| Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ | |
|
+54potis microulis thodorisk cks papatomy Black Eagle landen Leroy TheVeteran susukakiask7 gv_gr cursed2 JIMK7 magfaria noodles Opeth giannis_suzuki Darksoul boutser Schumi opoulian krosfala vd sfikaaa magiaklaniakeksatmisi tasos1984 Gixxerm@n gabri gostrider busa respect teo46 Kydo varypiniths stavroulis topetwrx tsasbi rsv4aprc Painterz mistiriodis_tsantakias nasos-v κολτρέϊν G.E.B. R-09 No Fear babis k8 GIXXERAKIAS gsxrk71000 okeanos spyroszx cpantelo Miou DrIoannis k8 600 kk kouzinas nktr 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pakis Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τρι 25 Μαρ 2014, 10:39 | |
| Επειση γυριζω συνεχεια προς τα εκει γιατι ειναι η καταγωγη μου απο εκεινα τα μερη μιλαω συχνα με αρκετους ανθρωπους της πιστας και μου τονισαν οτι Toν απριλιο θα κλεισει για να στρωθει αλλη μια φορα ειπαν οτι την θελουν ετοιμη για τον σεπτεμβριο αντε να δουμε | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Παρ 25 Απρ 2014, 13:39 | |
| | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Παρ 25 Απρ 2014, 14:05 | |
| Στο καλενταρι ειναι και τα Μεγαρα...Θα ανοιξουν και αυτα? | |
|
| |
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Παρ 25 Απρ 2014, 14:13 | |
| δε ξερω αδερφε,και αυτα που λεω δεν ειναι επιβεβαιωμενες πληροφοριες.ειναι βασει λογικης.αν υπαρχει λογικη βεβαια... | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| |
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τετ 09 Ιουλ 2014, 06:31 | |
| Παίδες έχει κανείς κανένα νέο για το τι παίχτηκε / παίζει για την πίστα των Σερρών; Ξέρει κανείς τι έκαναν τελικά; Την κλείσανε, δεν την κλείσανε; Την ασφαλτοστρωσαν όλη, μερικά σημεία; Wtf τελικά; | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τετ 09 Ιουλ 2014, 10:13 | |
| εχθες διαβαζα οτι ακομα δεν την εχουν στρωσει . ειναι με τα μπαλωματα ακομα . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τετ 09 Ιουλ 2014, 10:51 | |
| ακουστηκε οτι κλεινει 1-30 αυγουστου και στρωνει την αγωνιστικη γραμμη μονο ο εργολαβος της εγνατιας οδου με σκοπο να δουν πως θα συμπεριφερθει το νεο μιγμα και το 2015 θα στρωθει ολη με το νεο εσπα...αλλα εχουμε ακουσει τετοιες μαλακιες πολλες φορες οποτε δε πιστευω αν δε δω | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 10 Ιουλ 2014, 11:27 | |
| | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 10 Ιουλ 2014, 16:25 | |
| Αυτα ειναι λεμε..Αντε να δουμε τι θα κανουνε | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 10 Ιουλ 2014, 16:36 | |
| | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 10 Ιουλ 2014, 16:37 | |
| Γκαμωτη κι ήθελα να πάω στις 17... | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Σαβ 23 Αυγ 2014, 19:51 | |
| | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Σαβ 23 Αυγ 2014, 21:35 | |
| Ωραιος Στο αρθρο λεει οτι εχει κ CSS εκεινες τις μερες.. Εχει κανει κανεις απο δω αυτο το σχολειο? Το σκεφτομαι αλλα φοβαμαι μηπως το Level1 ειναι ψιλοτζαμπα λεφτα... | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Σαβ 23 Αυγ 2014, 22:24 | |
| Απότι άκουσα έφτιαξαν τα σημεία με το πρόβλημα δεν την έστρωσαν όλη... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Σαβ 23 Αυγ 2014, 22:35 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Απότι άκουσα έφτιαξαν τα σημεία με το πρόβλημα δεν την έστρωσαν όλη...
