| τσιμουχα αναρτησης... | |
|
+6Sotoner mx5 DrIoannis kapnias gkourv magiaklaniakeksatmisi 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: τσιμουχα αναρτησης... Σαβ 19 Μάης 2012, 18:24 | |
| Δεξια τσιμουχα μαλλον ειναι οff...γυρισα απο μια βολτα κ παρατηρησα καθαρο λαδι να τρεχει στη μπουκαλα.. αν εισαι γκαντεμης εισαι.. 15000 χλμ.. ομολογω οτι η ημερα ειχε μερικες σουζες αλλα καμια με δυνατο πεσιμο αλλα με τους κολοδρομους πατησα μια δυο καλες λακουβες.. παιζει να εσκασε απο αυτο.. επισης τι κοστος επισκευης παιζει?? αλλαζω κ τις δυο λογικα ε?? ειναι big piston η αναρτηση.. | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Σαβ 19 Μάης 2012, 19:11 | |
| | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Σαβ 19 Μάης 2012, 19:27 | |
| Αν θέλεις μονο να αλλάξεις τσιμούχες είναι πάρα πολύ εύκολο με ανορθόδοξο όμως τρόπο που αν τον γραψω εδώ θα φάω πολυ κράξιμο!!!!!!!! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Σαβ 19 Μάης 2012, 19:48 | |
| Δες το ποτήρι μισογεμάτο... Ευκαιρία να κάνεις service&revalving στο μπροστινό ! | |
|
| |
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Σαβ 19 Μάης 2012, 19:55 | |
| service ναι revalving μπα πρωτον γιατι νομιζω οτι το big piston δουλευει σπεσιαλ κ δευτερον γιατι στη θεσσαλονικη δεν εμπιστευομαι να μ το κανουν.. τωρα μ βαλε ψιλους ο δημητρης να το κανω μονος κ ειδα κ το μανουαλ λιγο κ το σκεφτομαι..γιαννη τ λαδακι λές να βαλω?? σαν πυκνοτητα ειναι καλο το μαμα.. απο μαρκα??να μεινω στο μαμα?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Σαβ 19 Μάης 2012, 19:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Κυρ 20 Μάης 2012, 00:22 | |
| λετε να τ προσπαθησω μονος?? δεν φαινεται δυσκολο τελικα.. το μονο π με αγχωνει ειναι να βαλω σωστη ποσοτητα λαδι | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Κυρ 20 Μάης 2012, 00:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Κυρ 20 Μάης 2012, 00:43 | |
| - mx5 έγραψε:
- οχι ποσοτητα, αλλ σταθμη
ναι λεει 476 ml και 75μμ απο την κορυφη..θα δω τ εργασια θα μ ζητησουν κ θα το σκεφτω.. παντως θα μεινω με τα ελατηρια κ το λαδι της σουζουκι (καινουριο λαδι φυσικα) γιατι ειμαι ευχαριστημενος απο την big piston | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Κυρ 20 Μάης 2012, 01:24 | |
| Γύρω στα 70 ευρώ τσιμούχες και λάδι μου πήραν εμένα.wp λάδι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Κυρ 20 Μάης 2012, 10:05 | |
| 70 μαζι με εργατικά;; Καλη τιμη αν είναι τόσα δεν ασχολούμαι μόνος .. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Κυρ 20 Μάης 2012, 11:27 | |
| φιλε ουτε να το σκεφτεσαι να τις αλλαξεις μονος σου! καποια πραγματα καλο ειναι να μη βαζουμε χερι εμεις.περα απο την εμπειρια χρειαζονται κ τα καταλληλα εργαλεια.με 70 ευρω δεν θα βρεις μαστορα στη θεσσαλονικη να στα κανει.
κ να βαλεις γνησιες τσιμουχες.γνωμη μου ειναι να πας στο τουμπιδη να στις κανει ο ροκος. τα λεφτα ειναι περισσοτερα,ομως κ του σωτου κ μενα που εκανε,ξερει το παλικαρι τι να κανει ακριβως.
κ το μπροστινο μου το εκανε πενα.δουλευει σωστα,με το καταλληλο λαδι κ ποσοτητα.θυμασαι πως ητανε,ε?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Κυρ 20 Μάης 2012, 12:28 | |
| - panosk8 έγραψε:
- φιλε ουτε να το σκεφτεσαι να τις αλλαξεις μονος σου!
