Greek GSX-R forum
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Poll_l10ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Poll_c10ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Poll_r10 
JIMK7
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Poll_l10ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Poll_c10ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gregory
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 70
Αγωνιζόμενος : MΠΑΑΑ...
Hμερομηνία εγγραφής : 28/05/2009

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ EmptyΠεμ 28 Μάης 2009, 14:01

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ SUZUKI GSR600 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ GSXR600 K9. ΟΔΗΓΩ ΣΥΝΕΤΑ, ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1ο LEVEL TOY CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΝΩΣΗ, ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ. ΤΟ GSXR ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΜΦΑΝΣΙΑΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ GSR. ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ? ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ? ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ... ΙΣΧΥΕΙ?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ EmptyΠεμ 28 Μάης 2009, 15:46

Γρηγορη καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας.Το GSXR 600 δεν έχει καμια σχέση με το GSR που οδηγείς ως τώρα.Δεν είναι θέμα ότι είναι πιο δύσκολο αλλα όπως και να το κανεις δεν είναι τόσο άνετο όσο αυτό που έχεις τώρα.Όταν αποφασίσεις να πάρεις ένα SS μηχανάκι να ξέρεις ότι θα κανεις μερικές υποχωρήσεις στο θέμα άνεσης,μεταφοράς επιβάτη,κλπ αλλα θα κερδίσεις σε οδηγική απόλαυση ειδικά σε πιστα.Θα έλεγα να οδηγήσεις κάποιο GSXR αν δεν έχεις ήδη οδηγήσει και μετά να δεις αν σου ταιριάζει και σε εξυπηρετεί.Μεγάλο ρολο παίζει αν το χρησιμοποιείς ως κύριο μέσο μετακίνησης στην πόλη.Εκεί κάθε SS μηχανάκι είναι λίγο στενάχωρο!!
http://www.gixxer.gr
to_grihoro_timoni
Jr.gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 1

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ EmptyΠεμ 28 Μάης 2009, 18:18

Βρε κουλογρηγορή που σου ρίχναν στο κεφάλι τα τρακτέρ, θες και GSXR, πάρε ένα παπί και συκεκριμένα το kaze R που είναι και απόγονος ninja και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς το Γρηγόρο τιμόνι

Υ.Γ. ΚΟΥΛΑΔΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΥΛΑΔΙ
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ EmptyΠεμ 28 Μάης 2009, 18:40

φίλε μου κατ' αρχήν καλώς ήρθες στο :wfsdvv: και με το καλό να πάρεις το μοτόρι που αγαπάς!!!!
εγώ έχω το 600 κ8 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μηχανάκι. είναι πολύ άνετο σε σχέση με άλλα ss που έχω οδηγήσει. μέσα στην πολύ δεν θα είναι και ευχαριστημένο το μηχανάκι, δεν είναι ότι καλύτερο για αυτό. η θερμοκρασία του δουλεύει το καλοκαίρι σε πορεία από 85 μέχρι 88 βαθμούς και το χειμώνα από 76 μέχρι 79 βαθμους. μέσα σε πόλη όμως ανεβάζει πολύ γρήγορα θερμοκρασία, άλλα δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως σου τα είπαν.....ότι καίγεσαι Wink από κατανάλωση δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έτυχε ποτέ να το μετρήσω!! ΑΥΤΑ!!!

Υ.Γ. με το καλό να πάρεις!!! :qrv qv:
gregory
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ EmptyΠαρ 29 Μάης 2009, 01:31

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,. Μάλλον αύριο θα κλεισω το gsxr600 k9 σε λευκό χρώμα. Πήγα στην αντιπροσωπεία και το είδα... Είναι τέλειο... Προσπαθώ να ψήσω και την γυναίκα μου γιατί γκρινιάζει... 10000€ ειναι αυτά δεν είναι μαρουλόφυλλα...

Γρηγόρης
gregory
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ EmptyΚυρ 31 Μάης 2009, 11:07

Επιτέλους το έκλεισα.!!!!! την Τρίτη το παραλαμβάνω. πήρα το Κ9 600 σε λευκό. Ξέρει κανείς τισ διαφορές με το Κ8?

Επίσης κάτι που παρατήρησα ειναι οτι δεν έχει δείκτη βενζίνης, οπως είχε το gsr που είχα. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? πως καταλαβαίνεις οτι θες βενζίνη?

Ένα άσπρο λαμπάκι που εχει κάτω απο το στροφομετρο τι είναι?

Γρηγόρης απο Κερατσίνι
DENNIS
Adv. gixxer
Adv. gixxer
DENNIS

Άντρας Όνομα: : ΣΑΚΗΣ
Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω
Αριθμός μηνυμάτων : 692
Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ EmptyΚυρ 31 Μάης 2009, 13:24

gregory έγραψε:

Επίσης κάτι που παρατήρησα ειναι οτι δεν έχει δείκτη βενζίνης, οπως είχε το gsr που είχα. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? πως καταλαβαίνεις οτι θες βενζίνη?

Ένα άσπρο λαμπάκι που εχει κάτω απο το στροφομετρο τι είναι?

Γρηγόρης απο Κερατσίνι
Υπολογιζεις περιπου στο γεμισμα του ντεποζιτου τα χιλιομετρα που βγαζει,το λαμπακι λεγεται swift light το ρυθμιζεις στις ποσες στροφες θελεις να αλλαξεις σχεση στο κιβωτιο ταχυτητων τοτε αυτο αναβει κ σε προειδοποιει.
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ EmptyΚυρ 31 Μάης 2009, 18:20

gregory έγραψε:
Επιτέλους το έκλεισα.!!!!! την Τρίτη το παραλαμβάνω. πήρα το Κ9 600 σε λευκό. Ξέρει κανείς τισ διαφορές με το Κ8?

άντε καλορίζικο!!! οι μόνες διαφορές που έχει το κ8 από το κ9 600-750 είναι στα χρώματα.....τίποτα άλλο!! Wink

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Υποχρεωτική αλλαγή μοτοσυκλέτας για όλους
» Αγορα μοτοσυκλετας
» Σαλόνι Μοτοσυκλέτας 27/4 - 2/5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΜΕΛH :: ΝEΟ ΜEΛΟΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com