Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
καλα..κρατα και μια πισινη γτ θα σου ανοιξω καινουργιο τοπικ για παρτυ σου μολις βγαλει η σουζουκι κανενα big bang...το ΜCN (γνωριζεις ποσο εγκυρο ειναι) μιλαει για αεν σειρα κυλινδρους (οχι V) και μαλιστα λυσαει στην πιστα βγαζοντας ασυμετρο ηχο. Οσο για την τεχνολογια σιγουρα θα αστειευεσε γτ σε εχω για γνωστικο ...
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Καλημερα καλο μηνα καλο καλοκαιρι!!! θες να πιασουμε σηζητηση τι ειναι το crossplane και τι το big bang και τι ακριβως χρησιμοποιει το R1 μeta to 2009? Εγω δεν βαπτισα τιποτα...πληροφοριες που διαβασα λεω!!!
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
χρησταρα καλο μηνα και σε εσενα .... μακαρι να εχουμε και καλο καλοκαιρι ....
δεν εχω δει ποτε και πουθενα να χρησιμοποιει η υαμαχα τον ορο bigbang ... καμια αναφορα πουθενα σε κανενα σαιτ, σε καμια ενημερωση σε κανενα περιοδικο του ειδικου τυπου ... αντιθετος παντα λενε για crossplane ....ολοι και παντου ....
αλλα εχουμε ξεφυγει απο το θεμα μας που ειναι το προτοτυπο της σουζουκι ....
ChristosR1 Jr.gixxer
Τόπος : Αιγιο Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 41 Hμερομηνία εγγραφής : 08/05/2012
χρηστο ο ορος big bang ειναι τελιος λαθος .... η λυτουργια του crossplane ειναι τελιος διαφορετικι αφου οταν στροφαρει καταφερνει να εχει μια βαση πιστονιου καθε 90 μιρες δλδ μια πανο πια δεξια μια αριστερα μια κατο οστε να εχει πιο ομαλη λητουργια ο στροφαλος ... το big bang εχει μια τελιος διαφορετικι λιτουργια με 2 πιστονια να σκανε ταυτοχρονα.....
εξιγιση σου δινει ο τυπος εδω πολυ καθαρα και σοστα... να διεφκρινισο οτι δεν περιεγραψα σοστα ακριβος τι κανει το big bang αλλα ουδεμια σχεσει με το crossplane
ChristosR1 Jr.gixxer
Τόπος : Αιγιο Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 41 Hμερομηνία εγγραφής : 08/05/2012
Θα σε μαλωσω....δεν γνωριζω να υπαρχει τετρακυλινδρο μοτερ εν σειρα ή V4 με σκαση 2 εμβολων ταυτοχρονα..!!!
οχι φιλε μου κανεις λαθος...ειναι 1-4-2-3 αν δεν κανω λαθος. Η ασυμετρη σκαση των εμβολων που σου περιγραφω πιο πανω (κοιτα βιντεο πιο πανω οχι στην αρχη) εχει να κανει με το πλανητικο συστημα στροφαλου (crossplanet).Χωρις αυτο δεν υφιστατε ασυμετροι τεχνολογια.
Σορρυ αν ειναι εκτος θεματος (δεν νομιζω διοτι μιλαμε για ην τεχνολογια του Σουζουκι του 2014)
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
Θα σε μαλωσω....δεν γνωριζω να υπαρχει τετρακυλινδρο μοτερ εν σειρα ή V4 με σκαση 2 εμβολων ταυτοχρονα..!!!
οχι φιλε μου κανεις λαθος...ειναι 1-4-2-3 αν δεν κανω λαθος. Η ασυμετρη σκαση των εμβολων που σου περιγραφω πιο πανω (κοιτα βιντεο πιο πανω οχι στην αρχη) εχει να κανει με το πλανητικο συστημα στροφαλου (crossplanet).Χωρις αυτο δεν υφιστατε ασυμετροι τεχνολογια.
Σορρυ αν ειναι εκτος θεματος (δεν νομιζω διοτι μιλαμε για ην τεχνολογια του Σουζουκι του 2014)
αυτο που εννοει ο στεφανος οταν λεει οτι σκανε μαζι τα 2 πιστονια ειμαι σιγουρος οτι δεν εννοει αυτο αλλα οτι ειναι 2 πιστονια ταυτοχρονα στο ανω σημειο αλλα σκαει το ενα ... αν κανω λαθος στεφ σορρυ ......
καλα..κρατα και μια πισινη γτ θα σου ανοιξω καινουργιο τοπικ για παρτυ σου μολις βγαλει η σουζουκι κανενα big bang...το ΜCN (γνωριζεις ποσο εγκυρο ειναι) μιλαει για αεν σειρα κυλινδρους (οχι V) και μαλιστα λυσαει στην πιστα βγαζοντας ασυμετρο ηχο. Οσο για την τεχνολογια σιγουρα θα αστειευεσε γτ σε εχω για γνωστικο ...