καποια πραγματα καλο ειναι να μη βαζουμε χερι εμεις.περα απο την εμπειρια χρειαζονται κ τα καταλληλα εργαλεια.με 70 ευρω δεν θα βρεις μαστορα στη θεσσαλονικη να στα κανει.
κ να βαλεις γνησιες τσιμουχες.γνωμη μου ειναι να πας στο τουμπιδη να στις κανει ο ροκος. τα λεφτα ειναι περισσοτερα,ομως κ του σωτου κ μενα που εκανε,ξερει το παλικαρι τι να κανει ακριβως.
κ το μπροστινο μου το εκανε πενα.δουλευει σωστα,με το καταλληλο λαδι κ ποσοτητα.θυμασαι πως ητανε,ε?
εχω κατα νου δυο συνεργεια π ψιλοασχολουνται με αναρτησεις κ θα παω να ρωτησω αυριο.. ρε γμτ αν δεν μπορουν να κανουν σωστα ενα service σε μπουκαλες ας τα κλεισουν τα συνεργεια.. πανω ποσα σε πηρε εσενα τσιμουχες-λαδι-δουλεια? | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Κυρ 20 Μάης 2012, 12:31 | |
| εμενα στο βολο μου περνουν 70 με γνησια τσιμουχα και λαδακια wp | |
|
| |
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Κυρ 20 Μάης 2012, 12:37 | |
| - louk6 έγραψε:
- εμενα στο βολο μου περνουν 70 με γνησια τσιμουχα και λαδακια wp
αν δεν δακριζε η μπουκαλα θα πεταγομουνα μια βολτα | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Κυρ 20 Μάης 2012, 13:37 | |
| αφου θα πας πετωντας ρε..δε θα παταει...χαχαχαχ ... ρε φιλε πανε εκει που ειπε ο πανος αφου κιολας ειναι δοκιμασμενη η δουλεια του παιδιου π ειχε κανει..γτ αν θυμαμαι ο σωτος δεν τ ειχε αφησει η ησυχια απο τις σουζεςς....χαχαχαχ | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Κυρ 20 Μάης 2012, 13:39 | |
| - magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
- φιλε ουτε να το σκεφτεσαι να τις αλλαξεις μονος σου!
καποια πραγματα καλο ειναι να μη βαζουμε χερι εμεις.περα απο την εμπειρια χρειαζονται κ τα καταλληλα εργαλεια.με 70 ευρω δεν θα βρεις μαστορα στη θεσσαλονικη να στα κανει.
εχω κατα νου δυο συνεργεια π ψιλοασχολουνται με αναρτησεις κ θα παω να ρωτησω αυριο.. ρε γμτ αν δεν μπορουν να κανουν σωστα ενα service σε μπουκαλες ας τα κλεισουν τα συνεργεια.. πανω ποσα σε πηρε εσενα τσιμουχες-λαδι-δουλεια? να μην πας πουθενα αλλου φιλε. στα λεω αυτα γιατι το χω δει στη πραξη οτι η δουλεια του ηταν οκ,αν κ στην αρχη ημουν επιφυλακτικος.πληρωσα περιπου 140. γιατι κ γω καποτε ειχα παει καπου αλλου για αναρτηση κ το μηχανακι εγινε χαλι μαυρο κ ετσι. που ειναι το μαστιγιο...α να το | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Δευ 21 Μάης 2012, 13:20 | |
| Και μενα 100 περνει εργασια και τσιμουχες-λαδια ειναι 40-50 ευρω αλλα κανει και γαμω την δουλεια.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: τσιμουχα αναρτησης... Δευ 21 Μάης 2012, 14:41 | |
| σημερα πηγα ρωτησα σε καλο μαστορα π νιωθει απο αναρτησεις.. μονο π μ ειπε μονος οτι παιζει μεγαλο ρολο η σωστη εξαερωση,οτι θα μ καθαρισει τα πιστονακια κ κανα δυο πραγματα για τα λαδια π διαβασα τον εμπιστευτηκα.. τιμη 80ε τσιμουχες suzuki,λαδι rockoil 5αρι και εργασια.. για το λαδι ακουσα καλα λογια πριν παω εκει κ μ το προτινε κ αυτος ως καλο κ οικονομικο..τι λετε? | |
|
| |
| τσιμουχα αναρτησης... | |
|