| ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gregory Normal gixxer
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Αγωνιζόμενος : MΠΑΑΑ... Hμερομηνία εγγραφής : 28/05/2009
| Θέμα: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Πεμ 28 Μάης 2009, 14:01 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ SUZUKI GSR600 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ GSXR600 K9. ΟΔΗΓΩ ΣΥΝΕΤΑ, ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1ο LEVEL TOY CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΝΩΣΗ, ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ. ΤΟ GSXR ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΜΦΑΝΣΙΑΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ GSR. ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ? ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ? ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ... ΙΣΧΥΕΙ?
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Πεμ 28 Μάης 2009, 15:46 | |
| Γρηγορη καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας.Το GSXR 600 δεν έχει καμια σχέση με το GSR που οδηγείς ως τώρα.Δεν είναι θέμα ότι είναι πιο δύσκολο αλλα όπως και να το κανεις δεν είναι τόσο άνετο όσο αυτό που έχεις τώρα.Όταν αποφασίσεις να πάρεις ένα SS μηχανάκι να ξέρεις ότι θα κανεις μερικές υποχωρήσεις στο θέμα άνεσης,μεταφοράς επιβάτη,κλπ αλλα θα κερδίσεις σε οδηγική απόλαυση ειδικά σε πιστα.Θα έλεγα να οδηγήσεις κάποιο GSXR αν δεν έχεις ήδη οδηγήσει και μετά να δεις αν σου ταιριάζει και σε εξυπηρετεί.Μεγάλο ρολο παίζει αν το χρησιμοποιείς ως κύριο μέσο μετακίνησης στην πόλη.Εκεί κάθε SS μηχανάκι είναι λίγο στενάχωρο!! | |
|
| |
to_grihoro_timoni Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Πεμ 28 Μάης 2009, 18:18 | |
| Βρε κουλογρηγορή που σου ρίχναν στο κεφάλι τα τρακτέρ, θες και GSXR, πάρε ένα παπί και συκεκριμένα το kaze R που είναι και απόγονος ninja και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς το Γρηγόρο τιμόνι
Υ.Γ. ΚΟΥΛΑΔΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΥΛΑΔΙ | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Πεμ 28 Μάης 2009, 18:40 | |
| φίλε μου κατ' αρχήν καλώς ήρθες στο :wfsdvv: και με το καλό να πάρεις το μοτόρι που αγαπάς!!!! εγώ έχω το 600 κ8 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μηχανάκι. είναι πολύ άνετο σε σχέση με άλλα ss που έχω οδηγήσει. μέσα στην πολύ δεν θα είναι και ευχαριστημένο το μηχανάκι, δεν είναι ότι καλύτερο για αυτό. η θερμοκρασία του δουλεύει το καλοκαίρι σε πορεία από 85 μέχρι 88 βαθμούς και το χειμώνα από 76 μέχρι 79 βαθμους. μέσα σε πόλη όμως ανεβάζει πολύ γρήγορα θερμοκρασία, άλλα δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως σου τα είπαν.....ότι καίγεσαι από κατανάλωση δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έτυχε ποτέ να το μετρήσω!! ΑΥΤΑ!!! Υ.Γ. με το καλό να πάρεις!!! :qrv qv: | |
|
| |
gregory Normal gixxer
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Αγωνιζόμενος : MΠΑΑΑ... Hμερομηνία εγγραφής : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Παρ 29 Μάης 2009, 01:31 | |
| παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,. Μάλλον αύριο θα κλεισω το gsxr600 k9 σε λευκό χρώμα. Πήγα στην αντιπροσωπεία και το είδα... Είναι τέλειο... Προσπαθώ να ψήσω και την γυναίκα μου γιατί γκρινιάζει... 10000€ ειναι αυτά δεν είναι μαρουλόφυλλα...
Γρηγόρης | |
|
| |
gregory Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Κυρ 31 Μάης 2009, 11:07 | |
| Επιτέλους το έκλεισα.!!!!! την Τρίτη το παραλαμβάνω. πήρα το Κ9 600 σε λευκό. Ξέρει κανείς τισ διαφορές με το Κ8?
Επίσης κάτι που παρατήρησα ειναι οτι δεν έχει δείκτη βενζίνης, οπως είχε το gsr που είχα. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? πως καταλαβαίνεις οτι θες βενζίνη?
Ένα άσπρο λαμπάκι που εχει κάτω απο το στροφομετρο τι είναι?
Γρηγόρης απο Κερατσίνι | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Κυρ 31 Μάης 2009, 13:24 | |
| - gregory έγραψε:
Επίσης κάτι που παρατήρησα ειναι οτι δεν έχει δείκτη βενζίνης, οπως είχε το gsr που είχα. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? πως καταλαβαίνεις οτι θες βενζίνη?
Ένα άσπρο λαμπάκι που εχει κάτω απο το στροφομετρο τι είναι?
Γρηγόρης απο Κερατσίνι Υπολογιζεις περιπου στο γεμισμα του ντεποζιτου τα χιλιομετρα που βγαζει,το λαμπακι λεγεται swift light το ρυθμιζεις στις ποσες στροφες θελεις να αλλαξεις σχεση στο κιβωτιο ταχυτητων τοτε αυτο αναβει κ σε προειδοποιει. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Κυρ 31 Μάης 2009, 18:20 | |
| - gregory έγραψε:
- Επιτέλους το έκλεισα.!!!!! την Τρίτη το παραλαμβάνω. πήρα το Κ9 600 σε λευκό. Ξέρει κανείς τισ διαφορές με το Κ8?
άντε καλορίζικο!!! οι μόνες διαφορές που έχει το κ8 από το κ9 600-750 είναι στα χρώματα.....τίποτα άλλο!! | |
|
| |
| ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ | |
|