Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 03 Νοε 2012, 02:16
Miou έγραψε:
αθανατοι μπατσοι ......
Πρόστιμο 80 ευρώ σε 10χρονο που οδηγούσε ποδήλατο χωρίς κουδούνι επέβαλε τροχονόμος στη Μυτιλήνη.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό έφερε στο φως την Παρασκευή η ημερήσια τοπική εφημερίδα «Εμπρός». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αστυνομικός της Τροχαίας Μυτιλήνης βεβαίωσε παράβαση και επέβαλε πρόστιμο 80 ευρώ σε δεκάχρονο ποδηλάτη, επειδή οδηγούσε ποδήλατο χωρίς κουδούνι!
Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου 15 μέρες στην περιοχή του Συνοικισμού, όταν ποδήλατο με οδηγό ένα δεκάχρονο παιδάκι, αλβανικής καταγωγής, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ενήλικος. Αποτέλεσμα του τροχαίου, μια απλή εκδορά στο γόνατο του δεκάχρονου.
Κατά το ατύχημα, ο δεκάχρονος υπέστη μία απλή εκδορά στο γόνατο. Κάποιος, όμως, ειδοποίησε την Τροχαία, αρχιφύλακας της οποίας βεβαίωσε πρόστιμο 80 ευρώ στον δεκάχρονο, επειδή στο ποδήλατό του δεν είχε κουδούνι!
Μετά από διαμαρτυρίες συγγενικών προσώπων του παιδιού και την παρέμβαση ανώτερων αξιωματικών, το πρόστιμο ακυρώθηκε.
Μένει μια πόρνη έγκυος, και πάει στον γυναικολόγο: - Και ποιός είναι ο πατέρας του παιδιού; - Δεν ξέρω. - Πώς είναι δυνατόν να μην ξέρεις από ποιόν έμεινες έγκυος;! - Εσύ, γιατρέ μου, όταν τρως φασόλια μήπως ξέρεις από ποιο φασόλι κλάνεις
χαχαχαχαχαχαχα
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 03 Νοε 2012, 08:54
kostaskr6 έγραψε:
πολυ κλεψιμο απο φβ βλεπω
Τα βαζω και εκει ρε
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 03 Νοε 2012, 20:06
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 03 Νοε 2012, 20:26
[youtube][/youtube]
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 04 Νοε 2012, 14:08
Δυο χασικληδες στη παραλια -Ρε 'συ,δες εκεινες τις γκομενες που παιζουν ρακετες.. -Πιες -Εκεινες ρε,με το ροζ και το κιτρινο μαγιο -Πιες ρε.. -Εκεινες ρε μαλακα με τις βυζαρες -Ρε πιες σου λεω!!...θα τελειωσει το τσιγαρο....αχαχα :ρρ
demk6 Full gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 04 Νοε 2012, 14:39
Μια οικογένεια κάθεται στο τραπέζι για το βραδινό φαγητό. Ο γιος ρωτά τον πατέρα του. - Μπαμπά, πόσα είδη από γυναικεία στήθη υπάρχουν; Ο πατέρας, έκπληκτος, απαντά:
- Γιε μου υπάρχουν τρία είδη στήθη ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας. Στα 20 χρόνια, τα στήθη των γυναικών είναι όπως τα πεπόνια, στρογγυλά και στητά.Στα 30 και στα 40, είναι όπως τα αχλάδια, εξακολουθούν να είναι όμορφα αλλά είναι και λίγο πεσμένα.Μετά από τα 50, είναι σαν τα κρεμμύδια. - Τα κρεμμύδια; - Ναι, τα βλέπεις και βάζεις τα… κλάματα. Αυτό εξαγρίωσε τη σύζυγο και την κόρη που άκουγαν. Λέει λοιπόν η κόρη στη μαμά. - Μαμά , πόσα είδη από ανδρικά “πουλιά” υπάρχουν; Η μητέρα, έκπληκτη, χαμογελά κοιτάζει την κόρη της και απαντά: - Κόρη μου υπάρχουν τρία είδη “πουλιά” ανάλογα με την ηλικία του άντρα. Στα 20, το “πουλί” είναι σαν την βελανιδιά, γερό και σκληρό.Στα 30 και στα 40 του, είναι σαν την λυγαριά, εύκαμπτο αλλά αξιόπιστο. Μετά τα 50 του, είναι σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. - Σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο; - Ναι, νεκρό από τη ρίζα και επάνω και οι μπάλες είναι διακοσμητικές…
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 04 Νοε 2012, 17:40
φαντασου ενωση κρεμιδιου με χριστουγεννιατικο δεντρο
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 04 Νοε 2012, 20:07
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 05 Νοε 2012, 14:27
μαλλον για κλαματα!
Σε ενα δημοτικό σχολείο κάπου στην Αθήνα, την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες. - Χακίμ καζάλ αλ νταρουί; - Παρών. - Χασάν ντομάν ντα σαρουί; - Παρών. - Γιόν κιμ λι γκόνγκ; - Παρών. - Σουλειμάν αλη ζαουάχρι; - Παρών. . - Χατζή λαζάρ ουμίχ αλής; Τίποτα. - Χατζή λαζάρ ουμίχ αλής; Επαναλαμβάνει η δασκάλα. Πάλι τίποτα. Εκεί που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ένα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του απο την τελευταία σειρά. - Κυρία, μάλλον εγω είμαι αυτός, αλλά το όνομα μου δεν διαβάζεται έτσι, Χατζηλαζάρου Μιχάλη, με λένε!
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 05 Νοε 2012, 14:27
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 05 Νοε 2012, 14:49
sxlogo έγραψε:
μαλλον για κλαματα!
Σε ενα δημοτικό σχολείο κάπου στην Αθήνα, την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες. - Χακίμ καζάλ αλ νταρουί; - Παρών. - Χασάν ντομάν ντα σαρουί; - Παρών. - Γιόν κιμ λι γκόνγκ; - Παρών. - Σουλειμάν αλη ζαουάχρι; - Παρών. . - Χατζή λαζάρ ουμίχ αλής; Τίποτα. - Χατζή λαζάρ ουμίχ αλής; Επαναλαμβάνει η δασκάλα. Πάλι τίποτα. Εκεί που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ένα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του απο την τελευταία σειρά. - Κυρία, μάλλον εγω είμαι αυτός, αλλά το όνομα μου δεν διαβάζεται έτσι, Χατζηλαζάρου Μιχάλη, με λένε!
μλκ χεστικα στα γελια .... κοιταζα και κατι φωτος του κκ απο προχθες και δεν μπορω να σταματισω να γελαω.... δυστυχως εχουν αντιστραφει οι οροι λια... εκει που ειχαμε και κανα μαθητη αλοδαπο στο σχολειο τωρα η μειωνοτητα ειναι οι ελληνες....