ναι ετσι ειναι το ειπε και δημαρχος στις διλωσεις του | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| |
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| |
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τρι 26 Αυγ 2014, 17:46 | |
| Αποστολη το εχω ψαξει λιγο το θεμα με το css. Εχω δει δλδ ο,τι παιζει απο βιντεο,twist of the wrist κ ντοκυμαντερ που παιζουν στο youtube.To χω συζητησει,εχω κι ενα φιλο που εχει κανει τα πρωτα 2 lvl,απλα ο συγκεκριμενος δεν το ειχε το αθλημα κ πηγε για να μαθει. Γι αυτο ρωτησα κι εδω για να δω πως φανηκε το lvl1 σε καποιον που εχει φαει 2-3ζευγαρια λαστιχα σε πιστα κι εχει ψαχτει λιγο απο μονος του να μαθει ο,τι μπορει περι οδηγησης.. Και φυσικα ο μονος λογος που μπηκα στο πειρασμο να ρωτησω ειναι τα 280. Αλλιως ουτε συζητηση,αν στοιχιζε οσο 1τρακ ντεη.. Σορυ για το οφ τοπικ παιδες | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τετ 27 Αυγ 2014, 10:10 | |
| Πέτρο και εγώ πριν πάω είδα ΟΛΟ το βίντεο για να πάρω μια γεύση με τι έχω να κάνω και να δεχτεί το μικρός μου εγκέφαλός πιο εύκολα τα νέα δεδομένα. Είχα ένα πλεονέκτημα ότι ήξερα το ανάποδο τιμόνι (counter steering), κάτι που είναι το πρώτο που διδάσκουν. Όσο παράξενο και αν φαίνεται υπάρχουν πολλοί που οδηγούν( και δεν το ξέρουν. Με το που το ανανακλύπτουν ανοίγεται ένας νέος κόσμος μπροστά τους. Θα μου πεις πρέπει να δώσει κάποιος τα 280 για να το μάθει. Όχι, είναι η απάντηση, αλλά δεν έχουν όλοι φίλους που να έχουν κάποιες γνώσεις για να μάθουν και αυτοί. Φυσικά υπάρχουν και άλλα πολλά, τα οποία εγώ δεν τα ήξερα και πραγματικά με βοήθησαν και κατάλαβα γιατί είχα πρόβλημα σε κάποιες περιπτώσεις. Με λίγα λόγια η οδηγική μου ασφάλεια έχει αυξηθεί και αυτό είναι που μετρά και δεν πληρώνεται εφόσον θέλουμε να οδηγούμε κατά το δυνατόν πιο σωστά τη μοτοσυκλέτα μας. Αυτά που έμαθα (λίγα ή πολλά) δύσκολα θα τα μάθαινα όλα από παιδιά που ήδη γνωρίζουν, οπότε.... Πλέον μου έμεινε το LEVEL 4, για το οποίο θα ήθελα να πάω αλλά πλέον ζορίζομαι οικονομικά και προς το παρόν δεν.... Περιέργως ο εκπαιδευτής μου, μου είπε ότι δεν χρειάζεται να το κάνω και να εξασκίσω αυτά που έχω μάθει μόνος, γιατί βλέπει ότι πάω καλά και εξελίσομαι συνέχεια. Περίεργη απάντηση οφείλω να ομολογήσω..... | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τετ 27 Αυγ 2014, 18:15 | |
| Ωραιος Αποστολη Thanks!!Αρα θετικη η εμπειρια σου απ οτι συμπεραινω.. Ισως φετος παρω μια γευση κι εγω,το σκεφτομαι ακομα.. | |
|
| |
pakis Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τετ 27 Αυγ 2014, 19:18 | |
| 6-7 οκτωμβριου θα κανω τα 2level στο σχολειο του Λαουταρη ελπιζω να ειναι σε καλη κατασταση τα μπαλωματα που καναν | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τετ 27 Αυγ 2014, 20:27 | |
| - pakis έγραψε:
- 6-7 οκτωμβριου θα κανω τα 2level στο σχολειο του Λαουταρη ελπιζω να ειναι σε καλη κατασταση τα μπαλωματα που καναν
Τα μπαλώματα δεν θα σε εμποδίσουν να μάθεις στο CSS. Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις γρήγορα, απλά να ακούς και να εφαρμόζεις ότι σου λένε οι εκπαιδευτές.Ελπίζω τα μπαλώματα να είναι βατά μπας και κάτσει τίποτα 4ήμερο 28η. | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 28 Αυγ 2014, 17:33 | |
| Κι εγώ για του Λαουταρη σκέφτομαι καθώς το CSS μου πέφτει κομματάκι ακριβό. | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 28 Αυγ 2014, 20:28 | |
| και γω που μιλησα με τα παιδια της πιστας μου ειπαν οτι φτιαχνουν μονο την αγωνιστικη γραμμη αλλα καλυτερη δουλεια απο πριν.λενε οτι η διαφορα απο την μια ασφαλτο στην αλλη τωρα εχει ελαχιστοποιηθει.εχουν ενδιασμους για τις μηχανες αλλα αυτο θα φανει μετα τις 25/9 που θα ειναι ανοιχτη η πιστα για το κοινο. το ποιο σημαντικο της υποθεσης πιστευω ειναι οτι εχουν αφησει την πισα να κατσει για αρκετο καιρο αλλα αυτο δεν σημαινει κατι γιατι αμα φυγεις απο την καινουρια πισα παλι προβλημα θα χεις. παλι προχειρη δουλεια εγινε για μενα και με μεγαλη καθυστερηση.. τωρα για καποιον που μπαινει πρωτη φορα η ειναι πολυ αρχαριος ελπιζω να μην υπαρχρει θεμα. | |
|
| |
| Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ | |
|