτείνει αυτούς τους δύο από την αφαλιστική γι αυτό περιορίζομαι σε αυτα τα δυο συνεργεία. και επίσης αν γνωρίζει καποιος αν η αποζημίωση του εξοπλισμού συμψιφίζεται με τη ζημιά της μηχανής ευχαριστβ εκ των πρωτέρων για οποια πληροφορία. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Παρ 03 Φεβ 2012, 21:35 | |
| Δεν έχω άποψη γι αυτούς. Αλλα. Μην πας σε συνεργείο που προτείνει η ασφαλιστική. ΜΕ τίποτα. Θα πας σε δικό σου και είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου. Ο εξοπλισμός καλύπτεται χωριστά. Αλλο η μηχανή, άλλο ο εξοπλισμός, αλλά θα είναι μια η επιταγή που θα πάρεις και θα είναι ολα μέσα. Βγαίνει το ποσό της μηχανής και το δεύτερο ποσό ο εξοπλισμός που και πιθανότατα θα σου κρατήσει η ασφαλιστική μετά. Οπότε κράτα τα κατεστραμένα ακόμα κι αν τα έχουν φωτογραφίσιε μεχρι να λήξει το θέμα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Παρ 03 Φεβ 2012, 21:37 | |
| δεν ξερω για τα συνεργεια αλλα ο εξοπλισμος ειναι ξεχωριστα απο την μηχανη... αλλα λεφτα η μηχανη και αλλα λεφτα για το κρανος-μπουφαν κτλ... | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Σαβ 04 Φεβ 2012, 00:50 | |
| εχετε υποψη καποια σελιδα στο ιντερνετ σχετικα με το τι προβλεπεται απο τη νομοθεσια για αυτο το θεμα....γιατι αυτα τα κορακια των αφαλιστικων θελοθν φοβερα και να ξερεις ακριβως τι παιζει αλλιως σε φαγανε | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Σαβ 04 Φεβ 2012, 11:30 | |
| - dimmoy έγραψε:
- εχετε υποψη καποια σελιδα στο ιντερνετ σχετικα με το τι προβλεπεται απο τη νομοθεσια για αυτο το θεμα....γιατι αυτα τα κορακια των αφαλιστικων θελοθν φοβερα και να ξερεις ακριβως τι παιζει αλλιως σε φαγανε
σελιδα δεν ξερω αλλα με τοσες στουκες που εχω κοντευω να τα μαθω.... στα ανταλακτικα της μηχανης μπορουνε να σου κοψουν και καλα για παλαιοτητα στο μπουφαν-κρανος υποτιθετε παλι το ιδιο αλλα σε καμια περιπτωση μην δεχτεις να σε αποζημιωσουν με ψιχουλα... εαν πχ ειχες αραι και το διαλυσες στην στουκα μην δεχτεις να σου δωσουν 200ε γιατι και καλα το εχεις χρονια.... οι εταιρειες λενε οτι τα κρανη μεχρι και την 5ετια ειναι μια χαρα.... αμα θελεις πες μας πιο συγκεκριμενα το προβλημα σου ... ασφαλεια δεν εχεις? νομικη προστασια δεν εχεις στην ασφαλεια σου??? κανα φιλο δικηγορο?? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Σαβ 04 Φεβ 2012, 14:40 | |
| ωπα ωπα φρενο !!! το οτι στο προτειναν δε σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να το πας εκει !!!!!!! ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΤΟ ΠΑΣ !!!!! τωρα για τον εξοπλισμο, ειναι αλλο καπελο η μηχανη και αλλο ο εξοπλισμος !!!
| |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Σαβ 04 Φεβ 2012, 14:59 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- ωπα ωπα φρενο !!! το οτι στο προτειναν δε σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να το πας εκει !!!!!!!
ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΤΟ ΠΑΣ !!!!! τωρα για τον εξοπλισμο, ειναι αλλο καπελο η μηχανη και αλλο ο εξοπλισμος !!!
