Greek GSX-R forum
SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Poll_l10SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Poll_c10SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Poll_r10 
JIMK7
SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Poll_l10SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Poll_c10SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Πήγαινε κάτω 
+3
Miou
-=UNSEEN=-
dimmoy
7 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
dimmoy
Normal gixxer
Normal gixxer
dimmoy

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : χαλκιδα
Αριθμός μηνυμάτων : 153
Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια.....
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011

SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΠαρ 03 Φεβ 2012, 21:06

sos sos sos
την βοηθεια σας παιδια και τη γνωνη σας για δυο συνεργεια θα ηθελα για gixxer
α. Παπαδόγιαννης στο παγκράτι
β. Λαμπαθάκης στην Καλιθέα
ξέρει κανείς κάτι γι αυτούς τους δύο τους έχει κανείς συνεργαστεί μαζί τους;
γιατί τα μωρά μας πρέπει να ξέρουμε που να τα πηγαίνουμε, μου έχουν προτείνει αυτούς τους δύο από την αφαλιστική γι αυτό περιορίζομαι σε αυτα τα δυο συνεργεία.
και επίσης αν γνωρίζει καποιος αν η αποζημίωση του εξοπλισμού συμψιφίζεται με τη ζημιά της μηχανής
ευχαριστβ εκ των πρωτέρων για οποια πληροφορία.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
-=UNSEEN=-
Adv. gixxer
Adv. gixxer
-=UNSEEN=-

Άντρας Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον)
Αριθμός μηνυμάτων : 414
Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΠαρ 03 Φεβ 2012, 21:35

Δεν έχω άποψη γι αυτούς. Αλλα. Μην πας σε συνεργείο που προτείνει η ασφαλιστική. ΜΕ τίποτα. Θα πας σε δικό σου και είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου.
Ο εξοπλισμός καλύπτεται χωριστά. Αλλο η μηχανή, άλλο ο εξοπλισμός, αλλά θα είναι μια η επιταγή που θα πάρεις και θα είναι ολα μέσα. Βγαίνει το ποσό της μηχανής και το δεύτερο ποσό ο εξοπλισμός που και πιθανότατα θα σου κρατήσει η ασφαλιστική μετά. Οπότε κράτα τα κατεστραμένα ακόμα κι αν τα έχουν φωτογραφίσιε μεχρι να λήξει το θέμα.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΠαρ 03 Φεβ 2012, 21:37

δεν ξερω για τα συνεργεια αλλα ο εξοπλισμος ειναι ξεχωριστα απο την μηχανη...
αλλα λεφτα η μηχανη και αλλα λεφτα για το κρανος-μπουφαν κτλ...
dimmoy
Normal gixxer
Normal gixxer
dimmoy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΣαβ 04 Φεβ 2012, 00:50

εχετε υποψη καποια σελιδα στο ιντερνετ σχετικα με το τι προβλεπεται απο τη νομοθεσια για αυτο το θεμα....γιατι αυτα τα κορακια των αφαλιστικων θελοθν φοβερα και να ξερεις ακριβως τι παιζει αλλιως σε φαγανε
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΣαβ 04 Φεβ 2012, 11:30

dimmoy έγραψε:
εχετε υποψη καποια σελιδα στο ιντερνετ σχετικα με το τι προβλεπεται απο τη νομοθεσια για αυτο το θεμα....γιατι αυτα τα κορακια των αφαλιστικων θελοθν φοβερα και να ξερεις ακριβως τι παιζει αλλιως σε φαγανε

σελιδα δεν ξερω αλλα με τοσες στουκες που εχω κοντευω να τα μαθω.... What a Face

στα ανταλακτικα της μηχανης μπορουνε να σου κοψουν και καλα για παλαιοτητα
στο μπουφαν-κρανος υποτιθετε παλι το ιδιο αλλα σε καμια περιπτωση μην δεχτεις να σε
αποζημιωσουν με ψιχουλα... εαν πχ ειχες αραι και το διαλυσες στην στουκα μην δεχτεις να σου δωσουν 200ε γιατι και καλα το εχεις χρονια.... οι εταιρειες λενε οτι τα κρανη μεχρι και την 5ετια ειναι μια χαρα....
αμα θελεις πες μας πιο συγκεκριμενα το προβλημα σου ...

