| Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών | |
|
+7landen DrIoannis ghost panos-ohli kontos 750 Miou platonas 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 02 Ιουν 2012, 10:40 | |
| Σκεφτομαι να τσιμπισω ενα,οποτε ας πει κανενας καμια γνωμη κατ προτιμηση σε καποιον που εχει τεσταρει.
Θελουμε μικρο μεγεθος και φυσικα μικροτερη αποκλιση απο τις πραγματικες πιεσεις.
Τα καλυτερα εχω διαβασει για εναν αναλογικο της michelin με μεγεθος σαν πακετο απο τσιγαρα , αλλα εχει σταματησει πλεον να τον βγαζει. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 02 Ιουν 2012, 11:28 | |
| - platonas έγραψε:
- Σκεφτομαι να τσιμπισω ενα,οποτε ας πει κανενας καμια γνωμη κατ προτιμηση σε καποιον που εχει τεσταρει.
Θελουμε μικρο μεγεθος και φυσικα μικροτερη αποκλιση απο τις πραγματικες πιεσεις.
Τα καλυτερα εχω διαβασει για εναν αναλογικο της michelin με μεγεθος σαν πακετο απο τσιγαρα , αλλα εχει σταματησει πλεον να τον βγαζει. αυτον εχω εγω .... δεν ειναι τοσο μεγαλος οπως λες....8,5 cm μηκος και 4 cm φαρδος .... ουτε το 1/2 απο ενα πακετο τσιγαρα..... αλλα δεν νομιζω οτι εχει σταματησει να βγαινει ... απλα ειναι ακριβος.... υπαρχει σε 2 χρωματα ... μπλε και μαυρο.... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 02 Ιουν 2012, 11:44 | |
| - Miou έγραψε:
- platonas έγραψε:
- Σκεφτομαι να τσιμπισω ενα,οποτε ας πει κανενας καμια γνωμη κατ προτιμηση σε καποιον που εχει τεσταρει.
Τα καλυτερα εχω διαβασει για εναν αναλογικο της michelin με μεγεθος σαν πακετο απο τσιγαρα , αλλα εχει σταματησει πλεον να τον βγαζει.
αυτον εχω εγω .... δεν ειναι τοσο μεγαλος οπως λες....8,5 cm μηκος και 4 cm φαρδος .... ουτε το 1/2 απο ενα πακετο τσιγαρα..... αλλα δεν νομιζω οτι εχει σταματησει να βγαινει ... απλα ειναι ακριβος.... υπαρχει σε 2 χρωματα ... μπλε και μαυρο.... ολοι τον ιδιο εχουμε??????αλεξ 30 ευρα περιπου τον ειχα αγορασει!!!! | |
|
| |
panos-ohli Jr.gixxer
Όνομα: : πανος Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 30 Hμερομηνία εγγραφής : 25/09/2011
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 02 Ιουν 2012, 11:58 | |
| πολυ καλος ειναι και ο ψηφιακος oxford,καπου εκει κοστιζει γυρο στα 30 ευρα...! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 02 Ιουν 2012, 12:02 | |
| | |
|
| |
panos-ohli Jr.gixxer
Όνομα: : πανος Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 30 Hμερομηνία εγγραφής : 25/09/2011
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 02 Ιουν 2012, 12:05 | |
| | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 02 Ιουν 2012, 12:14 | |
| - Miou έγραψε:
- platonas έγραψε:
Τα καλυτερα εχω διαβασει για εναν αναλογικο της michelin με μεγεθος σαν πακετο απο τσιγαρα , αλλα εχει σταματησει πλεον να τον βγαζει.
αυτον εχω εγω .... δεν ειναι τοσο μεγαλος οπως λες....8,5 cm μηκος και 4 cm φαρδος .... ουτε το 1/2 απο ενα πακετο τσιγαρα..... αλλα δεν νομιζω οτι εχει σταματησει να βγαινει ... απλα ειναι ακριβος.... υπαρχει σε 2 χρωματα ... μπλε και μαυρο.... Αλεξ τον εχει παρει το ματι σου πουθενα?? Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα τπτ! | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 02 Ιουν 2012, 20:41 | |
| εχω εναν ψηφιακο της Continental και εναν αναλογικο με πιστοποιηση μεγιστης αποκλισης, +- 1% αναλογικος >>> TYRE PRESSURE GAUGE ---- ψηφιακος >>> Continentalεχω βαλει ομως στο ματι αυτόν ... αν θελει καποιος τους αλλους δυο στα λεφτα του ενος, pm. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 02 Ιουν 2012, 21:11 | |
| Έχω τοv Accutire εξαιρετικά ακριβές και τόσα χρόνια (>2) δεν είχα κανένα πρόβλημα.Είναι λίγο τσιμπημένος αλλά ποιοτικότατος.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DrIoannis στις Κυρ 03 Ιουν 2012, 11:08, 1 φορά | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 02 Ιουν 2012, 23:03 | |
| Ολοι (σχεδον) αυτον εχετε τελικα ?