:+1000: δεν ξερω για αυτα τα 2 συνεργεια αλλα εχω ακουσει καλα λογια για Μερεμετη, Καπερνικα, Εξαρχακο, και την σουζουκη στην Συγγρου! | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Σαβ 04 Φεβ 2012, 17:50 | |
| Και η παλαιότητα 100% παράνομη είναι. Στο δικαστήριο λοιπόν δεν σου κόβουν τίποτα. Αν υπάρχει παλαιότητα οφείλει η εταιρία πώλησης ανταλλακτικών να την αποδεχτεί, μειώνοντας τις τιμές. Οτι λέει το τιμολόγιο πρέπει να δώσουν. Απλά για να μη φτάσεις στο δικαστήριο βλέπεις τι σε συμφέρει. Νομικά δεν ευσταθεί παλαιότητα. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Σαβ 04 Φεβ 2012, 17:52 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Και η παλαιότητα 100% παράνομη είναι. Στο δικαστήριο λοιπόν δεν σου κόβουν τίποτα. Αν υπάρχει παλαιότητα οφείλει η εταιρία πώλησης ανταλλακτικών να την αποδεχτεί, μειώνοντας τις τιμές. Οτι λέει το τιμολόγιο πρέπει να δώσουν. Απλά για να μη φτάσεις στο δικαστήριο βλέπεις τι σε συμφέρει. Νομικά δεν ευσταθεί παλαιότητα.
αυτο με τη παλαιοτητα δε το ηξερα ! Εισαι σιγουρος 100% ??? | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Σαβ 04 Φεβ 2012, 21:07 | |
| Μου το έχουν πει φίλοι πραγματογνώμονες. Οταν πληρώνεις την πάντα σου 500€ π.χ. σου λέει η Suzuki δώσε μου 300 λόγω παλαιότητας??? Απλά θα πρέπει να διαλέξεις ή την άμεση λύση των λιγότερων χρημάτων ή την πολύ αργή του δικαστηρίου. Εκεί πατάνε. Σου λέει θα πάρει 5000 χέρι ή θα πάει για 6500 - 7000 μετά απο 3 χρόνια?
Τα δικαστήρια δρουν βάση νόμου. Για ζητήστε να μας φέρει κάποιος το νόμο περι παλαιότητας... Να τον δούμε κι εμεις... Τα @@ μου θα φέρουνε τα λαμογια. | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 00:07 | |
| εμενα το μηχανακι εγινε 10 χρονων φετος πριν 2 χρονια περιπου με τρακαραν και επαθα 4500 ευρο ζημια. τα πηρα ολα τα χρηματα μεχρι κα το τελευταιο σενς. δεν μου εκοψαν τιποτα ουτε μου το εβγαλαν ολικη οπως θα εκαναν καποιες ασφαλιστικες. ειναι στο χερι της ασφαλιστικης τι θα κανει και πιο συγκεκριμενα στο χερι του πραγματωγνομωνα. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 01:40 | |
| - ripper έγραψε:
- εμενα το μηχανακι εγινε 10 χρονων φετος πριν 2 χρονια περιπου με τρακαραν και επαθα 4500 ευρο ζημια. τα πηρα ολα τα χρηματα μεχρι κα το τελευταιο σενς. δεν μου εκοψαν τιποτα ουτε μου το εβγαλαν ολικη οπως θα εκαναν καποιες ασφαλιστικες. ειναι στο χερι της ασφαλιστικης τι θα κανει και πιο συγκεκριμενα στο χερι του πραγματωγνομωνα.