ασφαλεια δεν εχεις? νομικη προστασια δεν εχεις στην ασφαλεια σου??? κανα φιλο δικηγορο??
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΣαβ 04 Φεβ 2012, 14:40

ωπα ωπα φρενο !!! το οτι στο προτειναν δε σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να το πας εκει !!!!!!!
ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΤΟ ΠΑΣ !!!!!
τωρα για τον εξοπλισμο, ειναι αλλο καπελο η μηχανη και αλλο ο εξοπλισμος !!!
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΣαβ 04 Φεβ 2012, 14:59

k8 600 kk έγραψε:
ωπα ωπα φρενο !!! το οτι στο προτειναν δε σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να το πας εκει !!!!!!!
ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΤΟ ΠΑΣ !!!!!
τωρα για τον εξοπλισμο, ειναι αλλο καπελο η μηχανη και αλλο ο εξοπλισμος !!!
:+1000:
δεν ξερω για αυτα τα 2 συνεργεια αλλα εχω ακουσει καλα λογια για Μερεμετη, Καπερνικα, Εξαρχακο, και την σουζουκη στην Συγγρου!
-=UNSEEN=-
Adv. gixxer
Adv. gixxer
-=UNSEEN=-

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΣαβ 04 Φεβ 2012, 17:50

Και η παλαιότητα 100% παράνομη είναι. Στο δικαστήριο λοιπόν δεν σου κόβουν τίποτα. Αν υπάρχει παλαιότητα οφείλει η εταιρία πώλησης ανταλλακτικών να την αποδεχτεί, μειώνοντας τις τιμές. Οτι λέει το τιμολόγιο πρέπει να δώσουν. Απλά για να μη φτάσεις στο δικαστήριο βλέπεις τι σε συμφέρει. Νομικά δεν ευσταθεί παλαιότητα.
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΣαβ 04 Φεβ 2012, 17:52

-=UNSEEN=- έγραψε:
Και η παλαιότητα 100% παράνομη είναι. Στο δικαστήριο λοιπόν δεν σου κόβουν τίποτα. Αν υπάρχει παλαιότητα οφείλει η εταιρία πώλησης ανταλλακτικών να την αποδεχτεί, μειώνοντας τις τιμές. Οτι λέει το τιμολόγιο πρέπει να δώσουν. Απλά για να μη φτάσεις στο δικαστήριο βλέπεις τι σε συμφέρει. Νομικά δεν ευσταθεί παλαιότητα.

αυτο με τη παλαιοτητα δε το ηξερα ! Εισαι σιγουρος 100% ???
-=UNSEEN=-
Adv. gixxer
Adv. gixxer
-=UNSEEN=-

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΣαβ 04 Φεβ 2012, 21:07

Μου το έχουν πει φίλοι πραγματογνώμονες. Οταν πληρώνεις την πάντα σου 500€ π.χ. σου λέει η Suzuki δώσε μου 300 λόγω παλαιότητας??? Απλά θα πρέπει να διαλέξεις ή την άμεση λύση των λιγότερων χρημάτων ή την πολύ αργή του δικαστηρίου. Εκεί πατάνε. Σου λέει θα πάρει 5000 χέρι ή θα πάει για 6500 - 7000 μετά απο 3 χρόνια?

Τα δικαστήρια δρουν βάση νόμου. Για ζητήστε να μας φέρει κάποιος το νόμο περι παλαιότητας... Να τον δούμε κι εμεις... Τα @@ μου θα φέρουνε τα λαμογια.
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Άντρας Όνομα: : Σωτηρης
Τόπος : Μαλδιβες
Αριθμός μηνυμάτων : 3618
Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 00:07

