| Πρόβλημα με Ρελαντί... | |
|
+8T.R.E x4m3n0s bougas13 magiaklaniakeksatmisi GIXXERAKIAS stoui Miou truncate 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
truncate Jr.gixxer
Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 08/02/2010
| Θέμα: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τρι 06 Μαρ 2012, 10:18 | |
| Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα gsxr 600 07 , και θέλω να σας πω για ένα πρόβλημα που έχω , εάν σας έχει τυχει. 1 στις 5 φορές , όταν το βάζω μπροστά δεν μου κρατάει καθόλου ρελαντι... μόλις φτάσει στους 50 βαθμούς , όλα καλα , σαν να μην έγινε ποτε... Καμμιά Ιδέα?
Ευχαριστώ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τρι 06 Μαρ 2012, 10:42 | |
| μπορει να ειναι βαλβιδα ρελαντι , βαλβιδα tps , να θελει λιγο σηκωμα το ρελαντι και διαφορα αλλα .... ενα παιδι απο εδω μεσα ταβιοταν πολυ καιρο μεχρι να βρει τι ειναι ... να πας σε κανα μηχανικο να στο δει .... | |
|
| |
truncate Jr.gixxer
Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 08/02/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τρι 06 Μαρ 2012, 11:25 | |
| Το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι? Πας στον μηχανικό , το αφήνεις 1 εβδομάδα και δεν το κάνει καθόλου | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τρι 06 Μαρ 2012, 12:43 | |
| Πάλι αυτό το θέμα με αυτά τα μηχανάκια! Φίλε, σόρυ που στο λέω αλλά δεν πρόκειται να βρεις το πρόβλημα! Ψαχνόμουν αρκετό καιρό με το θέμα αυτό, ρώτησα σε αρκετά φόρουμ, βρήκα αρκετούς που είχαν το πρόβλημα ακόμα και στο εξωτερικό, αλλά κανένας δεν πόσταρε κάποια λύση. Επίσης κανένας μάστορας (το πήγα σε 2-3) δεν βρήκε κάτι. Προσωπικά ακόμα μου το κάνει κάποτε αλλά δεν δίνω σημασία, κρατάω το γκάζι και περιμένω να πάει η θερμοκρασία στους 50 βαθμούς ώστε να κρατάει μόνο του ρελαντί, μετα κάνω restart και φεύγω Ψάξε και εδώ και στο moto.gr και θα βρεις τα σχετικά θέματα. Πάντως αν βρεις λύση, πες το να το μάθουμε και εμείς Υ.Γ. δεν νομίζω να υπάρχουν συνέπειες, πέρα από το ότι το μοτέρ ακούγεται λίγο "ξεκούρδιστο" μέχρι να ζεσταθεί... | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τρι 06 Μαρ 2012, 14:13 | |
| - stoui έγραψε:
Υ.Γ. δεν νομίζω να υπάρχουν συνέπειες, πέρα από το ότι το μοτέρ ακούγεται λίγο "ξεκούρδιστο" μέχρι να ζεσταθεί... Μήπως παίζει πρόβλημα με την τρόμπα βενζίνης?Ψηλά όλα καλά η διακρίνεις μπουκώματα?Αλλίως κοίτα τα μπέκ μήπως θέλουν καθάρισμα.Επίσης βαλβίδες όλα οκ από ρύθμισμα? Το ίδιο ισχύει και για τον φίλο που άνοιξε το πόστ. | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τρι 06 Μαρ 2012, 14:39 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- stoui έγραψε:
Υ.Γ. δεν νομίζω να υπάρχουν συνέπειες, πέρα από το ότι το μοτέρ ακούγεται λίγο "ξεκούρδιστο" μέχρι να ζεσταθεί... Μήπως παίζει πρόβλημα με την τρόμπα βενζίνης?Ψηλά όλα καλά η διακρίνεις μπουκώματα?Αλλίως κοίτα τα μπέκ μήπως θέλουν καθάρισμα.Επίσης βαλβίδες όλα οκ από ρύθμισμα?