οποτε καταληγουμε και παλι στο γνωστο μοτιβο !!! Ναι παιζουμε ξυλο με τις ασφαλειες ! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 01:52 | |
| εσυ το μυαλο σου στο ξυλο χα χα χα | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 02:08 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 02:18 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 02:23 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 02:23 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 02:32 | |
| | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 03:53 | |
| Τώρα ξεκινάω κι εγω το παρτυ με την αγροτική.... Ελατε απο μια γωνια να κλάψετε στα γέλια.... Εχω ειδικευση να τους τα παιρνω... χεχεχε.... | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 12:19 | |
| η ιστορια λοιπον εχει ως εξης απο την αρχη.... μετα το χτυπημα πηγα τη μηχανη στο Μάντη, συνεργειο που διαλεξα εγω, ο οποιος εδωσε προσφορα στα 4800 και μιλαμε μονο για πλαστικα και εξατμιση, ο διακανονιστης με ενημερωσε για τα δυο συνεργαζομενα συνεργεια της ασφαλισττιικης (αυτα που ανεφερα) και μου ειπε οτι μπορει να το φτιαξει με 4500. Στα συνεργαζομενα απλα εγω δεν θα εκανα καθολου με τα λεφτα απλα ενα τηλ οτι η μηχανη ειναι οκ και να περασω να την παρω ενω για το δικο μου η γνωστη διαδικασια. Αφου του ειπα οτι θα το σκεφτω και θα το αποφασισω μολις του ειπα οτι η μηχανη θα παραμεινει στο δικο μου συνεργειο μου ειπε, οταν ρωτησα πως το ανωτατο ειναι 4300 συμπεριλαμβανομενου και του εξοπλισμου. Οπως λοιπον καταλαβαινεται κατι παιζει το οποιο ψαχνω να βρω. Το μονο σιγουρο ειναι πως θελουν να με πιασουν κοροιδο γι αυτο ηθελα να ξερω που μπορω να βρω ακριβως και απο ποιο νομο καθοριζεται η αποζημειωση για να ξερω σιγουρα τι θα του λεω. γιατι το μονο σιγουρο ειναι πως αυριο που θα ξεκαθαρισω την υποθεση βλεπω να μας ακουει ολο το τετραγωνο....για να φανταστειτε τη γελειοτητα τους για δερματινο dainese, shoei xr 1000 και γαντια dainese που μιλησε για 200 ευρο..... σκληρη μαχη προβλεπεται | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 19:20 | |
| 200ε να φαει στους γιατρους πες του... αν εχεις κουραγιο και λεφτα να το φτιαξεις τραβηξου στα δικαστηρια που σου λεει οτι ανωτατη τιμη ειναι τα 4300ε ... απο που βγαινει αυτο? | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 19:29 | |
| απο οσα εχω καταφερει να μαθω μεχρι τωρα το ανωτερο βγαινει απο το 67% της αξιας της μηχανης τη στιγμη που εγινε το ατυχημα, απο εκει και πανω ο πραγματογμωμονας την πηγαινει για ολικη. εμενα παντως την εκρινε επισκευασιμη...τι να πω και μιλαμε για κ8 750...μαλλον ολο το βραδυ μου θα το φαω ψαχνωντας στο νετ για τι ισχυει νομικα μιας και αυριο θελω να το τελειωνω. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 19:35 | |
| η αξια της μηχανης δεν ειναι η ιδια σε ολες τις μηχανες ... αναλογα με τα εξτρα μπορει να διαμορφωθει η τιμη ενος οχηματος... δεν ειναι το ιδιο μια μαμα μηχανη με μια που εχει τα παντα πανω της... οταν λοιπον εχεις μια μαμα αναρτηση και πρεπει να αντικατασταθει δεν εχει το ιδιο κοστος με το να ειχες μια ολινς πανω... αλλα σε ξαναρωταω δεν εχεις νομικη προστασια στην ασφαλεια σου?? γιατι δεν πας να ρωτησεις ενα δικηγορο που ασχολητε με τροχαια??? | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 19:44 | |
| δυστυχως η δικη μου ασφαλεια ειναι ιδια με του υπαιτειου....επομενως να διεκδικησω απο ποιον;..οσο για το δικηγορο μαλλον την δευτερα θα κανω μια επισκεψη να ενημερωθω σχετικα | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Κυρ 05 Φεβ 2012, 19:53 | |
| | |
|
| |
| SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ | |
|