Καλα ολα αυτα που τα διαβασες ασε που και αληθεια να ειναι θα χασουν πολλα πελατακια μ αυτη τη μ@λακια κατι που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανει η σουζουκι ασε δε που εχουν ηδη ετοιμο το V4 που εφερνε μια χαρα αποτελεσματα το 2011 γιατι να τα αλλλαξουν :?: αν ειναι να αλλαξουν κατι, ας αλλαξουν οδηγο :P
Επειδη ειμαι γνωστικος μη μου λες για τεχνολογια με τις πατατες που καβαλετε γιατι ετσι επρεπε να ειναι το λογοτυπο σας
Ελεος πια που θα μας πειτε και εσεις για τεχνολογια που ειδατε και παθατε να βαλετε ραμ ερ στα 1000 ρια σας ( απο το 04 και μετα ) αφου για 4 χρονια σας περναγαν ακομη και τα 750 ρια μας εδω και μια 10 ετια τα GSXR ειναι τα πιο ολοκληρομενα μηχανακια σ αρεσει δεν θα αρεσει κι αυτο φαινεται απο τις πωλησεις
Φιλτατε οπως ειπε και ο Κλανακιας , bing bang ειναι οι κινητυρες στους οποιους ο τριτος χρονος του Oto γινεται ταυτοχρονα η σε παρα πολυ κοντινο σημειο για δυο η περρισσοτερα πιστονια .
Ενας τετοιος κινητυρας ηταν της HONDA στο NSR 500 , To VF , To RC30 οπως και το RC45 . Το ignition timing για παραδειγμα του NSR ηταν 68-292-68-292 εν αντιθεση με το R1 που ειναι 180-90-180-270 . Ετσι το R1 αυτοματος δεν ειναι στα bing bang αλλα στα uneven bang . Οσον αφορα την τεχνολογια του crossplane δυστηχως το χρησιμοποιει η Cadillac apo to 1915 στα αυτοκινητα , αλλα και στις μηχανες υπαρχουν πολλα παραδειγματα πριν του R1 toy 2009 ...
Για παραδειγμα το Yamaha TDM 850 αλλα και το triumph t100 ...
Φιλτατε κανουμε μια συζητηση . Αρα δεν χρειαζεται να παρεξηγησε . Αν σε αυτα που σου εγραψα πιστευεις οτι ειναι λαθος , πες το , δεν ειναι κακο . Το κακο ειναι ομως να ειρωνευεσαι ανεφ λογου και χωρις να το τεκμηριωνεις ... Anyway
Φιλτατε οπως ειπε και ο Κλανακιας , bing bang ειναι οι κινητυρες στους οποιους ο τριτος χρονος του Oto γινεται ταυτοχρονα η σε παρα πολυ κοντινο σημειο για δυο η περρισσοτερα πιστονια .
Ενας τετοιος κινητυρας ηταν της HONDA στο NSR 500 , To VF , To RC30 οπως και το RC45 . Το ignition timing για παραδειγμα του NSR ηταν 68-292-68-292 εν αντιθεση με το R1 που ειναι 180-90-180-270 . Ετσι το R1 αυτοματος δεν ειναι στα bing bang αλλα στα uneven bang . Οσον αφορα την τεχνολογια του crossplane δυστηχως το χρησιμοποιει η Cadillac apo to 1915 στα αυτοκινητα , αλλα και στις μηχανες υπαρχουν πολλα παραδειγματα πριν του R1 toy 2009 ...
Για παραδειγμα το Yamaha TDM 850 αλλα και το triumph t100 ...
Φιλτατε κανουμε μια συζητηση . Αρα δεν χρειαζεται να παρεξηγησε . Αν σε αυτα που σου εγραψα πιστευεις οτι ειναι λαθος , πες το , δεν ειναι κακο . Το κακο ειναι ομως να ειρωνευεσαι ανεφ λογου και χωρις να το τεκμηριωνεις ... Anyway
ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΕ ΟΤΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΕ? Ελπιζω πως οχι...αλλωστε εγω τωρα εχω Υαμαχα πριν ειχα Κawasaki με Ram air, αυριο υπο αλλες οικονομικες συνθηκες θα σκεφτομουν να εχω ενα Honda η ενα RSV η S1000 me full traction ktl.Μου αρεσει να ακουλουθω την τεχνολογια!Τωρα παω να δω το αγαπημενa Μ1 και RCV.Tα λεμε μποισ και μην με χρεωνετε οτι κoντραρω-ειρωνευομαι κτλ ...διοτι δεν ειναι του χαρακτηρα μου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ChristosR1 στις Σαβ 02 Ιουν 2012, 16:29, 1 φορά
Makaronia Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 21/05/2012