Greek GSX-R forum
SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - Σελίδα 2 Poll_l10SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - Σελίδα 2 Poll_c10SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - Σελίδα 2 Poll_l10SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - Σελίδα 2 Poll_c10SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Πήγαινε κάτω 
+3
Miou
-=UNSEEN=-
dimmoy
7 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
-=UNSEEN=-
Adv. gixxer
Adv. gixxer
-=UNSEEN=-

Άντρας Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον)
Αριθμός μηνυμάτων : 414
Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009

SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ   SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - Σελίδα 2 EmptyΔευ 06 Φεβ 2012, 11:57

Ολα τα aftermarket καλυπτονται αλλά ζητάνε πολλές φορές απόδειξη που λογικά θα την έχεις πετάξει για να δουνε το κόστος. Αυτό λύνεται με το να πάρεις επίσημη προσφροά απο το κατάστημα πόσο έχουν ή ποσο είχαν και να την καταθέσεις. Αν φτάσεις στο δικαστήριο δεν τους σώνει τίποτα. Εγω απο την εθνική για ένα μικρό ξύσιμο στο αραι που δεν είχε γίνει απο το τρακάρισμα τους τα πήρα μέχρι τελευταίο ευρώ όπως και για το μπουφάν που ειχα δανειστεί απο φίλο γιατί το δικό μου δεν είχε το παραμικρό. Απλά μου τα κράτησαν. Ενα εξώδικο θα βοηθήσει πολύ πάντως για να δουν οτι δεν παίζεις. Οχι μήνυση με τη μια. Εξώδικο. Θα στα πει ο δικηγόρος.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

SOS...ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» HELP, ΒΟΗΘΕΙΑ ??????
» την βοηθεια σας
» ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com