εμενα το μηχανακι εγινε 10 χρονων φετος πριν 2 χρονια περιπου με τρακαραν και επαθα 4500 ευρο ζημια. τα πηρα ολα τα χρηματα μεχρι κα το τελευταιο σενς. δεν μου εκοψαν τιποτα ουτε μου το εβγαλαν ολικη οπως θα εκαναν καποιες ασφαλιστικες. ειναι στο χερι της ασφαλιστικης τι θα κανει και πιο συγκεκριμενα στο χερι του πραγματωγνομωνα.
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 01:40

ripper έγραψε:
εμενα το μηχανακι εγινε 10 χρονων φετος πριν 2 χρονια περιπου με τρακαραν και επαθα 4500 ευρο ζημια. τα πηρα ολα τα χρηματα μεχρι κα το τελευταιο σενς. δεν μου εκοψαν τιποτα ουτε μου το εβγαλαν ολικη οπως θα εκαναν καποιες ασφαλιστικες. ειναι στο χερι της ασφαλιστικης τι θα κανει και πιο συγκεκριμενα στο χερι του πραγματωγνομωνα.

οποτε καταληγουμε και παλι στο γνωστο μοτιβο !!!
Ναι παιζουμε ξυλο με τις ασφαλειες !
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 01:52

εσυ το μυαλο σου στο ξυλο
χα χα χα
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 02:08

boutser έγραψε:
χα χα χα

εγω????? sorry sorry sorry

οχι ρε φιλαρακι σχημα λογου ηταν.........σχεδον.... SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ 66599 SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ 66599 SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ 66599

fuck
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 02:18

k8 600 kk έγραψε:
boutser έγραψε:
χα χα χα

οχι ρε φιλαρακι σχημα λογου ηταν.........σχεδον.... SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ 66599 SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ 66599 SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ 66599

fuck

Εγώ πάντως θα το έκανα. Τις εχω άχτι τις ασφαλιστικές.
vroxi vroxi ropalo ropalo
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 02:23

ripper έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
boutser έγραψε:
χα χα χα

fuck

μα γιατί?δεν σε καταλαβαίνω!!! :P :P :P
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 02:23

ripper έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
boutser έγραψε:
χα χα χα

fuck

μα γιατί?δεν σε καταλαβαίνω!!! :P :P :P
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 02:32

dimmoy έγραψε:
sos sos sos
την βοηθεια σας παιδια και τη γνωνη σας για δυο συνεργεια θα ηθελα για gixxer
α. Παπαδόγιαννης στο παγκράτι
β. Λαμπαθάκης στην Καλιθέα
ξέρει κανείς κάτι γι αυτούς τους δύο τους έχει κανείς συνεργαστεί μαζί τους;
γιατί τα μωρά μας πρέπει να ξέρουμε που να τα πηγαίνουμε, μου έχουν προτείνει αυτούς τους δύο από την αφαλιστική γι αυτό περιορίζομαι σε αυτα τα δυο συνεργεία.
και επίσης αν γνωρίζει καποιος αν η αποζημίωση του εξοπλισμού συμψιφίζεται με τη ζημιά της μηχανής
ευχαριστβ εκ των πρωτέρων για οποια πληροφορία.

Εγώ θα σου προτυνα θα πας το μηχανάκι σε ένα συνεργείο που είναι της εμπιστοσύνης σου. Αμα φοβάσαι μην σου κόψει λεφτα η ασφαλιστική λες στον μηχανικό σου να κάνει μια υπερτίμηση στα τιμολόγια τα ανταλλακτικά και την εργασία και θα σου έρθει μια η άλλη.
-=UNSEEN=-
Adv. gixxer
Adv. gixxer
-=UNSEEN=-

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 03:53

Τώρα ξεκινάω κι εγω το παρτυ με την αγροτική.... Ελατε απο μια γωνια να κλάψετε στα γέλια.... Εχω ειδικευση να τους τα παιρνω... χεχεχε....
dimmoy
Normal gixxer
Normal gixxer
dimmoy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 12:19