Το ίδιο ισχύει και για τον φίλο που άνοιξε το πόστ. Κανένα άλλο πρόβλημα φίλε, ούτε χαμηλά, ούτε ψηλά. Η μηχανή όταν το κάνει (1 στις τόσες) είναι κρύα και δεν κρατάει ρελαντί οπότε σβήνει. Αναγκαστικά κρατάω το γκάζι με το χέρι στις 1200 rpm περίπου μέχρι να ζεσταθεί. Η μηχανή ακούγεται πολύ άσχημα τουλάχιστον στα αφτιά μου, λες και λειτουργεί με το ζόρι (φτωχό μείγμα μήπως??). Μόλις φτάσει τους 50-55 βαθμούς και αφήσω το γκάζι τότα κρατάει μεν ρελαντί αλλά η λειτουργία της συνεχίζει να ακούγεται χάλια. Μετά κλείνω διακόπτη, ανοίγω διακόπτη, ξεκινώ και όλα καλά, κρατάει ρελαντί κανονικά και ακούγεται τέλεια λες και δεν έχει συμβεί τίποτα. Ας επιβεβαιώσει και ο φίλος truncate edit: ξέχασα, από σέρβις και βαλβίδες όλα καλά, έχω κάνει πρόσφατα | |
|
| |
truncate Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τρι 06 Μαρ 2012, 14:53 | |
| - stoui έγραψε:
- GIXXERAKIAS έγραψε:
- stoui έγραψε:
Υ.Γ. δεν νομίζω να υπάρχουν συνέπειες, πέρα από το ότι το μοτέρ ακούγεται λίγο "ξεκούρδιστο" μέχρι να ζεσταθεί... Μήπως παίζει πρόβλημα με την τρόμπα βενζίνης?Ψηλά όλα καλά η διακρίνεις μπουκώματα?Αλλίως κοίτα τα μπέκ μήπως θέλουν καθάρισμα.Επίσης βαλβίδες όλα οκ από ρύθμισμα?
Το ίδιο ισχύει και για τον φίλο που άνοιξε το πόστ. Κανένα άλλο πρόβλημα φίλε, ούτε χαμηλά, ούτε ψηλά. Η μηχανή όταν το κάνει (1 στις τόσες) είναι κρύα και δεν κρατάει ρελαντί οπότε σβήνει. Αναγκαστικά κρατάω το γκάζι με το χέρι στις 1200 rpm περίπου μέχρι να ζεσταθεί. Η μηχανή ακούγεται πολύ άσχημα τουλάχιστον στα αφτιά μου, λες και λειτουργεί με το ζόρι (φτωχό μείγμα μήπως??). Μόλις φτάσει τους 50-55 βαθμούς και αφήσω το γκάζι τότα κρατάει μεν ρελαντί αλλά η λειτουργία της συνεχίζει να ακούγεται χάλια. Μετά κλείνω διακόπτη, ανοίγω διακόπτη, ξεκινώ και όλα καλά, κρατάει ρελαντί κανονικά και ακούγεται τέλεια λες και δεν έχει συμβεί τίποτα.
Ας επιβεβαιώσει και ο φίλος truncate
edit: ξέχασα, από σέρβις και βαλβίδες όλα καλά, έχω κάνει πρόσφατα Ωραία τα λες... έτσι ακριβώς είναι !! | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τρι 06 Μαρ 2012, 16:43 | |
| | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τρι 06 Μαρ 2012, 18:06 | |
| Δοκιμασε να ρυθμισεις το ρελαντι αν δεν κανω λαθος τα κ6 δεν εχουν βαλβιδα ρελαντι οπως τα κ7 και χρειαζεται καμαι φορα ρυθμιση μαι βιδουλα που ειναι στην αριστερη μερια των παταλουδων διπλα απο το συρματοσχοινο του γκαζιου. Τσεκαρε επισης αν θελουν συγχρονισμο οι πεταλουδες σου καθως και μηπως ειναι φθαρμενα τα σωληνακια που ξεκινουν απο τα σωματα και καταληγουν στον μαπ σενσορ. | |
|
| |
x4m3n0s Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 210 Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τετ 07 Μαρ 2012, 02:51 | |
| Το ειχα και εγω 600 κ9 και στην περιπτωση μου ηταν ο ics ενας σενσορας για το ρελαντι...αλλαγη και ολα καλα. Αν ειναι αυτο | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τετ 07 Μαρ 2012, 12:11 | |
| - x4m3n0s έγραψε:
- Το ειχα και εγω 600 κ9 και στην περιπτωση μου ηταν ο ics ενας σενσορας για το ρελαντι...αλλαγη και ολα καλα. Αν ειναι αυτο
Ναι! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τετ 07 Μαρ 2012, 16:47 | |
| - x4m3n0s έγραψε:
- Το ειχα και εγω 600 κ9 και στην περιπτωση μου ηταν ο ics ενας σενσορας για το ρελαντι...αλλαγη και ολα καλα. Αν ειναι αυτο
Νομίζω είναι Idle Speed Control και όχι ics,όπως και να'έχει αυτό θα τσέκαρα πρώτα... | |