Υπαρχει ελπιδα να βγαινει ακομα και να το εχει κανα μαγαζι? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Κυρ 03 Ιουν 2012, 00:01 | |
| - platonas έγραψε:
- Ολοι (σχεδον) αυτον εχετε τελικα ?
Υπαρχει ελπιδα να βγαινει ακομα και να το εχει κανα μαγαζι? θελεις να κοιταξω?? | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Κυρ 03 Ιουν 2012, 08:50 | |
| Αν μπορεις Αλεξ.
Μεσα στην βδομαδα ελεγα να παρω ενα. | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Κυρ 03 Ιουν 2012, 19:29 | |
| Καλα..σταματαω σημερα για βενζινη κ αερα....σκαει ενα παλικαρι να βαλει αερα διπλα μου κ βγαζει το michelin.....ο θεος τελικα κατι θελει να μου πει!!! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Κυρ 03 Ιουν 2012, 20:02 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Δευ 04 Ιουν 2012, 13:45 | |
| - platonas έγραψε:
- Αν μπορεις Αλεξ.
Μεσα στην βδομαδα ελεγα να παρω ενα. θα παω απο εκει που αγορασα τους δικους μου και θα κοιταξω .... σημερα λογικα θα ειναι κλειστος αρα θα παω μεθαυριο ..... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Τρι 05 Ιουν 2012, 16:00 | |
| | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:59 | |
| στο τελος βλεπω και εδω ομαδικη παραγγελια....χαχαχαχαχα | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Παρ 08 Ιουν 2012, 19:07 | |
| Καλη ιδεα...μια που πηραμε κ τον αερα!!! Εγω πηρα σημερα τον δικο μου χαρη στον Miou!! | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Παρ 08 Ιουν 2012, 19:14 | |
| - landen έγραψε:
- στο τελος βλεπω και εδω ομαδικη παραγγελια....χαχαχαχαχα
σωστος θελω και εγω | |
|
| |
Miou Full gixxer
| |
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 09 Ιουν 2012, 10:27 | |
| 35 ευρωπουλα!
Το καφε ειναι, σαλιαρισαμε λιγο για τα χρωματα και μου ειπε οτι εβγαινε σε μπλε κ σε αλλο ενα , αλλα ειχαν βγει σαν συλλεκτικη εκδοση για λιγα κομματια. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 09 Ιουν 2012, 10:30 | |
| - platonas έγραψε:
- 35 ευρωπουλα!
Το καφε ειναι, σαλιαρισαμε λιγο για τα χρωματα και μου ειπε οτι εβγαινε σε μπλε κ σε αλλο ενα , αλλα ειχαν βγει σαν συλλεκτικη εκδοση για λιγα κομματια. μαυρο ειναι το αλλο χρωμα .... αντε ... καλες πιεσομετρησεις πλεον...... | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 09 Ιουν 2012, 14:07 | |
| Αν κανονιστει ομαδικα καποιασ στιγμη,με ενδιαφερει. Εχω εναν απλο απο το ΜΟΤΟ,αλλα δεν ξερω το ποσο εγκυρος ειναι. Μηπως υπαρχει καμια φωτογραφια και το μοντελο του για να τον ψαξουμε?Μπορεις να αφαιρεσεις εξισου πιεση απο τα ελαστικα? | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 09 Ιουν 2012, 14:41 | |
| Φωτο υπαρχει στην πρωτη σελιδα περιπου στην μεση.
Ονομα : Michelin Vigil (made by Schrader)
Πιεση δεν μπορεις να αφαιρεσεις!
στο νετ δεν υπαρχει σχεδον πουθενα, μια που η mechelin δεν παει σχετικα καλα , δεν τον στοκαρει και πουθενα,οποτε μονο παραγγελεια απο λαστιχα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 09 Ιουν 2012, 14:58 | |
| - No Fear έγραψε:
- Αν κανονιστει ομαδικα καποιασ στιγμη,με ενδιαφερει.
Εχω εναν απλο απο το ΜΟΤΟ,αλλα δεν ξερω το ποσο εγκυρος ειναι. Μηπως υπαρχει καμια φωτογραφια και το μοντελο του για να τον ψαξουμε?Μπορεις να αφαιρεσεις εξισου πιεση απο τα ελαστικα? τον εχω και αυτον απο το μοτο ... μετα απο 2-3 χρονια που τον εχω με εκπλησει οτι μετραει σωστα ....τον εχω χαρισει στον αδερφο μου και τον τσεκαρω με αυτον που εχω ... παντα ιδια τα μετραει .... | |
|
| |
| Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών | |
|