Greek GSX-R forum
Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 Poll_l10Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 Poll_c10Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 Poll_l10Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 Poll_c10Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών

Πήγαινε κάτω 
+7
landen
DrIoannis
ghost
panos-ohli
kontos 750
Miou
platonas
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών   Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 09 Ιουν 2012, 16:00

θελω κ εγω!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
platonas
Adv. gixxer
Adv. gixxer
platonas

Άντρας Όνομα: : Πλάτωνας
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός μηνυμάτων : 596
Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο...
Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών   Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 09 Ιουν 2012, 16:06

Σπυρο κανε ομαδικη!!!!!!
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών   Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 09 Ιουν 2012, 18:20

Miou έγραψε:
No Fear έγραψε:
Αν κανονιστει ομαδικα καποιασ στιγμη,με ενδιαφερει.
Εχω εναν απλο απο το ΜΟΤΟ,αλλα δεν ξερω το ποσο εγκυρος ειναι.
Μηπως υπαρχει καμια φωτογραφια και το μοντελο του για να τον ψαξουμε?Μπορεις να αφαιρεσεις εξισου πιεση απο τα ελαστικα?

τον εχω και αυτον απο το μοτο ... μετα απο 2-3 χρονια που τον εχω με εκπλησει οτι μετραει σωστα ....τον εχω χαρισει στον αδερφο μου και τον τσεκαρω με αυτον που εχω ... παντα ιδια τα μετραει ....
Α,ωραια τοτε.Οποτε ετσι βολευομαστε προς το παρον.Απλα η κατασκευη του δεν σου γεμιζει το ματι.
italianos
Jr.gixxer

Άντρας Τόπος : ζακυνθος
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Αγωνιζόμενος : στη μασα!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 08/06/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών   Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 10 Ιουν 2012, 01:34

τελικα παιζει αυτος ο μετρητης;
μια γρηγορη που εριξα στο νετ δεν βρικα τιποτα.
platonas
Adv. gixxer
Adv. gixxer
platonas

Άντρας Όνομα: : Πλάτωνας
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός μηνυμάτων : 596
Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο...
Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών   Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 10 Ιουν 2012, 12:41

italianos έγραψε:
τελικα παιζει αυτος ο μετρητης;
μια γρηγορη που εριξα στο νετ δεν βρικα τιποτα.

Μεχρι στιγμης ο μονος τροπος να τον βρεις ειναι να πας σε λαστιχά κ να στον παραγγειλει.

Και εγω δεν εβρισκα τπτ κ με εφτιαξε ο Miou!

Φορητος μετρητής πίεσης ελαστικών
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» TIRE WATCH - μετρητης πιεσης/θερμοκρασιας λαστικων
» Ελαστικα και πιεσης
» Σωληνάκια υψηλής πίεσης

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΖΑΝΤΕΣ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com