|
| |
x4m3n0s Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 210 Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τετ 07 Μαρ 2012, 16:51 | |
| - T.R.E έγραψε:
- x4m3n0s έγραψε:
Νομίζω είναι Idle Speed Control και όχι ics,όπως και να'έχει αυτό θα τσέκαρα πρώτα... ...νομιζω πως εχεις δικιο(βασικα σιγουρα,εκανα λαθος) και να σου πω την αληθεια πηγαινε σε μαστορα που εχει το συστημα ελεγχου της suzuki και το γραφει ξεκαθαρα αν ειναι αυτο ....χαμηλες στροφες isc...καπως ετσι. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τετ 07 Μαρ 2012, 16:53 | |
| - x4m3n0s έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- x4m3n0s έγραψε:
Νομίζω είναι Idle Speed Control και όχι ics,όπως και να'έχει αυτό θα τσέκαρα πρώτα... ...νομιζω πως εχεις δικιο(βασικα σιγουρα,εκανα λαθος) και να σου πω την αληθεια πηγαινε σε μαστορα που εχει το συστημα ελεγχου της suzuki και το γραφει ξεκαθαρα αν ειναι αυτο ....χαμηλες στροφες isc...καπως ετσι. Αν πριν σβήσει βγάζει και FI όπως και στο βίντεο,τότε μπορεί να το τσεκάρεις και μόνος σου... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τετ 07 Μαρ 2012, 19:13 | |
| Λοιπον στον black rider που το πηγαινε στο Καπερνεκα τραβιοταν κανενα μηνα. Ο Καπερνεκας λοιπον του αλλαξε τα παντα απο βαλβιδες και παραβαλβιδες εκανε τα παντα ο ανθρωπος αλλα δεν ηταν τιποτα απο αυτα :!: :Απο οτι μου ειπε λοιπον το παλικαρι μιλησε με ιαπωνια και του ειπαν αλλαγη εγκεφαλου :!: Και ετσι και εγινε και ευτυχως που το παλικαρι ειχε ακομα την εγγυηση. Το μηχανακι του ειναι το κ9 600. | |
|
| |
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τετ 04 Απρ 2012, 15:40 | |
| Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα γραφω εδω. Εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα αλλα οχι ακριβώς το ιδιο. Εγω παρατηρω πως οταν το μηχανακι ζεσταθει και ΜΟΝΟ οταν ανεβασω ειτε εν κινηση ειτε σταματημενος πανω απο 6000στροφες οταν κλεισω το γκαζι το ρελαντι δεν πεφτει στις 1300 στροφες αλλα μενει στις 1800 και μετα απο λιγο πεφτει παλι στο κανονικο.Αν δεν ανεβασω πανω απο 6000 στροφες ολα λειτουργουν καλα. Αυτο αρχισε να μου το κανει τον τελευταιο καιρο με τις ζεστες.Να φανταστειτε ειναι οπως οταν το βαζεις μπροστα κρυο και εχει ανεβασμενο ρελαντι και μετα απο λιγο πεφτει.
Εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος τετοιο προβλημα?Δεν αναβει ουτε FI ουτε τιποτε αλλο και το μηχανακι λειτουργει αψογα. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Τετ 04 Απρ 2012, 15:46 | |
| νομιζω πως θες ρυθμηση βαλβιδων? | |
|
| |
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Πεμ 05 Απρ 2012, 08:22 | |
| Κοιτα στις βαλβιδες ειχε γινει ελεγχος στα 24.000 χιλιομετρα και τωρα θελει παλι ξανα σε 6000 χιλιομετρα.Λες να φταιει αυτο?Να σου πω την αληθεια αυτο δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Πεμ 05 Απρ 2012, 11:02 | |
| - boutser έγραψε:
- νομιζω πως θες ρυθμηση βαλβιδων?
Για ποιον λογο θελει ρυθμηση βαλβιδων???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με Ρελαντί... Πεμ 05 Απρ 2012, 17:44 | |
| - gat0s έγραψε:
- boutser έγραψε:
- νομιζω πως θες ρυθμηση βαλβιδων?
Για ποιον λογο θελει ρυθμηση βαλβιδων???? Τωρα που το σκέφτομαι καλυτερα δεν νομιζω να εχει να κανει θεμα με τις βαλβιδες.Απο που και ως που να κραταει ψηλο ρελαντι εστω και αρυθμιστες να ειναι οι βαλβιδες? | |
|
| |
| Πρόβλημα με Ρελαντί... | |
|