η ιστορια λοιπον εχει ως εξης απο την αρχη....
μετα το χτυπημα πηγα τη μηχανη στο Μάντη, συνεργειο που διαλεξα εγω, ο οποιος εδωσε προσφορα στα 4800 και μιλαμε μονο για πλαστικα και εξατμιση, ο διακανονιστης με ενημερωσε για τα δυο συνεργαζομενα συνεργεια της ασφαλισττιικης (αυτα που ανεφερα) και μου ειπε οτι μπορει να το φτιαξει με 4500. Στα συνεργαζομενα απλα εγω δεν θα εκανα καθολου με τα λεφτα απλα ενα τηλ οτι η μηχανη ειναι οκ και να περασω να την παρω ενω για το δικο μου η γνωστη διαδικασια. Αφου του ειπα οτι θα το σκεφτω και θα το αποφασισω μολις του ειπα οτι η μηχανη θα παραμεινει στο δικο μου συνεργειο μου ειπε, οταν ρωτησα πως το ανωτατο ειναι 4300 συμπεριλαμβανομενου και του εξοπλισμου. Οπως λοιπον καταλαβαινεται κατι παιζει το οποιο ψαχνω να βρω. Το μονο σιγουρο ειναι πως θελουν να με πιασουν κοροιδο γι αυτο ηθελα να ξερω που μπορω να βρω ακριβως και απο ποιο νομο καθοριζεται η αποζημειωση για να ξερω σιγουρα τι θα του λεω. γιατι το μονο σιγουρο ειναι πως αυριο που θα ξεκαθαρισω την υποθεση βλεπω να μας ακουει ολο το τετραγωνο....για να φανταστειτε τη γελειοτητα τους για δερματινο dainese, shoei xr 1000 και γαντια dainese που μιλησε για 200 ευρο.....
σκληρη μαχη προβλεπεται
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 19:20

200ε να φαει στους γιατρους πες του...
αν εχεις κουραγιο και λεφτα να το φτιαξεις τραβηξου στα δικαστηρια που σου λεει οτι ανωτατη τιμη ειναι τα 4300ε ... απο που βγαινει αυτο? pnixton ropalo
dimmoy
Normal gixxer
Normal gixxer
dimmoy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 19:29

απο οσα εχω καταφερει να μαθω μεχρι τωρα το ανωτερο βγαινει απο το 67% της αξιας της μηχανης τη στιγμη που εγινε το ατυχημα, απο εκει και πανω ο πραγματογμωμονας την πηγαινει για ολικη. εμενα παντως την εκρινε επισκευασιμη...τι να πω και μιλαμε για κ8 750...μαλλον ολο το βραδυ μου θα το φαω ψαχνωντας στο νετ για τι ισχυει νομικα μιας και αυριο θελω να το τελειωνω.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 19:35

η αξια της μηχανης δεν ειναι η ιδια σε ολες τις μηχανες ... αναλογα με τα εξτρα μπορει να διαμορφωθει η τιμη ενος οχηματος... δεν ειναι το ιδιο μια μαμα μηχανη με μια που εχει τα παντα πανω της... οταν λοιπον εχεις μια μαμα αναρτηση και πρεπει να αντικατασταθει δεν εχει το ιδιο κοστος με το να ειχες μια ολινς πανω...
αλλα σε ξαναρωταω δεν εχεις νομικη προστασια στην ασφαλεια σου?? γιατι δεν πας να ρωτησεις ενα δικηγορο που ασχολητε με τροχαια???
dimmoy
Normal gixxer
Normal gixxer
dimmoy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 19:44

δυστυχως η δικη μου ασφαλεια ειναι ιδια με του υπαιτειου....επομενως να διεκδικησω απο ποιον;..οσο για το δικηγορο μαλλον την δευτερα θα κανω μια επισκεψη να ενημερωθω σχετικα
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ EmptyΚυρ 05 Φεβ 2012, 19:53

Miou έγραψε:
η αξια της μηχανης δεν ειναι η ιδια σε ολες τις μηχανες ... αναλογα με τα εξτρα μπορει να διαμορφωθει η τιμη ενος οχηματος... δεν ειναι το ιδιο μια μαμα μηχανη με μια που εχει τα παντα πανω της... οταν λοιπον εχεις μια μαμα αναρτηση και πρεπει να αντικατασταθει δεν εχει το ιδιο κοστος με το να ειχες μια ολινς πανω...
αλλα σε ξαναρωταω δεν εχεις νομικη προστασια στην ασφαλεια σου?? γιατι δεν πας να ρωτησεις ενα δικηγορο που ασχολητε με τροχαια???
+1 +1 +1

SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» HELP, ΒΟΗΘΕΙΑ ??????
» την βοηθεια σας
» ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com