Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 09 Ιουν 2012, 16:00 | |
| | |
|
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 09 Ιουν 2012, 16:06 | |
| | |
|
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Σαβ 09 Ιουν 2012, 18:20 | |
| - Miou έγραψε:
- No Fear έγραψε:
- Αν κανονιστει ομαδικα καποιασ στιγμη,με ενδιαφερει.
Εχω εναν απλο απο το ΜΟΤΟ,αλλα δεν ξερω το ποσο εγκυρος ειναι. Μηπως υπαρχει καμια φωτογραφια και το μοντελο του για να τον ψαξουμε?Μπορεις να αφαιρεσεις εξισου πιεση απο τα ελαστικα? τον εχω και αυτον απο το μοτο ... μετα απο 2-3 χρονια που τον εχω με εκπλησει οτι μετραει σωστα ....τον εχω χαρισει στον αδερφο μου και τον τσεκαρω με αυτον που εχω ... παντα ιδια τα μετραει .... Α,ωραια τοτε.Οποτε ετσι βολευομαστε προς το παρον.Απλα η κατασκευη του δεν σου γεμιζει το ματι. | |
|
italianos Jr.gixxer
Τόπος : ζακυνθος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 3 Αγωνιζόμενος : στη μασα!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/06/2012
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Κυρ 10 Ιουν 2012, 01:34 | |
| τελικα παιζει αυτος ο μετρητης; μια γρηγορη που εριξα στο νετ δεν βρικα τιποτα.
| |
|
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών Κυρ 10 Ιουν 2012, 12:41 | |
| - italianos έγραψε:
- τελικα παιζει αυτος ο μετρητης;
μια γρηγορη που εριξα στο νετ δεν βρικα τιποτα.
Μεχρι στιγμης ο μονος τροπος να τον βρεις ειναι να πας σε λαστιχά κ να στον παραγγειλει. Και εγω δεν εβρισκα τπτ κ με εφτιαξε ο Miou! | |
|