Greek GSX-R forum
Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 Poll_l10Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 Poll_c10Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 Poll_l10Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 Poll_c10Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600

Πήγαινε κάτω 
+8
DrIoannis
opoulian
ripper
kentaurosk8
bolek76
k8 600 kk
lKiNG
Black Eagle
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Black Eagle
Hero gixxer
Hero gixxer
Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Περαμα Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600   Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 09 Απρ 2012, 15:09

kapamarou85 έγραψε:
opoulian έγραψε:
φιλε δεν νομιζω να χεις καποιο προβλημα.εμενα μου το κανει τα τελευταια 2 χρονια.
+750
Καλως θα το αφησω για το ταξιδι αν ειναι και μετα το αλλαζω.

DrIoannis έγραψε:
Κάπου στο ebay είχα δει τιτανίου ανταλλακτικά για την δισκόπλακα στο Suzuki. Κοίταξε μπας και...
Μπα κοιταξα αλλα δεν βρηκα κατι ασε που σε γεμιζει και στα κινεζικα...

Miou έγραψε:
νικο .... μην φοβασε φιλε..... δεν θα παθεις τιποτα αν δεν τις αλλαξεις και φυγεις το ταξιδακι σου ετσι οπως ειναι τωρα....

εκτος και εαν σκοπευεις να πας μεχρι το caponord (βορειο ακρωτηρι)...

το οτι εχεις 38000 χλμ δεν μου λεει και τιποτα...
μπορει να εχεις και 50000 και να μην εχεις φαει το παχος στις δισκοπλακες...
εξαρτατε απο το πως φρεναρεις ...
στο προηγουμενο κ5 ειχα 44000 και δεν ειχα προβλημα

αυτα τα αρταχ που τα ξερει μονο ο αντιπροσωπος και ο ΚΚ αστα στην ακρη και βαλε 50ε παραπανω να αγορασεις ebc ...

Καμια 800αρια χλμ θα κανω μετα αν ειναι θα δω. Πηγα σημερα και στο τασουλη και στο brake shop αλλα δεν ξερουν και δεν φερνουν μου ειπαν σκετα πριστινια, τωρα οι λογοι... αυτοι ξερουν. Τελος παντων εχω ενα φιλο που δουλευει σε εταιρια που φερνει βιομηχανικα πριτσινια και σωληνες και μου ειπε οτι πηγαινει σε μηχανουργια στο πειραια πριτσινια και του εστειλα φωτο να δει αν φερνουν τετοια.
Επισης ο brake shop μου ειπε για τις braking 460-480 δεν θυμαμαι καλα μαζι με τακακια. Ο τασουλης για brembo μου ειπε 600 κατι. Οποτε αν ειναι να αλλαξω μαλλον θα βαλω ebc απο εξω.
Α τελικα εχουμε καμια γνωμη για τους gpm :?:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600   Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 09 Απρ 2012, 16:14

τους gpm τους εχουν δοκιμασει αρκετοι ... δεν εχω ακουσει να εχει κανενας προβλημα αλλα μπορει απλα να μην εχω ακουσει εγω...
στο brakeshop απλα δεν πας ακομα και εαν σου εχει κανει σουπερ τιμη....
ειναι ο χειροτερος επαγγελματιας στο ειδος... ασε οτι οι braking δεν ειναι καλυτεροι απο τους ebc...

800 xlm εαν ειναι και τουριστικα δεν εχεις κανενα προβλημα....
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Άντρας Όνομα: : Σωτηρης
Τόπος : Μαλδιβες
Αριθμός μηνυμάτων : 3618
Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600   Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 09 Απρ 2012, 16:35

mistiriodis_tsantakias έγραψε:

εδω ειναι που σε κανουνε μπαν μπλοκ ντιλιτ ...αλλα βλεπεις ειναι δημοκρατικο το φορουμ....αλαλ δεν θα περασει στα χεργιαμ??? θα σου διξο εγωωωωωω θα δεις τι θα παθεις

αφου μ'αγαπας και το ξερω I love you I love you I love you I love you
Black Eagle
Hero gixxer
Hero gixxer
Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Περαμα Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600   Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 09 Απρ 2012, 17:09

Miou έγραψε:
τους gpm τους εχουν δοκιμασει αρκετοι ... δεν εχω ακουσει να εχει κανενας προβλημα αλλα μπορει απλα να μην εχω ακουσει εγω...
στο brakeshop απλα δεν πας ακομα και εαν σου εχει κανει σουπερ τιμη....
ειναι ο χειροτερος επαγγελματιας στο ειδος... ασε οτι οι braking δεν ειναι καλυτεροι απο τους ebc...

800 xlm εαν ειναι και τουριστικα δεν εχεις κανενα προβλημα....

Τοτε αν παω μετα το πασχα για δισκους και εχω πιει κανενα τσιπουρο λιγοτερο, θα παρω ebc αλλιως κατι σε ποιο οικονομικο οπως gpm. Για 800χλμ τουριστικα ναι γιατι 800 αγωνιστικα ουτε endurance! Οχι οτι δεν αντεχω για τους δισκους το λεω :!: geek trella

ripper έγραψε:
mistiriodis_tsantakias έγραψε:

εδω ειναι που σε κανουνε μπαν μπλοκ ντιλιτ ...αλλα βλεπεις ειναι δημοκρατικο το φορουμ....αλαλ δεν θα περασει στα χεργιαμ??? θα σου διξο εγωωωωωω θα δεις τι θα παθεις

αφου μ'αγαπας και το ξερω I love you I love you I love you I love you

Καλα κατσε να το ακουσει καποιος αυτο και στο καφε θα εχουμε βεντετα :!: :P

Προβλημα δισκοπλακας Κ6 600
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Πρόβλημα με SD
» προβλημα! προβλημα?
» προβλημα με Κ7 750

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΦΡΕΝΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com